HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#581 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 03. 06:51

Idézet: takacs86 - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 6:38

defilerbe hol kell atallitani a day/night circlet?

Fejből nem tudom pontosan; van valahol egy "freeze time of day" opció, abba kell beírnod egy időpontot.

Idézet

szerk: ha felrakom 1.15rc-t nem lehet leszedni igaz?

Nem igaz. Még nem próbáltam uninstallálni, de minden egyes módosított fájlról mentést készít, szóval kézzel bármikor visszaállíthatod.

Idézet

meg ha custom moddal jatszok, es azzal jatszok, a normal campaignba annyis marad, amennyi ott vagyok gondolom?

Igen, a custom character állapota nem befolyásolja az eredeti állapotot (amelyből származik), persze defiler-rel vissza tudod importálni, ha akarod. ;)

#582 Felhasználó inaktív   takacs86 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 11:06

na mindent megoldottam :D

#583 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:19

Helló!

Egy ideje játszok a TQ+IT párossal, első karim egy idáig tiszta earth-es Pyromancer, 22-23. szint körül, Act II első harmadában. Na amit kérdeznék, hogy már most ki van maxolva a Vulcanic Orb-om, meg a kapcsolódó skill (amitől több darabba hullik szét, és azok is sebeznek). Emellett meg a gólemet kezdtem el fejleszteni, illetve maxos a Mastery-m. Namost furcsán könnyűnek tűnik jelenleg a játék, de mi lesz így később, ha már most maxos a fő támadóvarázslatom? A vulcanic orb mellett mit érdemes szerintetek fejleszteni, hogy életképes maradjak esetleg nehezebb fokozaton is?
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#584 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 15:41

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 13:19

Helló!

Egy ideje játszok a TQ+IT párossal, első karim egy idáig tiszta earth-es Pyromancer, 22-23. szint körül, Act II első harmadában. Na amit kérdeznék, hogy már most ki van maxolva a Vulcanic Orb-om, meg a kapcsolódó skill (amitől több darabba hullik szét, és azok is sebeznek). Emellett meg a gólemet kezdtem el fejleszteni, illetve maxos a Mastery-m. Namost furcsán könnyűnek tűnik jelenleg a játék, de mi lesz így később, ha már most maxos a fő támadóvarázslatom? A vulcanic orb mellett mit érdemes szerintetek fejleszteni, hogy életképes maradjak esetleg nehezebb fokozaton is?

ha van sok energyd akkor en a stormot ajanlanam ice shardal(aminek a tetejet kellene kimaxolni amihez sokaig kell a masteryt is tapolni) illetve a stormban levo segito tud elemental sebzest novelo aurat varazsolni illetve sokan szeretik a squalt is hasznalni hogy leszedje az enemy resistjet.
ez mind nagyon jo a stormban.

masik alternativa hogy spiritre hajtasz es ott van a legjobb segito ,meg ott a ternion attackot kell kimaxolni es a passzivjara nehany pontot rakni.meg van jo manaregen novelo meg sebzesnovelo varazslata(igaz keves ideig hat csak :()

Szerkesztette: SATAN 2008. 09. 03. 15:42 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#585 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 08:18

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 15:41

ha van sok energyd akkor en a stormot ajanlanam ice shardal(aminek a tetejet kellene kimaxolni amihez sokaig kell a masteryt is tapolni) illetve a stormban levo segito tud elemental sebzest novelo aurat varazsolni illetve sokan szeretik a squalt is hasznalni hogy leszedje az enemy resistjet.
ez mind nagyon jo a stormban.

masik alternativa hogy spiritre hajtasz es ott van a legjobb segito ,meg ott a ternion attackot kell kimaxolni es a passzivjara nehany pontot rakni.meg van jo manaregen novelo meg sebzesnovelo varazslata(igaz keves ideig hat csak :()

Köszi a tippeket!

Most egyelőre azt hiszem, kimaxolom a volativity-t (33% esély jelentősen nagyobb sebzésre), utána meg inkább a Storm felé hajlok. Megnéztem a Squallt, elég keménynek tűnik. :) De az is lehet, hogy először inkább a Stormba nyúlok bele, a sebzésem most még elég nagy, egy-egy volcanic orbtól szállnak szerteszét a mobok. :D (Imádom a rongybaba-fizikájukat. :Đ )

#586 Felhasználó inaktív   vhunor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 09. 04. 08:36

Sziasztok!

Tegnap raktam fel a játékot, egyelőre tetszetős, bár csak belenéztem kicsit :). Az lenne a kérdésem, hogy a játék későbbi szakaszaiban mennyire fogja vissza a vazsit a mobok magas resistje (pl. fire), vagy érdemes inkább egy csépelős karival menni? Kicsit nehezen látom még át a dolgokat a Dio2 után, azt se nagyon tudom, a szintlépéskor kapott 2 stat pontokat mire érdemes rakni, olyan kevésnek tűnnek:).

#587 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 04. 08:44

Idézet: vhunor - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 9:36

Sziasztok!

Tegnap raktam fel a játékot, egyelőre tetszetős, bár csak belenéztem kicsit :). Az lenne a kérdésem, hogy a játék későbbi szakaszaiban mennyire fogja vissza a vazsit a mobok magas resistje (pl. fire), vagy érdemes inkább egy csépelős karival menni? Kicsit nehezen látom még át a dolgokat a Dio2 után, azt se nagyon tudom, a szintlépéskor kapott 2 stat pontokat mire érdemes rakni, olyan kevésnek tűnnek:).

A resistekkel epicen és legendaryn lesz gond (mindkét oldalon), a statokat én csak akkor szoktam osztogatni az elején, ha valami cucchoz kell.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#588 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 10:16

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 8:44

A resistekkel epicen és legendaryn lesz gond (mindkét oldalon), a statokat én csak akkor szoktam osztogatni az elején, ha valami cucchoz kell.

Képekről jól láttam ugye, hogy magasabb fokozatokon itt is mínuszba megy a karakterek resistje? (Itt valaki képén láttam régebben, hogy epic. v legendary-n -40%-on állt.)

#589 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 10:26

hat igen sok minuszbol indulnak a resistek nehezebb fokozatokon. hirtelen nem emlexem hogy mennyirol. epicen talan -30 vagy 40% es legendaryn meg mintha -100% lenne de nem biztos.

Vhunor: a csepelos kari valoszinuleg konnyebb lesz a kesobbiekben egy kezdonek, de legkonnyebb fokozaton a varazslok is nagyon tudnak apritani mindenfele hokuszkopusz nelkul.
hasznalj Titancalcot hogy atnezd hogy mik lehetnek jo skillek varazslatok. Sajnos az nincs benne hogy melyiknek mennyi a cooldownja de attol meg jol hasznalhato.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#590 Felhasználó inaktív   takacs86 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 13:22

hades treasury merre van, meg mit kell hozza csinalni h kinyiljon?

#591 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 14:28

Idézet: takacs86 - Dátum: 2008. szept. 6., szombat - 14:22

hades treasury merre van, meg mit kell hozza csinalni h kinyiljon?

Meg kell ölnöd a négy empusa bosst, akik színes köveket fognak neked dobálni. Ezekkel nyithatod majd ki a kincseskamra ajtaját. Ha bejársz mindent, meg fogod őket találni, és a kincset is. ;)

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 09. 06. 14:28 -kor

#592 Felhasználó inaktív   takacs86 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 14:38

ok koszi megvan a treasury.

Szerkesztette: takacs86 2008. 09. 06. 15:06 -kor

#593 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 07. 17:08

Sziasztok!
Van itt olyan ember,aki tolja még ezt a játékot?

Főképpen azért kérdezem, mert szeretnék az ismerőseimmel hamachin keresztül játszani.
Nomármost az lenne a kérdésem,hogy erre van-e valamilyen lehetőség?
Igazán örülnék,ha valaki személyes tapasztalatai alapján nyújtana nekem ebben segítséget.
Mert nekifutottunk már párszor,de nem akart összejönni a dolog. LAN-on sikeres volt, de a hamachis próbálkozások elbuktak...

Előre is köszi!

i:h2o
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#594 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 10:27

Lehet hogy kepzelodok de mintha gyorsabb lenne(ritkabban lassulna be) a game ha a task managerben a processek kozott a prioritasat felrakom a jateknak highra normalrol.
probalja ki mas is hatha segit a sebessegproblemakon.mert azert csak tulzas hogy xmax moddal egy 8800 as vgaval 3 gigara rantott c2dvel 10fps ala essen egy csomoszor.

mas: probalt mar valaki warlockot csinalni?(spirit/rogue) olyan valtozat erdekelne hogy varazsbotos ternon attackal es a roguebol a envenom weapon es passzivjai kitapolva.
ugyebar a pioson dmgt senki sem szereti mert sok ido amig hat de ha bottal tavolrol mar be lehet aktivalni akkor jo lehet. illetve mintha valaki azt mondta volna hogy a poison dmgnek egy resze azonnali sebzest okoz es nem az egesz csak idovel adagolodik. mert ha van rogton sebzo resze is akkor az vajon mennyi? illetve ternion attacknal ha mellettem all mar az enemy akkor ugyanugy 3x kapna meg az ellenfel?

egyebkent a poison dmgt mi noveli. az int az noveli? es a +x% elemental dmgs cumok? csak mert az elemental resistes cumok azok ha jol emlexem a poison resistet is novelik.

#595 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 12:46

Szerintem a poison dmg-t csak a +% poison damage és a +% total damage növeli. A ternion+envenomot meg ki kéne tesztelni valahogy.

#596 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 13:00

az a baj hogy semmi mast nem tudnek hasznositani a roguebol egy botos varazsloval. talan meg a gaz bombat,de ha valahova mar keves az envenom poison dmgje oda a gas bomb is keves lesz.
szal nem tudom mennyire jo otlet ez.foleg hogy szerintem epicen is mar keves lesz ez a poison dmg.
meg ami mondjuk jo az envenomnak az a legfelso passzivja talan mert jo esellyel nem kozeledik tovabb az enemy ha megkuldom a botos emberkevel ami hasznos.es persze kozben sebzodik a poisonnal. csak felek hogy nem tudom kitapolni a poisont hogy epicen vgay legendaryn is eleget sebezzen.

nem probalt valaki poisonos karit csinalni itt? legendaryn mennyire eletkepes?

#597 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 11. 13:13

Bepének biztos volt olyan is, de kétlem, hogy akár epicig eljutott vele.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#598 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 14:39

osszeraktam defilerrel egy karit legendary haddeshoz. nem veszesen gyenge a poison ugy hogy teleaggattam magam posion sebzest novelo cumokkal.de relativa lassan hat :(
tehat darabolni nem nagyon lehet vele de eleg sok enemy meghal egy terniontol csak sokat kell utana varni. ha tobb ideig lennenek confuselva az jobb lenne.
mostmar csak az a kerdes hogyha lecsokkentem a poison dmgt ado cumok mennyiseget akkor is eros marad e.na mind1. egyenlore hagyom.

#599 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 11:26

na megvettem a packot kieggel, tetszik :)

sima embrkém van, asszem defender vagy mi. mág csak 7. szintű vagyok, szóval kostolgatom csak a játékot. mire érdemes gyúrni? közelharc a vonzó.

ellenben a 3. helyre kéne eljutom, aszondja travel to delphi, de ugye 1 portál sincs ami oda vinne, csak a kiinduló hely meg sparta között tudok a teleportokkal ugrálni, rohangáltam már egy csomót de csak nem találom az utat delphibe. vki tudna segíteni? :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#600 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 12:24

most olvastam vissza, a defender-t nem ajánljátok? nem szopolni és 20x ujrakezdeni akarom, hanem játszani, élvezni  :)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.