HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#481 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 29. 12:52

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 12:42

Ja én összeszedtem egy brutális védekező+visszaverő felszerelést a templáromnak (up to 425% :D), majd csinálok egy videót, ahol a legendary bossokat irtom reflectionnel, anélkül hogy a kisujjamat mozdítanám. :Đ

Hogy a fenebe? En a Trance of Empathy skill-t kimaxoltam a Dream Mastery-n es a +4 all skill-el is csak 85% refelcted-et csinal. Ehhez meg hozzajon a ket reflection gyuru, ha felrakom oket. Mindketto 16% damage reflected-es, tehat az mar 117%, es elvileg mindketto ad +2-ot a Trance of Empathy-hez, viszont szerintem a gyakorlatban nem. Ha viszont ad, akkor nekem is sokkal nagyobb a reflection-om, mint 110-120%. De hogyan es mivel csinaltal 425%-ot?

#482 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 14:28

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 13:52

De hogyan es mivel csinaltal 425%-ot?

1. állandó (175%):
- Trance of Empathy: 85%
- valami zöld pajzs, pl. Outrider's Buckler vagy Unyielding Will (mindkettőm van): 10-11%
- Defiance (Rally* legfelső passzívja): 80%
(*ezt ugyan újra kell kasztolni, de a low recharge miatt "állandó" :cool:)

2. sanszos (+100%):
- Archimedes' Mirror (pajzs relic): 15% chance of 50% reflection
- Arcane Mirror (artifact): 15% chance of 50% reflection

3. eseti jelleggel (activated upon taking damage):
- Mirror Wall (Arcane Mirror granted skillje): 12.0 másodpercen keresztül 150% (ami viszont lehet hogy csak elemental, még tesztelem)

Ez így összesen 425%, persze csak nagyon ritkán, ha minden egyszerre aktiválódik (ezért írtam, hogy "up to"), de maga az érték impozáns. :D

Egyébként az elméleti maximum jóval 500% felett lenne, ha minden reflectes kéket/lilát magamra aggatnék, de fontosabbnak tartottam inkább az armort és a resisteket növelni, illetve a recharge-ot továbbra is elegendően alacsonyan tartani (93% elég az állandó Colossus Formhoz, ütni meg nem ütök ebben a felállásban), mivel mint írtam a reflection önmagában nem véd meg a sebződéstől.

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 29. 14:37 -kor

#483 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 15:31

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 14:28

1. állandó (175%):
- Trance of Empathy: 85%
- valami zöld pajzs, pl. Outrider's Buckler vagy Unyielding Will (mindkettőm van): 10-11%
- Defiance (Rally* legfelső passzívja): 80%
(*ezt ugyan újra kell kasztolni, de a low recharge miatt "állandó" :cool:)

2. sanszos (+100%):
- Archimedes' Mirror (pajzs relic): 15% chance of 50% reflection
- Arcane Mirror (artifact): 15% chance of 50% reflection

3. eseti jelleggel (activated upon taking damage):
- Mirror Wall (Arcane Mirror granted skillje): 12.0 másodpercen keresztül 150% (ami viszont lehet hogy csak elemental, még tesztelem)

Ez így összesen 425%, persze csak nagyon ritkán, ha minden egyszerre aktiválódik (ezért írtam, hogy "up to"), de maga az érték impozáns. :D

Egyébként az elméleti maximum jóval 500% felett lenne, ha minden reflectes kéket/lilát magamra aggatnék, de fontosabbnak tartottam inkább az armort és a resisteket növelni, illetve a recharge-ot továbbra is elegendően alacsonyan tartani (93% elég az állandó Colossus Formhoz, ütni meg nem ütök ebben a felállásban), mivel mint írtam a reflection önmagában nem véd meg a sebződéstől.

Az armor mellett legalabb ugyanolyan fontos a defensive ability, en ugy vettem eszre. 600-1000 koruli, vagy a feletti defensive ability-vel mar gyakorlatilag serthetetlen a kari. En ugy dontottem, hogy nem fogok ennel nagyobb reflection-ra ramenni, mint ami most van (ez is sokkal tobb, mint amire szukseg lenne), hanem az en karimnal a minel nagyobb offensive ability-re, a dual wield-re, es a minel nagyobb damage-re kell ramenni. Egyebkent nyomtam most is, most lett lvl40 Harbinger (Warfare + Dream)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

es mar Delphi-ben jarok.

4K HP, 6K DPS, 702 Offensive Ability a jelenlegi helyzet. Ugyan a resist-eim rosszak, de gyakorlatilag senki sem eli tul 1 masodpercnel tovabb a talalkozast. Kiveve, ha multiban talalkozom egy lvl75 Haruspex-el, ami besebez ram egy 2 milliosat. Alakul ez a karim is, most mar ezt lehet, hogy elviszem Legendary-ig, meg az is lehet, hogy Legendary-n is viszem majd. Ugyis van meg par honap, amig kijon a Sacred 2 meg a Rise of the Argonauts.

#484 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 20:27

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 16:31

Az armor mellett legalabb ugyanolyan fontos a defensive ability, en ugy vettem eszre. 600-1000 koruli, vagy a feletti defensive ability-vel mar gyakorlatilag serthetetlen a kari. En ugy dontottem, hogy nem fogok ennel nagyobb reflection-ra ramenni, mint ami most van (ez is sokkal tobb, mint amire szukseg lenne), hanem az en karimnal a minel nagyobb offensive ability-re, a dual wield-re, es a minel nagyobb damage-re kell ramenni.

Igen ez így van, a DA-nak és az OA-nak egyre inkább jelentősége lesz, és legenden már tényleg nagyon fog számítani. És én is azt vallom, hogy a minél nagyobb dmg, és az ellenfelek gyors ledarálása a legbiztosabb "védekezés" bármilyen karakternél, még defense-eseknél is... egy dual wieldesnél gondolom ez fokozottan igaz. :up:

Amit most a reflection-nel szórakozok, az csupán egy kísérlet (egy youtube-on látott videó adta a sugallatot, de gonoltam kiterjesztem kissé :D), melynek lényege, hogy állnom kell a strapát, és minden ellenfélnek a lehető legtöbb dmg-t visszaosztani. :) Ehhez alacsony DA szükséges, hogy ne kerüljem el az ütéseket (se dodge attack, se avoid projectiles), viszont magas armor, és jó resistek ezeknek a benyeléséhez. A Colossus Form 66% damage absorption-je így is elengedhetetlen pl. Typhon meteorjainak állva kibírásához (legendary fokozatról beszélek!), mert attól nem védene meg még 3000 DA sem. ;) OA meg mellőzhető ennél a mókánál, mivel nem ütök egyet sem. :Đ

Ezt a fajta durva visszaélést a refelection hatásával egyébként sem lehetne megcsinálni a templáron kívül más karakterekkel, mert a ToE (Dream) és a Defiance (Defense) az alapja az egésznek.

#485 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 11:57

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 20:27

Igen ez így van, a DA-nak és az OA-nak egyre inkább jelentősége lesz, és legenden már tényleg nagyon fog számítani. És én is azt vallom, hogy a minél nagyobb dmg, és az ellenfelek gyors ledarálása a legbiztosabb "védekezés" bármilyen karakternél, még defense-eseknél is... egy dual wieldesnél gondolom ez fokozottan igaz. :up:

Amit most a reflection-nel szórakozok, az csupán egy kísérlet (egy youtube-on látott videó adta a sugallatot, de gonoltam kiterjesztem kissé :D), melynek lényege, hogy állnom kell a strapát, és minden ellenfélnek a lehető legtöbb dmg-t visszaosztani. :) Ehhez alacsony DA szükséges, hogy ne kerüljem el az ütéseket (se dodge attack, se avoid projectiles), viszont magas armor, és jó resistek ezeknek a benyeléséhez. A Colossus Form 66% damage absorption-je így is elengedhetetlen pl. Typhon meteorjainak állva kibírásához (legendary fokozatról beszélek!), mert attól nem védene meg még 3000 DA sem. ;) OA meg mellőzhető ennél a mókánál, mivel nem ütök egyet sem. :Đ

Ezt a fajta durva visszaélést a refelection hatásával egyébként sem lehetne megcsinálni a templáron kívül más karakterekkel, mert a ToE (Dream) és a Defiance (Defense) az alapja az egésznek.

Nekem meg mar lvl41 lett a Harbinger-em (Warfare + Dream)

Kép

1300+ Offensive Ability, 4K HP, 200% Attack Speed, 9K DPS, 11-12K legnagyobb bevitt utes, 2K Armor

:cool:

+ ehhez jon meg a damage converted to HP es a reflection is.

Ugyhogy mar az Epic fokozat gorog vilag vegenel, Knossos-nal jarok. Ilyen OA-val es ilyen damge-el ugy daral le mindenkit Epic-en is, hogy azt orom nezni. Most meg megnezem, lehet, hogy jobb relic-ekkel meg tudok sokat nyomni a karimon. Egyebkent nagyon keves a dext-em, 210, ha az tobb lenne, akkor valoszinuleg meglenne kb. a 2000-es Offensive Ability vagy meg tobb.

#486 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 15:39

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 12:57

Egyebkent nagyon keves a dext-em, 210, ha az tobb lenne, akkor valoszinuleg meglenne kb. a 2000-es Offensive Ability vagy meg tobb.

Majd ezekkel próbáld meg (Eye of Reveries - 178 OA, Cerberus' Collar - 368 OA), igaz lvl 47/48 kell hozzájuk. :)

Csatolt fájl:

#487 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 18:02

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 15:39

Majd ezekkel próbáld meg (Eye of Reveries - 178 OA, Cerberus' Collar - 368 OA), igaz lvl 47/48 kell hozzájuk. :)

Koszi, megkukkantom oket!  :respect:
Most egyebkent felrakok ket Mark of Ares vagy milyen nevu gyurut, amelyek egyenkent +210% damage-et adnak  :D  + nem kicsit novelik az offensive ability-t is (kimondott tamado karinak valo gyuru) + meg ujabb durvabb relic-et rakok a ket tamado fegyverembe.

#488 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 22:19

lvl42 lett a Harbinger-em (Warfare + Dream)

Kép

10K DPS, 200% Attack Speed, 2K Armor, 1.5K Strength, 4.6K HP.

Na ez mar nem piskota, ugy daral, mint a gep. Mar az Epic fokozaton a 2. vilagban jarok, Rakhotisban, es kozelitek a Manticore-hoz. Eddig 0 death-em van, de vegulis meg kell halni valahol, ezert lekukkantok a Manticore otthonaba, meghivott egy kavera.  :D

#489 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 07:42

Sziasztok!

Rég jártam erre, sajnos nincs időm meg lehetőségem TQ-t játszni... Jó, hogy aktív megint a topic, egy időben azt hittem már mindenki abbahagyta.

Öcsémnek viszont megmutatom a dolgot, tuti bejön neki.  :)

Hogy nyomjátok most? Régebben mintha valami modokról olvastam volna itt.
Mert azért benéztem néha. ;)

#490 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 12:52

Idézet: tomks - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 7:42

Sziasztok!

Rég jártam erre, sajnos nincs időm meg lehetőségem TQ-t játszni... Jó, hogy aktív megint a topic, egy időben azt hittem már mindenki abbahagyta.

Öcsémnek viszont megmutatom a dolgot, tuti bejön neki.  :)

Hogy nyomjátok most? Régebben mintha valami modokról olvastam volna itt.
Mert azért benéztem néha. ;)

En az alap TQ kieggel nyomom, a Titan Quest: Immortal Throne-t (tehat alap game + kieg + vault), de letezik mar tobb MOD is, itt tobben is probaltak a MOD-okat, van, aki az X3 MOD-al nyomja (3-szor tobb ellenfel, es igy gyorsabbak a szintlepesek is), van, aki pedig az uj Mastery MOD-al nyomja (egy csomo uj Mastery es skill-ek, stb.).

#491 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 14:18

Na, ugy vertem le Epic fokozat kozepen a Manticore-t par utessel, hogy csak ugy nyekkent, egy deka HP-m nem ment le kozben:

Kép

igy meg mindig 0 death-el all a karim. Ime az lvl44 Harbinger karim (Warfare + Dream)  :

Kép

Most mar 11.4K DPS-e, 200% Attack Speed-je, 2K Armor-ja, 1.7K Strength-e, es 5.3K HP-ja van, nincs, ami megallithatna.

#492 Felhasználó inaktív   KennyOMG 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 04. 17:42

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 15:18

Most mar 11.4K DPS-e, 200% Attack Speed-je, 2K Armor-ja, 1.7K Strength-e, es 5.3K HP-ja van, nincs, ami megallithatna.

Nem kotekedesbol, de akkor mi ertelme van?

#493 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:01

Idézet: KennyOMG - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 17:42

Nem kotekedesbol, de akkor mi ertelme van?

Egyreszt a multi (merthogy ott is lehet jatszani a felfejlesztett karival, es ha masok ellen jatszom, akkor az kemenyebb (mar irtam rola par oldallal elorebb)), masreszt pedig eljutni a Legendary fokozatig, mert az meg ilyen karival is kemeny lehet + olyan boss-ellenfelek lesznek, amik Normal es Epic fokozaton meg nincsenek (pl. Hydra, amivel meg sohasem talalkoztam). De ez csak ket ok, ami igy hirtelen eszembe jutott. Ez a game egyszeruen megunhatatlan es legyozhetetlen, szerintem evekre visszamenoleg mindent visz es ut. Ellenfele a szeptemberben erkezo Sacred 2 lehet, de annak nagyon ott kell majd lennie, ha le akarja utni a tronrol a Titan Quest-et.

#494 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 10:55

lvl46 lett a Harbinger-em (Warfare + Dream), es mar az Epic fokozat 3. vilaganak felehez kozelitek:

Kép

12.4K DPS, 200% Attack Speed, 5.6K HP, 2K Armor, es 1.2K Offensive Ability jellemzi most a karimat. Meg mindig 0 death, de a sarkanyoknal jo szokasom szerint meg fogok halni, ha lesz idejuk magukra rakni a reflection-t, ugyanis ha a 12-14K-s sebzesemnek csak egy toredeket is visszatukrozik, akkor azt hiszem meszeltek a karimnak. Bar 5.6K HP-m van, ki tudja.. Majd meglatom nemsokara.

#495 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 12:32

Sikerult megdogleni, jo szokas szerint az egyik Epic kek sarkanynal, es raadasul mindig ugyanazon a ponton doglok meg, ugyanannal a kek sarkanynal, ugyhogy roppant idegesito. Ugyhogy Total Death: 1.
Ugy sikerult, hogy nem tudtam a keket lerohanni, mert egy bohom nagy masik meg sok kis voros sarkany total elallta az utam, es mire szejjelcsaptam oket, ugy, hogy csak repultek, addig valoszinuleg a mocsadek keknek volt annyi ideje, hogy magara rakja a reflection-t. Igy sikerult bekapnom a magam altal adott 10-20K-s sebzest, le is halt a karim azonnal.

Ugyhogy KennyOMG: itt a 3. ok arra, hogy mi ertelme van, es miert erdemes folytatni. Meg Epic fokozaton is le lehet halni meg egy ilyen szintu karival is, nemhogy majd Legendary fokozaton.

Egyebkent lvl47 mar a Harbinger-em (Warfare + Dream), es erosen az Epic fokozat 3. vilaganak a vegehez kozelitek:

Kép

#496 Felhasználó inaktív   KennyOMG 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 10. 13:25

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 19:01

Egyreszt a multi (merthogy ott is lehet jatszani a felfejlesztett karival, es ha masok ellen jatszom, akkor az kemenyebb (mar irtam rola par oldallal elorebb)), masreszt pedig eljutni a Legendary fokozatig, mert az meg ilyen karival is kemeny lehet + olyan boss-ellenfelek lesznek, amik Normal es Epic fokozaton meg nincsenek (pl. Hydra, amivel meg sohasem talalkoztam). De ez csak ket ok, ami igy hirtelen eszembe jutott. Ez a game egyszeruen megunhatatlan es legyozhetetlen, szerintem evekre visszamenoleg mindent visz es ut. Ellenfele a szeptemberben erkezo Sacred 2 lehet, de annak nagyon ott kell majd lennie, ha le akarja utni a tronrol a Titan Quest-et.

En vegigtoltam az egesz jatekot egy mezei alapjatekos Harbingerrel, elso karim volt, es nem igazan tunt bonyolultnak vagy neheznek a jatek. A Manticore parszor lecsapott epicen, azzal semmit nem tudtam csinalni, illetve Nate es Toxous voltak a szokasos ugyfelek, akik seggbe tudtak rugni. Rajtuk kivul igazan semmi komoly kihivas nincs a jatekban. Szerintem.

#497 Felhasználó inaktív   Burn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 15:42

Hali!

Van valakinek tapasztalata, hogy hamachi-val, vagy hasonló vpn megoldással lehet e router mögül is rendesen játszani?
Azt olvastam, hogy a game mindig más porton megy ki, más porton fogad adatokat, ezért nem nagyon lehet beállítani a routert.
A választ előre is köszönöm!
Asus Striker Extreme, Core 2 Duo E8500 3,16GHz 6MB, 2 x 2GB CSX , ~4TB HDD, nVidia GTX 280, Sharkoon világítós bill, Logitech MX-1000 Potkány, Samsung 244T

Tools, Brushes, Tapes
Egyedi óra
HuBid ingyenes aukciós portál

#498 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 13:44

Na, újra elővettem, csak a Crysis miatt olyan driver volt fenn, ami viszont ehhez nem jó... letöltöttem egy másikat, de azzal is össze-vissza villog! :reklamacio:  Melyik drivert tegyem fel hozzá szerintetek? (Nvidia)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#499 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 12. 14:08

Idézet: Burn - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 16:42

Hali!

Van valakinek tapasztalata, hogy hamachi-val, vagy hasonló vpn megoldással lehet e router mögül is rendesen játszani?
Azt olvastam, hogy a game mindig más porton megy ki, más porton fogad adatokat, ezért nem nagyon lehet beállítani a routert.
A választ előre is köszönöm!

Anno tamagocsiztunk innen páran, akkor nálam router mögül ment minden probléma nélkül. Az UPnP győzött.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#500 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 10:56

Idézet: bega - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 13:44

Na, újra elővettem, csak a Crysis miatt olyan driver volt fenn, ami viszont ehhez nem jó... letöltöttem egy másikat, de azzal is össze-vissza villog! :reklamacio:  Melyik drivert tegyem fel hozzá szerintetek? (Nvidia)

Ezt: http://www.nvidia.co...75.16_whql.html

vagy ezt: http://www.nvidia.co...nxp_174.74.html

vagy ezt: http://www.toomanydownloads.com/index.php?...id=84&Itemid=54

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27