HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3321 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 24. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 03. 24. 19:35

Neked is S'tét!Kép

Sajnos nem tudom, de az biztos, hogy a nyuszi előtt már semmiképpen sem.
Majd egyeztetünk (G@bi -> nyominger, veled -> halacsok, Egyesület -> kocsi) és majd akkor tudok csak menni.

KépKöszi, hogy szóltál!

Nincs mit. Akkor kell valami nem romlando nem elo?

#3322 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2010. 03. 24. 19:30

Na de fijjug! Nem kellene 1más torkának ugrani! Kell minden, ami megy, el sem adunk (cserélünk) semmit.

Eladni valóban nem adunk el semmit, de cserélni alkalomadtán miért ne? Volt pár régi cuccos, amit becseréltem jobb, használhatóbb dolgokra. Legutóbb egy 4.3 GB-os SCSI-3-as vinyó + SCSI CD-ROM + 50 eres kábelt cseréltem el PII/PIII-as szintű alaplapokra, processzorokra, itt a fórumon. De írtam már azt is, és most nyomatékosan megismétlem, hogy van olyan ismerősöm, aki kifejezetten retrórajongó, és képes PII/PIII-as cuccokat adni XT/AT/386-os korabeli holmikért - adott is már, sokszor.

A lényeg azon van, hogy nem a saját hasznunkat szem előtt tartva dolgozunk. Szerintem.
... a trip back in time is all I need ...

#3323 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: joghurt - Dátum: 2010. 03. 23. 21:43

Mi (nem) kell belőlük, és hol parkoljanak :) ? Napközben a Stadionok környéke jó?

Ha a "napközben" fogalmában bennefoglaltatik a 16 óra környéke, akkor nagyon jó. Hívj fel, kérlek, a 06-20-358-5472 számon (vajon miért tűnt el a profilomból ez a fontos kapcsolattartási információ? :-s ), és megbeszéljük a részleteket. :respect:
... a trip back in time is all I need ...

#3324 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:01

Törött lábú proci: szoktam ilyennel küzdeni, de attól függ, hol a láb. Ha nem szélen, akkor oda nem érek be pákával P4en. De nem is biztos muszály, ha föld vagy vcc. Jó esély van rá, mert a lábak fele ezek. 2.4ceruzák nem olyan nagy különlegességek, de azért kár volna értük. Ha leirod melyik láb, x saroktól ennivel beljebb, akkor utánanézek.

Gaby: tőletek van 500ft-ért. Nem kár bele a proci, mert szoktatok működő lapot adni vagy csak kisebb hibásat. Egyébként csak ezért a lap miatt kell nekem 939-es, mint a 754-es esetében (az is tőletek volt :D ) és hozattam procikat óccsón HongKongból, kapott felajánlás is belőle. 939-esre visszatérve: ha rossz a lap, felesleges a proci, ha nincs proci, a lap a felesleges. Ezért volt a vagy-vagy. De arra is gondoltam, kölcsön kapom tesztre és adom vissza, mert minek vegyek 1500-ért (vaterán ennyi ez a 3000+os), de főleg 5K tőletek cpu-t. Igazából egy legkisebb 939-es kellene ilyen 500-ért :) pl sempron. Van 939-esbe sempron egyáltalán? Anyámnak 939-es gépe van ha jól tom, gondolkoztam rajta, hogy kéne lenyúlni tőle, de szgép ügyben már nagy viták voltak.
Részemről ejtve a 939-es procitok, de mondtam is, hogy nem akarom elvenni. És azért itt témáztam róla, mivel ide lett a proci felajánlva és a többieknek se árt tudni, mit forgatok a fejembe.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3325 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:05

754-es gondolat: Ha van 754-es műxödő lapotok és proci hiány lenne, küldök bele procit, még van egy hongkongi és nem tudom eladni. 1.4ghz sempron64 256L2
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3326 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:06

754-es gondolat: Ha van 754-es műxödő lapotok és proci hiány lenne, küldök bele procit, még van egy hongkongi és nem tudom eladni. 1.4ghz sempron64 256L2

#3327 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:07

#3328 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:07

#3329 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:12

:eek: :omg: 8) :hemuveg: inkább többször mint 1cer se

Szerkesztette: Samuraj 2010. 03. 24. 21:12 -kor

#3330 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 24. 21:01

Törött lábú proci: szoktam ilyennel küzdeni, de attól függ, hol a láb. Ha nem szélen, akkor oda nem érek be pákával P4en. De nem is biztos muszály, ha föld vagy vcc. Jó esély van rá, mert a lábak fele ezek. 2.4ceruzák nem olyan nagy különlegességek, de azért kár volna értük. Ha leirod melyik láb, x saroktól ennivel beljebb, akkor utánanézek.

Akkor mazli. Ha jobbfelso sarokban van a jeloles akkor attol balra levo sarokban pont az elso.

#3331 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 22:12

Vagyis a bal-felső sarok. Általában a sarkokról, szélekről törik le elsősorban. Nem kell vele foglalkozni, földelés. Nem próbáltad ki lapban? Ha nem műxik, akkor döglött - nem a láb miatt.

#3332 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 22:19

De adok én P4 cpu-kat, nem egyet, kettőt, hármat. Willám ette 1.4ghz-tól 1.7-ig 400fsb (ezek is jöttek akciósan izraelből! És annyi van még ott, mint szakajtó). Már be vannak zacsizva a többihöz, P3-ak, memók, stb - a múltkor küldött P3 lapok folytatásaként. Mennek a canon patronok is. Telcontarnak szoktam adogatni, mint főraktáros, de más valaki is idekanyarodhat M5-ósánhoz, csak a különhelyű alkatrészek összeházasítása problémás lehet.

Szerkesztette: Samuraj 2010. 03. 24. 22:23 -kor

#3333 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 03. 24. 19:49

Nincs mit. Akkor kell valami nem romlando nem elo?

Jelenleg "gazdasági váltság van Szőkééknél is" Kép , úgyhogy most nem kelll semmi.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3334 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 24. 22:12

Vagyis a bal-felső sarok. Általában a sarkokról, szélekről törik le elsősorban. Nem kell vele foglalkozni, földelés. Nem próbáltad ki lapban? Ha nem műxik, akkor döglött - nem a láb miatt.

Nem probaltam ki mert nincs lap hozza.

#3335 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 18:54

...menjen bátran felajánlásba, de mint emlitettem proci túltengés lesz.

Más kérdésem: van-e olyan hely, ahova kifejezetten cd-író kellene, pl valaki zenész, együttes, akármi? Vagy ahogy kézre esik, berakjátok találomra akárkinek? Vagyis van-e valamilyen szempont, ami alapján rendszereztek, konfigoltok.

#3336 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 25. 18:54

...menjen bátran felajánlásba, de mint emlitettem proci túltengés lesz.

Más kérdésem: van-e olyan hely, ahova kifejezetten cd-író kellene, pl valaki zenész, együttes, akármi? Vagy ahogy kézre esik, berakjátok találomra akárkinek? Vagyis van-e valamilyen szempont, ami alapján rendszereztek, konfigoltok.

Általánosságban két szempont szokott bennünket vezérelni.

Az első, ha előre kiválasztott rászorulónak állítunk össze konfigot, akkor a rászoruló célszemély igényeihez (Pl. 8 éves gyerkőcnek inkább gyengébb, gyerekjátékokra alkalmas gép, fősulisnak, a legkomolyabb, az Ő igényeiket is kielégítő, Mozgáskorlátozottaknak, munkanélkülieknek, elsősorban NET és irodai alkalmazások futtatására alkalmas gép) próbáljuk a már meglévő készletböl kialakítani a gépet.

A második esetben - ha már egy komplett konfigot kapunk, akkor a fenti szempontok alapján próbáljuk kiválasztani a célszemélyt.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3337 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 00:31

Udv,

Sikerult szereznem alaplapot a PIV celeron ala es ugy nez ki mukodik. Ezenkivul van meg 2db Compaq gep kovetkezo belessel:
PIII 933MHz, 2GB HDD, Audi, Lan, TNT64 VGA. Sajnos az egyik memoria hianyos de mindketto kantarozva van. Ezenkivul van itt 1 erdekes proci mert ilyet meg nem lattam. Abit BH6 alaplap es benne 1 PIII 366 Slot 1 s proci. Van ezekre szabad jelolt?

Na igen es meg 7 db PCI os halokartya is ha kell valahova.

Szerkesztette: YceBear 2010. 03. 27. 00:37 -kor

#3338 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 06:04

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 03. 27. 00:31

Udv,

Sikerult szereznem alaplapot a PIV celeron ala es ugy nez ki mukodik. Ezenkivul van meg 2db Compaq gep kovetkezo belessel:
PIII 933MHz, 2GB HDD, Audi, Lan, TNT64 VGA. Sajnos az egyik memoria hianyos de mindketto kantarozva van. Ezenkivul van itt 1 erdekes proci mert ilyet meg nem lattam. Abit BH6 alaplap es benne 1 PIII 366 Slot 1 s proci. Van ezekre szabad jelolt?

Na igen es meg 7 db PCI os halokartya is ha kell valahova.

Eléggé komoly gépeknek tűnnek. Hamarosan mennem kellene G@by collegához a nyomingerek ügyében, akkor majd megpróbálunk egyeztetni.
SD RAM-bol (Hála Holmes cimborának) jelenleg jól el vagyok látva, az így nem gond.
A különleges procira meg nagy valószínűséggel Telcontar cimbora csapna le a legszívesebben.

#3339 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 11:18

szégyellem magam, már párszor kérdeztem és sose vittem cuccokat.
ismét összegyűlt némi cucc, és rámtört a rendrakás, ezért kérdezném, hogy vegyes, hiányos konfigok kellenek-e? nem ígérem hogy minden müxik, de a 90%uk legutóbb még működött, csak kellett belőle vmi vagy ilyesmi.
nem tudom mi a minimum szint, ami kell, 128-256-512 megás sd ramok, 3-4 alaplap (socket 478 többnyire, talán van slot1 is) van 1-2 40 giga körüli vinyó, 700as celeron, 1.7 ghz p4 celeron, meg hasonló procik, 200-300 watt körüli atx tápok, nemtúlgáz állapotú atx házak

ma el tudom vinni budapesten kb bárhova, holnapi napom még nem tudom, de lehet akkor is tudom vinni...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3340 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: joghurt - Dátum: 2010. 03. 23. 21:50

Szerintem itt jobb helyre kerül, mintha egy ezresért eladom valami hülyegyereknek a Vaterán, aki utána nekiáll reklamálni, hogy nem is ilyet akart, meg hogy nem működik, biztosan hibásat sóztam rá. Nagyon tré cuccokat meg mi értelme felajánlani? Hogy egy hét múlva elszálljon nála valamelyik kiszáradt elkó? Vagy egy olyan procinak, amin nem fut már el semmi?

Kép

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.