HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2981 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:11

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 10:25

Hahó,
egy 18,2-es scsi-t találtam még itthon. Az mehetne a dualprocisba, ha még nem kantároztad, és az abban levő 20GB-s ata valamelyik másikba.

Monnnnnyuk a gondolatomat is kitaláltad. Ugyanis éppen abbol vettem ki a COMPAQ-ba a vinnyogót próba telepítésre, de akkor maradhatna véglegesre is.
Viszont csak abban az esetben lenne jó az a vinyó, ha kábelt is hozol hozzá, mert éppen most adtam az összeset oda Telcontarnak.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2982 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:11

Idézet: djculture - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 12:35

Szerintem át szeretnéd írni az aláírásod.
Make love not Wor.

#2983 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:14

Idézet: didyman - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 11:06

Mi az időpont? :D Gyűlik nekem is a padláson egy-két használható dolog, meg Szőke majd összeírja, miket vigyek neki,mert említett sokmindent az eltelt hónapok alatt, az én fejem meg olyan, mint a szita :D .
Bújjék mindenkibe!

Az enyém meg még annál is üresebb, mint a Te szitád. Honnét emlékezzek már arra, hogy mi minden kelett volba, de ha hajlandó vagy a bejelentkezett MSN esetén a hívásaimra válaszolni, esetleg addig meg tudjuk beszélni.
Az időpont meg csupán rajtatok múlik.
Nem voltam lent a folyón, nem tudom, hogy a menyhalak megjelentek-e már, de így január elején szoktak jönni, ráadásul nem is az apraja.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2984 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:14

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 13:11

Monnnnnyuk a gondolatomat is kitaláltad. Ugyanis éppen abbol vettem ki a COMPAQ-ba a vinnyogót próba telepítésre, de akkor maradhatna véglegesre is.
Viszont csak abban az esetben lenne jó az a vinyó, ha kábelt is hozol hozzá, mert éppen most adtam az összeset oda Telcontarnak.

Van valami kábel is hozzá, 80MB-tal tuti syncel vele a 160-ra nem esküszöm meg de végülis majdnem mindegy
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2985 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:23

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 12:06

Nade most baj van.

Szőke!
A kártyád XP alatt jól működött? Mert nálam addig jó, amíg drivert nem tolok fel neki. Addig szép tiszta a kép. Driverrel viszont teleszemeteli a képet, majd nemes egyszerűséggel lefagy, resetel, kékhalálozik. Nem tudom, mire gyanakodjak: memóriahiba, GPU-hiba vagy driver-hiba.
Driverből próbáltam a legfrissebb 9.11-es Catalyst-ot és egy régebbi 8.3-ast is. Mindkettőnél ugyanúgy szemetel és fagy.

Nálam XP alatt (32 bit) szépen ment. Minnnnyá utánnanézek van-e nálam letöltve hozzá valami, vagy a legutóbb odaadott saját driverlemezéröl ment. Amennyiben igen, akkor majd küldöm hamarosan, de most nálam is bejött a copás.
Sajnos a Vista nem ismerte fel, de elment vele alapban, a Win7 ugyszintén nem ismerte fel, sőt telepíteni sem lehett, mert a telepítés során amikor valami drivert tett fel neki, azonnal fagyózott a gép. Sajnos egyik opuszhoz sem találtam hozzá drivert, a Win7-t pedig mindenkélppen ki akartam prószilni, ezért cseréltem le akkor amikor veled itt a fórumon megdumáltuk, hogy melyik 128-s jobb, nem is oly túl régen. Előtte nálam kb. 1 évig ment vele a prof. többszöri telepítgetéssel egybekötve.

#2986 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:25

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 13:14

Van valami kábel is hozzá, 80MB-tal tuti syncel vele a 160-ra nem esküszöm meg de végülis majdnem mindegy

A foglalatok stimmeljenek, mert azon a lapon van 50 tűs csati is, na meg azt hiszem (nem számoltam 2 db. 68 tűs is. Aki kapja örülüljön annak, hogy ilyen komoly gépet kap, nehogymár gondot csináljunk belüle, hogy egy kicsit lassabb az adatátvitele. :eek:

#2987 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:43

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 13:25

A foglalatok stimmeljenek, mert azon a lapon van 50 tűs csati is, na meg azt hiszem (nem számoltam 2 db. 68 tűs is. Aki kapja örülüljön annak, hogy ilyen komoly gépet kap, nehogymár gondot csináljunk belüle, hogy egy kicsit lassabb az adatátvitele. :eek:

68-as a kábel és a hdd is  :)
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2988 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:54

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 13:43

68-as a kábel és a hdd is  :)

Majd mindjárt megkuksizom az alaplapot is, hogy az ovális csati hány pin-s

#2989 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:55

Idézet: djculture - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 13:35

Köszi, de sajnos ugyanaz. Szemetelés, resetelés.

Még kipróbálom egy másik alaplappal a kártyát, de gyanús, hogy gariztatás lesz a dologból (még garanciális).
... a trip back in time is all I need ...

#2990 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 13:57

Nade most baj van.

Szőke!
A kártyád XP alatt jól működött?

Átnéztem az összes letöltött driveremet, de ahhoz a kártyához nem találok semmit. Vagy az XP sajátjával ment, vagy a saját driverlemezéröl telepítettem.
Arra viszont emlékszem, hogy egyszer próbaképpen valami frissítést letöltöttem hozzá és azonnal telepíthettem újra a gépet.

#2991 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:09

Nade most baj van.

Szőke!
A kártyád XP alatt jól működött? Mert nálam addig jó, amíg drivert nem tolok fel neki. Addig szép tiszta a kép. Driverrel viszont teleszemeteli a képet, majd nemes egyszerűséggel lefagy, resetel, kékhalálozik. Nem tudom, mire gyanakodjak: memóriahiba, GPU-hiba vagy driver-hiba.
Driverből próbáltam a legfrissebb 9.11-es Catalyst-ot és egy régebbi 8.3-ast is. Mindkettőnél ugyanúgy szemetel és fagy.

RAMhiba lesz valósznűleg.De próbáld tiltani a HW-es gyorsításokat a teljesítmény fülön. De ettől még játék alatt szar lesz sajnos :-(
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2992 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 13:11

Szeritnem meg budos kocsog vagy és pálinkára szomjazol. Nem fütyülősre :D
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2993 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:13

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 13:14

Az enyém meg még annál is üresebb, mint a Te szitád. Honnét emlékezzek már arra, hogy mi minden kelett volba, de ha hajlandó vagy a bejelentkezett MSN esetén a hívásaimra válaszolni, esetleg addig meg tudjuk beszélni.
Az időpont meg csupán rajtatok múlik.
Nem voltam lent a folyón, nem tudom, hogy a menyhalak megjelentek-e már, de így január elején szoktak jönni, ráadásul nem is az apraja.

Egyszer csak sikerül, tudod, hoyghézagos vagyok a gép előtt is. De menyhalnak örülnék jól, no lesz itt hó, meg minden.

#2994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:25

Idézet: didyman - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 14:11

Szeritnem meg budos kocsog vagy és pálinkára szomjazol. Nem fütyülősre :D

Neked is mindig igazad van. Más egyéb?
Make love not Wor.

#2995 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:35

Idézet: didyman - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 15:09

RAMhiba lesz valósznűleg.De próbáld tiltani a HW-es gyorsításokat a teljesítmény fülön. De ettől még játék alatt szar lesz sajnos :-(

Csudát tiltok! :D Még garis. Itt van mindene a gariztatáshoz: jótállási jegy, számla. Megy vissza a bótba.

#2996 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:38

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 14:57

Átnéztem az összes letöltött driveremet, de ahhoz a kártyához nem találok semmit. Vagy az XP sajátjával ment, vagy a saját driverlemezéröl telepítettem.
Arra viszont emlékszem, hogy egyszer próbaképpen valami frissítést letöltöttem hozzá és azonnal telepíthettem újra a gépet.

XP SP3-nak nemvan saját drivere hozzá. A gyári driverlemezt ideadtad, de azon meg az áll, hogy "VISTA ONLY". Meg se próbáltam.

Most egy ECS K7S6A alaplapban próbálom. Mindjárt felugrik az XP rá, aztán meglátom.

Szerk.: ebben az alaplapban is ugyanaz. Didymanusnak igaza van, ez hardverhiba.

Szerkesztette: Telcontar 2010. 01. 02. 14:46 -kor

#2997 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:41

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 14:55

Köszi, de sajnos ugyanaz. Szemetelés, resetelés.

Még kipróbálom egy másik alaplappal a kártyát, de gyanús, hogy gariztatás lesz a dologból (még garanciális).

Akkor nem 100 as az a kártya nekem van x1300 és x1650 is itthon evvel a driverrel szépen műkszik.Az ujabb catalystok nem kezelik az x eket mindenesetre.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2998 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 14:11

Ja a nem aktuálisakat kiszedem még nincs jan6 :respect:  :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2999 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 14:53

Idézet: djculture - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 15:41

Akkor nem 100 as az a kártya nekem van x1300 és x1650 is itthon evvel a driverrel szépen műkszik.Az ujabb catalystok nem kezelik az x eket mindenesetre.

Jaja, beteg karcsi.

Na mindegy keresek helyette valamit. A gariztatás valószínűleg kicsit hosszabb idő lesz.

#3000 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 15:04

Na és akkor a COPÁS  :mad:  Sok-sok HELP kellene!

Adott ez a nyüves HP CompaqDeskpro EP/SB series tipusjelű alaplap, amely alapbol PIII 450-500 MHz-hez készült. Tekintettel, hogy most 900 MHz-s CPU van benne állandóan sipákol az induláskor, nem ismeri fel a CPU-t. F1 után már megy szépen, sőt a kantárt is tudja fogadni, tehát minden OK lenne...HA-HA-HA...

A géphez illő manualt már mindenhol törölték, (sőt már a Csipetkés korszakban sem találtunk, mert akkor meg lenne), amit találtam próbáltam megnézni a NET-n, így nem is tudom, hogy az alaplapon található maréknyi SW kapcsoló és jumper mire szolgál, azokat hogyan is kellene beállítani.Találtam hozzá BIOS frissítést, hogy tudja fogadni, kezelni az 1000 MHz-s CPU-t. Le is töltöttem. Ítt viszont az a bökkenő, hogy a benne lévő speckó FDD is rongy. Annyira, hogy még a BIOS Setupot is blokkolja, így azt be sem kötöm (Kinek kell ma már az és mikor lesz nekünk ilyen speckó HP FDD-k. A Franc esne ebbe a HP specializálódásba  :mad: ). Viszont a letöltött BIOS upgrade csak bootoláskor töltődne be tudomásom szerint, de lehet, hogy tévedek? FDD-röl (kislemezröl) nem tudok butulni, viszont a NERO 9-l - ami nekem van - nem tudok butulós lemezt úgy írni (monnyuk sehogyan sem), hogy azon a BIOS Frissités is rajta lenne. Esetleg tud valaki valami jó ötletet, tanácsot, hogy NERO-val hogyan lehet boot CD-t létrehozni?

Időközben eszembe jutott egy ötlet. A kislemezröl megpróbálok image fájlt készíteni és azt felírni a CD-re, de mivel is csináljak image fájlt flopyrol. A NERO tudja?

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 02. 15:17 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.