Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG
Elküldve: 2008. 04. 27. 20:57
Szívemből*
[color=blue]Tortus server
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
Elküldve: 2008. 04. 28. 10:26
Igaz az a hír, hogy epic 5 -ben a fehér sárkány meglovagolható lesz vagy csak kacsa (a hasonló nick-kel rendelkezők ne vegyék magukra
).
Ha igaz, akkor esetleg más pet-ek meglovagolhatóak lesznek?

Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89
Elküldve: 2008. 04. 28. 11:32
Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 19:12
Andule nem akarlak megsérteni de azzal hogy kivágtál részeket egy beszélgetésből nem adtál sokat belőle vissza.
OFF
Nem értem félre és nem sértődöm meg, mindössze nem is volt célom az, h visszaadjam a beszélgetést (vagy annak stílusát.) Azt mindenki megnézheti magának ha visszalapoz. Én arról beszéltem, h mi volt a probléma ha már meg lettem célozva.
Idézet
Az alapproblémára próbáltam rávilágítani független attól kinek (miben) van igaza.
Idézet
Amúgy nincs 1 modi aki kitörölné az egész hóbelevancos flame-et, mert a többséget úgy látom télleg nem érdekli.
Ne adj isten a felek megbeszélhetnék ezt ingame, netán privátban/e-mailben is.
Ne adj isten a felek megbeszélhetnék ezt ingame, netán privátban/e-mailben is.
Én ezeket írtam; nem foglaltam állást (most sem akarok) lévén mindenfajta flame zavar.
1 fix;ezt nem itt s nem ien stílusban kell megvitatni. Anno javasoltad, h msn-en lerendezhetitek, de sajna nem figyeltek oda erre. (Pedig az pl. 1 tökéletes megoldás lett volna.)
Nem szenteskedni akarok, én is fel tudom húzni magam röpke 1-2 sec alatt vmin/vkin ingame s ekkor mehet a másik felmenőinek emlegetése is akár, de pl. ha ez céhen belül van akkor is PMben megy. Többnyire.

Úgy vettem észre ezek a problémák olyanok melyeknek a gyökere jópár hónapos is lehet. Ezt megoldani nem lehet (szvsz) fórumon, ahhoz túl lassú ez a formátum a beszélgetéshez. Viszont megmarad a "nyoma"; arra a pár emberre tartozik akik érintettek s nem arra a x-szeres többségre aki csak olvassa a fórumot pl; s zavaró. Remélem most már érthető voltam.

ON
Idézet
Biztos unikornisra gondoltál, de nekem elsőre az ugrott be ahogy DP-be indulva a csapat felmászik az orkjainak a hátára, nyakába.

Vagy 1-1 pixie-n lovas párviadal az arénában.

Szerkesztette: Andule 2008. 04. 28. 11:33 -kor
Elküldve: 2008. 04. 28. 11:58
ma suliba néztem pár képet gpotaton és az evo3 116 os cerberus assassinál 33k t üt valami speckó skillel
és ~130 as angyal meg 63k t
de nem tudom hogy ez crit volt vagy sem
és ~130 as angyal meg 63k t
de nem tudom hogy ez crit volt vagy sem
Rappelz:
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Elküldve: 2008. 04. 28. 12:31
Muszáj lesz akkorákat ütni, az új dungeon mobjai [+++] lesznek, marha sok élettel és nagyokat is fognak ütni. Valahogy gondolom átalakítják az egész sebzésendszert (a skill sebzéseket már olvashattuk, hogy megnövelik a síma támadásokhoz képest), mert valahogy le is kell győzni majd azokat, meg kell teremteni legalábbis a lehetőségét. Annak nem lenne értelme, hogy bemegy a 130-as party hasonló petekkel, aztán 5 percig ütnek csak egy mobot.
Elküldve: 2008. 04. 28. 12:50
Idézet
Úgy vettem észre ezek a problémák olyanok melyeknek a gyökere jópár hónapos is lehet.
ez... pff.. tobb mint egy eves... akkor kezdodott mikor a Babilon feloszlott xD
de hat mar senki nem is emlekszik arra az idore :o
vajon lehetek tiszteletbeli kocka egyszer ? :)
Elküldve: 2008. 04. 28. 13:07
Egyből töröltem is a test szerveres klienst, semmit se lehetett érteni, lévén hogy koreai 
White Dragon pedig elvileg 2. patch után lesz lovagolható

White Dragon pedig elvileg 2. patch után lesz lovagolható
Tortus szerver
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 04. 28. 13:57
Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 13:50
ez... pff.. tobb mint egy eves... akkor kezdodott mikor a Babilon feloszlott xD
Emlékszem én wakitowhyte (azt hiszem így írta) hsz.-eire is.
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti
Elküldve: 2008. 04. 28. 14:00
Idézet: MoonSong - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 21:02

.....es hivj csak Moon...nak
A vezérséget a hordában pedig az aktiv tagok kaptak meg.... :o
....talán egy kis barati alapon.....

Én GepardTHEhunter- tol kaptam.......... ha nem tetszik valami szolj mehetunk arénába.....

És ha csak azért utalsz mert BH-s vagyok az pedig csak téged jellemez.....talán inkább ...... :confused:
:Đ
Moon-nak csak azért nem neveztelek, hogy ne keverjenek Carto-val (előferdült már). A vezérséget egyértelműen nem az aktív tagok kapták meg, én például aktív voltam, Moonshadeblade és WiliamTell nem. Egyrészt nem azt írtam, hogy utállak, másrészt az nem tetszett, hogy bh-s a vezér és hogy nem akartad átadni a vezérséget nekünk, akik lassan 1,5 éve tagok vagyunk viszont.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti
Elküldve: 2008. 04. 28. 14:39
Idézet: Gikhart - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 14:00
Moon-nak csak azért nem neveztelek, hogy ne keverjenek Carto-val (előferdült már). A vezérséget egyértelműen nem az aktív tagok kapták meg, én például aktív voltam, Moonshadeblade és WiliamTell nem. Egyrészt nem azt írtam, hogy utállak, másrészt az nem tetszett, hogy bh-s a vezér és hogy nem akartad átadni a vezérséget nekünk, akik lassan 1,5 éve tagok vagyunk viszont.
1 1/2 ev es 75...lol :confused:
Igazan aktiv vagy...........

Tortus:
MoonLitSeeker, lvl10x BS, Guild BH
Pet: Van egy pár
MoonLitSeeker, lvl10x BS, Guild BH
Pet: Van egy pár
Elküldve: 2008. 04. 28. 15:41
most akkor waky-rol is csemegezzunk kicsit?
szerintem senkinek nem hianyzik... foleg...
nekem osztalytarsam ugyhogy csak en meg Gili halgatjuk a baromsagait nap mint nap de most mar legalabb itt nem vakit :Đ
szerintem senkinek nem hianyzik... foleg...
nekem osztalytarsam ugyhogy csak en meg Gili halgatjuk a baromsagait nap mint nap de most mar legalabb itt nem vakit :Đ
Rappelz:
Alliance:
Klán: BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek
Alliance:
Elküldve: 2008. 04. 28. 17:18
Modjuk waky legalább nem követelné vissza a visszatérése után az elajándékozott cuccait, mint egy másik illető... Jelenleg vásárolgatom a buff kártyákat, van már attack és defense is +3 ill +2, megpróbálom majd +4-re, a kuncsaftjaim már elvárják partyban ezt a szolgáltatást. Viszont ezzel szinte az összes pénzemnek lőttek (még a wh-ban lévő potikat, scrollokat is kénytelen voltam eladni), ráadásul már 10 AE skill cube-ot elhasználtam, mert törtem kétszer így is. AE-t vettem gpotért, így ha +4-re töröm a kártyákat, elgondolkozok rajta, hogy lépek abból a guild-ből, ahol az illető van...

Elküldve: 2008. 04. 28. 17:46
sajnalom hogy ez igy alakult... nem tett jot senkinek sem ez a dolog, ugyanis ugy ment el hogy tessek vigyed, nekem mar nem kell es a tied
ebbol kifolyolag amit adott abbol csak az van nem lett potolva arra az esetre ha meg kene valni tole...
cink cink cink
ebbol kifolyolag amit adott abbol csak az van nem lett potolva arra az esetre ha meg kene valni tole...
cink cink cink

Rappelz:
Alliance:
Alliance:
Elküldve: 2008. 04. 28. 18:03
Egyetértek, én is 3x minimum abbahagytam a játékot, mind3 alkalommal osztogattam cuccaim(köztük jópár +3 +4 kártyát és sst meg CS cuccokat) és soha 1 dbot se kértem vissza amikor újrakezdtem, kértem kölcsön x millát, amiből elindultam és rövid időn belül törlesztettem is.
Mert tényleg nem1 ember arra épült rá amit kapott, és tényleg szó se volt róla hogy vmikor is visszajönne.
Mert tényleg nem1 ember arra épült rá amit kapott, és tényleg szó se volt róla hogy vmikor is visszajönne.
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 04. 28. 18:18
Nameg a dolog árnyalásául: Novii a kártyái nagy részét tőlem vette meg egy darab blue pixiért cserébe (+3 buff kártyákat adtam neki, meg még ezeken kívűl egy nagy rakás +2/+1 huna kártyát), mert akkor úgy tűnt, az archer marad a main, az akkor még nem túl nagy hunát meg úgyse használom. Az a csere már akkor is inkább nekem volt rosszabb, ráadásul én vettem meg neki anno az AE kockákat is. Na mindegy, kicsit felhúzott a dolog, ha még össze se jön a saját buff kártya (ugye régebben a kártya uppolás is egy nagyságrenddel könyebb volt), akkor... fene se tudja.
Elküldve: 2008. 04. 28. 18:58
Idézet: MoonSong - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 15:39
1 1/2 ev es 75...lol :confused:

Ezt a karit idén kedztem, nem csak ez volt Horda tag. Egyébként ha érdekel volt vagy fél év szünetem az e3 laggjai miatt, de már jó ideje aktív és elérhető vagyok.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti
Elküldve: 2008. 04. 28. 21:12
Kérdésem az összes druidahoz szól mivel sokan kérdik tőlem melyik a jobb druida vagy b huna. És eddig nem tudtam igazán hitelesen válaszolni mert nem minden skilleteket ismerem. Egy rövid skil leírást kaphatok? Előre is köszönöm.
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
Elküldve: 2008. 04. 28. 22:00
Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 22:12
Kérdésem az összes druidahoz szól mivel sokan kérdik tőlem melyik a jobb druida vagy b huna. És eddig nem tudtam igazán hitelesen válaszolni mert nem minden skilleteket ismerem. Egy rövid skil leírást kaphatok? Előre is köszönöm.
Ezt a kérdést én is sokszor megkapom.

A druid elősorban party kaszt, van neki 3 fajta healing spellje (a water ugyebár, emellett a spirit of restoration, ami a pixi területi gyógyításához hasonló, csak annál erősebb ill. az essence of life, ami egy kevert fajta gyógyítás, van egy azonnali része, meg egy időtartamos, mint a waternek). Nameg ugye tud feltámasztani, nem is rossz hatásfokkal (partyban engem kérnek a resre, nem a papokat, bár nem tudom melyik mennyi xp-t ad vissza). Siege-re meg esetleg jól jöhet a self-ressurection buff skillje.
Támadó skilljei viszont nem nagyon vannak, van két területi tüzes skill, de értelmetlen maxolni, mert keveset sebez de rengeteg mana kell hozzájuk, arra viszont néha elég szokott lenni lvl1-en is, hogy aggrót lopjak vele. Ezen kívül van 3 olyan új skillje, amelyikek mindegyike olyan célt szolgál, hogy az ellenfél ne tudjon mozdulni. A root of mother nature területi lenne ráadásul, de nekem még a nagyon közel álló mobokon se igen sikerül összehozni. A két kővé dermesztő spell szuper meneküléshez, másra nem nagyon (a hatóidő alatt nem lehet csinálni semmit a mobbal). A területi fajtájú elég jó hatásfokal működik már a +3-as kártyával, kár, hogy fél óra a cooltime. Nameg el ne feledkezzünk a yak adventől, ami megint csak inkább poén, vagy pvp alatt lehet vele kis időt nyerni. Van még egy támadó skillje, a vaccum shockwave, ami a megcélzott mobot és a mellette állókat sebzi (sajnos alig) illetve bizonyos eséllyel némítja, vagyis nem tud egy ideig spellt használni. Kitűnő pvp skill lenne spellcasterek ellen, ha működne, eddig még nem sűrűn fordul elő sajnos.
Van ezen kívűl két rövid ideig tartó buff skillje, az egyik a fizikai támadások egy részét veri vissza, a másik a mágikus támadásokat. Érdemes rápakolni a Takint/SS-t tankolóra, de nem tart sokáig, és elég kicsi a hatása még maxolva is.
Összegezve, a támadó skilljei alapján inkább support kaszt, nem igazán pvp-re jó (persze nem rossz ott se), partyban húzni nem alkalmas, nincsenek gyors, rövid cooltime-os skilljei. Partyban a buffokon kívűl a területi gyógyítást és a watert használom, tankra az említett buffokat és a Gustot, illetve támadni, debuffolni a Chainsickle Windet, nagyjából ez az egyetlen igazán jó támadó skillem.
Elküldve: 2008. 04. 28. 22:23
Resurrection % xp visszaadásával én kisérleteztem.
lvl1 cleric resurrection illetve druid lvl1 res 15% xp vissza
Innentől minden további lvl és kártya +1 még 1% xp. Ergo az, hogy 100+on ki támaszt jobban azon múlik kinek mekkora a kártyája a támasztás skillre.
Kék pixi lvl1 resurrectionje szintén 15%. Valószínűleg a lvl2 16%.
lvl1 cleric resurrection illetve druid lvl1 res 15% xp vissza
Innentől minden további lvl és kártya +1 még 1% xp. Ergo az, hogy 100+on ki támaszt jobban azon múlik kinek mekkora a kártyája a támasztás skillre.
Kék pixi lvl1 resurrectionje szintén 15%. Valószínűleg a lvl2 16%.
Elküldve: 2008. 04. 29. 04:22
Nagyon szépen köszönöm.

BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111