Tegnap kipróbáltam a multit, csináltam egy játékot Act 5-ben, és játszogattam, majd fél óra múlva becsatlakozott egy "warrior". Hát... a multi... hogy is mondjam... Gyér.
1. Ócska chatrendszer, még percekkel később is alig állt rá a kezem, hogy nyomogassam a T-t, de közben a játék is menjen, meg a backspace is egyesével törli a betűket (?)
2. Semmi szabály nincs a cuccok elosztására? Aki kapja, marja? Ezt így, MMO-kban is jártas egyénként igen nehezen tudom megemészteni, még akkor is, ha korábban más játékokban is így volt.
+1 Ez már végülis magánügy, de rossz ötlet volt úgy belépni, ha még nem játszottam végig legalább egyszer, mert akik csatlakoztak, kapásból rohantak volna célirányosan előre, én meg még szerettem volna felfedezgetni.
++1 arról nem is beszélve, hogy egy idő után úgy döntött, hogy márpedig ő játszhatatlanul lelassul, beállítástól, látványjavítótól, felbontástól függetlenül (3GHZ-es C2D, 4G ram és HD4850 mellett), és ezen csak egy teljes gépújraindítás segített.
Na sebaj, azért ha valakinek kedve lenne egy (jelenleg) 34-es elementalisttal játszani, aki mostanság Act 4-ben második és harmadik város között-körül jár, és szeret nyugis tempóban felfedezgetni, az vegyen fel bátran MSN-en! Addig maradok offline inkább.