HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 13. 22:53

Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2008. máj. 13., kedd - 20:30

Sikerült találnom a NatGeoHD-ből FTA verziót (http://www.lyngsat.com/hd/ab1.html).

Nocsak.

Idézet

Tényleg jobbak. Bár el tudnék képzelni még élesebbet. Illetve van is néhány (egyéb adótól származó) .ts-em, amik még szebbek. Igaz olyan is van, ami csúnyább.

Idézet

Az egyiken látszik, hogy kicsit interlace-s, de a HD-s csatik 1080i -ben adnak.

Az interlace igazából nem gond, csak normális deinterlacer kérdése. És így legalább 50 fázisos lehet a mozgás. A mozifilm tőlem legyen álomszerű a 24/25p-jével, de minden máshoz kevés. (Legjobb lenne persze az 50/60p, de az full HD-ben sokáig nem lesz.)

Szerkesztette: dezz 2008. 05. 13. 22:59 -kor

#442 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 15:39

Idézet: bibe - Dátum: 2008. máj. 13., kedd - 22:37

Szeretném használni  a TV-ben lévő DVB-C tunert, de kártya nélkül nem sokat ér. A TV-n van egy un. CI slot is, de az inkább hasonlít a PCMCIA slothoz és közvetlenül nem megy bele a beltériből a kártya. Guglizás után kiderült, hogy van egy adapter kártya, ami olyan, mint a PCMCIA és bele megy a SmartCard is.
Kérdés, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata, itthon lehet-e ilyen adaptert kapni? Minden infóra kíváncsi lennék, ami van a DVB-C tunerrel és/vagy a CI-CAM adapterekkel kapcsolatban. THX.

Mielőtt még kidobnád a pénzt az ablakon, tisztázzuk, hogy milyen előfizetői kártyát akarsz használni DVB-C tunerhez. A szolgáltatók zöme, így a UPC is hozzárendeli a kártyát a dobozhoz, szóval azmásban nem fog működni. Olvass vissza! Emlékeim szerint Vácot használnak "tiszta" szabványt digitális kábelhez, de lehet, tévedek.

#443 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 14. 19:13

Sziasztok!

Gondolom nem én értettem félre a UPC ügyfélszolgálatos gyilkost, de ha mégis világosítsatok fel... HD gold csomagra szerettem volna előfizetni, a jobb minőségű STB és HDMI csati miatt. Ennek 7500Ft-os listaárat írtak, na de mikor rákérdeztem akkor havi 1500 ft STB bérleti díjat is hozzácsapnának, nem beszélve az egyszeri 10000ft-os mittudoménmilyen összegről. Azért a 2 HD csatorna nem ér meg 9000 forintot augusztustól..addig a jelenlegi előfizetésem plusz 1500 lenne, de arra a pár hónapra minek? Mindenki ennyit fizet, vagy én vagyok szokás szerint idióta? :Đ
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

#444 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 19:37

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 20:13

Sziasztok!

Gondolom nem én értettem félre a UPC ügyfélszolgálatos gyilkost, de ha mégis világosítsatok fel... HD gold csomagra szerettem volna előfizetni, a jobb minőségű STB és HDMI csati miatt. Ennek 7500Ft-os listaárat írtak, na de mikor rákérdeztem akkor havi 1500 ft STB bérleti díjat is hozzácsapnának, nem beszélve az egyszeri 10000ft-os mittudoménmilyen összegről. Azért a 2 HD csatorna nem ér meg 9000 forintot augusztustól..addig a jelenlegi előfizetésem plusz 1500 lenne, de arra a pár hónapra minek? Mindenki ennyit fizet, vagy én vagyok szokás szerint idióta? :Đ

Elértetted. Augusztus 11-ig mostani csomagár + 1500 FT, utána meg 7500 FT/hó a Digital HD Gold. Kiegészítő belépési díj meg 10e Ft.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#445 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 19:55

Idézet: mozesapo - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 19:37

Elértetted. Augusztus 11-ig mostani csomagár + 1500 FT, utána meg 7500 FT/hó a Digital HD Gold. Kiegészítő belépési díj meg 10e Ft.

Akkor azért siralmas hogy már maga a UPC gárda sincs tisztában az áraikkal, mivel többszöri visszakérdezés után is 9000 ftot sikerült megállapítania az illetőnek... Azt hiszem holnap újra próbálkozom.

#446 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 20:29

Én is most beszéltem az ügyfélszolgálattal. Szerintem ezt nem tudjátok űberelni.
Szóval a mostani analóg "családit" cserélném Digital Gold-ra.

A régi családi/új analóg silver ára 4000Ft (most ennyiért adnák), nekem még 4900-ért volt.
A Digital Gold pedig 6300Ft akciósan, 2 hónapig pedig még a régi csomagom ára+1000Ft.

Csakhogy a régi csomagom jelenleg listaáras 5780+1000, vagyis "akciósan" 2 hónapig 6780-ért nézhetném, 6300 helyett. :D

És a slusszpoén, hogy még él a hűségnyilatkozatom a családi csomagra május 31-ig!!! És mégis listaáron kapom.  :eek:
Csak tudnám akkor mire kötöttem a hűséget? Hogy nem hagyom el őket, bármennyi is legyen a listaár? Kitartok jóban, rosszban, amíg...  :think:

Sürgősen megnézem a hűségszerződést...

Szerkesztette: vipisrac 2008. 05. 14. 20:29 -kor

#447 Felhasználó inaktív   nnunuke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 21:05

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 19:13

Sziasztok!

Szia!

Olvasd el a 2008. máj. 13., kedd - 9:38 hozzászólásom.

#448 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 21:23

Idézet: nnunuke - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 21:05

Szia!

Olvasd el a 2008. máj. 13., kedd - 9:38 hozzászólásom.

Olvastam, sírtam, most is sírok. Itt nincs T-home, nincs itt semmi csak a UPC. Szerettem volna digitálisat, de 9e-ért semmiképp, 7500 határeset, de azt már tudom (vagy nem, mert totál baromságokat beszélt az illető) hogy a hűség mint olyan megszűnik. Érdekes hogy a honlapon még ott van, csak akkor kell kötni ha csomagban rendelek. Nem fogok. Szerintem már sehogyan sem, számomra érthetetlen hogy azok akiknek összességében csak az árakkal kéne tisztában lenniük még ezt sem tudják értelmezni, vagy baromira nem átlátható számukra ez az egész. Mi, mennyi, miért, hova, stb. Káosz. :(

#449 Felhasználó inaktív   nnunuke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 21:30

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 21:23

Olvastam, sírtam, most is sírok. Itt nincs T-home, nincs itt semmi csak a UPC. Szerettem volna digitálisat, de 9e-ért semmiképp, 7500 határeset, de azt már tudom (vagy nem, mert totál baromságokat beszélt az illető) hogy a hűség mint olyan megszűnik. Érdekes hogy a honlapon még ott van, csak akkor kell kötni ha csomagban rendelek. Nem fogok. Szerintem már sehogyan sem, számomra érthetetlen hogy azok akiknek összességében csak az árakkal kéne tisztában lenniük még ezt sem tudják értelmezni, vagy baromira nem átlátható számukra ez az egész. Mi, mennyi, miért, hova, stb. Káosz. :(

Hát igen.

Egyébként ha netán Invitel létesíthető nálad,azok is hamarosan indítják az IPTV szolgáltatásukat.

#450 Felhasználó inaktív   bibe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 21:40

Idézet: GoLAN - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 16:39

Mielőtt még kidobnád a pénzt az ablakon, tisztázzuk, hogy milyen előfizetői kártyát akarsz használni DVB-C tunerhez. A szolgáltatók zöme, így a UPC is hozzárendeli a kártyát a dobozhoz, szóval azmásban nem fog működni. ...

Pedig csak az van itthon, amit a mediaboxba tettek... :)
Azt akartam használni.  :reklamacio:
"Nincs izom, nincs izomláz!" (Garfield)

#451 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 22:02

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 19:55

Akkor azért siralmas hogy már maga a UPC gárda sincs tisztában az áraikkal, mivel többszöri visszakérdezés után is 9000 ftot sikerült megállapítania az illetőnek... Azt hiszem holnap újra próbálkozom.

7500+1500=9000 szerintem stimmel. :)

#452 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 22:03

Idézet: nnunuke - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 21:30

Hát igen.

Egyébként ha netán Invitel létesíthető nálad,azok is hamarosan indítják az IPTV szolgáltatásukat.

Ahhoz meg nagy sávszél kellene amit az Adsl nem igazán preferál. :)
HD adások +SD adások mennyit vinnének el mbitben???

#453 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 15. 00:29

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 23:02

7500+1500=9000 szerintem stimmel. :)

Csakhogy a 7500-ban már benne van az az 1500. Akkor lenne +1500, ha egy második, ugyanilyen mediaboxot is bérel.

Szerkesztette: dezz 2008. 05. 15. 00:30 -kor

#454 Felhasználó inaktív   nnunuke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 15. 07:15

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 22:03

Ahhoz meg nagy sávszél kellene amit az Adsl nem igazán preferál. :)
HD adások +SD adások mennyit vinnének el mbitben???

Hamarosan jön a VDSL. ;)

#455 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 15. 13:58

Idézet: nnunuke - Dátum: 2008. máj. 15., csütörtök - 7:15

Hamarosan jön a VDSL. ;)

:down:

#456 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 07:36

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 19:13

Sziasztok!

Nekem most jött meg a számla, és valóban: eddigi alapcsomag+1500 Ft-ért kapom.

Én az ügyfélszolgálaton úgy értettem, hogy később 7500 Ft lesz a digital hd gold, és hogy itt nincs hűségidő. És ez jó, mert ha tényleg 9000 lesz a vége, akkor szépen visszaadom a cuccot. _Szerintem_ egyébként nem fogják felemleni 9000-re, valahogy logikátlan lenne úgy, hogy nincs hűség, elég sokan mondanák azt, hogy ez nem ér 9k-t. És hát UPC-ék most ügyfélkört épitenek, szóval nem hiszem, hogy megérné 2 hónap múlva megroggyantani azt. Majd szép lassan, miután "mindenhol" ez lesz, felkúszik ár, mintahogy a családi csomag is felment majd' 6-kra úgy, hogy semmi bővités, minőségjavulás nem történt.

Nekem megér a 6k-hoz képest +1500-öt a 2 HD adó, a remény, hogy az olimpia is HDben lesz, és a rögzitős STB.

[Apropó 1 kérdés: az ajánlat úgy szól, hogy 2 HD adó, holott 1.5 hónap elteltével is csak 1 van. Szerintem a fair az lenne a UPCtől, hogy amig csak 1 ilyen adó van, nem számol fel +1500-öt, vagy valami módon kompenzál. Ez eléggé csipi a szememet, és a hangzatos reklámok mellett semmi info nincs arról, hogy mikor kapjuk majd azt, amiért fizetünk....]
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#457 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 08:23

Sziasztok,

Figyelte valaki, mikor tűnt el az HBO-ról a karika?
Tegnap véletlenül néztem, és sem az SD, sem a HD adás alatt nem volt, csak a film kezdete előtt mutatták.
Akkor most melyik országból adják?

#458 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 10:41

Ma 11 órától nálam a 44 csatornán megjelent a EUROSPORT HD, a május. 25-i indulását reklámozza, jelenleg hang nékül, a de leadott reklám demo képlátványa magáért beszél!
Nálam is felszámolták a 1500 Ft HD DVR STB haví díjat, pedig csak egy van belőle, úgyhogy megkell barátkozni a gondolattal végleg hogy kb. 10000-12000 Ft-ot kell leszurkolnunk a full csomagért! Talán később hűség akció keretében kedvezőbben kaphatjuk.

#459 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 11:14

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 10:41

Ma 11 órától nálam a 44 csatornán megjelent a EUROSPORT HD, a május. 25-i indulását reklámozza, jelenleg hang nékül, a de leadott reklám demo képlátványa magáért beszél!
Nálam is felszámolták a 1500 Ft HD DVR STB haví díjat, pedig csak egy van belőle, úgyhogy megkell barátkozni a gondolattal végleg hogy kb. 10000-12000 Ft-ot kell leszurkolnunk a full csomagért! Talán később hűség akció keretében kedvezőbben kaphatjuk.

De ezt a bérleti dijat te hogy látod a számlán?
Nálam konkrétan ez szerepel a számlán:

digital hd gold cs. 1500
silver csomag      5780

Akkor most?
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#460 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 11:38

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 8:23

Sziasztok,

Figyelte valaki, mikor tűnt el az HBO-ról a karika?
Tegnap véletlenül néztem, és sem az SD, sem a HD adás alatt nem volt, csak a film kezdete előtt mutatták.
Akkor most melyik országból adják?

Miután az HBO már nem itthonról szolgáltat, nem kell neki karákát kiraknia. Azt hiszem április közepe vagy eleje óta.

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.