Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 11:22
Megosztok veletek pár "tuning" módszert, amivel nekem érezhetően jobban megy a játék:
1. Két- vagy többmagos processzorral rendelkezők számára: Dokuments\My games\titanquestimmortalthrone\settings (vagy hasonló, értelemszerűen) könyvtárban az options.txt-ben a
forceSingleProcessorMode = true
-t át kell írni false-ra
2. A játékban a Tripple buffering-et érdemes kikapcsolni
3. Hangok hardveres gyorsítását visszábbvenni basic-re (Futtatás: dxdiag, és itt a Hang fülön kell keresni a csúszkát)
Én ezeket próbáltam, és több óra játék után sem jött elő az az idegesítő és tartós belassulás, ami miatt már többször nyavalyogtam is itt a fórumon.
Emellett ha idegesít a durva szaggatás a Hádész előtti kristálybarlangoknál, akkor
ide tessék ellátogatni, regisztrálni, és letölteni a 2,6kb-os file-t, bemásolni az ott leírt könyvtárba, és már meg is szűnik. Ugyanez igaz a Tower of Judgement bejáratára is, ehhez
ide tessenek kattintani. De ha kéritek, elküldhetem emilben is azt a két file-t, és akkor megspóroltok egy regisztrálást.
Remélem nem mondtam nagyon nyilvánvaló dolgokat, nekem segítettek a játékban a leírtak.

Koszi a tippeket, en a forcesingleprocessormode-ot atirtam false-ra, merthogy Core2Duo-m van, hatha segit. Mas: lvl29 lett a Ranger karim (Hunting + Nature), es a 3. vilag kozepenel jarok a nagy varosban, ahova egy szep nagy kor utan majd ujra visszaerkezem. Igy nez ki most a karim:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Hat jol sejtettem en, ilyen durva karim meg nem volt a TQ:IT-ben. A Scatter Shot Arrows skill-em 9 !!! fragment-el daral, es 204 piercing damage-et tol (asszem` most lvl15-os az a skill-em, de lesz meg joval nagyobb is), es olyan cuccaim vannak az inventory-mban, hogy ihajj. A piercing damage-emet az egig fogjak tolni kesobbi lvl szinteken, ahol fel tudom majd venni oket. De mar most is a scatter miatt egy nyilvesszotol 5 sarkany 9 fele hullik szejjel

, ugy megy at mindenen, mint kes a vajon. A kek sarkanyoknal kell majd most vigyaznom, amelyikek altalaban mindegyik karimat kinyirjak elso korben, tehat olyan gyorsan ki kell szednem a bojbol a kek reflection-os sarkanyt, hogy ne legyen ideje a reflection-t magara kasztolni. A kekek kozott is van egy, ami kimondottan durva, es a legtobb karim annal halalozik el, ez annal a falunal van, amelytol rogton balra egy respawn szokokut es egy hid talalhato, biztos mas is lehalt ott mar egy parszor. Eddig a rangerem 0 death-es, ugyhogy probalok majd ott vigyazni. Ja, a neandervolgyi boss-t is szetgyaktam, de nagyon necces volt. Ahogy megindult felem, telepumpaltem a 7-8 fragmentes iszonyat sebzesu scatter-el, de csak ramkasztolta megint a fagyasztast, es rogton utana kasztolta a kozuhatagot. Lefagyasztott, utana kasztolta a kovihart, de ra egy szazadmasodpercre meg is halt, es en is kiszabadultam a fagyaszto cuccbol, es igy odebb tudtam lepni a ko vagy jegzuhatag elol. Az 100% halal lett volna, de nagy makom volt.