HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1401 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 03. 14:03

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 14:07

miazhogy aljas? Nem biztos hogy a digi tehet arrol hogy neked még most sincs neted. mivel tegnap leírtam hogy villanyóra is kell a diginek az pedig ha E-on területen vagy nem éppen egy gyors művelet. tudom mert e-onnál melozom régebben 2-3 nap alatt bekotottek egy uj  fogyasztot most van hogy eltelik fél év is.... Szóval nem biztos hogy a digi a hibás azért mert nálad még nem kötötték be, vagy pl halasszák az engedélyeket az önkormányzatoknál. nálunk már bevna kábelezve pedig csak szeptember oktober kornyeken keztek el csinalni a lakotelepet.... és ha minden jól megy december közepére lesz is. haverom győrben lakik neki több mint 1 éve megcsinálták a kábelezést és még most lehet csak kötni neki a szerződést....  De ha upc lenne ebben a helyzetben hogy még most huzza a kábeleket akkor ugyanugy ez lenne meghirdetné és csak utána kötné be valamikor. de mondom amíg nem pontos dátumot ír a szórólap addig marad az idegeskedés neked. Nem kell ezen idegeskedni én jan 1-el lemondtam adsl-t teljesen. lehet megszívom mert csak jan közepén lesz bekotve digi de majd addig megoldom vmi wifi csórással xD  :Đ DE a hazudnak szó még most se megfelelő mert amíg nincs pontos dátum addig nem hazudnak csak kinek mi a hamarosan ugye  :Đ ezeket a súlyos büntetésről szóló híreket meg nem kell komolyan venni sztem  max ha látod az átutalásról szóló papírt.... de ha ennyire szemét cégnek tartod őket akkor ha bekötik utána is hazudhatnek neked nem? válassz más szolgáltatót...  :rolleyes:  én meg várok továbbra is hogy készlegyen. aztán ha megunom majd kötök hűség nélkül vmi egyszerű csomagot

Én nem idegeskedek, mivel az 1 hónap várakozás után beköttettem egy 1900Ft-os ADSL-t, amivel "elvagyok", csak leírtam a személyes véleményemet a hozzáálásukkal kapcsolatban. Azt nekem ne mondja senki, hogy a kedves ügyfélszolgálatosok nincsenek megfelelően tájékoztatva, és ennek ellenére minden egyes hívásomra mit kaptam...1-1.5 hónap múlva elindul a szolgáltatás. Akkor mondják azt, hogy ne is várjak rá rövid időn belül,mert.... .De nem...vagy rugják ki ezeket az embereket, lesz helyettük olyan is, aki nem csak robotként ül ott, s alig várja hogy leteljen a munkaidő, s hazahuzhasson, hanem ha több ilyen hívás van, akkor igenis utánakérdez a felettesénél, s megfelelő tájékoztatást ad az érdeklődőknek. Ha a cégünknél így állnék a munkához, rég becsődöltünk volna :(

#1402 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 14:55

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 11:22

Nem azt mondtam, hogy a hatóságokhoz fordulok, de simán megérdemelnék. Mert aljas, amit ők csinálnak. A "hamarosan" egy relativ dolog, de akkor ne hirdessék úgy a nyavalyás szolgáltatásukat, hogy "ne kötelezze el magát", nemsokára önnél is elérhető a szolgáltatás, mivel HAZUDNAK...1 év eltelt, s még sehol sincsenek. Nekem májusban járt le az előfizum az előző szolgáltatónál, s 1 hónapot listaáron is voltam, mert akkor is úgy tájékoztattak a diginél, hogy nyáron lehet kötni a szerződést, s addig is legyen valami. Lett vmi? Semmi, hitegetés az megy náluk ezerrel. A marketing kemény dolog, nem hiába büntetik a cégeket súlyos milliókra. Eddig abból jelest érdemelnek. A többit hagyjuk...

Ezzel sajnos egyet kell értenem!
Itt is több, mint egy éve volt a "hamarosan " szórólap, aztán júniusi fúrás-faragás óta a "második félévben" dezinformáció, majd tegnap kislány meglepődött, hogy "jéééé... ez a házszám nem is szerepel a rendszerben... de ha voltak a kolegák, akkor talán márciusig".
Sokezer forintot spórolhattam volna, ha hűségezek, szolgáltatót váltok, vagy bármit teszeka jelenlegi csomagommal, de nem... én hülye várok rájuk....
Miközben csődben van a cég...

http://homar.blog.hu...d_szelen_a_digi

#1403 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:19

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 15:03

Én nem idegeskedek, mivel az 1 hónap várakozás után beköttettem egy 1900Ft-os ADSL-t, amivel "elvagyok", csak leírtam a személyes véleményemet a hozzáálásukkal kapcsolatban. Azt nekem ne mondja senki, hogy a kedves ügyfélszolgálatosok nincsenek megfelelően tájékoztatva, és ennek ellenére minden egyes hívásomra mit kaptam...1-1.5 hónap múlva elindul a szolgáltatás. Akkor mondják azt, hogy ne is várjak rá rövid időn belül,mert....   .De nem...vagy rugják ki ezeket az embereket, lesz helyettük olyan is, aki nem csak robotként ül ott, s alig várja hogy leteljen a munkaidő, s hazahuzhasson, hanem ha több ilyen hívás van, akkor igenis utánakérdez a felettesénél, s megfelelő tájékoztatást ad az érdeklődőknek. Ha a cégünknél így állnék a munkához, rég becsődöltünk volna :(

Szerinted a sok ügyfélszolgálatos direkt nem ad információt hogy hol mikor lesz elérhető a szolgáltatás? Meg pont a felettesétől kérjen infot? Arrol sok fogalma van minden főnöknek meg nem is érdekli elhiheted. Meglegyen a prémiumja és kész. szerintem ha tájékoztatva lenne az ügyfélszolgálatos mindenről biztos elmondaná de mivel nem tudja hol mennyire haladnak a kiépítéssel az alvállalkozó így nem is tud érdemi infót adni. Azért mondják mindenhol, hogy "Majd ha kint lesz a plakát" a felettesek ezt mondták az ügyfélszolgálatosoknak ők pedig ezt mondják az érdeklődőknek. Ugyanez megy az externetnél. felvettek diákokat. Mondod hogy szakadozik vagy sebesség bajod van mi a válasz? Próbálja meg szűrő nélkül. Életbe nem látott szűrőt  a srác így nem is tudja hogy szűrő nélkül elég érdekes összekötni a 2 telefonos csatlakozot. Neki ezt mondták ő ezt mondja.... 
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1404 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:26

Idézet: maxt - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 15:55

Itt is több, mint egy éve volt a "hamarosan " szórólap, aztán júniusi fúrás-faragás óta a "második félévben" dezinformáció, majd tegnap kislány meglepődött, hogy "jéééé... ez a házszám nem is szerepel a rendszerben... de ha voltak a kolegák, akkor talán márciusig".
Sokezer forintot spórolhattam volna, ha hűségezek, szolgáltatót váltok, vagy bármit teszeka jelenlegi csomagommal, de nem... én hülye várok rájuk....

jó cikk :D  nálunk upc kábeltvvel ugyanez volt. egy büdös konverterük nem volt nekik.... várni kellett 2 hetet akkor is egy full poros agyonhasznált némi diszperzittel megspékelt beltéri egységet kaptunk. Gondolom a műholdas "tányéros tv"-re nem nagyon akarnak költeni mert ha sok lakótelepet társasházat lefednek kábeltv-vel meg lanos nettel akkor az eddig felszerelt tányéros cuccok nemigen fognak kelleni és majd azokkal potolják az ilyen meghibásodott készülékeket. Nemhiszem hogy azért mert nincs nekik raktáron azon a helyen ettől már rögtön csődőlne a digi....  :Đ  akkor nem ásnának minden felé meg dolgoztatnának ezerrel, hanem már rég leléptek volna a dohánnyal vhova külföldre
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1405 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:28

Idézet: maxt - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 14:55

Gratulálok...
Egy homáros fikázásból te meg lettél győzve hogy a DIGI csődben van :pokeas2:
VODKA
-Connecting People-

#1406 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:53

Idézet: PeterX - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 15:28

Gratulálok...
Egy homáros fikázásból te meg lettél győzve hogy a DIGI csődben van :pokeas2:

Lóf*t!

Ennyire nem kell hülyének nézni...
Csak linkeltem, mint érdekesség...
Üvegszál vs STB árak tekintetében biztos vagyok benne, hogy  van még tartalék...

Mondjuk műholdas fronton  elsősorban a barom alvállalkozók hozzák sz*r helyzetbe a céget.
Lehet, hogy az adott szerelő sufnicége van csődben, és már szerződést is bontottak volna vele, ha lenne más...
Mondjuk akkor meg minek megy ki ügyfélhez...

Elsősorban a hitegetés, mint probléma miatt írtam, tisztességtelen piaci magatartás, mellyel az ügyfél megkárosítható, ahogy azt a saját pénztárcámon tapasztalom.

#1407 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 17:00

Idézet: maxt - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 15:53

Lóf*t!

Ennyire nem kell hülyének nézni...
Csak linkeltem, mint érdekesség...
Üvegszál vs STB árak tekintetében biztos vagyok benne, hogy  van még tartalék...

Mondjuk műholdas fronton  elsősorban a barom alvállalkozók hozzák sz*r helyzetbe a céget.
Lehet, hogy az adott szerelő sufnicége van csődben, és már szerződést is bontottak volna vele, ha lenne más...
Mondjuk akkor meg minek megy ki ügyfélhez...

Elsősorban a hitegetés, mint probléma miatt írtam, tisztességtelen piaci magatartás, mellyel az ügyfél megkárosítható, ahogy azt a saját pénztárcámon tapasztalom.

Azért pontosítsunk: te nem vagy ügyfél.
Majd ha szerződést kötöttél, amit nem teljesítenek, akkor lehet asztalt csapkodni.
Nemrég még azért volt a sok huhogás, mert valahova odaért a DIGI, és sokaknak hűsége volt mondjuk az UPC felé, és azon aggódtak, hogy most akkor mennyi sokat kell fizetniük, ha lemondják, és mekkora kár éri őket a k@csög UPC stb miatt.
Úgy látom ha nem lett volna a "ne kötelezze el magát" kampány, akkor ismét az a nóta lenne aktuális.
A homárra visszatérve, az hogy egy suttyó szerelő állítólag  mondott valamit az egy nulla. Mellesleg az UPC digitális csomagjainak indulásakor is rengeteg hibás eszköz volt (csak bele kell olvasni az UPC totyikjába), és ott is azokat a használt vackokat cserélgették az előfizetők között (húha akkor csődben van az UPC?).
VODKA
-Connecting People-

#1408 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 19:23

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 16:19

Szerinted a sok ügyfélszolgálatos direkt nem ad információt hogy hol mikor lesz elérhető a szolgáltatás? Meg pont a felettesétől kérjen infot? Arrol sok fogalma van minden főnöknek meg nem is érdekli elhiheted. Meglegyen a prémiumja és kész. szerintem ha tájékoztatva lenne az ügyfélszolgálatos mindenről biztos elmondaná de mivel nem tudja hol mennyire haladnak a kiépítéssel az alvállalkozó így nem is tud érdemi infót adni. Azért mondják mindenhol, hogy "Majd ha kint lesz a plakát" a felettesek ezt mondták az ügyfélszolgálatosoknak ők pedig ezt mondják az érdeklődőknek. Ugyanez megy az externetnél. felvettek diákokat. Mondod hogy szakadozik vagy sebesség bajod van mi a válasz? Próbálja meg szűrő nélkül. Életbe nem látott szűrőt  a srác így nem is tudja hogy szűrő nélkül elég érdekes összekötni a 2 telefonos csatlakozot. Neki ezt mondták ő ezt mondja.... 

Ez a szomorú, erről beszéltem. Az ilyen hozzáállás nagyon rossz.

Azért látom többen nem vagytok tisztában a "csőd" fogalmával. Amikor egy vállalat csődeljárást kér maga ellen az nem jelenti azt, hogy vége. Annyit jelent, hogy fizetési haladékot kér, s kilábalási tervet készít, amit el kell fogadtatnia különböző szervekkel, hogy hogyan is fogja megoldani a "problémáit". Anno, amikor a UPC Mo-ra jött, 2 alkalommal is csődeljárást kért, mert felvásároltak mindent amit csak lehetett, s likviditási problémájuk akadt.

#1409 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 19:24

Idézet: PeterX - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 17:00

Azért pontosítsunk: te nem vagy ügyfél.
Majd ha szerződést kötöttél, amit nem teljesítenek, akkor lehet asztalt csapkodni.
Nemrég még azért volt a sok huhogás, mert valahova odaért a DIGI, és sokaknak hűsége volt mondjuk az UPC felé, és azon aggódtak, hogy most akkor mennyi sokat kell fizetniük, ha lemondják, és mekkora kár éri őket a k@csög UPC stb miatt.
Úgy látom ha nem lett volna a "ne kötelezze el magát" kampány, akkor ismét az a nóta lenne aktuális.
A homárra visszatérve, az hogy egy suttyó szerelő állítólag  mondott valamit az egy nulla. Mellesleg az UPC digitális csomagjainak indulásakor is rengeteg hibás eszköz volt (csak bele kell olvasni az UPC totyikjába), és ott is azokat a használt vackokat cserélgették az előfizetők között (húha akkor csődben van az UPC?).

Előfizető vagyok!
Nem a Digi ügyfele, de fizetek egy azonos dologra használható szolgáltatásért. Délután elsétáltam megnézni hol is tartanak a jómunkásemberek, és sajnos siralmasan messze. (mondjuk ha vére ideérnek a különbség megtérül pár hónap alatt, de magával az elvvel van problémám)
Mivel UPC megszüntette a hűségkedvezményt, sőt csomagváltáskor a meglévő hűség is megszűnik a példádat nem értem.

Nincs csődben senki... legalábbis gondolom...
Mindenesetre ha a szolgáltató, a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket biztosítja, és a szolgáltatás működik, akkor tőlem lehet az használt cucc is. Senki nem ígér bontatlan gyári eszközöket, hanem csak újszerűt, amit lehet pár napja szereltek le valakitől. UPC digitális csomagjaiból kimaradtam, de követtem az eseményeket, mikor bevezették őket. Mentségükre szóljon, hogy minden új szolgáltatás stress test nélküli indítása komoly anyázási hullámot indít az efiknél, hiszen helyből tökéleteset akarnak, de a rendszer terhelés alatti finomhangolásához idő kell.

#1410 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 19:54

Édes istenem egy idióta blognak hisz bárki is? :)
Holnap én is megirom az UPC csődben van mert idióta szerelői vannak és különben is az egyik mondta, hogy 2 hónapja nem kapnak fizetést..
Hitel rontásért felszólitanám azt aki a cikket felrakta távolitsa el vagy jönne a következő lépés..

Szerkesztette: Flashget 2008. 12. 03. 19:57 -kor

#1411 Felhasználó inaktív   unknownuser 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 03. 20:27

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 15:19

Mondod hogy szakadozik vagy sebesség bajod van mi a válasz? Próbálja meg szűrő nélkül. Életbe nem látott szűrőt  a srác így nem is tudja hogy szűrő nélkül elég érdekes összekötni a 2 telefonos csatlakozot. Neki ezt mondták ő ezt mondja.... 

Szűrő nélkül azt jelenti, hogy fogsz egy telefonkábelt, az egyik végét beledugod a fali aljzatba, a másikat a modembe.  :sandor:

#1412 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 17:54

Egyre jobb. :rolleyes:

Bedugul az internet
Part 2
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1413 Felhasználó inaktív   Pók32 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 21:15

Idézet: Pók32 - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 14:30

Pénteken jönnek bekötni. :D  Már holnap jöttek volna, de nem vagyok itthon. Ki bírom már azt a két napot.

Megtörtént, bekötötték. :D Eddig tökéletes.

#1414 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 21:19

Idézet: Pók32 - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 21:15

újabb vigyorgó arc a fórumon... :)

#1415 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 22:56

Remélem az irányomba zavartad tovább őket! :D  :D  :D  :D  :D
Mostmár nagyon csorog a nyálam a dologra!

#1416 Felhasználó inaktív   Kika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 00:15

Melyik utca is?  (ha jol tudom 1-2 utcanyira laksz, ugyhogy remelem jovoheten mar itt is osszak a szorolapot :) )

#1417 Felhasználó inaktív   sangean 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 10:26

Gratulalunk! :)

Lathatnank speedtest.net mereseket, Budapestrol es mondjuk nehany vilagvarosbol?

Ugy latszik most eleg sokan vagyunk itt a XX. keruletbol. :)

#1418 Felhasználó inaktív   unknownuser 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 14:42

Digi csődjéről meg csak annyit, hogy januártól a nemzetközi percdíjak is jelentősen csökkennek.

#1419 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 08:51

ha csödöt jelent annak sokszor jó a vége pl több támogatást kap, miutan megveszi egy másik cég  ;)

#1420 Felhasználó inaktív   Pók32 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 10:37

Csináltam pár speedtest-tet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Én ennyit mértem le- és feltöltés közben folyamatosan:
Le:  3.4MB/s
Fel: 2.4MB/s

Helsinki úton lakom.
Ahogy nálam bekötötték, zavartam őket tovább. :D 
Több szerelőcsapat is dolgozott a házakban, nagyon hajtanak a XX. kerületen.
De az itt lakókat se értem, a szórólap nagyrésze a kukában landolt, a kiragasztott szórólapot meg 1 nap alatt letépték. Pedig a kábel tv-jük is olcsó, én már 2700-ért kötöttem a 69 csatornát és a minőségével nincs gond.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.