HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4321 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 18. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 18. 14:26

Valami hasonlóbol van itt 2 db. A harmadik az vállas kialakítású. Pontos tipust és méretet hirtelenjében nem tudok, mert nem itt a lakásomon vannak.

Akkor már csak egy erre járó repülő(s) kellene!
RaidX

#4322 Felhasználó inaktív   janosit 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 19. 12:36

Sziasztok!

Van egy gép amit felajánlanék.
Pécsett van.

Asus p4t533-c alaplap.
Proci: nem tudom milyen.
4 db RD ram.
20GB Quantum fireball.
Inno3D Geforce3 Ti200 videokártya.
táp + ház.

Bekapcsoláskor nem ad hangot (és be sem kapcsol) tehát vagy rosszul van összerakva vagy hibás valamelyik alkatrész.
Ha érdekel és meg tudjátok oldani az elszállítást akkor a tiétek.

#4323 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 11. 18. 15:52

Akkor már csak egy erre járó repülő(s) kellene!

Egyelőre a pilótabarátunk úgy néz ki, hogy talán elköltözött az ősszel vonuló madarakkal, mert az utolsó híradásom óta nálam sem jelentkezett, fogalmam sincs róla, hogy mi van vele.
Jó hír viszont, hogy Gábor fiam nagy valószínűséggel megy hamarosan Kecskemétre (azt, hogy mikor előre nem lehessen tudni) és most már a biztosan jó telefonszámodon fog hívni, hogy mehet-e hozzád.
A legvégső esetben megyek én érte autóbusszal, de megoldjuk.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4324 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: janosit - Dátum: 2011. 11. 19. 13:36

Sziasztok!

Van egy gép amit felajánlanék.
Pécsett van.

Asus p4t533-c alaplap.
Proci: nem tudom milyen.
4 db RD ram.
20GB Quantum fireball.
Inno3D Geforce3 Ti200 videokártya.
táp + ház.

Bekapcsoláskor nem ad hangot (és be sem kapcsol) tehát vagy rosszul van összerakva vagy hibás valamelyik alkatrész.
Ha érdekel és meg tudjátok oldani az elszállítást akkor a tiétek.

Felajánlásodat köszönjük!

Amit én tudok modani, az az, hogy nekem nagyon is - de talán másoknak is - kiesik Pécs a vonzáskörzetemböl. Azon a vidéken legfeljebb 10 évben egyszer, ha megfordulok.

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4325 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 20. 23:40

Na, pakolom ki a pinyót... Pár gépet megpróbálok összepofozni, de nagyon sok a teszteletlen cucc, amihez ha valakinek nincs erőforrása, az én vagyok. Mi legyen velük? Van tonna alaplap, meg amit el bírtok képzelni. Próbálok még kész tápokat meg házakat kalapálni.

Van pár fél gép, meg a tavaly beígért tonna elosztó, egérluk, vagy 60 használt billentyűzet. Ami nagyon tré volt ránézésre, azt nyilván kihajítottuk.

Van rá kapacitás, hogy egy nagyobb adag mindenfélét ledepózzunk? Cégegnél jönnek az év végi selejtezések, ismerős helyekre is még visszajárok kuncsorogni, no meg ami tavaly jött azt sem adtam le. Év végén rágyúrnék, aztán Malmosnak van nagy autója, tudjuk vinni.
Make love not Wor.

#4326 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 00:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 20. 23:40

Na, pakolom ki a pinyót... Pár gépet megpróbálok összepofozni, de nagyon sok a teszteletlen cucc, amihez ha valakinek nincs erőforrása, az én vagyok. Mi legyen velük? Van tonna alaplap, meg amit el bírtok képzelni. Próbálok még kész tápokat meg házakat kalapálni.

Van pár fél gép, meg a tavaly beígért tonna elosztó, egérluk, vagy 60 használt billentyűzet. Ami nagyon tré volt ránézésre, azt nyilván kihajítottuk.

Van rá kapacitás, hogy egy nagyobb adag mindenfélét ledepózzunk? Cégegnél jönnek az év végi selejtezések, ismerős helyekre is még visszajárok kuncsorogni, no meg ami tavaly jött azt sem adtam le. Év végén rágyúrnék, aztán Malmosnak van nagy autója, tudjuk vinni.

Tesztelnivaló jöhet ide is, most rá fogok érni.
... a trip back in time is all I need ...

#4327 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 00:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 11. 21. 00:01

Tesztelnivaló jöhet ide is, most rá fogok érni.

Akkor ha itt vagy a környéken jövő héten meg is bírjuk oldani. Félkupac alaplap biztos van. Legfeljebb rögtön adok egy marok kondit is :-)
Make love not Wor.

#4328 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 07:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 21. 00:40

Persze ide is jöhet, legalább a kondorosiak nem unatkoznak a hosszú téli estéken.
Akváriumi cumók is jöhetnek válogatás nélkül.

#4329 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 21. 00:40

Akkor ha itt vagy a környéken jövő héten meg is bírjuk oldani. Félkupac alaplap biztos van. Legfeljebb rögtön adok egy marok kondit is :-)

Szerintem el tudok ugrani, még akár kipakolásban is segédkezek. :) Csak mikor, azt mondd meg.

#4330 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 11. 21. 09:49

Szerintem el tudok ugrani, még akár kipakolásban is segédkezek. :) Csak mikor, azt mondd meg.

Visszük mi házhoz is, csak mondjad mikor. Szólok, ha kupacban van, aztán egyeztetünk.
Make love not Wor.

#4331 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 21. 12:28

Visszük mi házhoz is, csak mondjad mikor. Szólok, ha kupacban van, aztán egyeztetünk.

Amikor nektek jó, nekem is jó.

#4332 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 21. 07:49

Akváriumi cumók is jöhetnek válogatás nélkül.

Azt elküldöm posta, vagy hasonló. Van pár szűrőbizbasz, meg ilyen agyag bújóizé, meg fűtőbasz. Nem értek én a lovakhoz :-) Csöcsöst kellene megkörnyékezni, van pár kondis komplett gép, meg beteg táp, azt ne utaztassuk ide-oda, kellene egy gyógyítós napot szervezni. Úgysem ér annyit a cucc, mint ami melót beleteszünk, de szerintem pár ócskavasat újjá tudunk építeni.
Make love not Wor.

#4333 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 21. 14:25

Azt elküldöm posta, vagy hasonló. Van pár szűrőbizbasz, meg ilyen agyag bújóizé, meg fűtőbasz. Nem értek én a lovakhoz :-) Csöcsöst kellene megkörnyékezni, van pár kondis komplett gép, meg beteg táp, azt ne utaztassuk ide-oda, kellene egy gyógyítós napot szervezni. Úgysem ér annyit a cucc, mint ami melót beleteszünk, de szerintem pár ócskavasat újjá tudunk építeni.

Teljesen mindegy, hogy mi. A legkisebb gumitapadótol a legkomolyabb szűrő bizbaszig jöhet minden, itt majd reperálás - ha kell - és karácsonyra már mehet is az új gazdihoz. Jelenleg van is 3 kész akim, csak a technika hiányzik belőle, de most én sem tudok rá áldozni, hogy megvegyem amik kellenek.
A Manyusz meg december közepére mér bejelentkezet (Igaz tette ezt már töbször is, úgyhogy nem lett belőle semmi) és akkor talán még a lappantyúkat is tudnánk gyógyolni, de ebben már Telcontar is "mester".

#4334 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 21. 15:24

A Manyusz meg december közepére mér bejelentkezet (Igaz tette ezt már töbször is, úgyhogy nem lett belőle semmi) és akkor talán még a lappantyúkat is tudnánk gyógyolni, de ebben már Telcontar is "mester".

Manyusnak beígértem itt egy autónyi cuccot, remélem haladni is tud vele, ha már én nekiláttam. Van sok táp, meg van sok fél ház, valami csak lesz belőle.
Make love not Wor.

#4335 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 21. 15:24

... a lappantyúkat is tudnánk gyógyolni, de ebben már Telcontar is "mester".

Ööööö… a kisinas jobb és pontosabb kifejezés. :)

#4336 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 11. 21. 16:44

Kitaláljuk. Szerintem van vagy 2-3 komplett vasam ami ífgy gyógyítható lenne. Persze másik táppal és vinyóval lenne komplett :-D
Make love not Wor.

#4337 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 21. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 21. 17:45

Kitaláljuk. Szerintem van vagy 2-3 komplett vasam ami ífgy gyógyítható lenne. Persze másik táppal és vinyóval lenne komplett :-D

Cserealkatrész van. Púpos kondis alaplapok is jöhetnek, vagy meggyógyulnak, vagy exitálnak a kezeim között. :D

#4338 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 01:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 11. 21. 17:52

Cserealkatrész van. Púpos kondis alaplapok is jöhetnek, vagy meggyógyulnak, vagy exitálnak a kezeim között. :D

Malmos is bevállalt pár púposat és táposat. A végén még lesz belőle valami.
Make love not Wor.

#4339 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 06:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 21. 16:48

Manyusnak beígértem itt egy autónyi cuccot, remélem haladni is tud vele, ha már én nekiláttam. Van sok táp, meg van sok fél ház, valami csak lesz belőle.

Egyelőre (tegnap esti állapot) még "mozgáskorlátozott", ugyanis a kosija darabokban. Talán december közepére már gurul is.

#4340 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 06:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 11. 21. 17:44

A "kisinas" is sokkal jobb kifejezés, mint ami rám illik. Retyket a kezem, nem látok, soroljam még? Éppen ezért én elektronyossághoz pákával már nem nyúluk.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.