Tisztelettel jelentem az Uraknak és a Hölgyeknek!
Aztatatatat, hogy mintegy 25 perce megjelent a "ház" előtt egy hihetetlenül szőrös, őszülő borostájú, pálcika terminátor testalkatú jövevény

- roppant nagy hasonlóságot mutatott velem

- és a részére átadtam a következő retyerutyákokat:
- 1 db Asus A7A266-E alaplap (SD és DDR hellyel), hátlappal, néhány kábellel, (teljes funkcionalitásra letesztelendő)
- 1 db AMD Athlon 1800+ proci, (hűtő nincs)
- 2 db PCI VGA kártya (S3Trio + Cirrus Logic)
- 1 db Seagate Medialist 4310 (ST34310A) 4,3 Gbyte HDD,
- 3 db P3 korabeli működőképes táp (azért bevizsgálandóak ám, mert az életemet már nem bíznám rájuk),
- 1 db P4 Northwood proci (HT/2600/512/800), (2004. június óta ment a húgom gépében),
- 1 db Samsung DDR 400 512 MB (PC3200) RAM modul,
+ Csemege, agysebész kezű "szagértőknek": - 1 db OLYMPUS x-710 digitális fényképezőgép (4.0 Megapixel) a következő hibákkal:
ceruzaelem lemerülése miatt az "optikája kint maradt", új elemekkel sem tudtam visszahúzatni, van benn valamiféle memóriakártya, de nem tudom milyen, kivenni és szétbarmolni nem állt szándékomban. Ha valaki életre tudja berhelni, vagy felhasználni egy másik ilyen típus javítására: Welcome! (Előélete: krimóban vettem annó óccsóér, 2-3 képet készítettem vele, egyéb tartozékok nincsenek hozzá.)
Továbbá sok jókivánságot küldtem az tesztelőknek és a cucmókot végső soron felhasználóknak.
Köszönet Telcontar kollégának - szőrös, őszülő borostás pálcikaterminátor

.
Didi: (alias békafejű) majd szereljél fotóapparátot.
Oszt jókívánságaimmal vigyétek le az zugba Szőke kollégáéknak.
A többit meg majd máskor:
Szerkesztette: Zsivaagoo 2010. 11. 08. 19:12 -kor