HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3441 Felhasználó inaktív   Hackman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 05. 21:38

Sziasztok !

Felajánlanék pár feleslegessé vált hardvert.

Abit BX-133Raid MBO
Celeron2 566MHz CPU
2*128MB SDRAM
20G Seagate Barracuda IV HDD
Toshiba SD-M1612 DVD-ROM
Realtek 8139D LAN
Savage4 3D VGA
Aureal Vortex2 AUDIO
IDE-s mobilrack
Midi ATX & Codegen 300W

Jelenleg mindez Dunaújvárosban található, de Budapest és az M6, M7 autópálya környékén egyeztetett időpontban bárhova elviszem. Kb. fél éve volt utoljára használva akkor tökéletesen működött.

Üdv.
Hackman

Szerkesztette: Hackman 2010. 06. 05. 21:50 -kor

#3442 Felhasználó inaktív   Hackman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 05. 21:38

Bocs, duplán küldte el.

Szerkesztette: Hackman 2010. 06. 05. 21:40 -kor

#3443 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 07. 15:07

A tegnapi napon sikeresen átadásra került Tiszaugon a RaidX collegátol elhozott ezüstös színű házban lévő gépezet.
A gép kiegészítésre került moncsival, billával és egérrel. Sajnos sem DDR RAM-t, sem nagyobb viunyót nem tudtam tenni bele, mert azok "nyicsevók".
Vittem kiegészítőket is a másik géphez is, csak azt nem tudtam, hogy a leglényegesebb alkotóelem a táp hiányzik belőle, így azt nem vittem. majd megpróbálok keríteni bele idehaza és az is hamarosan átadásra kerül. Ami a többi küldött cumót illeti elhoztam Tiszaugrol és mihelyet időm engedi át is fogom nézni, de első ránézésre hasznos holmik, pláne, ha a nyomingerekben van működőképes patron is.

Az átadott gépet egy Tiszaugi mozgássérült hölgy, aki egyébként az összes cumót elhozta saját költségén RaidX tettestárstol.
Az új tulajdonos B-né Aranka:

Csatolt fájl:

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3444 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 21:26

Pedig annó úgy írtam, hogy táp cserére került hozzám a gép ami végül is nem kapott új tápot, inkább rám hagyták.

Hátha valakinek van felesleges DDR és DDR1 ramja na meg két 10-20 Gigás HDD és meglehet bővíteni a cuccot. A nyomingerekbe ott a patron, de évek alatt azok szerintem kőkeményre beszáradtak (legalább három éve állnak). Bár állítólag létezik valami csoda folyadék amivel kitisztíthatók. Csak hallottam róla, látni nem láttam.

RaidX

#3445 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 22:42

Sziasztok újból !

Ezek a cuccok még várnak rá hogy valaki a lenti lista alapján előszelektálást
végezzeh hogy mi kell és mi nem !
Csak azért raktam be mégegyszer mert van benne ddr ram, meg vinyó is, amit
pont kerestek ha jól olvasom :)

A cuccok budapesten vannak a 11.kerületben közel a Móricz Zsigmond körtérhez.
Ha mondtok egy budapesti címet akkor van rá kis esély hogy egy ismerős el tudja
vinni kocsival. ( ha amúgy is arra járna )

Itt a lista :

Full doboz gép (doboz+bill+egér):
működő win xp, PIII 450, 512 sd-ram, scsi 9gb hdd, scsi cd-rom,
ati rage pro agp 2x, realtek rtl8139,
(csak bekapcsoltam, és elsőre bepöccent, de azért tesztelni nem ártana)
(( Lehet hogy lessz hozzá egy 15-ös monitor is de még azt elő kell
bányászni, és hogy működik-e egyáltalán ))

Házak :

1.,Nagy.atx midi ház, táp nélkül
(4-5cm-el nagyobb minden irányban mint egy normál midi
ház, és kerekei is vannak )
2., 2x fekvő atx ház, táp nélkül

Cuccok :

-kb. 6-7 tápkábel
-3-as, alaplapra dugható külső, hátsó paneles firewire ( nem kártya )
-3 db cd-rom drive
-1 db 5.25.ös kivehető vinyó keret, egy pata seagate 4.3gb-os vinyóval
-1 db 40gb-os ibm deskstar ( 98%-os hd sentinel érték )
-1 db 350w noname atx táp ( lehet hogy kondicserére érett )
-1 db flopyy +3db floppy kábel
-2 db pata kábel (ata66-os azt hiszem )
-3 db pata kábel ( ata33-as )
-1 db asus p4vp-mx ( lehet hogy nem megy az alaplapi hálókártya,
de nem volt hosszú ideig tesztelve )
-1 db gigabyte K7 triton 400 ( nem megy az alaplapi chipset hűtő
ventillátor, meg ezt is tesztelni kellene )
-1 db agp matrox videókártya
-1 db amd athlon ( axda2000dut3c ) 2ghz
-1 db Soltek p4 lap, ( működő gépből lett kiszerelve, de mintha
púposodnának a kondijai )
-3 db ps2, meg egy soros egér
-2 db p4 proci hűtő
-1 db amd proci hűtő
-3 db P4 1,7 ghz Celeron
-1 db p4 2,4 ghz ( rendes, nem celeroncs )
-2 db sd ram ( talán 128mb ? )
-2 db ddr 2*128mb
-3 db ddr 3*256mb

m.

#3446 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 05:02

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2010. 06. 07. 22:26

Pedig annó úgy írtam, hogy táp cserére került hozzám a gép ami végül is nem kapott új tápot, inkább rám hagyták.

Hátha valakinek van felesleges DDR és DDR1 ramja na meg két 10-20 Gigás HDD és meglehet bővíteni a cuccot. A nyomingerekbe ott a patron, de évek alatt azok szerintem kőkeményre beszáradtak (legalább három éve állnak). Bár állítólag létezik valami csoda folyadék amivel kitisztíthatók. Csak hallottam róla, látni nem láttam.

Jó-Jó! Írtad a tápcserét, de utánna azt is írtad, hogy kipróbáltad és én úgy gondoltam, hogy a jó táp már benne is van. Mindenesetre tegnap találtam hozzá megfelelő tápot, csak még bele kell aplikálni.

Ami a DDR RAM-t illeti. Na ezek azok az alkotóelemek, melyböl még mindíg a legnagyobb hiányt szenvedjük. Csak hébe-hóban, de inkább évente egyszer-egyszer esik be ilyen hozzánk.

A patron beszáradás elleni "csodaszert biztosan már te is láttad. Kép Ugyanis a legtutibb anyag a sima vízgőz. majd próbálkozo vele, mihelyt az időm engedi. Most örülök, hogy éppen nem zuhog az égi áldás, tudok a szabadban is ténykedni, van mit.

Köszönjük a fáradozásaidat és a jövőben is számítunk rá.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3447 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 05:12

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 07. 23:42

Sziasztok újból !

Ezek a cuccok még várnak rá hogy valaki a lenti lista alapján előszelektálást
végezzeh hogy mi kell és mi nem !
Csak azért raktam be mégegyszer mert van benne ddr ram, meg vinyó is, amit
pont kerestek ha jól olvasom Kép

A cuccok budapesten vannak a 11.kerületben közel a Móricz Zsigmond körtérhez.
Ha mondtok egy budapesti címet akkor van rá kis esély hogy egy ismerős el tudja
vinni kocsival. ( ha amúgy is arra járna )

Itt a lista :

Full doboz gép (doboz+bill+egér): **
működő win xp, PIII 450, 512 sd-ram, scsi 9gb hdd, scsi cd-rom,
ati rage pro agp 2x, realtek rtl8139,
(csak bekapcsoltam, és elsőre bepöccent, de azért tesztelni nem ártana)
(( Lehet hogy lessz hozzá egy 15-ös monitor is de még azt elő kell
bányászni, és hogy működik-e egyáltalán )) ** (csak működő kellene)

Házak :

1.,Nagy.atx midi ház, táp nélkül
(4-5cm-el nagyobb minden irányban mint egy normál midi
ház, és kerekei is vannak )
2., 2x fekvő atx ház, táp nélkül

Cuccok :

-kb. 6-7 tápkábel
-3-as, alaplapra dugható külső, hátsó paneles firewire ( nem kártya )
-3 db cd-rom drive
-1 db 5.25.ös kivehető vinyó keret, egy pata seagate 4.3gb-os vinyóval **
-1 db 40gb-os ibm deskstar ( 98%-os hd sentinel érték ) **
-1 db 350w noname atx táp ( lehet hogy kondicserére érett )
-1 db flopyy +3db floppy kábel
-2 db pata kábel (ata66-os azt hiszem )
-3 db pata kábel ( ata33-as )
-1 db asus p4vp-mx ( lehet hogy nem megy az alaplapi hálókártya,
de nem volt hosszú ideig tesztelve )
-1 db gigabyte K7 triton 400 ( nem megy az alaplapi chipset hűtő
ventillátor, meg ezt is tesztelni kellene )
-1 db agp matrox videókártya
-1 db amd athlon ( axda2000dut3c ) 2ghz **
-1 db Soltek p4 lap, ( működő gépből lett kiszerelve, de mintha
púposodnának a kondijai )
-3 db ps2, meg egy soros egér **
-2 db p4 proci hűtő
-1 db amd proci hűtő **
-3 db P4 1,7 ghz Celeron
-1 db p4 2,4 ghz ( rendes, nem celeroncs )** (1 db, ennyi alp van nálam, a többi Telcontar)
-2 db sd ram ( talán 128mb ? )
-2 db ddr 2*128mb **
-3 db ddr 3*256mb **

m.

Felajánláodat köszönjük!

Tényleg van benne több olyan hw elem, melyek akár egyböl ide hozzánk a Tiszazugba is jöhetne (Itt jelenleg idő és főleg helyhiány miatt nem folyik nagy összeszerelés, hw elemek raktározása sajnos.), ha a távolság nem lenne ekkora. Igaz terveim szerint talán sikerül összehoznom egy Budaörsi utat, melkynek során - ha az érintettnek is megfelel - még Csepelre is be tudunk lépni pár alkatrészért, komplett gépért, de másfelé már nem nagyon fog lenni időnk elmászkálni.
A felajánlási listádban dupla csillaggal jelöltem azokat a tételeket, amelyek akár ide hozzánk is jöhetnének.
Kérlek légy egy kicsit türelmes. Amennyiben a hétvégi cuccolást sikerül megoldani, úgy Telcontar cimbora raktere jól meg fog ürülni és majd Ő biztosan gondoskodik a begyüjtésröl. Sajnos most nála sem fér már egy szög sem el.

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 08. 05:16 -kor

#3448 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 05:28

Telcontar és Jahno!

Tegnap este összefutottam a mikrobuszunk söfőrjével és tájékoztatott, hogy részére megszűnt az árvizi készenlét, így akár hétvégén mehetnénk is kirámolni a Telcontárnál felgyülemlett igen nagy mennyiségű kész masingereket. Probléma csupán annyi, hogy Budaőrsön lehet, hogy nincs elegendő moncsi, de a "nagyfaluban" csavarogni sem nagyon tudunk. Ma megyek a Pogihoz egyeztetni és az eredményt írni fogom.
Ezért Jahno, ha lenne nálad moncsi, akkor azokat is el tudnánk hozni, vagy valahogy hétközben be kellene gyüjteni ricsi546 -töl, vagy g@by -tol a szükséges moncsi mennyiséget, de ezt csak hétközben munkaidőben lehetséges megtenni.
Egyébként egy jó hírem is akad. Nagy a valószínűsége, hogy itt Szelevényben a Műv.Házban létre tudunk hozni egy újabb "Csipet csapatot" (a Pogi és a Vezető már rábólintott), így itt lent a Tiszazugban is ismételten beindulhatna az összeszerelés akár ezerrel is.
A Telcontartol most elhozandó gépekböl (max. 4 db.) már a szükséges infrastruktúrát is ki lehetne alakítani. Viszont jó lenne, ha azok hálózatba is lennének kötve (NET van), de ahhoz Jahno cimbora lejövetelére lenne szükség és a munkájára.
Esetleg ez megoldható-e?

#3449 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2010. 06. 07. 21:26

...Csak hallottam róla, látni nem láttam.

Olyan, mint a Jóisten. Mindenki beszél róla, de senki sem látta. :D

#3450 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 08. 06:28

Telcontar és Jahno!

Tegnap este összefutottam a mikrobuszunk söfőrjével és tájékoztatott, hogy részére megszűnt az árvizi készenlét, így akár hétvégén mehetnénk is kirámolni a Telcontárnál felgyülemlett igen nagy mennyiségű kész masingereket. Probléma csupán annyi, hogy Budaőrsön lehet, hogy nincs elegendő moncsi, de a "nagyfaluban" csavarogni sem nagyon tudunk. Ma megyek a Pogihoz egyeztetni és az eredményt írni fogom.
Ezért Jahno, ha lenne nálad moncsi, akkor azokat is el tudnánk hozni, vagy valahogy hétközben be kellene gyüjteni ricsi546 -töl, vagy g@by -tol a szükséges moncsi mennyiséget, de ezt csak hétközben munkaidőben lehetséges megtenni.
Egyébként egy jó hírem is akad. Nagy a valószínűsége, hogy itt Szelevényben a Műv.Házban létre tudunk hozni egy újabb "Csipet csapatot" (a Pogi és a Vezető már rábólintott), így itt lent a Tiszazugban is ismételten beindulhatna az összeszerelés akár ezerrel is.
A Telcontartol most elhozandó gépekböl (max. 4 db.) már a szükséges infrastruktúrát is ki lehetne alakítani. Viszont jó lenne, ha azok hálózatba is lennének kötve (NET van), de ahhoz Jahno cimbora lejövetelére lenne szükség és a munkájára.
Esetleg ez megoldható-e?

Én egész hétvégén itthon leszek yól. Csak gyertek, ha mertek: úgy megdobállak benneteket számítógépekkel, hogy nem győzitek majd elkapkodni őket! :)
... a trip back in time is all I need ...

#3451 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2010. 06. 08. 07:53

Olyan, mint a Jóisten. Mindenki beszél róla, de senki sem látta. :D

Aki meg mégis látta, az már nem beszél róla. :)
... a trip back in time is all I need ...

#3452 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 08. 05:12

Felajánláodat köszönjük!

Tényleg van benne több olyan hw elem, melyek akár egyböl ide hozzánk a Tiszazugba is jöhetne (Itt jelenleg idő és főleg helyhiány miatt nem folyik nagy összeszerelés, hw elemek raktározása sajnos.), ha a távolság nem lenne ekkora. Igaz terveim szerint talán sikerül összehoznom egy Budaörsi utat, melkynek során - ha az érintettnek is megfelel - még Csepelre is be tudunk lépni pár alkatrészért, komplett gépért, de másfelé már nem nagyon fog lenni időnk elmászkálni.
A felajánlási listádban dupla csillaggal jelöltem azokat a tételeket, amelyek akár ide hozzánk is jöhetnének.
Kérlek légy egy kicsit türelmes. Amennyiben a hétvégi cuccolást sikerül megoldani, úgy Telcontar cimbora raktere jól meg fog ürülni és majd Ő biztosan gondoskodik a begyüjtésröl. Sajnos most nála sem fér már egy szög sem el.

Postán mennyire merész ezeket elküldeni ?
( mondjuk a moncsit nem, de a működő pIII dobozba be tudok gyógyítani mindnet ami sürgősbe kellene
úgy hogy ne pattogjon )

Ja meg a többi cucc majd valamikor fog kelleni, ( nem gond ha pár hét-hónap múlva, mert fel tudom nyomni
a padlásra ) vagy menjen a kukába ?

#3453 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 08. 19:09

... vagy menjen a kukába ?

Na kukába neee! :-o Ha ezt környezetvédő Aragorn megtudja, lesz ne mulass!

#3454 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2010. 06. 08. 19:34

Na kukába neee! :-o Ha ezt környezetvédő Aragorn megtudja, lesz ne mulass!

Igen igen csak nem akartam részletezni de természetesen nem a kukába menne, hanem
a veszélyes elektronikai hulladékok közé valamelyik hulladékudvarban.
( fél állásban egy környezetevédő civil szervezetnél dolgozom, így le is fejeznének, majd négy
négy felé tépnének ha sima kukába szórnám :) )

#3455 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 08. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 08. 06:28

[b]Esetleg ez megoldható-e?

Hálózat meg, abból egy adag cuccom most ment bolhára, de akkor visszavonom. Többi kétséges, én összemegvisszább vagyok, mint valaha. Beindult a buliszezon, kérdezték, hogy oszt akkor szerdán ráérnék-e melózni. Rá. Ok, akkor helyszín Varsó :-) Hátvaze, 10 óra autóval. Megoldom, csak mindig ez a pont most nem kellett volna, mert...

Malmos ma nekilátott pinyót almolni, szerintem lesznek onnan csodák, ha művház van szóljatok, mert egy autónyi bizbasszal le tudnánk menni, ha vasak nem is, de egér/bill/elosztó/satöbbi az van fél tonnával.
Make love not Wor.

#3456 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 08. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 08. 20:09

11. kerből Malmos begyűjti, mág kb. hazafelé is útbe kell, hogy essen. Ha nem, akkor majd ráparancsolok. Telszámod van-e a velemerre? Oszt egyezkedünk.
Make love not Wor.

#3457 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 04:43

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 08. 20:09

( mondjuk a moncsit nem, de a működő pIII dobozba be tudok gyógyítani mindnet ami sürgősbe kellene
úgy hogy ne pattogjon )

Ja meg a többi cucc majd valamikor fog kelleni, ( nem gond ha pár hét-hónap múlva, mert fel tudom nyomni
a padlásra ) vagy menjen a kukába ?

Postát Jahno kílőte, így reménykedem, hogy tőle szombaton elhozhatom.

#3458 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 04:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 08. 19:50

Én egész hétvégén itthon leszek yól. Csak gyertek, ha mertek: úgy megdobállak benneteket számítógépekkel, hogy nem győzitek majd elkapkodni őket! Kép

A szűkös keresztmetszet most a moncsi. mindössze annyi masingert hozunk el, amennyi moncsit össze tudunk kaparni. Majd, ha sikerül beindítani (nagyon nagy esély van rá) a legújabb "Csipetkéket", akkor válogatás nélkül tudjuk fogadni a hw. elemeket, de most nincs raktárunk még.

#3459 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 04:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 08. 23:04

Hálózat meg, abból egy adag cuccom most ment bolhára, de akkor visszavonom. Többi kétséges, én összemegvisszább vagyok, mint valaha. Beindult a buliszezon, kérdezték, hogy oszt akkor szerdán ráérnék-e melózni. Rá. Ok, akkor helyszín Varsó Kép Hátvaze, 10 óra autóval. Megoldom, csak mindig ez a pont most nem kellett volna, mert...

Malmos ma nekilátott pinyót almolni, szerintem lesznek onnan csodák, ha művház van szóljatok, mert egy autónyi bizbasszal le tudnánk menni, ha vasak nem is, de egér/bill/elosztó/satöbbi az van fél tonnával.

Véleményem szerint mindössze 1 db. router (amennyiben lehetséges WiFi-s) és egy switcs (az van itt) valamint némi UTP kábel kellene hozzá. A többi maradhat a "bolhásoknak" (nem a kutyusokra gondoltam Kép ).

Viszont kérdezném, hogy szombaton a délelőtti órákban Malmos, vagy Te tudnátok-e legalább néhány moncsit adni a Telcontar féle gépekhez, mert akkor bekunkorodnánk Csepelre is.

Amennyiben nincs nálad elegendő moncsi úgy ricsi546 -tol (részére az átvételit én rendezem utóülagosan), vagy g@by -tol esetleg adig tudnátok-e annyit begyüjteni, hogy a Telcontar - nál lévő gépmennyiséghez elegendő legyen. (mennyiséget Ő tud mondani.)

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 09. 04:54 -kor

#3460 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 10:16

A hétvégi menésböl nem lészen semmi, sem most, sem a közeljövőben.
Sajnos.
Kép

A helyzet ugyanis a következő: A Polgármesteri Hívatal ma kapta meg azt az ukészt, hogy a gk. részére munkaszüneti napra (így szombatra sem) nem állíthat ki menetlevelet. Azt csak hétközben lehet igénybe venni, mert akkor van csak hívatal és ügyintézés.
A fentiek alapján nem is tudom, hogy hogyan lehetne megoldani Telcontar cimbora kirámolását, mivel Ő hétközben dolgozik, hétvégén meg a kocsink nem mehet.
Viszont sikerült elintéznem, hogy a helyi Műv.Házhoz kapok kulcsot, így ha valaki esetleg munkaidőn kívül (mondjuk Jahno a 3,5 t-s pici kocsijával) vagy hétvégén lehozná a gépeket, azt tudnám fogadni.
Amennyiben ez megvalósítható, úgy a hívatal mikrobusza hétfőn, vagy kedden munkaidőben akár az összes moncsit is el tudná hozni ricsi546 -tol.

Várom mielőbbi válaszaitokat,
mert a kocsinak ezen két nap valamelyikén feltétlen mennie kell és utánna nem tudom mikor megy legközelebb.

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 09. 10:17 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.