Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 19:13
Sziasztok!
Gondolom nem én értettem félre a UPC ügyfélszolgálatos gyilkost, de ha mégis világosítsatok fel... HD gold csomagra szerettem volna előfizetni, a jobb minőségű STB és HDMI csati miatt. Ennek 7500Ft-os listaárat írtak, na de mikor rákérdeztem akkor havi 1500 ft STB bérleti díjat is hozzácsapnának, nem beszélve az egyszeri 10000ft-os mittudoménmilyen összegről. Azért a 2 HD csatorna nem ér meg 9000 forintot augusztustól..addig a jelenlegi előfizetésem plusz 1500 lenne, de arra a pár hónapra minek? Mindenki ennyit fizet, vagy én vagyok szokás szerint idióta? :Đ
Nekem most jött meg a számla, és valóban: eddigi alapcsomag+1500 Ft-ért kapom.
Én az ügyfélszolgálaton úgy értettem, hogy később 7500 Ft lesz a digital hd gold, és hogy itt nincs hűségidő. És ez jó, mert ha tényleg 9000 lesz a vége, akkor szépen visszaadom a cuccot. _Szerintem_ egyébként nem fogják felemleni 9000-re, valahogy logikátlan lenne úgy, hogy nincs hűség, elég sokan mondanák azt, hogy ez nem ér 9k-t. És hát UPC-ék most ügyfélkört épitenek, szóval nem hiszem, hogy megérné 2 hónap múlva megroggyantani azt. Majd szép lassan, miután "mindenhol" ez lesz, felkúszik ár, mintahogy a családi csomag is felment majd' 6-kra úgy, hogy semmi bővités, minőségjavulás nem történt.
Nekem megér a 6k-hoz képest +1500-öt a 2 HD adó, a remény, hogy az olimpia is HDben lesz, és a rögzitős STB.
[Apropó 1 kérdés: az ajánlat úgy szól, hogy 2 HD adó, holott 1.5 hónap elteltével is csak 1 van. Szerintem a fair az lenne a UPCtől, hogy amig csak 1 ilyen adó van, nem számol fel +1500-öt, vagy valami módon kompenzál. Ez eléggé csipi a szememet, és a hangzatos reklámok mellett semmi info nincs arról, hogy mikor kapjuk majd azt, amiért fizetünk....]