Idézet: Bujdy - Dátum: 2016. 05. 31. 09:55
Edzőkerék:
Mavic
Versenykerék:
Mavic
Vagy pl. versenykerék:
Zipp
Nekem ilyen van:
Shimano R500
Ez elvileg egy vállaható kerékszett, de a tuti verseyzők olyannal mennek, ami 35-40-es átlag fölött jobb. Nekem arra nincsen szükségem, mert a 35-ös átlaghoz még "picit" nőnöm kell...
Szóval nekem csak "edző kerék" szettem van, "verseny kerék" vásárlását nem is tervezem addig, amíg nem tudok 6 óra alatt lenyomni egy 180-as távot pl. Nagyatádon (ahol alig van szint emelkedés, 650m a 180 km alatt)...
Szerintem Garmin alatt nem tudsz kapcsolni Polar accountot, legalábbis csodálkoznék. Nem baj, ha beírod az ecsívmenteket az is jó.
Nekem még semmiféle ilyesmi tervem nincsen (180 km). Jelenleg várok a pedálra, már Németországban van. Ez mondjuk nem mond sokat, mert Németországból vettem (Rose Bikes). De lehet csütörtökre megjön.
Most a nyáron szépen el akarok járni hétvégén és talán hét közben is egy-egy körre. 40-50 km tökéletes lesz kezdésnek, majd felfedezgetek nem annyira forgalmas utakat a környéken. Vannak jó utak észak felé, ahogy elhagyja a várost az ember és a kis falvacskák irányába kerékpározik. Vannak komoly emelkedők, lehet tekerni.
A norvég kollégám most egyfolytában az átlaggal heccel. Berakott egy logot a hétvégi tekerésről. Egy norvég haverjával mentek egy 60-as kört, az átlag 31,5 km/h lett. Viszont 4x álltak meg fagyizni!
Én azzal tudok válaszolni, hogy a hibriddel tartottam 31,3-as átlagot 46 km-en keresztül. Aztán mondjuk beálltam a földbe, de az egy másik dolog
A munkahely felé vezető úton 1 másodperccel gyorsabb voltam egy szakaszon, mint a QOM, ez is komoly örömforrás

Súgó
A téma zárva.