Idézet: gamecube - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 20:55
2007 aug- okt ig szoló akció.
Engem se engednek tvre új hüséget kötni, és ugye azért kellene az akció kiírása, mert volt egy olyan, hogy ha már rendelkezel netel, és lejárt a hüségszerződésed, ha újra kötöd akkor x összeg lesz a net.Meg is kötötem, és most küldték a második szerzödést, és ezt is ugy fogalmazták meg, hogy a kábeltévét nem mondhatom vissza.Pedig vissza akarom mondani mert kicsit durva a havi 5500 ft, és más szolgáltatonál ugyan ez a csomag 2500 ft.De visszont a net kell mert más nem tud netetbiztositani a xiii kerben.
Valamit valamiért. Én emlékszem arra az akcióra.
A szolgáltató sokkal jobb feltételekkel (tehát olcsóbban) adta neked a netet, te pedig ezzel együtt vállaltad, hogy nem mondod fel a kábeltévé szolgáltatásodat.
Ha ezt nem vállaltad volna, akkor most sokkal többe kerülne a neted, hiszen akkor csak abban az akcióban vehettél volna részt, ami azokra az előfizetőkre vonatkozott, akiknek nincs más szolgáltatásuk a upc-nél.
Asszem, hogy a chello minimum 4000 volt 1 év hűséggel, ha van más szolgáltatásod is (és meg is tartod azt a chello hűség végéig)), akinek pedig nincs, annak asszem 5500 ft.
Médiumnál: 6000 vs. 7500
Extreme: 8000 vs. 9400
Javaslat: ha drágának tartod, akkor válts olcsóbb, kevesebb csatornát tartalmazó csomagra. ha kell a mostani csomag, akkor pedig fizetni kell sajnos az általad említett mostani 5500 ft-ot.