Idézet: Carmaged - Dátum: 2012. 01. 16. 18:10
Ennyi erővel az öreg nénikének is joga van, pedig ő aztán tényleg meg tud ijedni, ha van valami. A volán mögött az ijedt reakciónak nem nagyon van helye, sajnos a higgadtság életet menthet. Ha az ember nem kapálózik. Merthogy a kiszaladó macska nem másik közlekedő...
Amúgy továbbra is tartom: simán el is aludhatott, álmából keltve produkál ilyesmit az ember, főleg, ha ráeszmél, hogy most eszmél... Olyankor tipikus az effajta reakció!
PÁV-on hallottam párat bukni, akik nem értették miért, pedig ők csak a kurvannyába kívánták a gyalogost, amikor lelépett szabályosan a zebrára, meg a rákanyarodó útra keresztben, vagy besoroltak eléjük, oszt az EGO megszólalt. Mire a tréner látta a reakciót, oszt buktatott, hiába a szabályok betartása. A szabályokban az is ott van, hogy legyünk empatikusak, türelmesek, segítsünk a másiknak. Ez tudom, hogy gumi, de a PÁV talán épp erre kellene, hogy szolgáljon, hogy figyeljék a psziché reakcióit, azaz nem a rendőr által büntethető, számon kérhető szabályok betartását, hanem azt, hogy az egyes helyzetekben milyen a sofőr reakciója, hogyan reagálja le a húzósabb helyzeteket, stb. Ez pedig piszok fontos dolog, mert 1 rakás cowboy rohangál az utakon, aztán valahogy sportos tuningverdákat elég sokat látok törve mostanság, nekem aztán mindegy, de csak van valami összefüggés. Nem a sebesség miatt, hanem a hülyeség miatt, ha veszed a lapot.
Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 16. 18:17 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."