HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#701 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 06. 09:32

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 9:22

na átcsusszantunk legendary-ra :)

lőttem egy nyekleszt ami +2 to all skills igencsak jól jön :)

resik fele jó fele szar, első kettő 30-40% legendaryn, utóbbi kettő meg -40%  :mad:

pierce damage is -40%, kapom is az ijjászoktól rendesen....

Legendary-n ne felejts el ellatogatni az Athen elotti mocsarnal a Hydra-hoz  :D  , meg a 2. Vilag Fayum oazistol keletre levo barlangban levo Manticore-hoz (ha Epic-en kihagytad volna).  ;)

#702 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 10:04

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 10:32

Legendary-n ne felejts el ellatogatni az Athen elotti mocsarnal a Hydra-hoz  :D  , meg a 2. Vilag Fayum oazistol keletre levo barlangban levo Manticore-hoz (ha Epic-en kihagytad volna).  ;)

manticore megvolt epicen, magamban le is fingatott kellett a hunter-dream masterys partner karakter hozzá ;)

hádész meg genyó volt, főleg az a piros-fekete kis kör amit kinyom és jön utána, menekülsz közbe meg tolja rád a spelleket :pokeas:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#703 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 07. 11:22

Megosztok veletek pár "tuning" módszert, amivel nekem érezhetően jobban megy a játék:

1. Két- vagy többmagos processzorral rendelkezők számára: Dokuments\My games\titanquestimmortalthrone\settings (vagy hasonló, értelemszerűen) könyvtárban az options.txt-ben a
forceSingleProcessorMode = true
-t át kell írni false-ra

2. A játékban a Tripple buffering-et érdemes kikapcsolni

3. Hangok hardveres gyorsítását visszábbvenni basic-re (Futtatás: dxdiag, és itt a Hang fülön kell keresni a csúszkát)

Én ezeket próbáltam, és több óra játék után sem jött elő az az idegesítő és tartós belassulás, ami miatt már többször nyavalyogtam is itt a fórumon. :)

Emellett ha idegesít a durva szaggatás a Hádész előtti kristálybarlangoknál, akkor ide tessék ellátogatni, regisztrálni, és letölteni a 2,6kb-os file-t, bemásolni az ott leírt könyvtárba, és már meg is szűnik. Ugyanez igaz a Tower of Judgement bejáratára is, ehhez ide tessenek kattintani. De ha kéritek, elküldhetem emilben is azt a két file-t, és akkor megspóroltok egy regisztrálást. :)

Remélem nem mondtam nagyon nyilvánvaló dolgokat, nekem segítettek a játékban a leírtak. :)
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#704 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 12:36

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 11:22

Megosztok veletek pár "tuning" módszert, amivel nekem érezhetően jobban megy a játék:

1. Két- vagy többmagos processzorral rendelkezők számára: Dokuments\My games\titanquestimmortalthrone\settings (vagy hasonló, értelemszerűen) könyvtárban az options.txt-ben a
forceSingleProcessorMode = true
-t át kell írni false-ra

2. A játékban a Tripple buffering-et érdemes kikapcsolni

3. Hangok hardveres gyorsítását visszábbvenni basic-re (Futtatás: dxdiag, és itt a Hang fülön kell keresni a csúszkát)

Én ezeket próbáltam, és több óra játék után sem jött elő az az idegesítő és tartós belassulás, ami miatt már többször nyavalyogtam is itt a fórumon. :)

Emellett ha idegesít a durva szaggatás a Hádész előtti kristálybarlangoknál, akkor ide tessék ellátogatni, regisztrálni, és letölteni a 2,6kb-os file-t, bemásolni az ott leírt könyvtárba, és már meg is szűnik. Ugyanez igaz a Tower of Judgement bejáratára is, ehhez ide tessenek kattintani. De ha kéritek, elküldhetem emilben is azt a két file-t, és akkor megspóroltok egy regisztrálást. :)

Remélem nem mondtam nagyon nyilvánvaló dolgokat, nekem segítettek a játékban a leírtak. :)

Koszi a tippeket, en a forcesingleprocessormode-ot atirtam false-ra, merthogy Core2Duo-m van, hatha segit. Mas: lvl29 lett a Ranger karim (Hunting + Nature), es a 3. vilag kozepenel jarok a nagy varosban, ahova egy szep nagy kor utan majd ujra visszaerkezem. Igy nez ki most a karim:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Hat jol sejtettem en, ilyen durva karim meg nem volt a TQ:IT-ben. A Scatter Shot Arrows skill-em 9 !!! fragment-el daral, es 204 piercing damage-et tol (asszem` most lvl15-os az a skill-em, de lesz meg joval nagyobb is), es olyan cuccaim vannak az inventory-mban, hogy ihajj. A piercing damage-emet az egig fogjak tolni kesobbi lvl szinteken, ahol fel tudom majd venni oket. De mar most is a scatter miatt egy nyilvesszotol 5 sarkany 9 fele hullik szejjel  :D , ugy megy at mindenen, mint kes a vajon. A kek sarkanyoknal kell majd most vigyaznom, amelyikek altalaban mindegyik karimat kinyirjak elso korben, tehat olyan gyorsan ki kell szednem a bojbol a kek reflection-os sarkanyt, hogy ne legyen ideje a reflection-t magara kasztolni. A kekek kozott is van egy, ami kimondottan durva, es a legtobb karim annal halalozik el, ez annal a falunal van, amelytol rogton balra egy respawn szokokut es egy hid talalhato, biztos mas is lehalt ott mar egy parszor. Eddig a rangerem 0 death-es, ugyhogy probalok majd ott vigyazni. Ja, a neandervolgyi boss-t is szetgyaktam, de nagyon necces volt. Ahogy megindult felem, telepumpaltem a 7-8 fragmentes iszonyat sebzesu scatter-el, de csak ramkasztolta megint a fagyasztast, es rogton utana kasztolta a kozuhatagot. Lefagyasztott, utana kasztolta a kovihart, de ra egy szazadmasodpercre meg is halt, es en is kiszabadultam a fagyaszto cuccbol, es igy odebb tudtam lepni a ko vagy jegzuhatag elol. Az 100% halal lett volna, de nagy makom volt.

#705 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 14:27

Na, maris a szifon barlangjanak bejaratanal vagyok, lvl31 a Ranger-em:

Kép

Most mar 10 fragment-et lovel ki a Scatter-em, es kb. 228-230 pierce damage-el.  ;) Meg vagy 2-3 szintlepes (az mar ACTIV-ben lesz), es magamra tudok tenni kimondottan ijasznak szant unique cuccokat.

#706 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 14:54

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 12:22

Megosztok veletek pár "tuning" módszert, amivel nekem érezhetően jobban megy a játék[...]

Azért "furcsállom" ezt, mert nekem alapból ezeket az opciókat kapcsolgatja be a játék (a 3. opciót kivéve, mert azt nem állítom el), és soha nem is tapasztaltam a sokat szidott belassulást. :think:

Szerkesztette: Csokis 2008. 10. 07. 14:55 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#707 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 15:43

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 14:54

Azért "furcsállom" ezt, mert nekem alapból ezeket az opciókat kapcsolgatja be a játék (a 3. opciót kivéve, mert azt nem állítom el), és soha nem is tapasztaltam a sokat szidott belassulást. :think:

Olyan gepen, ami az alairasodban van, nem is fogod tapasztalni soha.. En tapasztalom a laptopomon a 8600GT-vel.

#708 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 18:06

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 16:43

Olyan gepen, ami az alairasodban van, nem is fogod tapasztalni soha.. En tapasztalom a laptopomon a 8600GT-vel.

Igazad is lenne, de az előző Athlon 64 X2 4200+ procimmal és 2GB rammal sem tapasztaltam. :) Töltögetés az volt, de belassulni akkor se lassult, csak kerregett a vinyó rendesen.

Szerkesztette: Csokis 2008. 10. 07. 18:06 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#709 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 07. 18:32

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 19:06

Igazad is lenne, de az előző Athlon 64 X2 4200+ procimmal és 2GB rammal sem tapasztaltam. :) Töltögetés az volt, de belassulni akkor se lassult, csak kerregett a vinyó rendesen.

Nálam (szintén X2 4200+ és 2Gb ram) belassult. :p
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#710 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 18:34

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 19:32

Nálam (szintén X2 4200+ és 2Gb ram) belassult. :p

A hiba az ön készülékében van! :p :D

#711 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 19:02

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 18:34

A hiba az ön készülékében van! :p :D

Meg az enyemben. Vistanak hivjak.  :)

#712 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 19:07

lvl33 lett a Ranger-em, mar az ACT IV-ben jarok, meg mindig 0 death-el. Most kell begyujtenem a nagy gombat es egyeb ``osszetevoket``.  :) Itt a kari:

Kép

Kép

Most mar kimaxolt Wood Loore skill, kimaxolt Marskman, kimaxolt Art of the Hunt, plusz nehany pontos Oak + nehany pontos Herbal Remedy + par pontos Call of the Hunt + Exploit Weakeness-el nyomulok, most mar mindenfele shrine nelkul vannak ilyen durva mutatoi a karimnak. Most durvult el, kezdi magara szedni igy lvl33-on mar a Hunter `s set darabjait, kesobb meg majd a Tracker `s set + 2 Apollo Will-t.  :cool:

#713 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 20:05

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 15:43

Ez géptől független szerintem... Az én gépem is elég jó (C2Duo 3GHz-en, 4G ram, HD4850), mégis előjött egy idő után a leírt fps-csökkenés. Mondjuk maxon játszok, hardveresen rápakolt 4xAA/16xAF mellett, de ez az esés akkoris durva...volt eddig. :)

Nade vissza a játékhoz:
Ez is megvan. :) (Epic, persze)
Kép
Annyira nem volt húzós, de azért kétszer haltam. Aztán rájöttem, hogy van egy olyan távolság, ahol pont visszafordul, és ha ezt megtalálom, akkor lehet oda-vissza futkorászva lelődözni meg megsütni. :)

#714 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 11:29

lvl34 lett a Renger-em (Hunting + Nature), most igy fest:

Kép

Mar az ACTIV kieg-ben jarok, Epirus-nal, meg mindig 0 death.  :) lvl38-nal szoktam kb befejezni az ACT4-et es kezdeni az Epic fokozatot, tehat meg az elejen jarok es 3-4-szer szintet lepek meg addig.

#715 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 13:45

Tettem egy kört én is a nyilazós karimmal, de nem tudom hogy valaha befejezem-e.

Kép

Még nagyon gyenge. :D

#716 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 13:50

Idézet

Tell Vilma

:nevet: :omg:

#717 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 11:58

A Ranger-em elerte az lvl35-ot, ime:

Kép

Kép

Mar tul vagyok a River Styx-en es Scaron-on is, meg mindig 0 death-el allok.  :)
Most nekem is 2000 koruli a damage / sec, de a Tracker `s set-el es a ket Apollo Will-el ennek a sokszorosa lesz hamarosan.  :cool:

#718 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 08:03

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 13:50

:nevet: :omg:

Diablo 2-es amazonom neve is ez volt.  :Đ

#719 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 09:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 12., vasárnap - 12:58

A Ranger-em elerte az lvl35-ot, ime:

Mar tul vagyok a River Styx-en es Scaron-on is, meg mindig 0 death-el allok.  :)
Most nekem is 2000 koruli a damage / sec, de a Tracker `s set-el es a ket Apollo Will-el ennek a sokszorosa lesz hamarosan.  :cool:

miutan azokat felrakod nem lesz abszolut ellenfeled ha a scatter shot ki van maxolva.
semmi mas nem kell ezekhez a cumokhoz. legendary vegeig eleg a gyakorlatban.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#720 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 09:49

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 9:36

miutan azokat felrakod nem lesz abszolut ellenfeled ha a scatter shot ki van maxolva.
semmi mas nem kell ezekhez a cumokhoz. legendary vegeig eleg a gyakorlatban.

Meg nincsenek fent, es tegnap az lvl38-as Ranger-em le is halt egyszer, eddig a Total Death =1.  :( A domain-ek vegen mikor visszaerkezem a First Domain-hez, akkor a vege elott a 3 pap (vagy micsoda) elott van valami boss, ami ilyen zold trutyit kasztolt mindenhova, es pont az egyiken allt a karim... Hiaba a jo resist-ek, meg a 100% poison resist a Herbal Remedy miatt, meg hiaba a 3K+ HP, meg hiaba nyomtam a health potion ivast, lehalt egybol. Aztan masodikra mar Call of the Hunt-al par nyilvesszovel kinyirtam. Most mar a Hades `s Palace-ben vagyok, es kozeledem Hades-hoz. lvl42 korul meg felkerulnek az altalad is emlitett cuccok, es utana tenyleg nincs ellenfel. Ugy fog ledaralni mindenkit, hogy lelegzetet nem fognak tudni venni.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.