5 hónapja vettünk egy gépet, azt mondták 300GB a merevlemez kapacitás benne. Windows XP Pro telepítésénél (amit én végeztem), azt írta hogy 127GB a rendelkezésre álló tárhely. Hát azt hittem beteg. LEformáztam ugye, telepítettem WXP-t, de Sajátgépben is 127 GB volt kijelezve. Elképzelni nem tudtam hol lehet a maradék, azt tudtam hogy valamennyit nem ismer fel na de ennyit...??
Mindegy is, 2 hónap után telepítettem a WXP SP2-t, majd ezek után a Vezérlőpult -> Felügyeleti Eszközök -> Számítógép-kezelés -> Lemezkezelés menüpont alatt rátaláltam 170.10 GB formázatlan (WXP telepítés során továbbra sem látszódó) "tárhelyre". Hát megörültem gyorsan, új particiót hoztam létre, leformáztam és máris volt egy vinyón 2particiom 127 és 170 GB. Telt az idő, és ráfért volna a gépre egy Windows frissítés mert már minden baja volt. Gondoltam átpakolom a 127-ról a lényeget a 170re, és mivel a telepítő úgyse érzékeli, hát majd leformázom a 127-est, a többi meg magmarad a 170-n.
Hát nem..lehet hülye vagyok de azt hittem. Telepítés után (persze a 170-t nem látta a telepítsében) ugyanúgy nem volt ott a 170GB a sajátgépben,, Wxp sp2 telepítés után ott volt, de ugyanugy formázatlan állapotban. Kérdem én HOL VANNAK AZ ADATAIM? Ennyi lett volna?Miután végre formázva lett azt hittem legalább már nem veszi úgy hogy nem is létezik az a 170GB! Most már volt is rajta adat, hát hová tűnt?

Szerkesztette: segasonic 2008. 08. 19. 19:27 -kor