blue wall of text elmélkedés a WoD garrison melletti legnagyobb tévedéséről, az elbaszott itemlevel rendszerről
Idézet
Every item has a base item level and those that can be upgraded are usually listed with a + after the number, such as world quests that reward 810+ gear.
When you earn an upgradeable item, the system rolls for a +5 upgrade. If it succeeds, it continues to roll for +5 upgrades until it fails.
The cap on these random upgrades is set globally, somewhere in the 850s before raids open.
After Mythic+ dungeons and the Nightmare Raid are accessible, this cap goes up to 895.
Items are labeled Titanforged when they are upgraded +15 item levels or more.
röviden, 850es cap van a kieg indulásakor egy rövid ideig, amíg az első raid meg nem nyílik (azért nincs magasabb, hogy ne gearelődjön "előre" a nép), ezt követően 895ig skálázódhat MINDEN endgame cucc. jelenleg az első raid szintek a következőnek néznek ki:
Raid Finder (835+) --> 835-895
Heroic (865+) --> 865-895
Mythic (880+) --> 880-895
A szintek a minimumot jelölik, ami onnan jöhet, ennél csak nagyobb lehet, lásd az intervallumot. a cap globális, minden nehézségen ennyi, szóval valóban igaz az, hogy akárhonnan kieshet egy 895ös cucc (miután megnyílik az első raid tier). új raid tierek bevezetésével (pl 950+) a global cap tovább nő, ugyancsak odáig eshet ki cucc bárhonnan, így a dungeonök fixen relevánsak maradnak a következő kiegészítőig.
szerintem jól hangzik!... legalábbis amíg nem látjuk az aktuális %-okat, meg nem ártana tudni a minimum itemleveleket is a dungeonokban. egy mythic dungeon pl jó lenne ha ott kezdődne mint az LFR, egy mythic+ meg nem ártana ha felmenne HC szintekig...
Szerkesztette: DOOMER 2016. 06. 28. 13:02 -kor