Idézet: PeterX - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 17:00
Azért pontosítsunk: te nem vagy ügyfél.
Majd ha szerződést kötöttél, amit nem teljesítenek, akkor lehet asztalt csapkodni.
Nemrég még azért volt a sok huhogás, mert valahova odaért a DIGI, és sokaknak hűsége volt mondjuk az UPC felé, és azon aggódtak, hogy most akkor mennyi sokat kell fizetniük, ha lemondják, és mekkora kár éri őket a k@csög UPC stb miatt.
Úgy látom ha nem lett volna a "ne kötelezze el magát" kampány, akkor ismét az a nóta lenne aktuális.
A homárra visszatérve, az hogy egy suttyó szerelő állítólag mondott valamit az egy nulla. Mellesleg az UPC digitális csomagjainak indulásakor is rengeteg hibás eszköz volt (csak bele kell olvasni az UPC totyikjába), és ott is azokat a használt vackokat cserélgették az előfizetők között (húha akkor csődben van az UPC?).
Előfizető vagyok!
Nem a Digi ügyfele, de fizetek egy azonos dologra használható szolgáltatásért. Délután elsétáltam megnézni hol is tartanak a jómunkásemberek, és sajnos siralmasan messze. (mondjuk ha vére ideérnek a különbség megtérül pár hónap alatt, de magával az elvvel van problémám)
Mivel UPC megszüntette a hűségkedvezményt, sőt csomagváltáskor a meglévő hűség is megszűnik a példádat nem értem.
Nincs csődben senki... legalábbis gondolom...
Mindenesetre ha a szolgáltató, a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket biztosítja, és a szolgáltatás működik, akkor tőlem lehet az használt cucc is. Senki nem ígér bontatlan gyári eszközöket, hanem csak újszerűt, amit lehet pár napja szereltek le valakitől. UPC digitális csomagjaiból kimaradtam, de követtem az eseményeket, mikor bevezették őket. Mentségükre szóljon, hogy minden új szolgáltatás stress test nélküli indítása komoly anyázási hullámot indít az efiknél, hiszen helyből tökéleteset akarnak, de a rendszer terhelés alatti finomhangolásához idő kell.