World of Warcraft (IX.)
Elküldve: 2008. 02. 01. 10:36
Fene, pedig már úgy örültem, hogy itt is felpezsdül az élet...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 02. 01. 10:37
Idézet: Etele - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 9:33
Utolsó postom a témában.
Eléri a raidet a tűz, és bele is tudsz fearelődni (ahogy a killnél is megtörtént nem egyszer nálunk). Ennyi.
Ezt a témát - szeretettel megkérek mindenkit - folytassátok a wowhungaryn, nem szívesen olvasom itt ezt, elég a wowhus flame.
Eléri a raidet a tűz, és bele is tudsz fearelődni (ahogy a killnél is megtörtént nem egyszer nálunk). Ennyi.
Ezt a témát - szeretettel megkérek mindenkit - folytassátok a wowhungaryn, nem szívesen olvasom itt ezt, elég a wowhus flame.
WWS vagy egy vidi amugy mindent igazolna, de ez már tényleg kezd olyan lenni mint a "Zsanett ügy" :Đ
ja és MANA - SHEEK - KRISH!
Grats a killhez, mit dobott egyáltalán?
Elküldve: 2008. 02. 01. 10:50
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:23
Most mellélőttél Fatum. 
Akama mindenkinek bugos volt, igazából máshogy nem is lehetett ölni, Arcsinál viszont elkerülhető a 'tuskó taktika' alkalmazása, ezt hívják exploitnak.
Akama mindenkinek bugos volt, igazából máshogy nem is lehetett ölni, Arcsinál viszont elkerülhető a 'tuskó taktika' alkalmazása, ezt hívják exploitnak.
tudtommal első "try"-nál is meg lehetett ölni csak nem volt egyszerű
na mind1, én sajna kimaradtam a jóból
Elküldve: 2008. 02. 01. 10:53
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:37
...
T6 tokeneket nem is figyeltem, mert az nem kell.
"Normál" cuccból a híler staffot meg a kétkezes kardot (ami offspecre ment el lol), hogy rohadjon meg.
Elküldve: 2008. 02. 01. 10:53
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:36
Fene, pedig már úgy örültem, hogy itt is felpezsdül az élet... 
Te kis fórumtroll, te.
Elküldve: 2008. 02. 01. 10:55
Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:50
tudtommal első "try"-nál is meg lehetett ölni csak nem volt egyszerű 
Amikor először láttuk, akkor az első try-nál is bugos volt, később már úgy volt ahogy írtad, hogy csak másodikra lett bugos.
De bugos lett mindenképpen és nem csak akkor, ha csirkelábat tartottál a bal kezedben és közben félhangerőn ment a hátad mögött a TV2.
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 02. 01. 10:58
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 10:23
Most mellélőttél Fatum. 
Flame ON!
tévedsz, Valken, Akamát lehetett bugmentesen is ölni fix előtt.. az más kérdés, hogyalapvetően lutri volt:
vagy elsőre bugos volt, vagy nem... ha meg nem, akkor az első wipe után tutira bebugzódott...
persze, lehetett hogy akkor gyorsan bugosítsuk be, és hurrá... mi nem alkalmaztuk,legalább megpróbáltuk
(utána meg e-peen fényezés ment a bossfighton
Arcsi tuskó:
a tényleges exploit az, amikor arcsit ráhúzzák a tuskóra, és akkor lufaszt se csinál.. DW nem azt művelte (bár majd videót megnézem
az viszont egy valós taktika (Bosskillersen is az van), hogy a hegyoldak felé tankolják arcsit, és félkörben áll a nép
ebben az esetben az, hogy a ranged/healer társaásg tüzet kapjon, nos annak az esélye drasztikusan csökken.... de nem kizárható!
mi is próbálkoztunk elhelyezkedéssel javítani az esélyeinken, mondjuk, amekkora nubok vagyunk, inkább szoptunk vele, mint segített, a meleet alapvetően extrán szopatja, amikor tuskóban elakad a tűz... meg megpróbálja kikerülni esetleg.. vagy visszafordul sunyiban
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:08
Gratula Archihoz! 
Amúgy meg jöhetne Sunwell mostmár tényleg..
If your mind can conceive it, you will achieve it.
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:10
Tuskós exploit az is ha az MT a farönkön mozog le fel, és a raid a tó fele van.
0 tűz sem tud odaérni ekkor a raidhez. Összes healer, decus, távolsági DPS kenheti mint a barom.
Videó
Sok távolsági DPS el így kb egy Attumen nehézségű lesz a fight.
0 tűz sem tud odaérni ekkor a raidhez. Összes healer, decus, távolsági DPS kenheti mint a barom.
Videó
Sok távolsági DPS el így kb egy Attumen nehézségű lesz a fight.
Szerkesztette: Dinin 2008. 02. 01. 11:14 -kor
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:11
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:08
Remélem azért még nem jön ki olyan hamar, nekünk még van 3 boss hátra a játékból.
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:16
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:08
Hát ehhez becopizom ide a FS re hasonló témában írt bejegyzésemet:
"Jaja. Szerintem is. Új Contentet. Ahogy a Nihilum megöli az aktuális főbosst, másnap uj contentet akarunk!Rögtön.Mi ez a lustálkodás kérem???Aki nem velük egyidőben pucol ki mindent, az fostos casual, neki meg nem is kell játszania.
Szarkazmus off.
Vélemény: Nem HC guildben játszom, így én igenis örülök, hogy nem jön még az uj content illetve uj kieg.
BC előtt AQ40 ben C’Thunnal voltunk, Naxxban meg 3 bosst vertünk meg. Kijött a BC és KIB****TT hiányérzetem volt, hogy nem hagytak időt rá, hogy megláthassam a végét. Most 3 boss maradt az aktuállis contentből, van rá lehetőségem, hogy ne legyen majd hiányérzetem. Az, hogy a HC guildek már x hónapja megerőszakolják Illidant hétről hétre mint az orc a disznót a recruitos klippben hidegen hagy. Ha unják, csináljanal mást"
Én is várom. Jőjjön ki 3 hónap múlva.
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:19
Ja, olyan 4 hónap múlva jöhet Sunwell. De annál előbb nem lenne jó.
Jó lenne kivégezni addik a jelenlegi contentet.
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:20
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:16
Hát ehhez becopizom ide a FS re hasonló témában írt bejegyzésemet:
"Jaja. Szerintem is. Új Contentet. Ahogy a Nihilum megöli az aktuális főbosst, másnap uj contentet akarunk!Rögtön.Mi ez a lustálkodás kérem???Aki nem velük egyidőben pucol ki mindent, az fostos casual, neki meg nem is kell játszania.
Szarkazmus off.
Vélemény: Nem HC guildben játszom, így én igenis örülök, hogy nem jön még az uj content illetve uj kieg.
BC előtt AQ40 ben C’Thunnal voltunk, Naxxban meg 3 bosst vertünk meg. Kijött a BC és KIB****TT hiányérzetem volt, hogy nem hagytak időt rá, hogy megláthassam a végét. Most 3 boss maradt az aktuállis contentből, van rá lehetőségem, hogy ne legyen majd hiányérzetem. Az, hogy a HC guildek már x hónapja megerőszakolják Illidant hétről hétre mint az orc a disznót a recruitos klippben hidegen hagy. Ha unják, csináljanal mást"
Szarkazmus off.
a probléma az, hogy minden szart ilyen gigapatchekbe pakolnak most be.... bugfixet, balanceolást, anyámtyúkját
a content része az még rendben is van a részemről, de a többire nagyon kíváncsi lennék
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:20
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:08
Gratula Archihoz! 
Köszi.
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:21
Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:20
...
a content része az még rendben is van a részemről, de a többire nagyon kíváncsi lennék
Én nem is kíváncsi vagyok, mint inkább félek, mert erős a gyanúm hogy el fogják kefélni a köv. nagy változtatási hullámban a cementsámánt.
Ha rámcáfol a Blizz és mondjuk csak annyit csinál, hogy újratervezi a cement T6 statjait, akkor meglepődött és nagyon boldog leszek.
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:23
Idézet: Etele - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:20
Köszi. 
hopp, ez ki is maradt... ejnye,
gratula
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:25
Idézet: Etele - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:21
Én nem is kíváncsi vagyok, mint inkább félek, mert erős a gyanúm hogy el fogják kefélni a köv. nagy változtatási hullámban a cementsámánt.
Ha rámcáfol a Blizz és mondjuk csak annyit csinál, hogy újratervezi a cement T6 statjait, akkor meglepődött és nagyon boldog leszek.
nos, emiatt vagyok "idegrohamban" kb egy hónapja.... szinte bizonyos, hogy bele fognak nyúlni (vagy nem, és pofára esünk
várnám a változást, mert pár dolog tök jó lenne, ha változna, de ugyanakor félek is, hogy elkefélik az egészet....
Elküldve: 2008. 02. 01. 11:57
Én inkább azt várom, hogy a rugóval kezdjenek valamit. Egészen megszerettem ezt a tőrös buildet, de nevetséges, hogy egy rugó, akinek elviekben a legtöbb dps-t kéne tudnia osztani (0 buff vagy hasznos debuff képességünk van ->extra dps) meleek között küszködik, hogy tartsa magát egy warri vagy feral druida ellen.
Mondjuk ahogy elnézem rugó fórumon a blizzardosok aktivitását erre nem sok esély van.
Mondjuk ahogy elnézem rugó fórumon a blizzardosok aktivitását erre nem sok esély van.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2008. 02. 01. 12:25
Idézet: Nevl - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:57
...de nevetséges, hogy egy rugó, akinek elviekben a legtöbb dps-t kéne tudnia osztani (0 buff vagy hasznos debuff képességünk van ->extra dps) meleek között küszködik, hogy tartsa magát egy warri vagy feral druida ellen.
...
...
Most vagy a mi warriorjaink és feral druidánk béna, vagy a rugóink nagyon jók, mert nálunk simán verik dps-ben az említett két classt a ruggancsok.
Elküldve: 2008. 02. 01. 12:30
Idézet: Nevl - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 11:57
Én inkább azt várom, hogy a rugóval kezdjenek valamit. Egészen megszerettem ezt a tőrös buildet, de nevetséges, hogy egy rugó, akinek elviekben a legtöbb dps-t kéne tudnia osztani (0 buff vagy hasznos debuff képességünk van ->extra dps) meleek között küszködik, hogy tartsa magát egy warri vagy feral druida ellen.
Te miről beszélsz?
Supportos grouppal a segge alatt a rugó tolja a legtöbbet. Bárkinél többet. Egy-egy fight, vagy kiragadott elemnél természetesen lehet, hogy nem, de általánoságban igen.
Nálatok nem tudom, akkor mi lehet másképp...
Szerkesztette: Dinin 2008. 02. 01. 12:32 -kor

Súgó
A téma zárva.