Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 05. 10:26
Eleinte volt egy kis forgalom az autósok részéről is, aztán pár nap múlva eléggé leesett a téma.
Macerás, ha mégsincs ott az ember, vagy várni kell rá, és késésben leszel, satöbbi. Ha nincs meg a mobilszáma, akkor mit csinálsz, meddig vársz.
Ha meg jómunkásember, és koszos, poros, vakolatos munkásruhában jön, takarithatod a kocsit. Stb.
Meg mennyit jelent a buszsáv időben? Végig nincs buszsáv sehol. Ha egy dugóban 15 perces darabon átmegyek a buszsávban 5 perc alatt és ezzel lerövidítek 10 percet, aztán az út többi részén ugyanúgy a dugóban szenvedek, hát 10 percért a tököm se vinne el minden reggel két idegent magával ingyen. Még ha fizetnének se, nem vagyok én taxi.
Te pl. hány percig mész buszsáv mellett napota?
Ui: ja, látom sehányat. Az hasznos lesz, ha minden nap viszel magaddal 2 embert, meg teszel egy kerülőt, hogy levágj 10 percet. Csak nehogy a kerülő meg 15 perc legyen
Hogy a reggeli forgalomban a --csak mondok egy számot-- 30.000 autóból 300-zal kevesebb lesz azt észre sem veszed.
De ha --optimális esetben-- az autósok 1/3-a a buszsávban lesz jogosult menni, és 2/3-a marad a másik 2 sávban, akkor sem szűnik meg a dugó, ne gondold. Valamivel jobb lesz, de a kereszteződéseknél, lámpáknál ugyanúgy várni kell a többi autósra.
Most hiába vitázunk, majd meglátjuk a gyakorlatban mennyit segít.
Meg mindig az a baj, hogy jonnek a kifogasok.
(egyebkent nem idegenekrol volt szo, mint mondtam

Súgó
A téma zárva.