HWSW Informatikai Kerekasztal: -= Project Torque =- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-= Project Torque =- Autós MMORG

#181 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 12. 19:31

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. okt. 12., vasárnap - 19:17

Sziasztok... én is nekikezdtem másodjára, elég nagykihagyással, eddig ott tartok h level 7, és kaptam egy C Racer-t... de én azt el szeretném adni, h lehet azt??

másik kérdés: tudom h AP-t pénzért lehet szerezni csak, de ak pl a missionos kulcsokat hogyan szerzed meg a shopból?? meg mondjuk a boltban az összes autónál van AP is az RP mellett.... hogyan lehetne egy kis AP-t kuporgatni, avagy autót eladni??  :confused:

előre is kösz a segítséget: a Free

Mission kulcsokat én versenyzés közben kapok. 75 mérföldenként egy sárgát, és 7k xp után egy pirosat, vagy lehet a színek fordítva vannak nem tudom, kb egyszerre kapom mindkettőt... Ezekkel kell kinyitogatni a lakatos missionoket. ( Erre magamtól jöttem rá a marha nagy eszemmel. )  :D

Kocsit eladni nem tudom hogyan lehet még nem próbáltam.  :think:
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#182 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 06:04

eladni nem lehet, ez nem NFS ...  :cool:

#183 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 15:53

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 6:04

eladni nem lehet, ez nem NFS ...  :cool:

köszi a válaszokat...  :)  :)

és Akkor maradt az a kérdés, h ha nem invesztálsz bele, akk hogyan szerzel AP-t??

a Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#184 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 18:12

eventeken lehet nyerni, sok feladat van, amit ha teljesitesz, akkor kaphatsz. a hivatalos forumot erdemes nezegetni

#185 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 20:36

Keményen ráfüggtem, már kaptam kulcsokat is, az XP lassan gyűlik, nomeg néha ( :confused:  :confused: ) Beszaggat nem kicsit, de ha 6-nál többen vagyunk, akk végig pedig minden graf min/off...

Ezektől eltekintve bejön, NFS-hez képest irányítás sokkal jobb, át kell állni, de ha billel tudom tolni, úgy h szoktam lenni első 3-ban, akk nem gáz....

Nemsokára level 10, meg még 1 vizsga és Road Runner-ből vmi Road racer leszek v mi  :Đ  :Đ

Nah köszi a helpeket, gyűjtök a köv kocsira :)

a Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#186 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 07:28

Sziasztok megint. nah eléggé emgáltam most az utóbbi napokban nem voltam itthon...

Lenne egy kérdésem, h ti melyik szerón szoktatok lenni, a Phoebuson, v a subtropolison v mi??

és h melyik az a versenymód, amivel legtöbet "kaszálhat" az ember??

#187 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 19. 19:52

Én főleg Phoebus-on szoktam versenyezni.

Driftelni nem tudok (finoman szólva) úgyhogy simulator vs-ben szoktam versenyezni. Ha kapok kulcsot akkor missiont csinálok.

Régebben mentem a thunder alley versenyeken, de mostanság nem próbáltam.

Érdemes olyan versenyen menni, ahol minél többen vannak. Olyankor még a hátsó helyekért is lehet egész rendes rp-t kapni.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#188 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 21:20

nahát igen, a sok helyes szerókkal az a baj h minden graf minimumon v offon, de ha 6-nál több player van akk nem látok semmit, kb 5-10 FPS  :confused:  :confused:  és nem tudom miért, netem chello Classic(még a régiféléből)...

én még arcadon tolom, de majda dragat is kiprószálom, +  lenne egy kérdésem...

a Sárga kulcsokkal feloldható gate hunt-nál v minél....(missionok közt) ott  van egy olyan pálya, h 7 kapu van, és az egyiknél 2 kamion között kell átmenni...de ha kivülről megyek, vmi bug jön elő, és olyan , mintha vmi gödörbe v mocsárvba süllyedne a verda a buggy, és nem is mozdul onnan,....természetesen sikerült, h elmentem köztük, és "nem estem bele a gödörbe", de nem érek el a következő kapuig, v ha igen, a két rámpa között ha felmegyek a dombon, akk megint csak ez a láthatatlan gödrös olog előjön.... :confused:  :confused:

Valaki help PLS ezzel a buggal, de am a játék feelingre és minden másra :  :up:  :up:  :up:

a Free

#189 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 08:47

Azokat a sárga kulcsosokat még nem próbáltam, ahol a gate-ek között kell menni.

Az elsőt megnéztem és hideglelést kaptam, igaz előtte a piros missionoknál is olyan volt és két napomba került megcsinálni. Lehet csak besokalltam. Ha nem marad más sárga misi azok jönnek. Így sajna gőzőm sincs mi lehet a gond...  :think:

#190 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 14:02

hat igen, van egy par bosszantoan nehez is

#191 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 23:19

Na sikerült végre, és most mikor újrakezdtem, nem voltak ott a láthatatlan gödrök :) de legalább megvan, most meg gyűjtöm tovább az RP-t, mert meglesz szinte az összes alkatrész, és veszek egy quadrot majd :):)

a Free

#192 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 26. 15:19

INGYEN cuccok. csak be kell loginolni, es a mailban kapott jelszot ide beirni, es maris a tied :

A 10 pack of Flaming Skid Marks (General Racing Item)
A 10 pack of Combo Seekers (Explorer Mode Item)
A 10 pack of Nitro level 2 (General Racing Item)
A 10 pack of Inixo's Additive (Thunder Alley Item)
A 10 pack of Tires level 2 (General Racing Item)
A 10 pack of Spark Plugs (General Racing Item)
2 Green keys - Able to Accomplish any mission, task or drivers challenge
1 Black Skeleton key - Unlocks or accomplishes any one mission, task or drivers challenge

:up:

Szerkesztette: UnConnecteD 2008. 10. 26. 15:19 -kor

#193 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 26. 22:21

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. okt. 26., vasárnap - 15:19

INGYEN cuccok. csak be kell loginolni, es a mailban kapott jelszot ide beirni, es maris a tied :

A 10 pack of Flaming Skid Marks (General Racing Item)
A 10 pack of Combo Seekers (Explorer Mode Item)
A 10 pack of Nitro level 2 (General Racing Item)
A 10 pack of Inixo's Additive (Thunder Alley Item)
A 10 pack of Tires level 2 (General Racing Item)
A 10 pack of Spark Plugs (General Racing Item)
2 Green keys - Able to Accomplish any mission, task or drivers challenge
1 Black Skeleton key - Unlocks or accomplishes any one mission, task or drivers challenge

:up:

nekem van 2 accountom
és csak az egyikre kaptam.....

egyik 13-adik szintű, másik 11-es, és a 11-est nem rég kezdtem 0ról(úgy kb aznap mikor megérkezett ez a mail) és erre a későbbi accomnak a freemailre még nem kaptam.... :confused: Na mind1, így is jó, már ha csak az egyikre megkapom... nah jók legyetek, nagyon nagy gém, sztem :) :)

a Free

#194 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 18:54

Hmm én megkaptam a cuccot, de a zöld kulcs mit csinál?

Azt hittem missiont lockol ki de nem...

#195 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 22:13

pedig azt. amit nem tudsz megcsinalni, kijelolod a piros kulcssal, aztan ranyomsz az Accomplish- ra ( re )

#196 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 20:59

Aha értem. Így már világos.

#197 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 22:11

Sziasztok...

hatalmas problemmel fordulok hozzátok:

elinditom a gammát, intró, aztán bejelentkező ablak minden ok, bejelentkezés, szervert kiválasztom, (amúgy nagyon sokáig tölt itt nálam) aztán előjön a töltést mutató egér szimbóluma, aztán eltünik és az alapszimbólum megjelenik, de marad a még töltő képernyő.

leteszem asztalra, vissza, betölti a gémablakot, nagy feketeség, egért látom, mozgatom, és ah a menü van, ki is jelöli h rá lehet kattolni, de az egész képernyő koromfeka...

mi a teendő, esetleg, reinstall és jó lesz??  :confused:  :confused:  :think:

#198 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 16:04

egy probat meger, ha jatszani akarsz, es nem indul. de elotte a save konyvtarat celszeru elmenteni valahova

#199 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 22:39

na hála az égnek, ma hazaértem egyetem után, egyből project torok, bejelenkeztem, és most bejöttminden mint azelőtt, faszán műxik :)

Amúgy 2 külön kocsival megyek, de mostmár mind a 2 karakterem 12-es szintű, egyik egy Kawana 660, másik meg egy Corus, de a Corus monnyon le :D:D

A corus ah nyomom a kanyarodást, egyből farol , vagys szerintem túlkormányzott, hiába FWD, ehhez képest a 660-as meg csudán szépen fordul.... csak az a baj h a corusnál elb@xtam az upgradelést, és közel sincs szinten egy normális 12-eshez képest....

még valami: a két profilnevem:

Mr. Craftwerk

és a másik

PeterV8

ha megtaláltok köszönjetek rám :):)

a Free

#200 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 14:34

Sziasztok, megint én vagok, lenne egy kérdésem: Még nem gyűlt össze a RP, de gondolkodok a következő autómban...

mit ajánlotok, mreén egy quadroban gondolkodok.... 34000 talán még nem is olyansok.....

a Harpoon-t már volt szerencsém kiprószálni, de gondolom nagyobb szintűű...

tehát, azok közül amelyek vehetők RP-ért, melyiket tartjátok érdemesnek, amely RP/érték arányában megfelelő??

előre is kösz, a

Free

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.