Na és akkor a
COPÁS 
Sok-sok
HELP kellene!
Adott ez a nyüves
HP CompaqDeskpro EP/SB series tipusjelű alaplap, amely alapbol PIII 450-500 MHz-hez készült. Tekintettel, hogy most 900 MHz-s CPU van benne állandóan sipákol az induláskor, nem ismeri fel a CPU-t. F1 után már megy szépen, sőt a kantárt is tudja fogadni, tehát minden OK lenne...HA-HA-HA...
A géphez illő manualt már mindenhol törölték, (sőt már a Csipetkés korszakban sem találtunk, mert akkor meg lenne), amit találtam próbáltam megnézni a NET-n, így nem is tudom, hogy az alaplapon található maréknyi
SW kapcsoló és jumper mire szolgál, azokat hogyan is kellene beállítani.Találtam hozzá BIOS frissítést, hogy tudja fogadni, kezelni az 1000 MHz-s CPU-t. Le is töltöttem. Ítt viszont az a bökkenő, hogy a benne lévő speckó FDD is rongy. Annyira, hogy még a BIOS Setupot is blokkolja, így azt be sem kötöm (Kinek kell ma már az és mikor lesz nekünk ilyen speckó HP FDD-k. A Franc esne ebbe a HP specializálódásba

). Viszont a letöltött BIOS upgrade csak bootoláskor töltődne be tudomásom szerint, de
lehet, hogy tévedek? FDD-röl (kislemezröl) nem tudok butulni, viszont a NERO 9-l - ami nekem van - nem tudok butulós lemezt úgy írni (monnyuk sehogyan sem), hogy azon a BIOS Frissités is rajta lenne. Esetleg tud valaki valami jó ötletet, tanácsot, hogy
NERO-val hogyan lehet boot CD-t létrehozni?
Időközben eszembe jutott egy ötlet. A kislemezröl megpróbálok image fájlt készíteni és azt felírni a CD-re, de
mivel is csináljak image fájlt flopyrol. A NERO tudja?
Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 02. 15:17 -kor