Playstation 3 V.
Elküldve: 2008. 10. 17. 10:56
Én a ps2-t anno azért vettem, mert tudok rajta játszani, és így a szobámban is lett egy dvd lejátszó, mert az asszonyt egyszerűen nem nagyon lehet kirobbantani a nagyszobai tv elől. Számítógépen meg nem akarok dvd-t nézni, mert kényelmetlen egy székben ülve, amikor fotelben is lehet.
Ja, sokan meg a számítógépükön néznek filmet. Ilyen is van. Ha PS3-am lenne, én is néznék rajta. Főleg mert olyan csomagban is árulják, ahol filmet vagy játékot választhatsz hozzá.
Ja, sokan meg a számítógépükön néznek filmet. Ilyen is van. Ha PS3-am lenne, én is néznék rajta. Főleg mert olyan csomagban is árulják, ahol filmet vagy játékot választhatsz hozzá.
Elküldve: 2008. 10. 17. 11:22
Valasztasz hozza egy filmet aztan a tobbit veheted haromszor annyiert mint amennyibe egy DVD kerul(ne). Biztosan nagy gyujtemenyed lesz, aztan par ev mulva buszken visszatekintesz majd hogy mennyit koltottel ra. Kozben dobalhatod ki a DVD lejatszokat az ablakon mert ha Blu-Rayt akarsz nezni (masik szobaban, tonkremegy a PS3) akkor hiaba dugdosod a lemezeket a tobb eves asztaliba.
Ha 50 collos TV-d van akkor viszont elkerulhetetlen a Blu-Ray (szvsz 42" felett sem lehet mar tul kellemes a DVD "minoseg").
Ha 50 collos TV-d van akkor viszont elkerulhetetlen a Blu-Ray (szvsz 42" felett sem lehet mar tul kellemes a DVD "minoseg").
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 10. 17. 12:25
Ha egy új(!) filmet akarsz megvenni, mint pl. a Dark Knight, akkor a DVD $17, a BR $25. Milyen háromszoros ár? Persze régi adnak már öt dolcsiért is, de most újról írtam.
Mondjuk az megint más kérdés, hogy én nem mozi filmeket veszek BR lemezen, mert azoknál annyira nem érdekel az extra felbontás a DVD-hez képest. BR legütősebb a természet filmeknél! Planet Earth BR kiadása egyszerűen varázslatos, mintha a National Geograpic oldalait nézném, olyan tű éles a kép.
Mondjuk az megint más kérdés, hogy én nem mozi filmeket veszek BR lemezen, mert azoknál annyira nem érdekel az extra felbontás a DVD-hez képest. BR legütősebb a természet filmeknél! Planet Earth BR kiadása egyszerűen varázslatos, mintha a National Geograpic oldalait nézném, olyan tű éles a kép.
Elküldve: 2008. 10. 17. 15:12
Idézet: ShoT - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 22:25
Nekem nehogy azzal gyere, hogy valaki PS3-on fog br filmeket nézni, mert szembe röhöglek
Én még senkitől nem halottam, hogy konzolon néz filmet, persze szép, hogy van rajta meg tudja, de picsául nem arra van 1x kipróbálod oszt csá (tudom, most jössz azzal, de igen sokan néznek rajta, és hányan? 8%)
Főleg a br Mo? muhahaha jó vicc!
A dvd lejátszódat gondolom ki is dobtad,nem is használod, minek hisz ott a konzol! LOL
De kérlek taníts engem mester Én csak okoskodok!
A dvd lejátszódat gondolom ki is dobtad,nem is használod, minek hisz ott a konzol! LOL
Ha beleszólhatok: 100 felett jár a DVD gyűjteményem, viszont nincs (és soha nem is volt) DVD lejátszóm. Próbáld kitalálni, hogy min nézem ezeket. Segítségként annyit, hogy nem pécén.
Papesz
Elküldve: 2008. 10. 17. 18:03
Egy kis Little Big Planet intermission
Vilagszerte visszahivtak az LBP-t mert az egyik palya licenszelt hatterzeneje ket sort tartalmazott a Koran-bol:
1- In the 18th second: "كل نفس ذائقة الموت" ("kollo nafsin tha'iqatol mawt", literally: 'Every soul shall have the taste of death').
2- Almost immediately after, in the 27th second: "كل من عليها فان" ("kollo man alaiha fan", literally: 'All that is on earth will perish').
lol, baratsagos konyv lehet :Đ Gondolom ez is olyan mint a tobbi vallas: szeressetek felebaratotokat stb. de oriasi kinok kozott fog meghalni minden ember aki nem hisz az istenunkben...
Vilagszerte visszahivtak az LBP-t mert az egyik palya licenszelt hatterzeneje ket sort tartalmazott a Koran-bol:
1- In the 18th second: "كل نفس ذائقة الموت" ("kollo nafsin tha'iqatol mawt", literally: 'Every soul shall have the taste of death').
2- Almost immediately after, in the 27th second: "كل من عليها فان" ("kollo man alaiha fan", literally: 'All that is on earth will perish').
lol, baratsagos konyv lehet :Đ Gondolom ez is olyan mint a tobbi vallas: szeressetek felebaratotokat stb. de oriasi kinok kozott fog meghalni minden ember aki nem hisz az istenunkben...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 10. 17. 21:58
Idézet: ShoT - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 21:25
Egy valamiben különbözünk, Én nem nézem a másikat hülyének ha valamit esetleg rosszul ír vagy nem pontosan ír le, nem kell egyből okoskodónak tekinteni! Ne adj isten más a véleménye egy témával kapcsolatban!
Nekem nehogy azzal gyere, hogy valaki PS3-on fog br filmeket nézni, mert szembe röhöglek
Na akkor itt a következő lecke. Légyszíves kezdd el szemberöhögni azt a néhánymillió Ps3 tulajdonost aki DVD-t vagy Blu-Ray fimeket néz a konzolján, majd miután ezzel végeztél, írd le százszor, hogy:
„Nem erősségem az irónia és nem vagyok a szavak mestere.”
Köszi!
Mother always says, Sharing is Good
Elküldve: 2008. 10. 17. 22:30
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET
UHD - :)
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD
UHD - :)
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD
Elküldve: 2008. 10. 18. 15:54
nincs is dvd lejáccóm. A ps3-on nézek dvd-t, meg divx-et, vagy a pc-n.
Elküldve: 2008. 10. 18. 21:06
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 17., péntek - 12:22
Valasztasz hozza egy filmet aztan a tobbit veheted haromszor annyiert mint amennyibe egy DVD kerul(ne). Biztosan nagy gyujtemenyed lesz, aztan par ev mulva buszken visszatekintesz majd hogy mennyit koltottel ra. Kozben dobalhatod ki a DVD lejatszokat az ablakon mert ha Blu-Rayt akarsz nezni (masik szobaban, tonkremegy a PS3) akkor hiaba dugdosod a lemezeket a tobb eves asztaliba.
Nagy moziba járó vagyok. Ami érdekel film, azt megnézem moziban. Ezek közül néhány annyira tetszik, hogy megveszem dvd-n is. Ezeknél a filmeknél gyakorlatilag az általános árfekvést tekintve érdektelen, hogy mennyibe kerülnek. Ha kell, akkor nem tök mindegy, hogy 5 vagy 10 ezer forint? Kb 2-3 havonta jeleik meg olyan film, ami "kell". Ez évi 4-6 film. Azt gondolom, hogy ha rászánom magam arra, hogy cirka 250-300e ft-ért vegyek egy tv-t, és hozzá egy 100-asért egy konzolt, azaz elköltök az otthoni szórakozásomra 400e ft-ot, akkor évi szinten hozzá tudok majd csapni 40-60e ft-ot filmben ha arról lesz szó.
Amúgy mostanában azt olvastam, hogy a letölthető HD tartalmaknak nagy jövőt jósolnak. Vagyis nem a lemezes, hanem netes HD adások (vagy letölthető file-ok, nem tudom minek nevezzem őket) kerülnek előtérbe. Ez két dolgot jelent, persze ez csak egy spekuláció. Az egyik, hogy olcsóbb lesz a film, itt arra gondolok, hogy ha programot veszel, akkor általában a letölthető fizetős program olcsóbb, mint a dobozos. Másrészt, ez a HD lejátszási változat kompatibilis lesz az x360-nal is, mert az mindegy, hogy melyik konzol hdd-jén fog ülni az anyag. Ergo nagyobb lesz a piaca, még olcsóbb lesz. Feltételezem, hogy az optikai meghajtón kívül mind a két legújabb konzol alkalmas a HD videók lejátszására. Szóval erre is lehet gondolni pl.
Elküldve: 2008. 10. 18. 21:09
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 17., péntek - 19:03
Ne az ilyenek, és a médiában elhangzó dolgok alapján alkoss véleményt az iszlámról. A kereszténységet se az inkvizícióval azonosítják.
Elküldve: 2008. 10. 18. 21:25
Idézet: lugosi - Dátum: 2008. okt. 18., szombat - 21:06
Ez évi 4-6 film.
Amúgy mostanában azt olvastam, hogy a letölthető HD tartalmaknak nagy jövőt jósolnak.
Amúgy mostanában azt olvastam, hogy a letölthető HD tartalmaknak nagy jövőt jósolnak.
Ha évi 4-6 filmet veszel akkor megértem. Ellenben ha DVD-re koltenél akkor ebbol a pénzbol kijonne a tobbszorose is
Dumának jó, csak azt felejtik el hogy sok helyen korlátozva van a letoltheto mennyiség (pl. itt, Angliában), nem lehet ész nelkul gigákat letépkedni nappal. Éjjel meg csak a geek-ek hagyják bekapcsolva a konzolt/PC-t, mezei felhasználó ilyesmirol hallani sem akar. Inkább megveszi boltban vagy házhoz rendeli a kolcsonzobol.
Másrészt a letoltott tartalom csak bérlésnek felel meg (nem tudod eladni, átruházni és konnyen elveszik a semmibe), ha nem esik le az áruk akkor semmi értelmuk.
Elküldve: 2008. 10. 19. 17:55
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 18., szombat - 22:25
Idézet
Ha évi 4-6 filmet veszel akkor megértem. Ellenben ha DVD-re koltenél akkor ebbol a pénzbol kijonne a tobbszorose is 
Vennék én szívesen többet is, csak annyi nincs, hogy azt mondanám rá, hogy érdemes. Nem mondom azt, hogy ha egységesen pl 1000 ft lenne minden dvd, akkor nem vennék többet. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor megvenném azokat is, amik a "tetszik" kategória, de nem az a "mindenképpen megveszem". Most inkább ezt az utóbbi kategóriát veszem. Nem igaz az sem, és ha így volt érthető amit írtam, akkor félreérthetően fogalmaztam, hogy nem számít mennyibe kerül, úgyis megveszem. Pl 25e ft volt a Gyűrűk Ura bővített változat, nem vettem meg, mert ennyiért nem érte meg. Szóval óhatatlan azért, hogy a kétszer annyiba kerülő BD filmekből esetleg kevesebbet vennék. Talán így pontosabb mint ahogy korábban írtam.
Idézet
Dumának jó, csak azt felejtik el hogy sok helyen korlátozva van a letoltheto mennyiség (pl. itt, Angliában), nem lehet ész nelkul gigákat letépkedni nappal.
Én igazából azt hiszem, hogy ez valahogy nálunk is biztos van korlátozva, azaz még a korlátlan csomagok sem biztos hogy korlátlanok, biztos van olyan mennyiségi határ (50 gb, 100 gb, nem tudom), ahol a szolgáltató szól, hogy lassíts fiam
Idézet
Éjjel meg csak a geek-ek hagyják bekapcsolva a konzolt/PC-t, mezei felhasználó ilyesmirol hallani sem akar. Inkább megveszi boltban vagy házhoz rendeli a kolcsonzobol.
Van egy ismerősöm, aki pl sosem kapcsolja ki a gépét. 24/7-ben megy. Pl állandóan fent van a skype-on, csak away a státusza.
Itt pl vidéken Szegeden nálunk is van egy tök jó kölcsönzős cég, még a házhozszállításon felül jönnek is érte. 2x kipróbáltam, a továbbiakban lusta voltam. Egy barátom nagy ügyfelük pl. Régebben mindig töltögetett, most azt mondja hogy azért a 250 ft-ért nem éri meg.
Idézet
Másrészt a letoltott tartalom csak bérlésnek felel meg (nem tudod eladni, átruházni és konnyen elveszik a semmibe), ha nem esik le az áruk akkor semmi értelmuk.
Erről nincsenek első kézből való információim, csak itt olvastam valamelyik topikban. Vagy a ps3-ban, vagy az x360-ban, de azt hiszem inkább az utóbbiban. Az illető azt kérdezte, hogy a letöltött live-os tartalmaival mi lesz a vinyócsere után, és megnyugtatták hogy miután ezek az accountjában tárolódnak, ezért újra ingyen letöltheti őket. Én úgy gondolom, hogy megoldható lenne, hogy pl egy idő után automatikusan törlődnek a letöltött filmek, mert pl telik be a vincsi, de mivel "megvetted" a letöltőközponton keresztül, ezért ingyen újra letölthetnéd. Persze lehet hogy most valami olyasmit írtam, amit már valójában működtetnek.
Elküldve: 2008. 10. 19. 19:02
Idézet
Van egy ismerősöm, aki pl sosem kapcsolja ki a gépét. 24/7-ben megy. Pl állandóan fent van a skype-on, csak away a státusza.
Persze, letolthetsz mindent újra ha hozzá van csatolva az accodhoz. És kész is a tokéletes parasztvakítás.
- letoltott tartalmat nem lehet továbbadni, becserélni, átruházni
- ha a szerverrol letoltik az adott filmet/játékot akkor te a budos életben nem fogod tudni újra használni
- mivel csak kolcsonzod és nincs fizikai másolatod ezért egy huszárvágással végetérhet a felhasználási jogod (eladod/tonkremegy a konzol, illegális hozzáférést vélnek felfedezni és zárolják az accodat (pl. megpróbáltad kiírni vagy a haverok más országokból jelentkeznek be) stb. stb. stb.
A DVD-re kiírt filmet odaadhatod havernak, eladhatod, elcserélheted, mindig ott lesz a polcodon és akár át is konvertálhatod más formátummá (iPodra, DivX-be, a jovoben megjeleno formátumokra), nem csak a konzolodon lehet elérni hanem bárhol - akár az autód DVD lejátszójára is ráteheted kirándulás elott, nem vehetik el toled ha úgy tartja kedvuk stb.
Ez az egész pont olyan mint a DRM-el ellátott játékok koruli vitázás. Milyen alapon adnak olyasmit teljes áron ami nem a tied, csak bérelheted. Egy kattintással megvonhatják toled a használati jogot ha úgy tartja kedvuk.
Ha már PS topic: PS Store-ban veszel valamit, úgy gondolják pár hónap múlva hogy nem sikeres a film/játék, letorlik a szerverekrol. Kozben te is eltuntetted a vinyóról, toltenéd le újra de ugyebár mit? Már nincs olyan. Vagy kijon a PS4 és azt mondják hogy bocs de nem kompatibilisek veluk ezek a játékok, a filmek nagy része meg már nem elérheto, a HD elavult, vedd meg újra jobb felbontásban ha kell. Azaz kapjad be
Elküldve: 2008. 10. 19. 19:08
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 19., vasárnap - 20:02
Azaz kapjad be 
Ha egyáltalán megveheted, mert sokszor meg sem veheted, egyszerűen nincs és kész. De ha lemásolod az ejnyebejnye akkor is ha nem szerezhető be sehonnan, akkor azért nem mert ők nem engedték meg, hogy hozzárérj. Ez olyan mint a netes tartalmak földrajzi korlátozása.
Elküldve: 2008. 10. 20. 07:03
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. Oct. 19., Sunday - 20:02
Ha már PS topic: PS Store-ban veszel valamit, úgy gondolják pár hónap múlva hogy nem sikeres a film/játék, letorlik a szerverekrol. Kozben te is eltuntetted a vinyóról, toltenéd le újra de ugyebár mit? Már nincs olyan. Vagy kijon a PS4 és azt mondják hogy bocs de nem kompatibilisek veluk ezek a játékok, a filmek nagy része meg már nem elérheto, a HD elavult, vedd meg újra jobb felbontásban ha kell. Azaz kapjad be 
Ilyet tuti h nemfognak csinalni.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2008. 10. 20. 10:26
Idézet: padawan - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 8:03
Mondtad volna 2 évvel ezelőtt, hogy a PS3 nem lesz kompatibilis a PS2 játékokkal?
Papesz
Elküldve: 2008. 10. 20. 11:18
Idézet: padawan - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 7:03
Miért ne csinálhatnának? Ha megveszel egy digitális tartalmat és fizetsz érte akkor letoltheted és használhatod. De az sehol nincs leírva hogy ezt meddig teheted meg. Ha úgy gondolják akkor adnak 10 napot hogy letoltsd, harmincat, egy évet. Ahogy érzik. Számlád van? Ja hogy az sincs... :Đ
Elküldve: 2008. 10. 20. 11:59
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 12:18
Ahogy érzik. Számlád van? Ja hogy az sincs... :Đ
Annyira nem értek a dolog jogi oldalához, de ennek a háttere ki van már dolgozva, tehát hiába nincs számla, bizonyítható az online vásárlás
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2008. 10. 20. 12:54
Persze, minden bizonyítható ha kártyával fizetsz (nem muszáj meglennie a blokknak vagy nyugtának). De ahogy elobb is írtam, eladták neked a digitális tartalmat, ha nem toltod le idoben vagy késobb úgy gondolják hogy nincs rá szukség akkor hoppon maradsz mert nincs jogod számonkérni rajtuk a fájlt. Maximum morgolódhatsz. Majd rájonnek erre is az emberek idovel
Elküldve: 2008. 10. 20. 18:58
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Súgó
A téma zárva.