HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3501 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 14. 06:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 13. 22:18

Sajnos most nincs, elfogyott, és a jövő héten sem lesz még. Kép

Látom tanulékony vagy, de nem egészen. A mondat helyesen így hangzik felénk:

Nincs, nem adok, nem tudom, nem érek rá. A jövő héten friss árú érkezik, de abbol sem adok, ne is kérj akkor se, de tanulni sem fogok addig és rá sem fogok érni, ezek után jöhet a mondókád. Kép

Reménykedem, hogy azért estére majd csak lészen annyi időm, hogy az emilkét elröppentsem.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3502 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Hackman - Dátum: 2010. 06. 12. 11:01

Látom pörög a topik ezért újra feldobom a témát. Tudtuk az alábbi gépből bármit is hasznosítani vagy ez már túl elavult és mehet a szelektív hulladék gyűjtőbe ?

Üdv.!

A mai napon jutott a tudomásomra, hogy innen tőlünk naponta jár egy brigád dolgozni Dunaujvárosba.
Ma este megkapom a telefonszámát aq sofőrnek, aki szívesen (ismerem, ezért merem mondani) el is hozná a felajánlásodat, ha el tudod neki vinni a munkahelyére.
Majd estére emilkében megírom a telefonszámát és a pontos melóhelyet, most csak annyit tudok, hogy valami gumigyár felujjításon dolgozgatnak.

Üdv.: Szőke
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3503 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 14. 07:31

Látom tanulékony vagy, de nem egészen. A mondat helyesen így hangzik felénk:

Nincs, nem adok, nem tudom, nem érek rá. A jövő héten friss árú érkezik, de abbol sem adok, ne is kérj akkor se, de tanulni sem fogok addig és rá sem fogok érni, ezek után jöhet a mondókád. Kép

Reménykedem, hogy azért estére majd csak lészen annyi időm, hogy az emilkét elröppentsem.

:D:D:D Oké, oké! Nálad az igazság. Tehát: nincs, nem adok, nem tudom, nem érek rá, főleg, hogy az emilkéd sem jött meg, és akkor mit adjak, honnan tudjam, mikor rakjam össze az új gépem, de nekem mindegy, jó lesz holnap is. És ha sokat tököltök a szállítással, akkor tizennégyre fog emelkedni a gépek száma, mert hát hová is tegyem a régi gépem? (Tudom persze: anyámhoz, de az ő mostani gépe aztán már tényleg nem fog kelleni ide, most is :lama: hozzá. :lame: :) ). Utatok fogja állani ez a rettenetes Géphegy, és akkor lészen majd sírás és rívás és fogaknak az ő csikorgatásuk! :ninja: :shoot:

Tiszta Kyberiáda, ami itt van. Stanisław Lem meg monnyon le!
... a trip back in time is all I need ...

#3504 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 14. 20:24

főleg, hogy az emilkéd sem jött meg,

Ma viszont már pótoltam a tegnapi lustaságom.
Kép

#3505 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 15. 12:06

Ma viszont már pótoltam a tegnapi lustaságom.
Kép

Ment a válasz. Én most egy-két napra eltűnök a gépem szerelni, aztán már Atommeghajtással jövök vissza.

#3506 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 15. 19:27

Ment a válasz. Én most egy-két napra eltűnök a gépem szerelni, aztán már Atommeghajtással jövök vissza.

Megjött, akkor hozom mindkét Freecom külső otikai házat. Majd emlékeztetlek, ha én mennék, de Jahno ígérte, hogy elhozza tőled az összes gépet. Az Ő idejét meg én nem tudhatom.

#3507 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 14:05

Ált.Táj.: (Oly régen volt már Kép )

ricsi546 által felajánlott monitorok végre lekerültek ide a ZUG-ba, köszönhetően az Önk.mikrobuszának.

Így már van a helyi Műv.Házban : ratárhelyiségünk, szerelő helyiségünk és internetezésre alkalmas helyiség, megosztható szélessávú korlátlan internet, na és egy mikrobusznyi monitorunk.
Jelenleg még csapat nincs (még nem mertem nyilvánosan meghirdetni), mert más anyagunk viszont egyáltalán nincs.
Amennyiben tartósan így marad a helyzet, majd megpróbálok valamit kitzalálni, hogy a saját "kicsi kocsinkkal" lecucczoljak, csak még a benzinrevalón töröm a kobakomat. Kép

#3508 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 09:06

Telcontar!

Most kontaktoltam Jahnoval, akik mennek hozzád a cumókért. Freecom!!!!!!

Ami még nagyon kellene: NOti táp, 19V, 3,15 A

#3509 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 19. 10:06

Telcontar!

Most kontaktoltam Jahnoval, akik mennek hozzád a cumókért. Freecom!!!!!!

Ami még nagyon kellene: NOti táp, 19V, 3,15 A

Hogyan kell 19V 3.15A-s NOti tápot tekercselni??? Gyorsan segítsen valaki! :D
Majd megnézem a tápos dobozokat, de nagyon nem rémlik ilyesféle egzotikum.

Jahnóék még nem jelezték, hogy elindultak volna, de megírom, ha már úton vannak a gépek. Tizenhárom gépet fogok küldeni (ha befér a kocsiba), meg asszem 7 monitor van. A tizennegyedik gépen (ami anyám mostani gépét cseréli le) egyelőre még tökölök.

Freecomok még mindig a Géphegy tetején csücsülnek, azok nem fognak itt felejtődni.

#3510 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 12:12

Malmos kolléga úton van a Tiszazug felé. Tőlem elvitt 13 gépet (elvileg mind komplett és működőképes), egy doboz egeret (mindenféle, de leginkább soros), halom billentyűzetet (vegyesen AT-s és PS/2-es), meg egy zacskónyi tápkábelt (ami csak volt, nekem összesen 4 db maradt itt, hátha adok át itt gépet).
Vitte a Freecom házikókat is. NOti tápot nem volt már időm felkutatni (még mindig lóg a nyelvem a lecuccolástól). Monitor meg már nem fért be az autóba, így azt innen nem vitt el egyet sem.

#3511 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 19. 10:45

Hogyan kell 19V 3.15A-s NOti tápot tekercselni??? Gyorsan segítsen valaki! Kép
Majd megnézem a tápos dobozokat, de nagyon nem rémlik ilyesféle egzotikum.

Jahnóék még nem jelezték, hogy elindultak volna, de megírom, ha már úton vannak a gépek. Tizenhárom gépet fogok küldeni (ha befér a kocsiba), meg asszem 7 monitor van. A tizennegyedik gépen (ami anyám mostani gépét cseréli le) egyelőre még tökölök.

Freecomok még mindig a Géphegy tetején csücsülnek, azok nem fognak itt felejtődni.

Hacsak a tekercselés lenne a gond régen megoldottam volna. Kép Szinte gondoltam - hiszen nálad is régóta keresem ezt a tápot, de eddig még nem volt - hogy nyicsevo, ide csupán Jahno kedvéért írtam be, mert nem tudtam visszahívni. Először felvette a telefon, de azonnal meg is szakadt, később meg állandóan foglaltat jelzett. Mindenesetre SMASben is neki is megírtam, hátha nála, ha nem még mindíg elfér itt. Ráadásil tegnap a telep (amely kikapcsolt állapotban kb. 1 hónap mire lemerül, használni is lehet kb. 15 percig) is feltötltésre került, így egy ideig biztsan nem lészen vele komolyabb baj.

#3512 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 19. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 19. 13:12

Malmos kolléga úton van a Tiszazug felé. Tőlem elvitt 13 gépet (elvileg mind komplett és működőképes)

Fotózhattál volna. Jövő héten szerintem ketten lemegyünk cumóval, ha valóban meg lehet osztani azt a szélessávú netet, akkor bedugjuk dulván. Tápkábel maradhatott volna, nálam az most van tonnaszám, meg bill, egér, meg akármi. Pincéből beszórtunk a végére vagy 4-5 alaplapot is, lehet nem működnek, de ha elsőre nem indul, akkor nem kell sokat szívni, menjen a "majd megfejtjük" kupacba.

Futtában ott a HP digit fényképező, meg pár saját féltve őrzött cucc is, mint notiba való Xircom hálókártya, satöbbi. Majd leltározzatok, de ha valóban klub, akkor küldtem még közös meglepetést, aminek hasznát veszitek.
Make love not Wor.

#3513 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 19. 10:06

Ami még nagyon kellene: NOti táp, 19V, 3,15 A[/b]

Hiánycikk, cégeknél is elhagyják, nem győzöm pótolni. Bár a másik topikban lehet túrtunk belőle, meglátjuk.
Make love not Wor.

#3514 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 19. 13:12

Malmos kolléga úton van a Tiszazug felé.

Nagy tévedésben vagy. Kép Ugyanis a Malmos bajtárs Bp. felé van útban, mivel szerencsésen megérkezett és már ki is rámoltuk. Köszönönk mindent, mindannyiótoknak.
Holnap majd részletesen átnézem a szállítmányt és a jövő héten már kezdem is szervezni az új csapatot és a kész gépek átadását, melyröl reményeim szerint a most érkezett fotómasingert felhasználva "képes" is leszek beszámolni.

#3515 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 19. 13:44

Fotózhattál volna. Jövő héten szerintem ketten lemegyünk cumóval, ha valóban meg lehet osztani azt a szélessávú netet, akkor bedugjuk dulván. Tápkábel maradhatott volna, nálam az most van tonnaszám, meg bill, egér, meg akármi. Pincéből beszórtunk a végére vagy 4-5 alaplapot is, lehet nem működnek, de ha elsőre nem indul, akkor nem kell sokat szívni, menjen a "majd megfejtjük" kupacba.

Futtában ott a HP digit fényképező, meg pár saját féltve őrzött cucc is, mint notiba való Xircom hálókártya, satöbbi. Majd leltározzatok, de ha valóban klub, akkor küldtem még közös meglepetést, aminek hasznát veszitek.

A jövő héttel egy kis gabesz van. Szombaton (junius 26.-n) nem vagyok idehaza, a mozgáskorlátozottakkal megyek a rózsafesztiválra, ha az idő addig nem mossa el. Vasárnap már jó a jöveteletek.

A hálózat biztosan megosztható, most csak a modem (MATÁV ADSL, ha jól emlékszem, (igaz most másképpen hívják) vagy kábelNET) van, ilyet már - amikor a tulaj vett routert - többször osztottam 2 gépre szét.

Amint fentebb is írtam a klub indul, holnap kezdem a leltárt, a fotómasingert is megtaláltam.

Sajnálom, hogy nem jöttél, mert anyókám jóféle frissen készített kajával (csak elő volt készítve, de a Malmos collega nem kívánta megkóstálni) én pedig egy jókora pipu készlettel vártalak. Jóféle dohány is akadt volna.Kép

#3516 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 19. 13:45

Hiánycikk, cégeknél is elhagyják, nem győzöm pótolni. Bár a másik topikban lehet túrtunk belőle, meglátjuk.

Ezek szerint egyelőre még marad talonban a noti, csak megy hozzá a PCMCIA hálókarcsi is, mert nekem is illenem van.

#3517 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 19. 16:38

Holnap majd részletesen átnézem a szállítmányt és a jövő héten már kezdem is szervezni az új csapatot és a kész gépek átadását, melyröl reményeim szerint a most érkezett fotómasingert felhasználva "képes" is leszek beszámolni.

Fotógépbe még egy SD kártyát keresek, jövő héten viszont megyünk a másik pinyóból is kipakolni, ha Malmos bírja még az iramot. Lesz pár forduló az biztos. Többiről meg majd beszélünk.
Make love not Wor.

#3518 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 19. 16:44

A jövő héttel egy kis gabesz van. Szombaton (junius 26.-n) nem vagyok idehaza, a mozgáskorlátozottakkal megyek a rózsafesztiválra,

Sajnálom, hogy nem jöttél, mert anyókám jóféle frissen készített kajával (csak elő volt készítve, de a Malmos collega nem kívánta megkóstálni) én pedig egy jókora pipu készlettel vártalak. Jóféle dohány is akadt volna.Kép

Ejazannya, jövő héten jó eséllyel egyik késő du mennénk, majd pipuval én nem leszek szívbajos, csak Malmos le ne rúgja a vesém. Legfeljebb kap valami várakozási óradíjat, mint a taxisok, oszt jónapot. Szomszédba is megpróbálunk bekopogni, hátha van valami jó eladó házipálinkájuk, mert csúnyán felszívtam a készleteim.
Make love not Wor.

#3519 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 19. 17:07

Fotógépbe még egy SD kártyát keresek, jövő héten viszont megyünk a másik pinyóból is kipakolni, ha Malmos bírja még az iramot. Lesz pár forduló az biztos. Többiről meg majd beszélünk.

Az SD nagyon jól jönne, mert nekem csak 16 MB-s van pár db. Viszont van Kingston Micro SD adapterem SD méretmeb is, tehát a micro is megfelelő lenne. Esetleg, ha valahol hasznosítható lenne van 1 db. 1 GB-s RS MMC kártyám, vagy, ha ehhet lenne SD átalakító?
Viszont - amennyiben a memó keresése közben találnál - jól jönne az itt heverő masingerek (nem fotó) valamelyikébe még SM és CF kártya is, mert ezekböl meg max.8 MB-s van itt nálam.

Malmos meg fiatalember, elmondása szerint csajszi egyse, így feltétlen bírnia kell az iramot az ilyen ifjoncoknak. Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 19. 17:52 -kor

#3520 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 19. 17:09

Ejazannya, jövő héten jó eséllyel egyik késő du mennénk, majd pipuval én nem leszek szívbajos, csak Malmos le ne rúgja a vesém. Legfeljebb kap valami várakozási óradíjat, mint a taxisok, oszt jónapot. Szomszédba is megpróbálunk bekopogni, hátha van valami jó eladó házipálinkájuk, mert csúnyán felszívtam a készleteim.

Malmos barátunkat megérkezésetek után azonnal friss betonba léptetjük, így nem lészen baja a vesédnek a későbbiek során. Kép KépKép Kép

A szomszég meglátogatását meg majd megelőzőm, ha időben jelzed érkezésedet. Egyébként éppen a szomszédomban állandóan kapható, csak eléggé házsártos vénasszony szegénykém.Kép

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.