HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4041 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 08. 10:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 03. 07. 04:47

Üdv.!

Ma megyek Kecskemétre, de ott max.40 percet tartózkodom a vasútállomáson, ráadásul nagy táska sem fog nálam lenni, úgyhogy nem tudok feléd kimenni. Sajnálom.
Remélem a hűtőt tegnap sikerült lerendezni a pilóta barátommal, mert az kihozza nekem a halakkal együtt a vasútállomásra.

Üdv.: Szőke

Pilóta barátod vitte a hűtőt is és a nyomtatót is! Remélem épségbe haza tudtad vinni.
RaidX

#4042 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 03. 08. 10:19

Pilóta barátod vitte a hűtőt is és a nyomtatót is! Remélem épségbe haza tudtad vinni.

Köszönjük! Mind a kettőt megkaptam, sőt a nyomihoz még szatyit is. Szerencsésen landolt nálam minden a rövid idő ellenére.

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4043 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 14. 13:52

Lev.listán továbbitottam egy Bp-i felajánlást annak reményében, hogy valaki majd felveszi a kapcsolatot a felajánlóval.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4044 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 14. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 03. 14. 13:52

Lev.listán továbbitottam egy Bp-i felajánlást annak reményében, hogy valaki majd felveszi a kapcsolatot a felajánlóval.

Vettem, intézem. Sz.V. barátunk már több jó cuccost is adott, köszönet néki! :respect:

Hozzád meg, Szőkém, valószínűleg pénteken megyek, jóval kisebb eséllyel csütörtökön. Holnap lefixálom 100%-osra. Szerdán este tudom majd tutira megmondani, miből mennyi lesz a rakomány.
... a trip back in time is all I need ...

#4045 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 15. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 03. 14. 20:49

Vettem, intézem. Sz.V. barátunk már több jó cuccost is adott, köszönet néki! :respect:

Hozzád meg, Szőkém, valószínűleg pénteken megyek, jóval kisebb eséllyel csütörtökön. Holnap lefixálom 100%-osra. Szerdán este tudom majd tutira megmondani, miből mennyi lesz a rakomány.

A péntek még előreláthatólag jó (iag egy kicsit már az is necces), de a szombat már nem, ugyanis - mivel itt Szelevényen az Önkormányzat jóvoltábol - becsődölni látszik a projekt - most Nagyrévre járok át.
Szerdáig majd irom a hiánylistát is, HÁTHA jelszóval.

Szerkesztette: Szőke 2011. 03. 15. 07:44 -kor

#4046 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 16. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 03. 15. 07:44

A péntek még előreláthatólag jó (iag egy kicsit már az is necces), de a szombat már nem, ugyanis - mivel itt Szelevényen az Önkormányzat jóvoltábol - becsődölni látszik a projekt - most Nagyrévre járok át.
Szerdáig majd irom a hiánylistát is, HÁTHA jelszóval.

Nyah. Úgy néz ki, hogy lesz 6 monitor (három már most is biztos, hogy jó, hármat még holnap tesztelnem kell), és mindhez lesz gép is, legalább péhármas. G@byéknak köszönet a monitorokért!
Vinnék ezenkívül egy régi, de működőképes színes tévét is (valami ITT modell), ha van rá igény. Távirányítója is megvan és működik.

Kívánságlistát meg írjad, mert különben nem kaptok semmit se! :)

Nubunál is voltam ma, neki is :respect: !

#4047 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 03. 16. 20:27

Nyah. Úgy néz ki, hogy lesz 6 monitor (három már most is biztos, hogy jó, hármat még holnap tesztelnem kell), és mindhez lesz gép is, legalább péhármas. G@byéknak köszönet a monitorokért!
Vinnék ezenkívül egy régi, de működőképes színes tévét is (valami ITT modell), ha van rá igény. Távirányítója is megvan és működik.

Kívánságlistát meg írjad, mert különben nem kaptok semmit se! :)

Nubunál is voltam ma, neki is :respect: !

Részemröl mostmár OK a holnapi nap, ugyanis sikeredett Nagyrévvel egyeztetnem, hogy holnap nem megyek, majd csak szombaton.
Kivánság - kérések - listája megy Emilkében.

Viszont az idő rövidsége miatt holnapra már nem tudok átadást szervezni.

#4048 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 03. 17. 09:17

Részemröl mostmár OK a holnapi nap, ugyanis sikeredett Nagyrévvel egyeztetnem, hogy holnap nem megyek, majd csak szombaton.
Kivánság - kérések - listája megy Emilkében.

Viszont az idő rövidsége miatt holnapra már nem tudok átadást szervezni.

Ment a válasz. Átadáshoz nem ragaszkodom, maj' átadol te yól mindent.

#4049 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 03. 17. 11:09

Ment a válasz. Átadáshoz nem ragaszkodom, maj' átadol te yól mindent.

RE is ment, YceBear valószinűleg használható számával.
Ha tudtok egyeztessetek már, nagyon jó lenne, ha a cuczok tőle is lekerülnének.

#4050 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 03. 17. 11:59

RE is ment, YceBear valószinűleg használható számával.
Ha tudtok egyeztessetek már, nagyon jó lenne, ha a cuczok tőle is lekerülnének.

Levajaztuk.

#4051 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 08:32

Szőkém!

Indulok elébb jegesmacyhoz, onnan meg hozzád. Végül sikerült hét (7) kulcsrakész, komplett konfigot (mónistul) bepréselnem. Hogy a moháid hova fognak beférni, azt nem tudom, de remélem, bírják majd a cipőkanállal történő kiképzést! :D Mostantól már csak mobilon érhettek el.

P.S.: viszek floppykat is, amiket másodjára kértél.

#4052 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:41

Újra otthon, édes otthon.

Szőke! Pár cucc itt maradt:

- az Asus WiFi kártya drivercédéje,
- a RedSnake infraport magyar nyelvű leírása,
- a Thermaltake Silver River külső vinyóház drivercédéje.

Következő körben majd segíts nem elfelejteni. :)

#4053 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 03. 18. 18:41

Újra otthon, édes otthon.

Szőke! Pár cucc itt maradt:

- az Asus WiFi kártya drivercédéje,
- a RedSnake infraport magyar nyelvű leírása,
- a Thermaltake Silver River külső vinyóház drivercédéje.

Következő körben majd segíts nem elfelejteni. :)

Hálás köszönet!

Sajnos korábban nem jutottam NET közelbe, mert itt csak NYET volt.

A CD-kröl meg csinálhatnál image fájlt és elküldhetnéd, esetleg a magyarnyelvű leirást is bescannelve.

Persze ehet, hogy majd megtalálom a drivereket a NET-n, de még eddig azt sem néztem tulajdonképpen mit is hoztál, nagyon összejött ma délutánra a dologidő.

Ugyancsak KÖSZÖNET YceBear collegának, aki nem csak hw elemeket, de akvarisztikai cumókbol is küldött jócskán.

Szerkesztette: Szőke 2011. 03. 18. 18:47 -kor

#4054 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 19. 07:59

Möhö
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#4055 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 19. 07:59

Möhö

Beléd is, rüszü! :)

#4056 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 19:46

Telcontar!

Valószinűleg nagyon félre értettük egymást az emilkék küldözgetése során. Te ugyanis hoztál egy marék floppy meghajtót, mert én kértem 3,5" floppit, de én viszont lemezre gondoltam, mert az a készletem kezd kifogyni (teszt progikhoz meg nagyon is jól jön pl.: powermx, AIDA, MEMteszt, stb) és az itteni számtek boltok már nem árulnak.
Persze a meghajtó is elfér, de szinte mindegyik házban van, igy abbol nem volt hiány.
Ugyanakkor az is lehet, hogy még nem találtam rá a lemezekre, mert még nem volt időm mindent átnézni (olyan sokminden befért a "Mi autónkba" :p ), de ami késik az a legtöbbször nálam el is marad. :rolleyes:

#4057 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 03. 19. 19:46

Telcontar!

Valószinűleg nagyon félre értettük egymást az emilkék küldözgetése során. Te ugyanis hoztál egy marék floppy meghajtót, mert én kértem 3,5" floppit, de én viszont lemezre gondoltam, mert az a készletem kezd kifogyni (teszt progikhoz meg nagyon is jól jön pl.: powermx, AIDA, MEMteszt, stb) és az itteni számtek boltok már nem árulnak.
Persze a meghajtó is elfér, de szinte mindegyik házban van, igy abbol nem volt hiány.
Ugyanakkor az is lehet, hogy még nem találtam rá a lemezekre, mert még nem volt időm mindent átnézni (olyan sokminden befért a "Mi autónkba" :p ), de ami késik az a legtöbbször nálam el is marad. :rolleyes:

Lemezeket nem fogsz találni. Körbenézek, mert igyekszem félrerakosgatni a floppylemezeket is, de sajnos a 3,5"-osok erősen hullanak. Az 5,25-ösök sokkal jobban bírják.

#4058 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 23:20

Flopyról nemár szépen lassan leszokni,már csak egy cég gyártja az újabb lapokon meg már flopy port sincs.Én is avval csináltam ezt azt de az új lapomom sincs már port.:)

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 03. 19. 23:22 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#4059 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 06:34

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 03. 19. 23:20

Flopyról nemár szépen lassan leszokni,már csak egy cég gyártja az újabb lapokon meg már flopy port sincs.Én is avval csináltam ezt azt de az új lapomom sincs már port.:)

Valószinűleg kénytelen leszek megtanulni, hogy ezekböl a floppirol bootoló teszt és javitó progikbol (amelyek igaz még a "kőkorszekbol" valók, de nadon jók) hogyan csinálhatok butulós :rolleyes: cédát, de lehetőleg úgy, hogy ne kelljen minden egyes 1,44 MB-s lemezhez felhasználnom 700 Mb-i területet, azaz 1-1 CD-t. Jó lenne az egészet egyre felvinni valami menűrendszerrel és az butulhatna, majd lehetne választani.
Na majd kiokoskodom, hogy hogyan és miként, bár a vén fejemnek (informatikai tudás nélkül) ez egy kicsit bonyás. :mad:

#4060 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 03. 20. 06:34

Valószinűleg kénytelen leszek megtanulni, hogy ezekböl a floppirol bootoló teszt és javitó progikbol (amelyek igaz még a "kőkorszekbol" valók, de nadon jók) hogyan csinálhatok butulós :rolleyes: cédát, de lehetőleg úgy, hogy ne kelljen minden egyes 1,44 MB-s lemezhez felhasználnom 700 Mb-i területet, azaz 1-1 CD-t. Jó lenne az egészet egyre felvinni valami menűrendszerrel és az butulhatna, majd lehetne választani.
Na majd kiokoskodom, hogy hogyan és miként, bár a vén fejemnek (informatikai tudás nélkül) ez egy kicsit bonyás. :mad:

DOS-os butulás után (minimum MS-DOS 5.0 vagy legalább vele egyenértékű változat) az autoexec.bat menüzhető. Azt azért ne kérdezd, hogy pl. a memtest86 vagy mondjuk a Powermax hogyan szorítható bele egy ilyen menübe, mert ehhez kevés a tudásom.
Másik lehetőség egy USB-s floppymeghajtó beszerzése valahonnan, és butulás arról, ha floppy kell - most már a nálunk megforduló alaplapok többsége is képes USB-s eszközről bootolni. Amelyik meg nem, annak még úgyis van floppycsatlakozója.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.