HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3801 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 05. 05:56

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 11. 04. 20:27

Rendben. Eppen azon aggodom, hogy befer -e majd minden a kocsiba. :D Bar ha ilyen tempoban selejtezek akkor igen. A 3. p4 alaplapot dobom eppen ki mert nem megy, sebaj proci, huto, mem megmarad belole.

Itt meg éppen kb. fél éve punnyad 3-4 P4-s lappantyú, melyhez semmi sincs, igy azt sem tudom jók-e.
Esetleg - ha találnál feleslegben - 19 V; 3,16 A Noti tápot, azt se feledd, mert azzal meg egy kb. 2 éves dögöt tudnék kitolni.
Pakolni meg meg kell tanulni. Amennyiben nem férne be minden a kocsidba (elég nagy batár a "mi autónk"hoz képest), majd Telcontar cimborával adunk rámolási leckéket. :laugh:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3802 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 05:59

Üzenet megtekintéseIdézet: UseR - Dátum: 2010. 11. 04. 22:49

ha péntek este előtt indultok, iszonyatos mennyiségű cuccom felgyűlt, már nem is számolom, és még jövő héten jönni fog. úgy kb a harmada nem jó valószínűleg, de innen-onnan van a szekrény aljából ismerősöktől, esélyünk sincs ellenőrizni. lett közben egy tintás printer valszeg beszáradt patronnal, egy 15" (17"?) CRT, istentudja mennyi "random" vinyó, egy halom PCI-os hangkártya, hálókártya, AGP-s videókarik, 2 gépház AMD K6-valahányasokkal meg AT :cool2: billcsatlakozóval.

Telcontart nem bírtam ma felhívni (a fórummotor monnnyonle! mobilról nem mutassa meg a telefonszámot a profilnál :angry: ), de holnap ha indul valaki napközben, a XIII-ban mindent oda tudok neki adni (árpád-híd), esetleg délután ledobom valakinél. térfogatra ~2db ATX toronyháznyi doboz, a monitor, a nyomtató, meg talán még egy ház is lesz addig, ha kell. +36 20 2064534.

Nyomingerböl csak és kizárólag működőképes patronal ellátott jöjjön, mert a célközönségünknek nem nagyon telne az új patron megvételére, arrol nem is beszélve, hogy a vétel is kétes lehet, hiszen patron nélkül a megbizható működést sem tudjuk leellenőrizni. A beszáradás (tipustol függően) akár az egész nyomingert hazavághatja.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3803 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 22:06

Szoke,

Holnap valamikor erkezem. Terv szerint 9 kor indulok de lehet nemi csuszas.

#3804 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 07:06

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 11. 05. 23:06

Szoke,

Holnap valamikor erkezem. Terv szerint 9 kor indulok de lehet nemi csuszas.

Én a mai napon várlak. :laugh:

Érkezsed időpontjáig majd megpróbálok felébredni.

#3805 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 11. 06. 07:06

Én a mai napon várlak. :laugh:

Érkezsed időpontjáig majd megpróbálok felébredni.

Meg perc es indulok.

#3806 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 07:10

Mi a helyzet Zöreg? Jeges megérkezett? (Sok lehetett a tegnapi kerítésszaggató, mert máskor már hajnalban itt kukorékolsz a hírekkel. :p )

#3807 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2010. 11. 07. 08:10

Mi a helyzet Zöreg? Jeges megérkezett? (Sok lehetett a tegnapi kerítésszaggató, mert máskor már hajnalban itt kukorékolsz a hírekkel. :p )

IGEN és NEM!
Ugyanis tényleg meglátogatott tegnap YceBear collega, de csak villámlátogatás volt, ráadásul egyedül jött és igy "vezetői" beosztásának köszönhetően nem volt semmiféle szaggatás.
Viszont megérkezése után az első benyomásom az volt, hogy nem kell neki sem hozzám, sem Telcontar cimborához mennie rámolást okulnia, sőt talán mi mehetnénk hozzá egy kisfejtágitásra, hogy hogyan lehet egy kocsiba ennyi mindent berámolni.
Nem csak a saját maga által összegyüjtött cumókat hozta, de még bepréselte az UseR collega által felajánlott holmikat is.

Az azonnali kuruttyolásam mindössze azért maradt el, mert a sok-sok holmitol nem fértünk a lakásban, előbb mindent el kelett rámolászni, de azért még a mai napra is maradt egy szép kis kupac.

Ime: (A képen máér csak az látszik amit tegnap éjfélig és ma reggel 5,00-tol 7,30-ig nem tudtam a helyére elrámolni.)

Kép

A Telcontar és YceBear féle szállitmányoknak köszönhetően az ünnepek előtt elég sokan (Nyögdijasok, mozgáskorlátozottak és deákok) örülhetnek majd a térségben az új számitógépnek.

Persze YceBear elég sok, de Telcontar is hozott akvarisztikai felajánlást is, igy ezen a téren is lesz még melóm karácsony előtt. Éjjel nappal ragajthatom az új akikat, üzemelhetem be azokat is, melyek ugyancsak rászoruló mozgáskorlátozottakhoz kerülnek, nehogymár unatkozzanak a hosszú téli napokon.

Szerkesztette: Szőke 2010. 11. 07. 07:57 -kor

#3808 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 10. 25. 19:22

Lehet, hogy a Mensa HungarIQára gondolt? :)
Hatkerbe nekem is yó tud lenni, csak a mikor kérdéses. Nameg User kartácsot is meg kéne már fosztanom a fölajánlott cuccosaitól. :think: Nu, ha Jahnóval nem boldogulsz (mert nem eccerű eset, az sicher), térüljünk vissza. Rá.

Addig is: :respect:

Telcontar, Didi & Jahno Maestrók!

Behegesztettem a mobilteflonyszámomat a profilomba, beszéljünk meg találkozót a felajánlott cucmókok átadása ügyében.
Vagy: mail: gerzson42kukacvipmailpontyhu
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3809 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 11. 08. 02:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 11. 07. 18:32

Behegesztettem a mobilteflonyszámomat a profilomba, beszéljünk meg találkozót a felajánlott cucmókok átadása ügyében.
Vagy: mail: gerzson42kukacvipmailpontyhu

Hozzám át bírjuk cuccolni hétfőnkedden, oda Nagymezőhöz nem lakom messze. Aztán kicsit bonyásabb lesz a helyzet, mert kedden már elhúzom a belem olyan 4.5ezer kilométerre, hétvégén meg visszafelé. Azt nem is merem mondani a birgádnak, hogy van 3 komplett gépem, csak irodában eszi a rohadás, igyekszem összekaparni, meghümmögni.
Make love not Wor.

#3810 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 19:10

Tisztelettel jelentem az Uraknak és a Hölgyeknek!

Aztatatatat, hogy mintegy 25 perce megjelent a "ház" előtt egy hihetetlenül szőrös, őszülő borostájú, pálcika terminátor testalkatú jövevény :lefety: :wub: :nevet: - roppant nagy hasonlóságot mutatott velem :sandor: - és a részére átadtam a következő retyerutyákokat:

- 1 db Asus A7A266-E alaplap (SD és DDR hellyel), hátlappal, néhány kábellel, (teljes funkcionalitásra letesztelendő)
- 1 db AMD Athlon 1800+ proci, (hűtő nincs)
- 2 db PCI VGA kártya (S3Trio + Cirrus Logic)
- 1 db Seagate Medialist 4310 (ST34310A) 4,3 Gbyte HDD,
- 3 db P3 korabeli működőképes táp (azért bevizsgálandóak ám, mert az életemet már nem bíznám rájuk),
- 1 db P4 Northwood proci (HT/2600/512/800), (2004. június óta ment a húgom gépében),
- 1 db Samsung DDR 400 512 MB (PC3200) RAM modul,

+ Csemege, agysebész kezű "szagértőknek": - 1 db OLYMPUS x-710 digitális fényképezőgép (4.0 Megapixel) a következő hibákkal:
ceruzaelem lemerülése miatt az "optikája kint maradt", új elemekkel sem tudtam visszahúzatni, van benn valamiféle memóriakártya, de nem tudom milyen, kivenni és szétbarmolni nem állt szándékomban. Ha valaki életre tudja berhelni, vagy felhasználni egy másik ilyen típus javítására: Welcome! (Előélete: krimóban vettem annó óccsóér, 2-3 képet készítettem vele, egyéb tartozékok nincsenek hozzá.)

Továbbá sok jókivánságot küldtem az tesztelőknek és a cucmókot végső soron felhasználóknak. :hello: :taps:

Köszönet Telcontar kollégának - szőrös, őszülő borostás pálcikaterminátor :bologat: .

Didi: (alias békafejű) majd szereljél fotóapparátot.

Oszt jókívánságaimmal vigyétek le az zugba Szőke kollégáéknak. :jump:

A többit meg majd máskor: :sandor: :beer:

Szerkesztette: Zsivaagoo 2010. 11. 08. 19:12 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3811 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 11. 08. 20:10

Tisztelettel jelentem az Uraknak és a Hölgyeknek!

.

Didi: (alias békafejű) majd szereljél fotóapparátot.

Oszt jókívánságaimmal vigyétek le az zugba Szőke kollégáéknak. :jump:

A többit meg majd máskor: :sandor: :beer:

Jókivánságaidat köszönöm, azonban jobban örültem volna, ha Te is itt lennél a csuxik hajkurászásán, amely hamarosan indul is. Eddig már van 4 tettestárs akik egyezkednek az időpontban, igaz közülük az egyik nekem fog segiteni a melegitőlámpás hurcibáláésában, na és a sorozatos üzemanyag utántöltésében. Persze csak akkor, ha mi ketten előtte nem pusztitjuk el azt a több liter keritésszaggatót.

Ami pedig a fotomasingert illeti. Lehet, hogy én is megpróbálkoznák életet lehelni bele, hiszen végülis ez is szakmám lenne, igaz évtizedek óta nem gyakoroltam.

Köszönjük a cuomókat!

#3812 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 11. 09. 07:27

Jókivánságaidat köszönöm, azonban jobban örültem volna, ha Te is itt lennél a csuxik hajkurászásán, amely hamarosan indul is. Eddig már van 4 tettestárs akik egyezkednek az időpontban, igaz közülük az egyik nekem fog segiteni a melegitőlámpás hurcibáláésában, na és a sorozatos üzemanyag utántöltésében. Persze csak akkor, ha mi ketten előtte nem pusztitjuk el azt a több liter keritésszaggatót.

Ami pedig a fotomasingert illeti. Lehet, hogy én is megpróbálkoznák életet lehelni bele, hiszen végülis ez is szakmám lenne, igaz évtizedek óta nem gyakoroltam.

Köszönjük a cuomókat!

A fotomasingerbe xD Picture Card kell, anélkül csak hunyorgat pirosat meg ződet. Az előző egybites tulajdonos ellenben egy 512 MB-os MMC Mobile-t erőszakolt bele, hogy milyen elképzeléssel a jövőt illetően, azt csak ő tudja. Mindenesetre kivettem, mellékelem, hátha ez is kell valamire, és még jó is.

Ám ha erre járnál, vagy valaki odafelé menne: összedobtam egy félkonfigot is, meg fel is kantároltam. Csak ház+táp kell neki (meg ízlés szerint floppy), és már mehet is az élvezkedés. Fain kis 1 gigás Duron egy Gigabyte agyonintegrált alaplapban, 320 mega RAM, 10 giga vinyó, egy cédaíró, meg egy hálókártya, mert az alaplapi sztrájkol; ebből áll. Netezős - dolgozgatós vas, játékra nem igazán. (Illetve egyáltalán nem.)

A Zsivaagoo olvtárstól kapott Asus A7A266-E alaplappal is vannak terveim - mivel DDR I-ből most súlyos aszály van, viszont SD-vel tűrhetően el vagyok eresztve, egy Athlon 1200-est tettem bele. Az kevésbé szenved az SD lassúságától, mint az 1600+-os Athlon XP, amivel jött. Utóbbinak majd keresek itt egy fincsi kis DDR I-es alaplapot, meg várok hozzá memóriát. (Szerk.: illetve nem várok, hisz' jött az is, csak eltemette a sok nejlon az asztalon. :) ) Az Athlon 1200-es meg máris mehet a Csipetkékhez gépépíteni. Vagy ha jókedvem lesz, ezt is felkantárolom félkonfiggá. Vagy egésszé. Bármelyik egyprocis PIII-as gépet le fogja nyomni, meg némelyik P4-est is.

Szerkesztette: Telcontar 2010. 11. 09. 21:58 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#3813 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 22:09

Ja, és azt még hozzátenném, hogy a fotoapparátnak a memóriakártyával volt baja, mert miután azt kikáromkodtam belőle, szépen visszahúzta az optikáját, és becsukta a szemecskéjét.
... a trip back in time is all I need ...

#3814 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 22:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 11. 09. 22:09

Ja, és azt még hozzátenném, hogy a fotoapparátnak a memóriakártyával volt baja, mert miután azt kikáromkodtam belőle, szépen visszahúzta az optikáját, és becsukta a szemecskéjét.

Örülök, hogy a fotóapparát nagyjából életre kelt. :D Nomeghogy a többi dolog is használható lészen. :cool:

"kikáromkodtam belőle" :lol: Nagyon szemléletes kifejezés, terjeszteni fogom. :nevet:

#3815 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 06:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 11. 09. 22:52

A fotomasingerbe xD Picture Card kell, anélkül csak hunyorgat pirosat meg ződet. Az előző egybites tulajdonos ellenben egy 512 MB-os MMC Mobile-t erőszakolt bele, hogy milyen elképzeléssel a jövőt illetően, azt csak ő tudja. Mindenesetre kivettem, mellékelem, hátha ez is kell valamire, és még jó is.

Ám ha erre járnál, vagy valaki odafelé menne: összedobtam egy félkonfigot is, meg fel is kantároltam. Csak ház+táp kell neki (meg ízlés szerint floppy), és már mehet is az élvezkedés. Fain kis 1 gigás Duron egy Gigabyte agyonintegrált alaplapban, 320 mega RAM, 10 giga vinyó, egy cédaíró, meg egy hálókártya, mert az alaplapi sztrájkol; ebből áll. Netezős - dolgozgatós vas, játékra nem igazán. (Illetve egyáltalán nem.)

A Zsivaagoo olvtárstól kapott Asus A7A266-E alaplappal is vannak terveim - mivel DDR I-ből most súlyos aszály van, viszont SD-vel tűrhetően el vagyok eresztve, egy Athlon 1200-est tettem bele. Az kevésbé szenved az SD lassúságától, mint az 1600+-os Athlon XP, amivel jött. Utóbbinak majd keresek itt egy fincsi kis DDR I-es alaplapot, meg várok hozzá memóriát. (Szerk.: illetve nem várok, hisz' jött az is, csak eltemette a sok nejlon az asztalon. :) ) Az Athlon 1200-es meg máris mehet a Csipetkékhez gépépíteni. Vagy ha jókedvem lesz, ezt is felkantárolom félkonfiggá. Vagy egésszé. Bármelyik egyprocis PIII-as gépet le fogja nyomni, meg némelyik P4-est is.

Kezdem akkor a "macekkal". A saját gépembe emlékeim szerint (veled is néztük) MMC kártyenku (is) kellene. Még cimet is adtál, hogy honnan lehet beszerezni, csak egyelőre lovetta nyista, mert az idei kapirgálás összesen csak egy hétig tartott. Amit ott sikerült megtakaritanom, azt meg elviszik a halacsok, mert anyóka már örjöng, hogy nem fér sok üvegmedencétöl, na meg az úszkáló porontyok is sokat zabálnak. Tehát ezektöl mindnképpen meg kell szabadulnom karásonyig, de még hiányzik némi tehnika az átadáshoz (hamarosan meg fognak lenni, már meg vannak rendelve).

A DDR I RAM ne legyen problémás, csak addig amig a gépet kipróbálod, összekalapálgatod. Ide jöhet anélkül is, mert - köszönhetően XceBear collegának - azokbol most elég jól (jobban, mint SD-böl) el vagyunk látva. Nagy vinnyogó (40-80 GB) is jött jócskán, köztük több SATA-s is. Ezek figyelembevételével lehet a konfigokat összeállitgatni. Ja és van még 4 db. (1,7-2 GHz) Cerka is, igaz ahhoz lappantyúk nincsenek most.
Esetleg, ha beesne hozzád PCI-E foglalatos lapantyú, ahhoz is akad VGA.

Ami a szállitást ileti. Nem is tudom, de majd érdeklődöm és kiabálok, ha valami alakulgat. Esetleg a csuxik hajkurászóival (acws, didyman, YceBear és FakeJack- bár nekije nincs szekere, ha jól tudom - ) felvehetnéd a kapcsolatot, mert nagyon úgy néz ki, hogy e hó végén 27-28-n jönnek riogatni a halakat, de leginkább keritést szaggatni.

Szerkesztette: Szőke 2010. 11. 10. 06:49 -kor

#3816 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 06:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 11. 09. 23:38

Örülök, hogy a fotóapparát nagyjából életre kelt. :D Nomeghogy a többi dolog is használható lészen. :cool:

"kikáromkodtam belőle" :lol: Nagyon szemléletes kifejezés, terjeszteni fogom. :nevet:

Mi meg annak örülünk, hogy vannak még ilyen tettestársak itt a fórum közelében, akik ilyen használható és ráadásul még nagyon élvonalbeli cumókat is adnak és nem csak veszélyeshulladékgyűjtőknek néz minket. Ez pláne igaz igy karácsony előtt, mert ilyenkor a legnagyobb az ajándékozási kedv, ilyenkor dupla az öröm a megajándékozottnál.

KÖSZÖNJÜK!

#3817 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 06:47

:offtopic: Helőka "Halriogató bajtársak"!!!!!

Akkor lészen valami abbol a nov.27-28-i csixi zargatásbol, avagy csak egy pillanatnyi fellángolás volt egyesek részéröl?
Kérdezem mindezt azért, mert eddig csak egyetlen collega jelezte, hogy megosztaná velem a keritésszaggatás fáradalmait ebben az időben, mikozben természetesen riogatnánk a csuxikat is.
Későbbi időpont nem nagyon megflelelő, mert esetleg úgy járunk, mint az elmult évben. Sima egyszerűsággel akkor is be volt már fagyva a flyó és csak fél munkát tudtunk végezni. A keritésszaggatás meg volt, de a csukxik békén maradtak.

Tessenek tolongani, hogy előre tudjam, mennyi butykost kell előkészitenem.

#3818 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 18:07

urak, még maradt nálam ez-az (kb 1 doboznyi hasznos HW), leraktam a mélygarázsba úgy 1 hete. akartam hívni Telcontart, de mindig elmaradt. erre ma estére eltűnt a doboz! :blink: :grrr:
szép emberek vannak, ha már a ránézésre is e-hulladék eltűnik egy zárt garázsból. :reklamacio: :(

#3819 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: UseR - Dátum: 2010. 11. 15. 19:07

urak, még maradt nálam ez-az (kb 1 doboznyi hasznos HW), leraktam a mélygarázsba úgy 1 hete. akartam hívni Telcontart, de mindig elmaradt. erre ma estére eltűnt a doboz! :blink: :grrr:
szép emberek vannak, ha már a ránézésre is e-hulladék eltűnik egy zárt garázsból. :reklamacio: :(

Nagyon sajnáljuk. Sajnos ilyen világot élünk. Abban a veszélyes hulladékban azért volt némi szinesfém is: :grrr: , biztosan azért tünt el.

Szerkesztette: Szőke 2010. 11. 15. 18:56 -kor

#3820 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 11. 15. 19:55

Nagyon sajnáljuk. Sajnos ilyen világot élünk. Abban a veszélyes hulladékban azért volt némi szinesfém is:  :grrr: , biztosan azért tünt el.

Ne hidd! Világtalanoknak a 8 collos flopi is értékesnek tűnhet. Tudod: egy újszülöttnek minden vicc új.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.