Törött lábú proci: szoktam ilyennel küzdeni, de attól függ, hol a láb. Ha nem szélen, akkor oda nem érek be pákával P4en. De nem is biztos muszály, ha föld vagy vcc. Jó esély van rá, mert a lábak fele ezek. 2.4ceruzák nem olyan nagy különlegességek, de azért kár volna értük. Ha leirod melyik láb, x saroktól ennivel beljebb, akkor utánanézek.
Gaby: tőletek van 500ft-ért. Nem kár bele a proci, mert szoktatok működő lapot adni vagy csak kisebb hibásat. Egyébként csak ezért a lap miatt kell nekem 939-es, mint a 754-es esetében (az is tőletek volt

) és hozattam procikat óccsón HongKongból, kapott felajánlás is belőle. 939-esre visszatérve: ha rossz a lap, felesleges a proci, ha nincs proci, a lap a felesleges. Ezért volt a vagy-vagy. De arra is gondoltam, kölcsön kapom tesztre és adom vissza, mert minek vegyek 1500-ért (vaterán ennyi ez a 3000+os), de főleg 5K tőletek cpu-t. Igazából egy legkisebb 939-es kellene ilyen 500-ért

pl sempron. Van 939-esbe sempron egyáltalán? Anyámnak 939-es gépe van ha jól tom, gondolkoztam rajta, hogy kéne lenyúlni tőle, de szgép ügyben már nagy viták voltak.
Részemről ejtve a 939-es procitok, de mondtam is, hogy nem akarom elvenni. És azért itt témáztam róla, mivel ide lett a proci felajánlva és a többieknek se árt tudni, mit forgatok a fejembe.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!