HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 31. 20:30

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. aug. 31., vasárnap - 21:11

Mi az, hogy jajjmár, ha ilyen kijelentést teszel, akkor valamivel alá is kéne támasztani. Chaos meg nagyon nem aktuális film, mivel már nem is tudom hány éves. Egyébként meg össze sem hasonlítható ezzel a szörnyűséggel. Persze ebbe az is belejátszik, hogy ha csak meglátom angelinát a hányinger kerülget.

Hát ezzel csak egyetérteni tudok. Akármelyik Statham film 1000x jobb mint a Wanted. Ritka nagy hulladék.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#402 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 17:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. aug. 31., vasárnap - 21:11

Persze ebbe az is belejátszik, hogy ha csak meglátom angelinát a hányinger kerülget.

Óh, hát ez tényleg nem szubjektív. :D Dehát, ízlések és pofonok.

Szerkesztette: spidey 2008. 09. 06. 17:17 -kor

#403 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 19:29

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 31., vasárnap - 17:22

Jajjmár...az aktuális az éppen aktuális, akármelyik lehet. Chaos, The Bank Job, amit akarsz.

Deppnek is van egy-két nem-annyira-jó filmje, pl az említett Titkos Ablak elég gyenge szvsz, Pirates 3 dettó. (persze nem miatta egyik sem)

Mi bajod a Titkos ablak-kal? Szerintem egész jó a sztori is, és mind Depp, mint Turturro nagyon jól játszik benne. A POTC-ból tényleg csak az első rész igazán jó, nem kellett volna folytatást csinálni, az úgy volt jó, ahogy befejezedőtt!

Különben én szeretem Statham filmjeit is, pl. a Bank job is tetszett. :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#404 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 07. 23:14

Idézet: bega - Dátum: 2008. szept. 6., szombat - 20:29

Mi bajod a Titkos ablak-kal? Szerintem egész jó a sztori is, és mind Depp, mint Turturro nagyon jól játszik benne. A POTC-ból tényleg csak az első rész igazán jó, nem kellett volna folytatást csinálni, az úgy volt jó, ahogy befejezedőtt!

Különben én szeretem Statham filmjeit is, pl. a Bank job is tetszett. :respect:

Titkos ablak Stephen Kinghez képest túl egyszerű volt nekem. Halálsoron, Ragyogás, vagy a titkos kedvenc Thinner, ezek inkább.

Statham meg minden középszerű vackot bevállal, amivel korábban Stallone-t vagy Schwarzeneggert keresték volna meg, csak mostanában úgy tűnik, az egy nyári robbanás helyett az évi 2-3 közepes sikert célozzák meg.
Illetve nem: ami nagy film, arra vagy olcsó newcomereket (Shia LaBeouf, valaki?) kérnek meg, vagy Will Smith-t, ő még az egyetlen, aki a big budget akcióhős szerepébe nagy nehezen, de beletuszkolható.

Ha már aktuális Jason-filmet keresünk: Death Race remake. Nem láttam még ugyan, de a trailerekből csak a zölden villogó "Middle of the Road" felirat hiányzik... Az egyik user comment tökéletesen összefoglalja, amit várok a filmtől: "Fun, very loud and unabashedly dumb." A Crank és a Transporter 1 óta nem volt emlékezetes filmje.
Talán bevállalhatna egy-két kockázatosabb drámát, már ha egyáltalán kap ilyen forgatókönyveket. Szórakoztatóak a filmjei, de őszintén: emlékszel rájuk 2-3 nap múlva? :)

Szerkesztette: spidey 2008. 09. 07. 23:26 -kor

#405 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 08. 00:28

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 18:19

(Dark Knight)
Az "infantilis" dologról még annyit: van egy sötét kosztümös igazságosztó szuperképességek nélkül és van egy lila zakós furcsa pszichopata. Ez annyira vad elképzelés? Mennyivel kisebb hülyeség az, ha valakinek lófejet raknak az ágyába?

Sokkal. :)
A szicíliai maffiának megvoltak a sajátos módszerei, de kosztümös igazságosztó még nem volt a történelemben.

Amúgy tényleg jó film, Heath Ledger nagyot alakít, a mellékszereplők is hozzák a formájukat, a fényképezés, zene is profi, és a cselekmény végig élvezhető marad.

Ettől függetlenül nálam top10-be nem való (még top100-ba se). A kedvenc comic movie-m továbbra is a Sin City. Christian Bale-nek pedig szinte bármelyik filmje eredetibb, hangulatosabb és élvezhetőbb számomra ennél. Equilibrium, Machinist, American Psycho, 3:10 to Yuma, Prestige, Reign of Fire...
Wherever you go, go with all your heart.

#406 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 08. 00:43

Idézet: obersmith - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 14:37

talán épp azért mert ez nem is igazán szuperhős film (semmi szuperképessége nincs a krapeknek, csak stílusa, az összes főgonosznak is reális múltja és képességei vannak, jokert is megmagyarázzák miért néz ki úgy ahogy, kétarcot méginkább), és ez a verzió sokkkkal de sokkal életszagúbb mint a régi batman, ami joggal tekinthető szuperhős filmnek és tim burtonos darkos mesének.

ebből az új batman filmből sötét nyomasztó valóságszag árad, ezért.

Na közben megnéztem én is a dark knightot. Ahhoz képest hogy sima emberekről van szó elég sokat kibírnak. Batman 1 kézzel elhajlítja a puskacsövet, leesik kibaszott magasról egy nővel és semmi bajuk.
Jokert nem magyarázták meg miért ilyen, többször is elmesélte hogy miért van felvágva az arca, de mindenkinek más sztorit adott be. Életszagú? Alig. Szuperhősös? Inkább.

6.5/10-re szerepelt nálam, ami nagyon jónak számít, mert nem nagy kedvencem a szuperhősös kategória.

Vasmerbert is megnéztem, az már 1 fokkal gyengébb volt, tényleg tipikus mese mint a spiderman és társai, semmit se vesztettem volna ha kihagyom. Egy 5-öst adok rá a 10-ből.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#407 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 08. 08:22

Hát, pedig a Dark Knight az eddigi legjobb film a kategóriájában ;)

Az iron man pedig szorosan követi.

Akinek nem tetszik, az nézzen váratlan utazást :nevet:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#408 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 08. 09:56

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 8., hétfő - 9:22

Ezt mondtam én is, csak nálam közel sem ér 9 pontot.

Idézet

Igen, meg a spiderman, meg a hulk, meg a többi mesefigura. Azt elhiszem, hogy 10 éves kor körül ezeket lehet értékelni, de azt nem hiszem, hogy ide 10 évesek irogatnának, nem is értem mi ez a nagy szuperhős imádat a világban és nem csak a gyerekek körében  :think:  Persze mindenki más, mindenkinek más jön be :)

#409 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 08. 10:25

Meg kene mar neznem ezt a Dark Knightot... :) csak az tart vissza, hogy nem tudom komolyan venni ezeket az idiota szuperhos figurakat, pedig imadom az infantilis dolgokat (lasd, spongyabob rulez), de nem tudok kibekulni az alsogatyat kivul hordo meg a repulo egernek oltozo karakterekkel. Nem a hacukatol lesz valaki ugyesebb masoknal... :)

Hogy ontopic is legyek, megneztem a Charlie Wilson háborújat, egynek jo volt, nem bantam meg a raszant masfel orat, de tobbet vartam a korulotte csapott felhajtas miatt.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#410 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 08. 13:43

A képregényhősökről szóló filmeket azok érthetik csak igazán, akik gyerekkorukban képregényeket olvastak. Nekem rengeteg képregényem volt/van. :)
Ettől függetlenül közel a 30-hoz a Batman nézése közben már néha belémötlött, hogy mekkora idiótaság ez a film, egy ember denevérnek öltözve osztja a bűnözőket, valóban nevetségesnek tűnik. Szal eltom képzelni és fogadni amit a "kivülállók" gondolnak. :)

Btw egy filmben vagy zeneszámban én már régen nem keresek értelmet, szal nem azért nézem/hallgatom őket, mert mondanivalója van. Ha ki tud kapcsolni és élvezem akkor jöhet.
Amikor egy film már erre sem képes, mert egész idő alatt feszengek és nézem az időt, az jár a fejemben, hogy ezt egyáltalán minek nézem, na az már rég rossz. A Batman jó volt kikapcsolódásnak. :)

Szerkesztette: fLeSs 2008. 09. 08. 13:49 -kor

#411 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 09. 13:02

Kép

1944. szeptembere. A finn orvlövész zseniális húzással - SS-egyenruhában - megszökik a németek fogságából, majd egy lapp parasztasszony, Anni házában talál menedéket. De a négy éve magányosan élő asszony már egy másik férfit is befogadott magához, a súlyosan sérült orosz katonát. A két férfi ellenségesen áll egymással szemben. Nemcsak Veiko SS-egyenruhája, de az asszony is közéjük áll. A mese varázslatos fordulatot vesz...

Nekem nagyon tetszett az egész film, három szereplő van csak, ráadásul mindegyik a saját nyelvén beszél és senki se érti a másikat, amin időnként nagyokat lehet nevetni.  :)

Kritika: http://www.magyar.film.hu/object.6b9d6343-...be11702bcc6.ivy

Szerkesztette: iljicSke 2008. 09. 09. 13:03 -kor

I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#412 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 09. 13:31

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 8., hétfő - 9:22

Akinek nem tetszik, az nézzen váratlan utazást :nevet:

Na a váratlan utazást csak nem szidni  :p

#413 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 09. 14:02

Idézet: bega - Dátum: 2008. szept. 6., szombat - 20:29

Mi bajod a Titkos ablak-kal? Szerintem egész jó a sztori is, és mind Depp, mint Turturro nagyon jól játszik benne.

Nem láttam még, de az eredeti '54-es Hitchcock film nagyon tetszett anno. Kiváncsi vagyok a remake-re.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#414 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 09. 14:06

Idézet: fLeSs - Dátum: 2008. szept. 8., hétfő - 14:43

A képregényhősökről szóló filmeket azok érthetik csak igazán, akik gyerekkorukban képregényeket olvastak. Nekem rengeteg képregényem volt/van. :)

Nekem is: Lucky Luke, Asterix es Obelix, Pif es Hercules, Garfield... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#415 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 17:35

Christian Bale-t az Equilibriumból ismertem meg, bár hallottam róla az Amerikai pszichóban is.
Nekem ott van a TOP10-be mint színész. Bízom benne aggatnak még rá szerepeket.

Fűrész 5-ről tudunk már valamit? Októberre volt még év elején beharangozva (amerikában) Leadják majd itt egyáltalán?

Ja még egy kérdés: Melyik az a film, amelyiket láthattam a neten (trailerét), asszem a Transformeres srác játszik benne, és egy felhőkarcolóban van egy irodában, és a háttérből jön felé egy építési daru, vagy mi. Asszem valami szabadesés a címe?

Amit ajánlanék:
Egyszerűen nagyon jól kitalált történet.
Játsz/ma
(The Game, 1997)

Különös ajándékot kap öccsétől a nagy hatalmú dúsgazdag bankár, Van Orton. Részt vehet egy játékban, amely azt ígéri, hogy megszínesíti szürke napjait. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy a játszma az életéért folyik. Megzsarolják, a bankszámláját kitakarítják, autóstul a vízbe esik, végül a csövesek közt találja magát. Mindez része a Játéknak, amelynek homályosak a szabályai, a célja és a tétje. A szervezők csak egyet ígérnek: ismét élvezni fogja az életet. Ha túléli...

Hogy miért nem csinálnak ilyen rafinált filmeket mostanában?
Vagy sok ilyen van már, ezért nem veszem észre a különbséget?

Egy másik:

A tökéletes trükk
(The Prestige, 2006)

Rupert és Alfred rivális bűvészek. Amikor Alfred egy nap egy lenyűgöző mágikus mutatvánnyal áll a közönség elé, Rupert kétségbeesetten próbálja kitalálni, hogy mi lehet a titka. Bármennyire is próbálkozik azt megfejteni, nem sikerül, így már ő maga is kezdi azt hinni, hogy a trükk nem is szemfényvesztés.

Persze, hogy nem esett le elsőre..nekem se.
tesa

#416 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 22:42

Idézet: tesa - Dátum: 2008. szept. 10., szerda - 17:35

Hogy miért nem csinálnak ilyen rafinált filmeket mostanában?
Vagy sok ilyen van már, ezért nem veszem észre a különbséget?

Csinálnak, csak kevés sikerül igazán jól.
Amik nekem tetszettek:

A remény rabjai (The Shawshank Redemption)
A halál keresztútján (Miller's Crossing)
Harcosok klubja (Fight Club)
Angyalszív (Angel Heart)
Vanília égbolt (Vanilla Sky)
Hellraiser 3-4-5
Az illuzionista (The Illusionist)
A szajré (The Score)
Mátrix (Matrix)
K-PAX - A belső bolygó (K-PAX)
Halálhajó (Event Horizon)
A gömb (The Sphere)
Hatodik érzék (The Sixth Sense)
Jelek (Signs)
Kate és Leopold (Kate and Leopold)
Közönséges bűnözők (The Usual Suspects)
A Mars mentőakció (Mission to Mars)
A vörös bolygó (Red Planet)
Kapcsolat (Contact)
Az álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow)
Farkasok szövetsége (Le Pacte des Loups)
Frekvencia (Frequency)
A kocka (Cube)
Donnie Darko
Idétlen időkig (Groundhog Day)
Álomcsapda (Dreamcatcher)
Végítélet (The Stand)
Megszólít az éjszaka (The Mothman Prophecies)
A halászkirály legendája (The Fisher King)
A sejt (The Cell)
Cypher
Arc (Powder)
A hatodik napon (The 6th Day)
Az évszázad vihara (Storm of the Century)
A boszorkánymester (Warlock)
A csontember (The Bone Collector)
13 szellem (Thir13en Ghosts)
A Langolierek (Stephen King's The Langoliers)
Mementó (Memento)
A gépész (The Machinist)
Pillangó-hatás (The Butterfly Effect)
A sötétség útja (Mulholland Drive)
Útvesztőben (Lost Highway)
Amerikai pszichó (American Psycho)
Erőszakos múlt (A History of Violence)
Adaptáció (Adaptation)
Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of a Spotless Mind...)
Hollywoodi lidércnyomás (Barton Fink)
Gattaca
A tégla (The Departed)
Törés (Fracture)
Cserbenhagyás (Reservation Road)
Mr. Brooks
Wherever you go, go with all your heart.

#417 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 06:24

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. szept. 10., szerda - 23:42

Amik nekem tetszettek:

A remény rabjai (The Shawshank Redemption)
A halál keresztútján (Miller's Crossing)
Harcosok klubja (Fight Club)
Angyalszív (Angel Heart)
Vanília égbolt (Vanilla Sky)
Hellraiser 3-4-5
Az illuzionista (The Illusionist)
A szajré (The Score)
Mátrix (Matrix)
K-PAX - A belső bolygó (K-PAX)
Halálhajó (Event Horizon)
A gömb (The Sphere)
Hatodik érzék (The Sixth Sense)
Jelek (Signs)
Kate és Leopold (Kate and Leopold)
Közönséges bűnözők (The Usual Suspects)
A Mars mentőakció (Mission to Mars)
A vörös bolygó (Red Planet)
Kapcsolat (Contact)
Az álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow)
Farkasok szövetsége (Le Pacte des Loups)
Frekvencia (Frequency)
A kocka (Cube)
Donnie Darko
Idétlen időkig (Groundhog Day)
Álomcsapda (Dreamcatcher)
Végítélet (The Stand)
Megszólít az éjszaka (The Mothman Prophecies)
A halászkirály legendája (The Fisher King)
A sejt (The Cell)
Cypher
Arc (Powder)
A hatodik napon (The 6th Day)
Az évszázad vihara (Storm of the Century)
A boszorkánymester (Warlock)
A csontember (The Bone Collector)
13 szellem (Thir13en Ghosts)
A Langolierek (Stephen King's The Langoliers)
Mementó (Memento)
A gépész (The Machinist)
Pillangó-hatás (The Butterfly Effect)
A sötétség útja (Mulholland Drive)
Útvesztőben (Lost Highway)
Amerikai pszichó (American Psycho)
Erőszakos múlt (A History of Violence)
Adaptáció (Adaptation)
Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of a Spotless Mind...)
Hollywoodi lidércnyomás (Barton Fink)
Gattaca
A tégla (The Departed)
Törés (Fracture)
Cserbenhagyás (Reservation Road)
Mr. Brooks

Ez érdekes.
Úgy 3-4-et nem láttam a listádból, amúgy szinte tökéletesen ugyanezek tetszenek..többek között  :)
tesa

#418 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 11:40

Érdekes lista. Nem feltétlenül értek vele egyet, de ez lényegtelen.

Viszont, ha azt nézzük hány filmet írtál fel (és még hányat nem), akkor azt lehet mondani, h hálivúdban igenis vannak kísérletező/nagyon elvont filmesek.

Ez nem baj, mert néha jó sül ki belőle, néha meg nagyon rossz.

De szerintem nem feltétlenül egy misztikus/nagyon tudományos háttér kell ahhoz, h vmi olyan legyen, mint a The Game. Az konkrétan (szerintem) egyik sem.

Amúgy, ha jól értettem Tesát, akkor ő a sablonos filmek ellen mondta azt, amit. Csakhogy (ez már csak amolyan emberi dolog), ha vki kitalál vmit, ami eltér a sablontól, és még jó is, akkor azt nagyon hamar elég sokan átveszik. Ergo egy idő után már nem üt akkorát, mert minden 3. vagy 8. film (festmény, osztálytabló, stb.) olyan lesz.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#419 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 16:42

Utazás a Föld középpontja felé (3D változat): A Westend-ben lévő Real D vetítésen hatalmas élmény; aki érdeklődik az efféle dolgok iránt és megteheti, az nézze meg! Maga a film igazán csak a technika miatt rughat labdába, de mivel eddig még nem volt élőszereplős egész estés 3D-s film, mindenképpen csak ajánlani tudom.

#420 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 16:35

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. szept. 10., szerda - 23:42

Amik nekem tetszettek:

Höjj, saját Top250... :) Legtöbb egyébként jó, de azért van itt 1-2 kakukktojás, pl. Vörös Bolygó?  :think:

Ajánlottam már a The Hudsucker Proxy-t (A Nagy Ugrás)? Zseniális. Ha valaki nem látta volna még a Delicatessen-t, szintén. Vannak olyan rendezők, mint Guillermo del Toro, Christopher Nolan, Jean-Pierre Jeunet, Ethan/Joel Coen(a Burn After Reading eddig jó értékeléseket kapott, kíváncsi vagyok), Darren Aronofsky(ő csinálja az új Robotzsarut), akiket elfogadnak Hollywoodban az ötleteikkel együtt, de sok project éveken át hánykolódik - Aronofsky rendezte volna az újgenerációs Batmant, de annyira durva lett a forgatókönyv, hogy a Warner nem merte bevállalni.

Egyébként én sem szuperhős-képregényeket olvastam anno, inkább Mozaik, Pif (franciául), Asterix, szóval nem innen ered ez. És mostanára a legtöbb ilyen film unalmas, az Iron Man meg a tökéletesen értelmetlen film mintapéldája, de nagyon szórakoztató, kár, hogy Downey Jr. egomániája ráragad a filmre.
A Batmant viszont szerintem bárki, akinek az átlagosnál kicsit nagyobb a fantáziája, komolyan tudja venni és nem "mesének" tekinteni. Az X-Men volt még hasonlóan komoly témájú, a Sin City pofás film noir, a Watchmenből remélem, sikerül legalább feleannyit kihozni, mint a könyv, a többi képregényfilm többnyire egyszerű szórakozás.

Ja, ha valaki tervezte a Tropic Thundert, csak 100-as IQ alatt és felirattal, de akkor is meggondolandó.

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.