Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 16:31
Az armor mellett legalabb ugyanolyan fontos a defensive ability, en ugy vettem eszre. 600-1000 koruli, vagy a feletti defensive ability-vel mar gyakorlatilag serthetetlen a kari. En ugy dontottem, hogy nem fogok ennel nagyobb reflection-ra ramenni, mint ami most van (ez is sokkal tobb, mint amire szukseg lenne), hanem az en karimnal a minel nagyobb offensive ability-re, a dual wield-re, es a minel nagyobb damage-re kell ramenni.
Igen ez így van, a DA-nak és az OA-nak egyre inkább jelentősége lesz, és legenden már tényleg nagyon fog számítani. És én is azt vallom, hogy a minél nagyobb dmg, és az ellenfelek gyors ledarálása a legbiztosabb "védekezés" bármilyen karakternél, még defense-eseknél is... egy dual wieldesnél gondolom ez fokozottan igaz.
Amit most a reflection-nel szórakozok, az csupán egy kísérlet (egy youtube-on látott videó adta a sugallatot, de gonoltam kiterjesztem kissé

), melynek lényege, hogy állnom kell a strapát, és minden ellenfélnek a lehető legtöbb dmg-t visszaosztani.

Ehhez alacsony DA szükséges, hogy
ne kerüljem el az ütéseket (se dodge attack, se avoid projectiles), viszont magas armor, és jó resistek ezeknek a benyeléséhez. A Colossus Form 66% damage absorption-je így is elengedhetetlen pl. Typhon meteorjainak állva kibírásához (legendary fokozatról beszélek!), mert attól nem védene meg még 3000 DA sem.

OA meg mellőzhető ennél a mókánál, mivel nem ütök egyet sem. :Đ
Ezt a fajta durva visszaélést a refelection hatásával egyébként sem lehetne megcsinálni a templáron kívül más karakterekkel, mert a ToE (Dream) és a Defiance (Defense) az alapja az egésznek.