HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#401 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 08. 19:03

pedig ekkora szemüveggel.. :eek: :D

1ébként néha tényleg kegyetlen tud lenni :D

#402 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 19:42

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 19:03

LOL  :Đ

#403 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 19:49

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 18:42

ott a herbal remedy azzal fel tudod nyomni a poison reset, a take down helyett meg a phantom striket erőltesd. Minél előbb menj fel a hunting masterin, 1-2 pont legyen studyn volleyn és a call of hunton. Dreamből meg a felső trance kell, lucid dreammel kezdődő oszlop, psionic touch, néhány a nightmarera, maxos phantom strike, és distort reality a végére. :think:

Thx! Atszerveztem a karakterem, tenyleg ezerszer jobb lett, es a mutatoi is ezerszer jobbak. lvl24 most mar es most mar ertem, hogy miert csaptak le egy tizedmasodperc alatt multiban az lvl75-os Haruspex-ek.
Kellett a penz a kari-atszervezeshez, mert a pontok levetele ugye penzbe kerul, igy berakosgattam vagy 30 gyurut vaultbol az inventorymba, majd eladogattam oket.  :D Innen a hirtelen vagyon-gyarapodas:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

+ elertem azt a dexterity szintet, amivel mar a legbrutalabb spear-eket is kezbe tudom venni, igy egybol 1659-re ugrott a DPS (lesz ez meg ezerszer jobb is), + az egyik 350 armor-os revenant biztositja a kello armor szintet, amig a tobbit nem tudom feltenni az 5xx strength-szint igenyuk miatt. + a ket Ring of the Sang is iszonyatosat dobott a karin, a kovetkezo ilyen lepes a ket Apollo Will-nel lesz... bele se merek gondolni, hogy mekkora sebzese lesz ugy ennek a karimnak, szerintem egy fo-boss sem fogja par masodpercnel tovabb huzni. A Phantom Strike-om meg csak lvl10, de mar most +164% damage-et ad, a Take Down-rol vettem le a pontokat, es azokat pakoltam ra a mastery tree-n. Sajnos a recharge-a meg a Take Down-enal is rosszabb, de hat max secondary-nek hasznalom, mint ahogy latszodik is.

#404 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:02

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 19:03

1ébként néha tényleg kegyetlen tud lenni :D

:hemuveg:  :cool2:
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#405 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:04

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 19:49

Thx! Atszerveztem a karakterem, tenyleg ezerszer jobb lett, es a mutatoi is ezerszer jobbak. lvl24 most mar es most mar ertem, hogy miert csaptak le egy tizedmasodperc alatt multiban az lvl75-os Haruspex-ek.
Kellett a penz a kari-atszervezeshez, mert a pontok levetele ugye penzbe kerul, igy berakosgattam vagy 30 gyurut vaultbol az inventorymba, majd eladogattam oket.  :D Innen a hirtelen vagyon-gyarapodas:

+ elertem azt a dexterity szintet, amivel mar a legbrutalabb spear-eket is kezbe tudom venni, igy egybol 1659-re ugrott a DPS (lesz ez meg ezerszer jobb is), + az egyik 350 armor-os revenant biztositja a kello armor szintet, amig a tobbit nem tudom feltenni az 5xx strength-szint igenyuk miatt. + a ket Ring of the Sang is iszonyatosat dobott a karin, a kovetkezo ilyen lepes a ket Apollo Will-nel lesz... bele se merek gondolni, hogy mekkora sebzese lesz ugy ennek a karimnak, szerintem egy fo-boss sem fogja par masodpercnel tovabb huzni. A Phantom Strike-om meg csak lvl10, de mar most +164% damage-et ad, a Take Down-rol vettem le a pontokat, es azokat pakoltam ra a mastery tree-n. Sajnos a recharge-a meg a Take Down-enal is rosszabb, de hat max secondary-nek hasznalom, mint ahogy latszodik is.

Ugye hogy megy ez!  :)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#406 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:46

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 19:55

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, nem tudom beírni a rapidos kódot.  :pokeas2:

Van ilyen, akkor próbáld újra. :D Múltkor nekem egy ilyet "dobott". :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1210275961.jpg

#407 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:50

Itt egy könnyebb elérhetőség, de nem hinném, hogy Neked túl sok érdekeset mutatna. :)

#408 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:21

Amúgy van egy dolog a recharge-dzsal kapcsolatban, ami nem úgy alakult, mint ahogy az elején elképzeltem. Azt hittem, ha elérem a 100-at, a Phantom Strike sebességét majd a casting speed fogja befolyásolni, de sajnos továbbra is az attack speed-től függ. (A casting speedet sokkal könnyebb lenne magasra tornászni, mindössze egyetlen 120-130% cs-es gyűrűvel.)

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 08. 21:22 -kor

#409 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:34

Mentem megint multizni, bar szvsz aki ott van, az egytol egyig cheatel, es defileres tq:it karival nyomja.
Es hogy mibol gondolom ezt? Mindjart latjatok a kepeimen, 4 milliardos sebzes rajtam az kicsit durva:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az elso kepen latszodik, hogy az lvl75 Thane akkorat sebzett ott nemcsak rajtam, hanem meg vagy 2-3 emberen rajtam kivul valami castolt x@rjaval, hogy ahanyan voltunk, annyifele repultunk. Utana azokat a pirossal kiirt szamokat, a sebzeseket is erdemes megnezni, hogy mekkorakat sebeztek rajtam. Na szoval tobb, mint erdekes... Ja, es en akarmelyik ellent utom, akar phantom strike-al is, egy tizedmillimetert nem megy le az elete, a HP-ja meg sem moccan. Ti szoktatok valahol multizni? Ha igen, hol?

#410 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 23:18

lvl26 lett a Haruspex-em (Hunting + Dream), most mar nincs ellen, aki megallitsa:

Kép

A primary attack az lvl16-os Psionic Touch, ami +120% Total Damage-et es 144 Vitality Damage-et garantal, mindezt allando jelleggel, tehat nincs ujratoltodese !!! Es akkor a passzivjait meg most fogom kezdeni kimaxolni.. A secondary attack-en a kozel +200% Total Damage-et szallito Phantom Strike ucsorog, ha nagyon kell, akkor ezzel oda lehet sozni akkorat, hogy az ellennek egybol meszeltek.  :cool: Mindemellett a Trance of Empathy garantalja kozben (szinten allando jelleggel !!!), hogy x% damage az health-e konvertalodjon es x% damage reflected, tehat aki ramcsak jo nagyot, arra visszahat. Emellett a Lucid Dream szinten allando jelleggel nyomja fel a damage-et meg a vitality damage-et es szinten allando jelleggel az Art of the Hunt es a Wood Lore szinten nyomjak a hatterben allando jelleggel, csak ugy.  :smoker: Es akkor ehhez meg hozzajon majd a Trance of Wrath, ami leveszi a resist-eket az ellenrol, a Study Prey, a Volley, es az elobb felsoroltaknak az elsodleges, masodlagos, harmadlagos passzivjai. Szal` szerintem ez az egyik legerosebb karija a game-nek, ha nem a legeslegerosebb.Iszonyatos tartalekok vannak meg a karimban, es mar most majdnem 2000 DPS-el sebez. Kivancsi vagyok, mit hozok ki belole, ezt most rendesen meg fogom kuldeni, es elviszem Epic vege fele vagy esetleg Legendary fokozatra is.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 05. 08. 23:19 -kor

#411 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 07:08

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 9., péntek - 0:18

a Trance of Empathy garantalja kozben (szinten allando jelleggel !!!) (...) Es akkor ehhez meg hozzajon majd a Trance of Wrath

Lehet, hogy nem így értetted, de a három transz közül egyszerre csak egy lehet aktív (only one trance can be active), úgyhogy amelyiket nem használod, arról szedd le a pontokat. Idővel a legfelső (ToW) lesz a leghasznosabb.

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 09. 07:12 -kor

#412 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 07:43

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 9., péntek - 8:08

Lehet, hogy nem így értetted, de a három transz közül egyszerre csak egy lehet aktív (only one trance can be active), úgyhogy amelyiket nem használod, arról szedd le a pontokat. Idővel a legfelső (ToW) lesz a leghasznosabb.

en mindig a kozepsot hasznalom a demage resist miatt. az a sebzes amit ad a legfolso az semmit sem er.legalabbi szerintem.

Szerkesztette: SATAN 2008. 05. 09. 07:45 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#413 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 08:27

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. máj. 9., péntek - 8:43

en mindig a kozepsot hasznalom a demage resist miatt. az a sebzes amit ad a legfolso az semmit sem er.legalabbi szerintem.

A sebzés valóban nem sokat ér, a lényeg az a -40% damage resist (minden típusú* dmg-re!), amit lvl 16-on ad. Legenden mindenképp. ;)
(Damage absorption-re meg ott van nekem a Colossus Form. :D)

(* afaik)

---

Bár a resist levételre ott lesz neki a Study Prey, szóval nem is tudom. :think: Nekem mindenesetre fontosabb a ToW.

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 09. 08:57 -kor

#414 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 12:38

peti2mtag: koszi, en is tudom, csak rosszul fogalmaztam. Ha a dream mastery ki lesz maxolva, akkor majd atcsoportositom a pontokat arra a trance of skill-re (legfelso trance). Bar ezekszerint megintcsak ahany ember, annyifele trance-t hasznal, kinek mi jo a karijahoz a legjobban. Mas: eddig egy karim volt, az lvl44-es Warfare (meg most is megvan), ami seperc alatt szetkapta pl. Hades-t is, de ez a Haruspex durvabb lesz annal is, most azt kell, hogy mondjam. lvl40 utan mar olyan mutatoi lesznek, hogy a Warfare is elbujhat mogotte.

#415 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 08:59

Egyebkent a Haruspex-emen is hagyhatom a +1 v. +2 all skill-es revenant item-eket, vagy inkabb + pierce damage-et ado cuccokat vagy pedig kimondottan hunting mastery-s set-eket (pl. Alexandrian) tegyek fel? Na meg az Apollo Wills-t is meg nagyon sokara fogja tudni a karim hasznalni, asszem` lvl38 kell hozza.

#416 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 09:28

szerintem nyugodtan mehet a plusz skilleket ado cumok.
majd ha lesz apolo gyurud akor onnan lehet jobban elkezdeni a piercere gyurni a tobbi cumoval is. komplett szetteket nem nezegettem de nem hiszem hogy annyira jok lennenek hogy megerje. de mindenkeppen a tracers hoodot meg a 2 apollo gyurut fel kell rakni. de ez 40 es szint kornyeken lesz.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#417 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 20:46

lvl28 lett a Haruspex-em (Hunting + Dream), +5 all skill-el, 2304-es DPS-el, 60% Element Resist-ekkel, 2.1K HP-val, es 400akarmennyi strength es dexterity-vel all most. Az armor-t meg nagyon meg fogom dobni nemsokara, ha a nehezsulyu revenant +2 all skill-es cuccokat fel tudom majd venni az 500akarmennyi str szint elerese utan. 30-40% damage-et alapban visszareflektal arra, aki utott ram, es +x% damage alapban HP-va generalodik a trance of empathy miatt. A pajzs ad egy granted battle standard-ot ami el a kepemen is, tehat meg +1 all skill, ez igy mar osszesen 6! + az amugy sem kicsi sebzesemen +szazakarhany %-ot dob, ha a spionic touch-al utok, es +329% Total Damage, ha a Phantom Strike-al utok.

Kép

Es akkor meg mindig azt mondom, hogy irtozatos tartalekok vannak meg a karimban, tehat ez meg mind semmi ahhoz kepest, amit elkepzeltem, meg meg fogok valositani.

#418 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 21:05

Felvettem a legendes typhon runt is, ezúttal X3-mal, hogy érdekesebb legyen. :) (A Battle Markert most nem tévesztettem el. :Đ)

>> Templar@61, Typhon*3 <<

#419 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 21:21

Így néz most ki:
Kép

#420 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 21:39

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 10., szombat - 21:21

Így néz most ki:

kep

Az egyik Mastery-je ugyanaz a karinkan, a Dream, csak neked a masik Defense, nekem pedig Hunting.
Akkor most mar tudom, honnan ismerted ennyire az osszes trance skill-jet a dream mastery-nek.  :D
Egyebkent uber a te karid is, grat hozza! Mindjart rakok be a kovetkezo postomban kepet megint, csak mar az uj oldalra (aki 30 post-osan nezi, annak uj), mert ezen mar kicsit sok van.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.