Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 6:02
De azt ne akarja nekem semelyik informatikus palánta megmagyarázni hogy a pc vakerászás közel olyan rezsivel megy mint egy többszázmilliós háttérrel működő teherautó-kamion szerviz.
Pedig de... Nekem édesmindegy, hogy egy cég hálózatát, szervereit babrálom, vagy otthoni gépet szerelgetek... Sok ügyfelemnek meg is szoktam mondani, hogy vigye be inkább az egyik számtech üzletbe ha kisebb baja van, mert sokkal olcsóbban megússza a dolgot...
Két jó példa:
1. Cég hív: Kismillió probléma van a gépekkel, hálózattal, át is kéne telepíteni ezt-azt. 3 "infós" volt már náluk, felénél mindegyik feladta... Kimegyek, menézem, mondom ok: ez 7 órányi meló az annyi mint 35+fa. Cég bólint, minden ok kivéve a 7 órát mert annyi leállás nem lehet. Rendben, megcsinálom 3 óra alatt, ebből teljes kiesés csak kb 30-45 perc, utánna kezdhet melózni az első ember, de az ár marad. Mindenki rábólint, meló elstartol, ígéret szerint befejez. Cég elégedett (ritka normális cég volt, elismerem kivétel..), én elégedett, zseton 8 napon belül utal.. Igaz a tökömet elhagytam az alatt a 3 óra alatt, de megérte mindenkinek.
2. Magán ügyfél: Mondom neki, vigye máshová mert feleslegesen lesz ez neki sokba (ez nekem csak 3. meló a főállású rgazdaság meg a cég mellett...). De nem, menjek én, menjek oda kocsival 4 órára. No rendben, kimegyek nekiállok: Abev nyomtatvány letöltés, hogyan működik stb, tanítsam meg hogyan kategorizálja az unokás képeit...

Ez van, ha igényli a kiszállást és az előre elmondott árat tudomásul veszi, akkor felőlem mehet.
A márkaszervízt, meg az IT-s melót ne számold már egy vonalon

Az autós bizniszben vannak ám nagyon "furcsa" dolgok, pl márkaszervízt és kereskedést lehet csinálni olyan 10 gurigából, a többit adja a márka és a bankok akiknek persze el kell adni a lelked előre

:Đ