HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1002
  • 1003
  • 1004
  • 1005
  • 1006
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#20061 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 06. 26. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 10:16

Csak az a kérdés, hogy miért NEKEM (általános alany) kell mindenre felkészülnöm, miért nem várhatom el, hogy a MÁSIK (megint csak általános alany) valamiképpen jelezze a külvilág felé, ha mondjuk lerohad éjjel kettőkor a főút közepén

Valamelyik este éppen tipikus plélda volt. Út szélén villogós rendőrautó, abból éppen kászálódtak kifelé a kukásmellényes arcok. Én 90ről lassítok, lassítok, húzódok befelé, mögöttem lévő rögtön meg is unta, majd padlógázzal nekiállt előzni, mert az biztos jó. Ezek ilyenek. Bammeg, én ha olyat látok, ami rendőr, vészvillogós, kukásmellényes csámborgó az út szélén lévő autónál, akkor lassítok baszki.
Make love not Wor.

#20062 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 26. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 06. 26. 11:27

Valamelyik este éppen tipikus plélda volt. Út szélén villogós rendőrautó, abból éppen kászálódtak kifelé a kukásmellényes arcok. Én 90ről lassítok, lassítok, húzódok befelé, mögöttem lévő rögtön meg is unta, majd padlógázzal nekiállt előzni, mert az biztos jó. Ezek ilyenek. Bammeg, én ha olyat látok, ami rendőr, vészvillogós, kukásmellényes csámborgó az út szélén lévő autónál, akkor lassítok baszki.

Ugye.
Ennyi kell csak, hogy ne ész nélkül menjen az ember, és máris kevesebb baleset volna.

#20063 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 10:40

Valamelyik este éppen tipikus plélda volt.

Ezt tényleg "tipikus" példának tartod? A "tipikus" példa nem épp az, hogy lassítasz, aztán a mögötted jövő is lassít? Ilyenből hány példát tudnál teljes részletességgel felidézni az elmúlt két hétből? Nyilván egyet sem, mert az ilyen mindennapos dolog, úgyhogy fel se tűnik. A türelmetlen köcsög meg azért nem olyan gyakran vág ki mögüled.

És még akkor is, ha ez egy jó példa arra, hogy a hátsó a hibás, arra is van példa szép számmal, amikor az első. Út szélén parkoló kocsiból szürke gatyában meg pulóverben ugrik ki a csóka csámborogni, aztán elcsapják. Nyilván azt is elkerülhette volna az autós, ha óvatosan megy, de a júzer is elkerülhette volna, ha úgy száll ki a kocsiból, hogy ha legalább nem látszik, legalább levonul az úttestről, hogy elcsapni se lehessen. Úgyhogy ha nagyon statisztikázni kell, akkor még mindig ott tartunk, hogy ha a kettőből az egyik észen lett volna, akkor nem lett volna baleset.

#20064 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 10:44

Indexeltél?

#20065 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 06. 26. 10:35

Ezt a tegnapi hülyét se értem, világoson belerongyolni egy kamion hátuljába? Mégis mi a f@szra figyelt ez? De ez legalább kanyarban vagy hol volt, de láttam már nyílegyenes úton délelőtt 11 körül száraz, tiszta időben valakit belerongyolni egy traktor pótkocsijába hátulról. Azt meg nekem ne mondja senki, hogy egy pótkocsit nem lehet fényes nappal időben észlelni...

Tudok olyat, aki fényes nappal ment neki a tehervonat utolsó kocsijának!

#20066 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 11:40

Ezt tényleg "tipikus" példának tartod? A "tipikus" példa nem épp az, hogy lassítasz, aztán a mögötted jövő is lassít?

Sajna nem úgy néz ki. Pályán ha állni látszik a sor és kirakom a villogót, ott még nem nagyon volt ilyen, de egyéb esetben kezd tipikus lenni, mert a mögöttem lévő nem akarja érteni és a rendőr biztos a parkolóban dokkolt, árokban hugyozik.
Make love not Wor.

#20067 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2012. 06. 26. 11:59

Tudok olyat, aki fényes nappal ment neki a tehervonat utolsó kocsijának!

Na, most Csepelen. Építik a vasúti átjárót, VérPsitike meg úgy szokott dönteni, hogy mikor nekem is piros, szemben is piros, akkor Ő szemben sávban padlógázzal kikerüli a sort. Most is éppen az volt, állunk szorgalmasan, nincs is sok autó, Pistike szemben sávba át, padlógáz, oszt S alakban kerülne, csak balról meg jött a vonat. És mennyi ilyet látni, amit el sem képzel...
Make love not Wor.

#20068 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 26. 11:44

Indexeltél?

Ja, amúgy ha nem? Én látom az újfajta piros villogós rendőrt, Ő meg mögöttem 10 méterrel már nem?
Make love not Wor.

#20069 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 11:40

Ezt tényleg "tipikus" példának tartod? A "tipikus" példa nem épp az, hogy lassítasz, aztán a mögötted jövő is lassít? Ilyenből hány példát tudnál teljes részletességgel felidézni az elmúlt két hétből? Nyilván egyet sem, mert az ilyen mindennapos dolog, úgyhogy fel se tűnik. A türelmetlen köcsög meg azért nem olyan gyakran vág ki mögüled.

És még akkor is, ha ez egy jó példa arra, hogy a hátsó a hibás, arra is van példa szép számmal, amikor az első. Út szélén parkoló kocsiból szürke gatyában meg pulóverben ugrik ki a csóka csámborogni, aztán elcsapják. Nyilván azt is elkerülhette volna az autós, ha óvatosan megy, de a júzer is elkerülhette volna, ha úgy száll ki a kocsiból, hogy ha legalább nem látszik, legalább levonul az úttestről, hogy elcsapni se lehessen. Úgyhogy ha nagyon statisztikázni kell, akkor még mindig ott tartunk, hogy ha a kettőből az egyik észen lett volna, akkor nem lett volna baleset.

Jaja. Vagy legalább körülnéz, hogy jönnek-e, mielőtt kiszáll.

Engem múltkor majdnem egyik kórház parkolójában ütöttek el, egy lábon ugrándozok, másik begipszelve, kocsi mögött mennék el, amikor közepéhez érek, világítani kezd a tolatólámpa, aztán lassan már jön is.
Még félreugrani se tudtam. Ordítok, meg verem a hátulját, erre megáll, oszt' les hátra, aztán elindul előre, át a padkán és elmegy.
Akkor elsőre azt hittem, csak szórakozik a béna csókával, és mákja volt, hogy egy lábon nem tudtam odamenni. De valszeg csak nem figyelt.

#20070 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 26. 12:09

Akkor elsőre azt hittem, csak szórakozik a béna csókával, és mákja volt, hogy egy lábon nem tudtam odamenni. De valszeg csak nem figyelt.

Múltkor láttam egy sírvaröhögős videót, nagydarab hölgyemény megy maga elé a hipermarket parkolójában, szövegel a telefonon, persze mindenfele néz, csak arra nem, amerre megy. Kocsi beáll a parkolóba (annak a kamerája rögzítette a cuccot), a jóasszony meg észre se veszi, csak megy tovább, pár másodperccel később szó nélkül felkenődik a motorháztetőre :Đ

#20071 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 12:13

Múltkor láttam egy sírvaröhögős videót, nagydarab hölgyemény megy maga elé a hipermarket parkolójában, szövegel a telefonon, persze mindenfele néz, csak arra nem, amerre megy. Kocsi beáll a parkolóba (annak a kamerája rögzítette a cuccot), a jóasszony meg észre se veszi, csak megy tovább, pár másodperccel később szó nélkül felkenődik a motorháztetőre :Đ

Mondjuk ja, gyalogosok is tudnak menni, mint a vakcsibe.

#20072 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 12:13

Link? Ez jónak hangzik
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#20073 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 06. 24. 13:38

Nem sokkal egyszerűbb mondjuk minimum 3 másodpercnyi távolságot tartani? Megbecsülni igen egyszerű. Kinézel valami "ojjektumot", aztán ha hamarabb érsz mellé mint 3 másodperc, akkor túlságosan belemásztál az előtted menőbe. Semmiféle távolságot nem kell becsülgetni, bármilyen kontrasztos objektum jó hozzá. A számolásnál pedig hozzá kell tenni a Mississippi szót a számokhoz, akkor betonbiztos. Bármilyen sebességnél működik.

En lattam mar olyat is, hogy festve volt az ut mellett jel, hogy ha en vagyok az egyiknel, akkor az elottem halado autonak a kovetkezo jel elott kell lennie, ha az auto van elobb, nem a jel, akkor elbasztam, es tul kozel megyek hozza (gy.k.: kovetesi tavolsagnyi tavolsagban "pecsetelve" van a palya szele).
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#20074 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 06. 26. 12:34

Link? Ez jónak hangzik

Előkeresem, talán acidcow-on volt.

#20075 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 06. 26. 12:34

Link? Ez jónak hangzik

Előkeresem, talán acidcow-on volt.

#20076 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 09:49

Mi az a mikroblogger?

Pl tumblr, ahol nem szokas regenyt irni, csak parsoros szoveg van, vagy meg az se, csak kep, vagy video.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#20077 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 06. 25. 22:29

...
ekkora tavrol meg nem veszfekezve is meg lehet allni 100km/h-rol is akar

Kanyarban is meg lehet állni ekkora távról. De legalábbis nem úgy belerongyolni, hogy belehal az illető. Nem?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20078 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 11:12

Ki nem szarja le? Az egyik, az illetékesek majd kibogozzák, hogy melyik. Itt a társaság egy része egyfolytában ezen pörög, hogy ki volt a hibás, de inkább azon kéne pörögni, hogy hogyan lehet megelőzni az ilyen baleseteket.

Te vajon melyik csoportban vagy?

Mert amiből nem kérsz, az pont az, hogy a saját dolgaidért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#20079 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 17:09

Ez tényleg körbe lett rágcsálva.
De ami tény: amíg te egy mozgó járművel egy akármilyen álló, vagy hozzád képest állónak mondható akárminek nekimész, csakis TE vagy elsősorban a hibás. Aztán a bíróságon lehet a másikra is felelősséget húzni, de az alap felelősséget nem változtatja meg. kukásmellény hány éve van előírva? Azóta változott a rád vonatkozó szabály?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#20080 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 26. 11:16

Sehol nincs 90 fokos kanyar, vegyétek már észre a szájbarakott iróniát. Beszélgessünk már értelmes dolgokról, ne egy idióta hasonlatot akarjatok már mindenáron a földbe taposni, csak hogy legyen valami, amibe gondolkodás nélkül bele lehet kötni.

Igen, nincs.

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1002
  • 1003
  • 1004
  • 1005
  • 1006
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.