HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2001 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 15:03

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 15:41

Remek.Az ígért sávszélt tudják tartani nem p2p esetében?Pl:FTP letöltésnél.A 4megás adsl sose ment 3.7 mega fölé.Jobb lenne digitv-s net,csak még nincs kész a hálózat,időpontot meg nem tudnak mondani.

p2p-n kívül nem nagyon van gond. Ott se, ha nem tegnapra kell mindig a letöltendő...
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2002 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 17:25

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 22:22

Lehet, semmi akadálya.

Nincs. A lemondás dátumával szűnik meg a szolgáltatás is.

Köszi!
Lehet, hogy megpróbálom a név átíratást. Szerzek meghatalmazást a cégemtől az ügyintézésre. Szóval ennek mennyi a költsége?
Most extreme csomag van, hűség nélkül. Lehet úgy módosítani, hogy ezentúl az én nevemre, és címemre jöjjön a számla, és a medium csomaggal?
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#2003 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 18:41

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 17:25

Köszi!
Lehet, hogy megpróbálom a név átíratást. Szerzek meghatalmazást a cégemtől az ügyintézésre. Szóval ennek mennyi a költsége?
Most extreme csomag van, hűség nélkül. Lehet úgy módosítani, hogy ezentúl az én nevemre, és címemre jöjjön a számla, és a medium csomaggal?

mivel nincs huseg, nem lesz jarulekos koltseged a nevatiras soran. ha lefele modositasz, azert fizetni kell 2-3000 forintot

#2004 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 19:50

Újságcím lehetne: Neveletlen ügyfelek erőszakkal törtek be az irodába, hogy befizessék csekkjeiket!

UPC.
A hócipőm tele van vele. Ami ma történt az a legrosszab kabaré, vagy talán inkább siralmas, vagy inkább az ügyfélszolgálat és az UPC pofátlanságának, és szemtelenségének a teteje. Mert megtehetik.

Csekk problémáim miatt szerettem volna beszélni egy ügyfélszolgálatos dolgozóval. Az ügy maga lényegtelen, de el kellett intéznem sürgősen, mert ma értem rá. Először is naivan megpróbáltam a 1221-et. (Pedig sejtettem mi lesz, de hátha mégis lesz valami. Nem lett.) Szokás szerint 20 perc után
sem veszik fel. Akkor jöjjön az online chat. Ugyanúgy nem sikerült, mint máskor sem, meg sem lepődtem.
Ekkor megnéztem, a honlapjukon az ügyfélszolgálatok nyitvatartási idejét. 17 óráig nyitva van, hajrá! Halvány sejtéseim voltak, hogy ha sokan vannak, akkor sok helyen fél órával a zárás előtt már nem adnak sorszámot, ami esetleg érthető is lenne.( Ha nem vesszük azt figyelembe, hogy ahol sorszámhúzás és nagyon sok ügyfél van, akkor ott van bevétel, és ebben az esetben illene az ügyfélszolgálatokat, vagy munkahelyeket bővíteni. Ez nem csak az UPC-re igaz)
Szerencsére 16 óra tizenegynéhány percre odaértem aZ UPC Vezér u.-i irodájához. Valami viszont gyanús volt: a kapu előtt egy fiatal hölgy UPC-s paksamétával a kezében toporog. A kapu zárva, kulcsra. Nyitvatartási időt jelző tábla leszedve. A kerítésen belül sehol egy lélek ( az irodába
benézve, ott sincs tömeg). A hölgy mondta, hogy 16 óra 10 perctől ott van, de nem tudott bemenni. Közben érkezett még egy hölgy. Kicsit megrángattuk a kaput, hátha be van szorulva, de nem volt. Az addig bentről kukkoló biztonsági őr elindult kifelé, hiszen az ügyfélszolgálatról ki lehet látni a kapuhoz. A várakozók úgy tűnt megörültek a segítségnek, de bennem már akkor felsejlett néhány súlyos becsületsértést is súroló párbeszéd képe.
Igazam lett. A biztonsági őr egy hölgy volt. Hosszú göndör vörös hajú, kék szemű, kb 55 kiló 35-40 éves, esetleg kicsit idősebb, nem igazán volt kedvem megsaccolni, hiszen nem ismerkedni mentem.
Kezdődjék a komédia:
Őr: -Mit szeretnének?
Mi: -Bemenni.
Őr: -Sorszámuk van?
Mi: -Hogyan lenne amikor azért jöttünk.
Őr: -Akkor ma már nem mennek be mert elfogyott a sorszám.
Innentől a párbeszéd mód elmarad, mert egyre kaotikusabb lett a kommunikáció. Mondtam, hogy még csak negyed öt, engedjen be, és majd meglátjuk hogy sorra kerülünk vagy sem. Ekkor az őr már egyre flegmábban és csúnyábban válaszolgatott, mi szerint mi oda be nem megyünk, és őt nem érdekli meddig van a nyitvatartás, mert már 19-en vannak benn.Kértem, hogy küldjön ki egy irodavezetőt, vagy bárkit aki az UPC-től kapja a fizetését, mert nem őt akarjuk hallgatni.Megkérdeztem náluk van-e olyan hogy vásárlók könyve, nem voltam benne biztos hogy van ilyen, mert ők "szolgáltatók", de akkor jó bármilyen panasztévő nyomtatvány is. Azt mondta nincs ilyen, de nem is érdekli. Közben érkezett még kettő férfiember, egy szakállas 30-as és egy kopasz BKV ruhás, keményebbnek látszó tömör srác. Ők is közölték, hogy már pedig be akarnak menni. Még mindig nem volt fél öt sem. Az őr közben elkezdett a kerítés belsejére állva beszélgetni egy idősebb hölggyel, aki közölte, hogy őt nem engedik 16-óra előtt el a munkahelyéről, akkor mit tehetne mert napok óta nem tudja elérni telefonon az ügyfélszolgákat. (ahogyan minden jelenlévő megerősítette ezt)Miközben mi a többiekkel egymással beszélve háborogtunk, az őrnő rámförmedt, hogy fogjam be a számat mert ő beszélget. Udvariasan közöltem vele, hogy senki sem szólt hozzá, senki sem kérdezte, és hogy főként senki sem kíváncsi az ő véleményére. ( ha fiú lett volna, akkor biztosan hamarabb kezdődött volna a durvább párbeszéd, de az őrnő nő létére is elég hamar elérte, hogy mindenki vakkantgatva, és nem mindig túl szépen válaszolt neki, vagy szólította meg. Mondjuk csúnya becsületsértés nem történt, mert megsérteni nem akartuk, de azért az ügyfélnek kijáró tisztelet minket is megillet, mégha a kapun kívül is vagyunk) Hiába mondtuk, hogy hívjon ki egy vezetőt, csak azt fújta, hogy menjünk onnan. (ügyfélcentrikus magatartás, magyarországon ezt valószínűleg tanítják)
Megállapodtunk, ha kijön valaki bemegyünk, mert beszélni akarunk az irodavezetővel.
Próbálkoztam azzal is, hogy csak szeretnék bemenni megnézni a prospektusokat, a kiállított tvkép minőségét, mert kíváncsi vagyok mit nyújt az UPC stb, de nyilvánvalóan ebben már benne volt a kötözködés, hogy miért zárnak ki egy ügyfelet az irodából az utcára? A frappáns visszavágások mestere erre azt válaszolta: majd ő hoz ki prospektust, mondjam meg mi kell.
Eközben, párhuzamosan a magas röptű párbeszéddel, elkezdett ügyet intézni az idős hölgynek, a kerítésre állva, azon áthajolva.Elkérte a számlát, iratokat, stb. Mindezt az utcán, kerítésen keresztül. Valaki megkérdezte, mi köze egy biztonsági őrnek az adatokhoz, csekkekhez? Nincs elég fizetett
embere ennek a nyomorult cégnek? ( nincs)
Na jöjjön a lényeg: megállapodtunk páran, ha kijön valaki, mi bemegyünk. És lőn: 3-4 ember elindult kifelé, persze vad morgások közepette, mert ők egy ideje nem tudtak kijönni, ráadásul alig engedték be őket, stb. Nyílt a kapu, és kijöttek. Az őr próbálta becsapni a kaput, de finoman beléptem.
Volna. Rámcsapta a kaput, és szorította rám. Hátam mögött a kapufélfa, a kapu pedig rajtam, a másik felén pedig ordítva nyomja a nő. Mivel nem voltunk egy súlycsoportban ( én 183cm és 93  kiló, ő pedig kb 55kiló), így csak fogtam a kaput, rajta a nővel. (persze felmerült bennem, hogy mi jogon keni össze a kabátomat, csapja rám a kaput, azért ez már túlzás, stb)
Benyomni nem akartam a kaput, nehogy elessen, és baja történjen, mert az már más kategória, hanem cinikusan vigyorogtam rá, és mondtam hogy fejezze be a hisztit mielőtt igazán mérges leszek. A BKV-s is röhögött, és mondta ezt le kell fényképeznie, meg is tette (szívesen látnám a fotót). Az őr
elkezdett kiabálni az iroda felé: Ágika gyere ki gyorsan!!
Erre én is elkezdtem kiabálni: Ágika jöjjön gyorsan segíteni!!!
- mert legalább lesz egy UPC-is végre az udvaron, gondoltam.
Megjelent az ajtóban egy fiatal srác, ügyfélszolgának tűnt. Megkérdezte mi a baj? (pedig elég nyilvánvalónak tűnt) Az őr kiabált hogy segítsenek neki (persze mert az ügyfelek be akartak
menni az ügyfélszolgálatra nyitvatartási időben) A kiérkező srácnak mondtam (még mindig a kapu közé szorítva, mint egy rossz harmadosztályú csehszlovák krimiben), hogy jöjjön segíteni mert beszorultam
a kapuba és a kedves biztonságiőr hölgy segít kiszabadulnom, és próbálja lefeszíteni rólam a kaput. Hiszen láthatja ha van szeme, hogy ez a helyzet.
Irodista odaért, én bementem a kapun, mögöttem még a fiatal lány is,aki már 16 óra 10-re ott volt. A többiek előtt ismét zárult a kapu. Közöltem, hogy vigyen egy irodavezetőhöz, vagy valakihez, aki minderről felvesz egy jegyzőkönyvet, tanúkkal, ami megy a területileg illetékes jegyzőnek, és esetleg még az UPC magasabb szintjére, meg ahová még érdemes, ha érdemes.
A válasz: ilyenre  nem nagyon van ideje, talán ha végeztek minden ügyféllel (hátha nem várom meg és elmegyek, de ő nem tudta, hogy ilyen esetben kitartó vagyok)
Mindenesetre a fiatal hölggyel már ketten az irodában voltunk az 5-6 várakozóból. Azt is közölték, hogy mi akkor sem kerülhetünk sorra, mert nincs sorszámunk. Nem baj, várunk, megbeszéltük, hogy a hölgy aláírja tanúként a jegyzőkönyvet, ha lesz. Közben körülnéztünk: minő meglepetés, az irodában 5-6 ügyfél volt( hová tűnta többi 19 amit az őr mondott?), abból 3 már a pultnál.
Ekkor még nem volt 16 óra 40. Időközben az őrnő behozta a kopasz BKV-st, gondolom ő is megpróbált beszökni ügyet intézni, miközben kiment valaki. (mondjuk elég nagy egyetértésben jöttek.)
Megnéztük a sorszámhúzót: sorszám helyett egy papír lógott ki belőle az alábbi hasonló szöveggel: "mai napra a sorszám elfogyott bla-bla"
Az időpont 16 óra 3 perc volt rajta, tehát azóta nem mehetett be senki. A faliújságon pedig valami olyasmi kiírás: 16 óra 30 után ha sokan vannak nem kötelesek sorszámot adni, de ha az ügyfelek száma megköveteli (vagy valami hasonló) akkor az ügyfélszolgálat 17 óra után is nyitva tart.
( valahogy nekem nem ez szűrődött át a viselkedésükön)Közben a régi becsületes sorszámos ügyfelek elfogytak.
16 óra 45 perc. A velem együtt beszökők is már a pultnál voltak, intézték ügyeiket. Én lettem az utolsó, előreengedtem őket. (egyébként amint bekerültünk az irodába, nemsokra rá az egyik ügyintéző hölgy mentette a helyzetét, hogy nem ők tehetnek erről, hanem a "hogy mondja" sok birka ügyfél, mert egyszerre több sorszámot húznak, és az elfogy délutánra, ezért nem mehettünk be, és ezért hitték hogy 19-en vannak. (Persze, hiszen a 2 négyzetméteres irodában nehéz észrevenni hogy csak öten vannak, jó duma). Utána elnézést kért, mert szerinte nem rajtuk múlik.( szerintem az ügyfeleken sem, nem szórakozni járnak oda)
Valamelyik délelőtt lehet hogy be kellene mennem, minden sorszámot kihúzok, és akkor aznap már többen nem mehetnek be, mert elfogy a sorszám.
Valószínűleg fix darabszámra vannak fizatve a dolgozók, naponta 100-nál több ügyfelet nem szolgálhatnak ki. Ez akár vicces is lehetne, de nekem nem tűnt annak.
Én a kapuhoz kijövő, az őrnek segítő ügyintéző sráchoz kerültem. Nagyon udvariasan fogadott. Megkérdeztem, hogy előbb az ügyem, vagy a jegyzőkönyv?
Előbb az ügy.
Szépen elintéztük, közben a két másik renitens beszökő már elment, egyedül maradtam a kedves ügyfélszolgálatosokkal és őrnővel. 16 óra ötvenegynéhány perc volt. Miután végeztem, rákérdeztem a jegyzőkönyvre, ( persze a tanúk már elmentek, sejtettem hogy veszítettem).
A jegyzőkönyv már szinte el is készült, ki lett nyomtatva, írjam alá.
Elolvastam ( nem volt hoszzú, egy szó sem esett benne a történtekről, a kommandós akcióról, a párbeszéd stílusáról stb).
Ez áll benne betű szerint:
" Felsővezetői utasítása a Ügyfélhívó berendezés az iroda nyitva tartásának utolsó órájában lezárható.
A lezárható időszakban az ügyfelek kiszolgálását nem tudjuk biztosítani."

Nincs tovább. Csak kérdéseim vannak, sok. Nincs miért és kinek feltenni.
Szolgáltatócég.
Legalábbis valószínűleg ez is be van írva a cégbírósági bejegyzések közé.
( olyan lehetőség nincs, megnéztem, nekem is van vállalkozásom, hogy "ügyfélszívató cég", "jogi csavarokkal megtűzdelt, félreérthető áfsz-el rendelkező cég", vagy "mindél több ügyfelet hülyítő, szolgáltatásait nem győző cég" bejegyzésre nincs mód, sajnos)
Talán egyszer elérünk oda, hogy egy cég bővíti az ügyfélszolgálatait ha nagy igény van rá? (főként panaszosok voltak az irodában, nem nehéz hallgatózni mert olyan hatalmas az iroda)

Talán elküldöm ezt a hozzászólást az UPC-nek, de szerintem csak jót mosolyognának, esetleg egy semmitmondó levelet kapnék ( én kis naiv).

Mielőtt bárki megkérdi, hogy miért vagyok náluk ha nem tetszik: Szívesen lemondanám, de itt nálunk nincs más szolgáltató. Amióta létezik UPC, szinte azóta előfizetőjük vagyok, egy kis kihagyással.A "nagy" fejlesztések óta szívesen mennék máshová, de nem tudok.
Még valami: így leírva, lehet, hogy én tűnök erőszakos bunkónak, aki nem ért a szóból, és betörök az irodába. ( ez közös döntés volt a kint lévőkkel)
De: ha a kapura kiírnák a jegyzőkönyvben leírtakat, az is kellemetlen ha zárva a kapu. Ha viszont nyitva lett volna, és bemegyünk, és közli az őr udvariasan, hogy elnézést, de mára már nem tudjuk fogadni az ügyfek nagy száma miatt, akkor körülnézek, látom hogy valóban sokan vannak, megköszönöm az infót, és elmegyek. ( még akkor is bosszantó, hogy miért nincs elég irodista, diszpécser stb,)
Ebben az esetben viszont nem volt indokolt a kapuzárogatás és a kerítésen keresztül foghegyről odavetett félinfó, ráadásul az ügyfelek sem voltak sokan. Vagy ebben az országban csak az juthat majd be aki erőszakos? 3-4 ügyfél nem jött be velünk, pedig lett volna idő rájuk. Ők talán majd máskor. Ha elfogy a türelmük, és beszöknek ha nem látja az őr őket.

Bocsánat a hosszú hozzászólásért, de ezt muszáj volt leírnom. Ilyet a legrosszabb balkánon tudok elképzelni.
Gratulálok UPC csak így tovább a fejlesztések útján.

#2005 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:09

Idézet: mexel - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 20:50

...

Olvasmányos story, bár azért regényírónak ne menj. Túl azon, hogy többségében igazad van, azért, amit a kapunál műveltél rád lehetett volna hívni a rendőrséget. Tudod, nem a tied a telek, az épület, tehát akkor mehetsz be, ha a tulaj ill. az azt képviselő erre engedélyt ad. Ennyike.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2006 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:11

Szép! :(

#2007 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:27

Idézet: meghaltam - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 18:41

mivel nincs huseg, nem lesz jarulekos koltseged a nevatiras soran. ha lefele modositasz, azert fizetni kell 2-3000 forintot

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és egy nagyon kedves hölgy tájékoztatott a részletekről.
Jobban járok, ha a cégem lemondja, és én újat kötök. Mert így nincs a lefele módosításért 2400 Ft. Valamint ha már az internetre úgy is lesz 1 év hűség, megkötöm a kábel TV-re is a hűséget. Így a kábel TV 5780 helyett csak 3900 lesz.
Azt mondták, lehet átfedés a két internet csomag között, csak akkor szólni kell, hogy pár napig még élni fog a régi internet is.
Úgy gondoltam, hogy amikor kijön a technikus bekötni az új internetet, akkor másnap lemondom a régit.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#2008 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:36

Idézet: moq - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:09

Olvasmányos story, bár azért regényírónak ne menj. Túl azon, hogy többségében igazad van, azért, amit a kapunál műveltél rád lehetett volna hívni a rendőrséget. Tudod, nem a tied a telek, az épület, tehát akkor mehetsz be, ha a tulaj ill. az azt képviselő erre engedélyt ad. Ennyike.

Tudom, de én csak beléptem a nyitott kapun, egy ügyfélszolgálatra. Akkor csapta rám a kaput az őr. Tehát nem benyomtam, nem bemásztam, hanem amikor nyitva volt, be akartam lépni( a benti ajtón az van, hogy nyitva 17h-ig). Egyébként tudtam, hogy ez lesz az egyik reakció itt a fórumon, ezért is tehetik meg itthon ezeket a "szolgáltatók", bankok, politikusok, stb. ( mindemellett nem vagyok agresszív típus, bár ma rosszabb napom volt az átlagnál.)
Egyébként pedig, mielőtt eljöttem, azt mondtam nekik, hogy elnézést a bejövetelért, és ez a cirkusz( amit nem én csináltam), nem nekik szólt személy szerint (pedig nekik is kellett volna, és nem kellett volna elnézést kérnem), hanem az UPC ügyfélszolgálatnak szólt. Abban bíztunk, hogy lesz ott egy vezető, aki talán észreveszi, hogy tenniük kellene valamit. És ahogy mondtam, nem én voltam az egyedüli, ha más áll közelebb a kapuhoz, akkor pl. a lány is belép, el is indult. Mondjuk szebb lett volna, ha a két csaj áll a kapuban. Én úgy érzem, nekem "igazabbam" van mint nekik. Akár a honlapra is feltehetnék azt az infót, hogy nyitvatartás 17-ig, ügyfélfogadás 16-ig. máshol is úgy csinálják. De persze bárhogyan lehet ítélni, számítottam rá, mégis le akartam írni. Ehhez 2 (esetleg több) fél kellett.

Szerkesztette: mexel 2008. 01. 21. 20:37 -kor

#2009 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:38

Idézet: mexel - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 19:50

Újságcím lehetne: Neveletlen ügyfelek erőszakkal törtek be az irodába, hogy befizessék csekkjeiket!

...

Gratulálok UPC csak így tovább a fejlesztések útján.

brutalis  :Đ  a legtobb munkahelyen hetkoznap 8-16 vagy 9-17 kozott dolgoznak. minden ugyfel vegyen ki szabadsagot valamelyik napra az ot kozul es elozo este foglaljon helyett halozsakkal + hideg elelemmel. nevetseges...

Szerkesztette: meghaltam 2008. 01. 21. 20:45 -kor

#2010 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:51

Kene erre szervezni egy szolgaltatast: kb. 15-20 tomor srac egy beeteto vekony szoke csajjal vallalkozna arra, hogy kommandoszeruen, vekonynovel alcazva bizalmat keltenek a meg 1 oraig nyitvatarto szolgaltatokban, aztan mind egyszerre "HURRA!" felkialtassal megrohamozzak az ugyfelszolgalatot es alnok modon, eroszakkal befizetik a megbizoik csekkjeit, elintezik ugyes-bajos dolgait :)

Mar csak egy fantazianev es egy kis szokekapitany kell a vallalkozasnak es maris megdonti a gdp-t :>
Udv: Nezelodo

#2011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:12

Idézet: mexel - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 20:36

Tudom, de én csak beléptem a nyitott kapun, egy ügyfélszolgálatra. Akkor csapta rám a kaput az őr. Tehát nem benyomtam, nem bemásztam, hanem amikor nyitva volt, be akartam lépni(

Aminél előtte közölték, hogy nem mész be, mert nem mész be. Majd amikor a cigénygyerek is be akar slisszolni a bejárati ajtódon, miközben nyitva van, akkor Neked az ugyanúgy érv, hogy "de hát csak belépett egy nyitott ajtón?".

Biztonsági őr sem poénból találja ki, hogy hányan, meg meddig. Vagy egyszer próbáld meg mondjuk ugyanezt előadni a Wigwam ajtajában, akkor csodálkozz. Csodálom, hogy nem vertek le kettőt, meg ha rosszabb kedve van, akkor kihívja a rendőröket, csak gondolom Ő is haza szeretett volna menni, oszt nincs kedve papírmunkázni. Az ilyen barom ügyfelek miatt kellenek már minden sarokra biztonsági őrök, mert a Kentackytól kezdve a bármilyen bankokon át simán elharapózott a randalírozás.
Make love not Wor.

#2012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:14

Idézet: meghaltam - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 20:38

brutalis  :Đ  a legtobb munkahelyen hetkoznap 8-16 vagy 9-17 kozott dolgoznak. minden ugyfel vegyen ki szabadsagot valamelyik napra az ot kozul es elozo este foglaljon helyett halozsakkal + hideg elelemmel. nevetseges...

Mert csekket fizetni nem lehet ám postán, vagy webbankból elutalni, mi?
Make love not Wor.

#2013 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:12

Aminél előtte közölték, hogy nem mész be, mert nem mész be. Majd amikor a cigénygyerek is be akar slisszolni a bejárati ajtódon, miközben nyitva van, akkor Neked az ugyanúgy érv, hogy "de hát csak belépett egy nyitott ajtón?".

Csakhogy az ő lakásajtajára nem az van írva, hogy UPC ügyfélszolgálati iroda . Ügyfélfogadás 9-17-ig.

#2014 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:38

Idézet: killa - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:22

Csakhogy az ő lakásajtajára nem az van írva, hogy UPC ügyfélszolgálati iroda . Ügyfélfogadás 9-17-ig.

Az persze nem jut eszetekbe, hogy pont azért találták ki ezt a rendet, mert a hasonló ügyfeleik esetleg pont akkor *anyáztak, amikor 17kor kiterelték őket, hogy mára záróra?  :eek:
Gondolom a mekiben is pattogtok, ha beálltok a sorba 10:30 előtt, de csak utána kerültök sorra, és már nincs reggeli. Persze, ha előre szólnak, hogy rád már nem lesz idő zárásig, az megintsenem jó.  :respect:
Ez pont olyan, mint a miért.lassítjátok.a.p2p-t.tábor vs miért.magas.a.pingidőm.tábor :)
Welcome to the real world, NO MORE PEACE ON EARTH  :p

Szerkesztette: Taddeus 2008. 01. 21. 21:40 -kor

Taddeus - NO MORE PEACE ON EARTH :)

#2015 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 22:12

Biztonsági őr sem poénból találja ki, hogy hányan, meg meddig. Vagy egyszer próbáld meg mondjuk ugyanezt előadni a Wigwam ajtajában, akkor csodálkozz. Csodálom, hogy nem vertek le kettőt, meg ha rosszabb kedve van, akkor kihívja a rendőröket, csak gondolom Ő is haza szeretett volna menni, oszt nincs kedve papírmunkázni. Az ilyen barom ügyfelek miatt kellenek már minden sarokra biztonsági őrök, mert a Kentackytól kezdve a bármilyen bankokon át simán elharapózott a randalírozás.

Hm. A cigány hasonlatot és barmozást először is kikérem magamnak, de mivel mindenki magából indul ki így nem akarok leereszkedni erre a szintre. Én még abban a helyzetben sem engedtem meg ilyen stílust magamnak, veled ellentétben, pedig most egy fórumon vagyunk. Beszéltünk már telefonon, akkor teljesen más hangnemben, talán akkor leszűrhetted volna, hogy kivel beszélsz. Ez nem engem minősít most.
Azt is leírtam, hogy el lett poénkodva az a rész amikor beléptem ( röhögés is volt a hátérből) , agresszió nem volt benne, nem volt hangoskodás, a nő kicsit hisztis volt. ( kicsit inkább a DR Kotász jelenetre emlékeztetett a Tanúból) Ráadásul abban az adott helyzetben a kint lévő 5-6 ügyfél min egyetértett ebben, és a kifelé jövők is morogtak a stílus és bejutás miatt. A bentlévő pultnál álló idősebb reklamáló hölgy például már emelt hangon mondta, hogy ne hazudtolják meg amit állít, minden papír őt igazolta mint kiderült. (arról nem beszélve, hogy egy érdeklődőnek, aki azt kérdezte, hogy a chello korlátlan-e, azt válaszolták rezzenéstelen arccal, hogy igen, ez nem olyan mint az adsl, hanem abszolút minden tekinteben korlátlan. Véletlenül sem tették hozzá, hogy a fájlcserét szűrik, a havi adatforgalom pedig átlag 250gb. Ez csak egy kis csúsztatás volt)

A másik, hogy bemegyek-e vagy nem: ez nem egy magánház, hanem egy szolgáltató. Itt nem csak jogaik, hanem köteleségeik is vannak. Ők vállalják az ügyfelekkel való kommunikációt. Jelen esetben ez nem működik. A 1221-et elérni szinte lehetetlen, online chat nem ment. Marad az Ügyfélszolgálat. ha ott is bezárnak mindent, akkor kicsit olyan, mint amikor a bűnös elbújik.
Ha egy étteremben nem úgy viselkednek veled ahogyan akarod, vagy nem engednek be nyitvatartási időben, azzonnal kérheted a vásárlók könyvét, hiszen sérelem ért. A fogyasztóvédők ajánlják is, mert ha elkullogsz, akkor nem derülnek ki a turpisságok és a kiskirályok nagyokká nőnek. Akár diszkriminációra is hivatkozhatsz ha nem engednek be. (ott cigányozhatsz) Jelen esetben mitől más a helyzet? Mert ők a "Nagy" UPC?
Én úgy érzem sérelem ért, és jogomban áll kérni egy jegyzőkönyv felvételét erről, végül is panasztételre hivatkozva akartam bemenni.
Miért kértek sűrűn elnézést, miért magyarázkodtak ha én vagyok a bunkó? (mégegyszer mondom: egy sértő szó sem hangzott el részünkről, nem ordibáltunk, az őrnő viszont annál többet engedett meg magának. Csak tudod lehet diplomatikusan is és finoman valakit úgy elküldeni a pics@ba, hogy alig várja már hogy elmehessen. (Persze lehet, hogy ezt te nem érted, vagy nem ismered. Legalábbis sok hozzászólásodból ez jön le)
Az UPC dolgozók és köztünk egy sértő, és egy hangosabb szó sem esett, kivéve ha a pultnál éppen reklamált valaki az ott lévők közül.
Miért akartak engem kizárni (és a többieket)? Nem ingyen kapom a szolgltatást, hanem fizetek érte. Munkidőben voltak, nem volt sok ügyfél, semmi sem indokolta ezt a kizárást. És mint említettem, előtte kintről beláttunk, és nem nagyon láttunk bent ügyfeleket. Egyszerűen nem volt kedvük többet dolgozni. Ez érthető is lehet. De nem is kötelező ott dolgozni, az ilyen munkahelyek alapvetően stresszforrások.

Csak ha senki nem szól semmit, senki nem ágál, akkor marad a jó magyar szokás. Az ügyfél, vagy a polgár le van sz@rva, fogja be a száját, majd hatalmileg irányítjuk az elvtársat. (pártállástól függetlenül)

Ennyit erről.

#2016 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:48

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:38

Az persze nem jut eszetekbe, hogy pont azért találták ki ezt a rendet, mert a hasonló ügyfeleik esetleg pont akkor *anyáztak, amikor 17kor kiterelték őket, hogy mára záróra?  :eek:
Gondolom a mekiben is pattogtok, ha beálltok a sorba 10:30 előtt, de csak utána kerültök sorra, és már nincs reggeli. Persze, ha előre szólnak, hogy rád már nem lesz idő zárásig, az megintsenem jó.  :respect:
Ez pont olyan, mint a miért.lassítjátok.a.p2p-t.tábor vs miért.magas.a.pingidőm.tábor :)
Welcome to the real world, NO MORE PEACE ON EARTH  :p

"A faliújságon pedig valami olyasmi kiírás: 16 óra 30 után ha sokan vannak nem kötelesek sorszámot adni, de ha az ügyfelek száma megköveteli (vagy valami hasonló) akkor az ügyfélszolgálat 17 óra után is nyitva tart. "

Ez a mekiben is ki van írva? Való világ ....jah... a sok birka meg béget hozzá.

Szerkesztette: killa 2008. 01. 21. 21:49 -kor

#2017 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:50

EZAZ nyomjátok nyomjátok mekkora flame lesz ebből yes yes yes!  :down:

#2018 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:54

Idézet: killa - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:48

"A faliújságon pedig valami olyasmi kiírás: 16 óra 30 után ha sokan vannak nem kötelesek sorszámot adni, de ha az ügyfelek száma megköveteli (vagy valami hasonló) akkor az ügyfélszolgálat 17 óra után is nyitva tart. "

Ez a mekiben is ki van írva? Való világ ....jah... a sok birka meg béget hozzá.

Három szót emelnék ebből ki: "olyasmi", "ha" és "ha"
Ebből melyik perdöntő ebben az esetben??

Meki: sehol. rugalmasabban is kezelik a hasonló "ügyfél-hozzáállást"...sajnos, mert ezzel szoktatják hozzá a bégetőket, hogy szabadon begethessenek bárhol...:(
Taddeus - NO MORE PEACE ON EARTH :)

#2019 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:56

Ne offoljatok!
Mikor lesz sávszélbővítés?  :D

#2020 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 22:05

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:54

Három szót emelnék ebből ki: "olyasmi", "ha" és "ha"
Ebből melyik perdöntő ebben az esetben??

Meki: sehol. rugalmasabban is kezelik a hasonló "ügyfél-hozzáállást"...sajnos, mert ezzel szoktatják hozzá a bégetőket, hogy szabadon begethessenek bárhol...:(

olyasmi:gondolom, nem hajszál pontosan ez van kiírva
ha: amennyiben sok az ügyfél16:30 után nem köteles soszámot adni
ha:túl sok ügyfél esetén az iroda 17 óra után is nyitva tart.

bégetés: aki mindezt beszopja és még örül is neki.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.