HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#161 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 21. 16:31

Érdekesek ezek a Mirror's edge leírások, mert szövegben mindenki leírja, hogy unalmas meg ez rossz benne az rossz benne és mégis 7-8 pontokat adtok neki.

#162 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 17:14

Én személy szerint azért adtam meg a 7.6 pontot, mert voltak részek amelyek valóban bejottek.Kb. fele.Ha egész végig unalmas lett volna még akkor is kapott volna 6-ot.
De nálam nagyrésze a negatívumoknak apróság, szóval nem nagy pontlevonó.
Qwerty4

#163 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:12

Nekem a main theme zenéje  (Lisa Miskovsky) nagyon bejött...  :up:  :respect: ellenben a pályák alatti zenék monotonok és idegesítőek... Én boxon toltam végig, nekem bejött, viszont az üldözős részeket utálam....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#164 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 19:29

Idézet: Warton - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 16:31

Érdekesek ezek a Mirror's edge leírások, mert szövegben mindenki leírja, hogy unalmas meg ez rossz benne az rossz benne és mégis 7-8 pontokat adtok neki.

Nálam pl. 10/10 és szidni sem nagyon tudom. Egyedül a vakító és kikapcsolhatatlan bloom/hdr zavart, de élményben nekem tökéletes volt - és ami nagyon tetszett, hogy sok év óta az első valódi újítás játékfronton. Őszintén megmondom, nem emlékszem mikor élveztem ennyire egy játékot.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#165 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 19:44

Én egyáltalán nem éreztem forradalminak.De demokrácia van, mindenki gondoljon azt amit akar. :o
Qwerty4

#166 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 19:57

Hirtelen nekem sem jut eszembe hasonlo platformjatek ami belsonezetbe rejtozott. Ilyen szempontbol kellemes ujdonsag volt :up: De jateknak kicsit keves, gondolom ezert is vettek meg olyan kevesen ami miatt ugy dontott a fejlesztok/kiado hogy nem lesz masodik resz. Modnak elment volna de igy olyan 7 pontot adnek ra en is. Kicsit szenvedes vegigvinni, a szavatossag meg 0. Ahogy a Portalnal is de azt vegig elvezetes volt jatszani.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#167 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 21:02

Ha már minden leírja a véleményét, nekem meg ez egy 10/10-es játék. Első perctől az utolsóig élveztem és ha a vizsgaidőszaknak vége én kezdem is újra. A story is tetszett, a megvalósítás is, pont jókor jöttek be újabb elemek, fordulatok így soha nem laposodott el. A time trialok elég ideig lekötik az embert a főjáték után is. Ami nagy hiba, hogy nincs normális multiplayer, ezért én 9-et adnék rá. Zenét nem értem miért szólják le egyesek, téma zene nagyon jó, a játék közben pedig jó ahogy felpörög, nekem nem volt idegesítő, csak hozzátett a hangulathoz.

Jó, én kicsit más szemmel nézek a játékra, mivel én csináltam is. Én is ugráltam háztetőről háztetőre és ezt az érzést elég jól visszaadja.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550

#168 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 23:17

Mirror's Edge

+ Optimákolt motor
+ ütős design, atomdurva graf (bár néhol túl világos)
+ zene, hangok

- túl egyszerű
- néha frusztráló játékmenet
- sablon sztori
- utca szinten sincs civil

7/10
Összességében jó játék volt, csak az árazását rontották el:)

#169 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 23:30

Prince of Persia Prodigy

+ jól fut
+ remek design, effektek
+ addiktív játékmenet

- néha frusztráló közelharcok
- lehetett volna több cselekmény

8/10
Kellemes meglepetés volt

#170 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 07:58

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Azt kell mondjam hogy (még így oroszul is) az utóbbi idők talán legjobb shootere amivel játszottam. Fantasztikus hangulat, viszonylag változatos helyszínek, remek grafika és optimalizáció.
A játék alatt felcsendülő zenék átlagosak, ellenben az orosz szinkron borzalmas :) (nem a nyelv miatt, hanem a "beleélés" miatt ahogy megcsinálták xD)
A játék történetét passzolom, így azt most nem értékelném.

Ami tetszett
- Remek hangulat
- Fegyver bővítési/kereskedési lehetőség
- Interaktív "gombnyomkodós" részek (no mondjuk ez sok esetben idegesítő is volt)
- Nagyon szép grafika
- Tökéletes optimalizáció. (nem tudom hogy a dolog ezen részén a ruszkik munkálkodtak e, de ha igen, akkor követelem hogy az összes portolást ők csinálják a jövőben :) )
- Bonuszként: Pofás menü :)

Ami nem
- Az utolsó előtti robotos map..
- 1-2 kisebb bug (főleg a fizikával kapcsolatban. De ez nagyon nagyon elenyésző)

9/10

Összességében azt kell mondjam, sokkal jobban tetszett mint a GOW1 :)

#171 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 08:29

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 6:58

Összességében azt kell mondjam, sokkal jobban tetszett mint a GOW1 :)

Na ebben egyetertunk :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#172 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 18:09

American McGee's Grimm Volume 1 (2008)

Azzal kezdem, hogy mit is tartalmaz ez a Volume 1, az első évad mind a 8 részét, amelyek a kovetkezők:
A Boy Learns What Fear Is
Little Red Riding Hood
The Fisherman and His Wife
Puss in Boots
The Girl Without Hands
Godfather Death
The Devil and His Three Golden Hairs
Beauty and the Beast

A sorozat osszesen 24 részből és 3 szezonból áll.Én rovidke idő alatt az első szezont vittem végig, debütálásuk tavaly július és szeptember kozott esett meg, hetente egy új részt lehetett letolteni ingyenesen.
De én azért megvártam míg megérkeznek csomagokban és egyszerre toltam, meg amúgyis a videókártyám bedoglott.
Mint ahogy a címből is kiderül a játék Grimm meséket dolgoz fel American McGee sotét humorával és egyedi látvány és fantáziavilágával.Ugyan nem uti a nagy előd, az Alice szintjét, de tagadhatatlan/észrevehetetlen, hogy AM keze van benne.

Negatívumok:
-semmi kihívás, sajnos annyira nincs semmi, hogy egyből -15%-ot kap - úgy lehet végigmenni a játékon, mint forró kés a vajon és ez óriási baj
-mivel ez egy csomag, ilyen néven jelent meg hivatalosan is, így játékot mennyiségben is értékelem, túl hosszú a montonitás/konnyűség miatt, 5 rész lett volna az ideális sztem - azért ledaráltam egy nap alatt...

Pozitívumok:
-teljesen ingyenes
-látványvilág - jó ez, bár shotokon nem mutat jól, mozgásban érdemes nézni min. 1024*768-as felbontáson
-beteg, darkos, morbid világ
-torténetek, humoros karakterek, kiváló feldolgozások
-zenék, hangok
-credits
-állat, ahogy egy idillikus kornyezetet milyen darkos/beteg kornyezetté tudom változtatni pillanatok alatt
-EREDETI, nem tucatgyártmány, mégha tucatra is jelennek meg a részek

Értékelés:7/10

Szerkesztette: Qwerty4 2009. 01. 24. 18:15 -kor

Qwerty4

#173 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 18:45

Far Cry 2

Elöljáróban csak annyit szeretnék elmondani, hogy sem a az első részt sem a Crytek által készített Crysis sorozatot nem szerettem. Valahogy sosem éreztem a nyitott világot azokban a játékokban és nem tetszett a lineáris játékmenet, meg aztán ezek a mutáns/alien ellenségek sem igazán jöttek be. Ezért elég alacsony elvárásokkal tekintettem a Far Cry 2-re, nem is nagyon érdekelt, mert azt hittem, hogy ez is csak egy tucat fps lesz.

Ehhez képest elég nagy meglepetés volt a játék. 3-szor vittem végig 3 különböző nehézségi fokozaton. Nagyon tetszett a nyitott világ és a GTA-s nemlineáris játékmenet. Egyszer-egyszer bevallom én is meguntam a küldetések helyszínére történő kocsikázást, de annyira nem éreztem problémának mint egyesek a fórumon, meg aztán sok olyan mission van, ahová nem is kocsival kell menni, hanem hajóval vagy busszal, mert kocsival örökkévalóság.

A grafika gyönyörű és elég jól skálázható, tehát egy gyengébb gépen is gond nélkül lehet futtatni. Az MI is nagyon jóra sikeredett, bár néhányszor előfordult, hogy nem vettek észre a katonák, amikor észre kellett volna. Szeretném még megemlíteni a haveri rendszert. Nagyon nagy ötletnek tartom azt, hogyha lelőnek akkor nem kell újra kezdenem a küldetést a legelejéről, hanem jön egy haver és megment és folytathatom onnan, ahonnan lelőttek.

A történet nem igazán fogott meg, tkp. lényegtelen leegyszerűsítve talán annyi, hogy négerek irtják egymást Afrikában. :o  Talán néhány cutscene-el fel lehetett volna dobni. A játék vége ennek ellenére nem tetszett, olyan volt mintha a játék írója egyszer csak megunta volna az egészet aztán eldobta a 'csába. A történethez még annyit szeretnék elmondani, hogy a szereplők hangjai borzasztóak. Végig az az érzésem volt, mintha egy papírból felolvasták volna a szöveget, mindenfajta beleélés vagy színészkedés nélkül.

A játék leggyengébb pontja azonban a multiplayer, pont az ami miatt megvettem.  Ha sikerül bejutni egy szerverre akkor nagyon élvezetes, de egy szerverre bejutni nehezebb mint unlockolni az összes fegyvert a játékban. Nem is tudom ép ésszel felfogni, hogy hogy lehet egy multiplayer kezelést ennyire elbaszni.  Hogy lehet az, hogy egy szerverre nem lehet akkor joinolni amikor már megy a játék és miért kell megvárni, hogy mind a 16 slotot betöltse valaki, hogy elindulhassson a játék?? Remélem a következő játékuknál átgondolják még egyszer ezt a multiplayeres dolgot, mert a potenciál ott van a játékban, tehát nem reménytelen. Le kéne csak koppintani a CoD4-et!!! Ilyen egyszerű.

A játékhoz kapunk még egy pályaeditort is, amivel a legzöldfülűbb pályakészítők is tudnak nagyon igényes pályákat készíteni minden probléma nélkül. A Radiant tanulhatna tőle.

Összességében a Far Cry 2 nagyon jó single playeres játék, simán van benne 20-40 óra gémpléj, főleg ha valaki nem rohan végig a főküldetésen. A bruttó 7000 forintot simán megéri.

Pozitívumok
    :up: jól sklázáható, szép grafika
    :up: pályaeditor
    :up: nemlineáris játékmenet
    :up: sok mellékküldetés
Negatívumok
    :down: rossz multiplayer
    :down: történet és főleg a vége
    :down: szereplők hangjai

9/10

#174 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 18:47

Qwerty, hol találtad meg a Grimm teljes elso fejezetét, egyben?

#175 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 19:30

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 19:47

Qwerty, hol találtad meg a Grimm teljes elso fejezetét, egyben?

PÜ-t kapsz hamarosan...
Qwerty4

#176 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 16:21

Mirror's Edge

Már jópáran elmondták a véleményüket erről a játékról, de talán nem baj, ha én is megteszem.
Tulajdonképpen ez a játék nem más, mint egy Prince of Persia remix, hiszen szinte dettó ugyanazt kell csinálni - lehetetlen helyekre lehetetlen módokon elugrálni - Faith mozgáskultúrája erősen emlékeztet a Hercegére. Igazából a különbség "csupán" annyi, hogy itt az ugrabugrálós játékoktól eltérően nem TPS, hanem FPS nézetből zajlik a dolog, nem a mesés távol-Keleten, hanem egy modern nagyvárosban, illetve nem karddal kaszaboljuk az ellent, hanem ütünk-rúgunk-lövöldözünk. Igazából még ezt az FPS-ugrálást se lehet újnak mondani, mert már a Half-Life 1-ben is kellett ugrabugrálni - igaz, ott néha eléggé idegesítő volt az irányítás miatt: egyszerűen nem ugrálásra találták ki az akkori irányítást (Faith dinamikus és intelligens mozgása messze übereli dr. Freeman ilyen irányú képességeit).
És igazából ez zavar, ez a nagy hype a játék körül, hogy mekkora innováció is ez az egész. De ha ettől eltekintünk, nekem nagyon bejött. Remek hangulata van az egész játéknak, még az átvezető moziknak is, amit itt sokan lehurrogtak. Sejtem a művészi koncepciót emögött: eddig a játékok in-game grafikája rajzfilmszerű volt, míg az átvezető moziké filmszerű (ha nem a játék motorjával renderelték) - itt pont fordítva. Érdekes elgondolás...
Tetszett a sztori is, noha jópár dolog nem világos benne. Itt nem fogok spoilerkedni, hogy mik, meg aztán a folytatás(ok)ban sokminden kiderülhet még, de azért kevesebb elvarratlan szál nem ártott volna.
A hangok és a zenék szintén nagyszerűek, a remix album már kevésbé sikerült. Magyar felirattal játszottam végig, tisztességes munka, noha a stáblista egyes megfogalmazásain a földön fetrengtem a röhögéstől - nem azért, mert rossz, csak számomra roppant idétlenül hangzik. Aki teheti, nézze meg egyszer.

Összességében: 9/10

Szerkesztette: Sityi 2009. 01. 27. 16:22 -kor

#177 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 13:45

Kép

Mikor a játék megjelent, a baromi sok bug miatt úgy döntöttem hogy inkább abbahagyom.
A patch nemrég kijött, így hát újból nekiestem az elejétõl.
Azt kell mondjam nagyon megszerettem ezt a játékot. Igazából magával a gameplay-el ár az elején em volt gondom, inkább (mint említettem) a hibák tántorítottak el attól hogy foglalkozzak vele.

Ami tetszett:
- Remek fizika. Szinte az egész környezetet 0-ra rombolhatjuk
- Akciódús játékmenet
- Sok fegyver, jármû, és egyéb eszköz.
- Eldönthetjük hogy melyik város/banda oldalán állunk
- Ha minden missziót (melléküldetéseket is) teljesítünk, egész hosszú.

Ami nem
- Nekem nagyon hiányoztak a zenék (1-2 missön alatt van, de ez nagyon kevés)
- Sok esetben használhatatlan a GPS
- A bázisunkon lehetett volna egy fegyverkereskedõ :)
- A jármûvek irányítása eléggé kritikán aluli, ám de szokható.
- Még mindig maradt bent bug, szép számmal (de hálisten nem megy a játszhatóság rovásárára)
- a Gombnyomogatós rendszer kicsit idegesítõ eleinte.
- Felemás grafika. Bár ha azt nézzük hogy ebben a stílusban nem sok ennél szebb játék van, abszolút nem vész a dolog.

Fõleg a sok bug miatt adok neki csak 8/10-et.

Összességében azthiszem kijelenthetem hogy az eddigi legjobb GTA klón amivel eddig dolgom volt.

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 01. 31. 13:48 -kor

#178 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 22:31

GTA IV

Bevezetésképpen elmondom, hogy hihetetlenül vártam a játékot már, konzolos beszámolók alapján valami nagyon jóra számítottam, többször is megfordult a fejemben, hogy veszek egy ps3-at csak emiatt, de végül (szerencsére) nem így tettem.

Bár tény, elég jól összerakott játék a gta4 de messze nem olyan jó, mint ahogy beharangozták, meg amilyenre számítottam azok beszámolója alapján akik játszottak vele konzolon.
Bár sokan panaszkodtak bugokra meg lefagyásokra, szerencsére nálam ebből az égvilágon semmi sem jelentkezett, ok 1 havi játék alatt kb 3szor kidobott az asztalra valami hibával, de ez még belefér.

+
  • Kiváló fizika és törésmodell, bár ez nem újdonság a GTA esetében, a járművek mozgása mindegyik részben elsőrangú volt, de ebben még egy szintet rátettek.
  • Szép grafika, főleg a 2. patch megjelenése óta sokat javult a kinézete, valami leírhatatlan hangulata van, ahogy éjszaka a times square utánzatnál a csúcsforgalom kinéz.
  • Végre tényleg úgy érzem, hogy egy városban vagyok, a forgalom nem, néhány kódorgó autóból áll, hanem sokszor tényleg látóhatáron túlnyúló kocsisorok vannak.
Ezek a tulajdonságok számomra elegek ahhoz, hogy jó hosszan elszórakozzak vele, főleg a legelső, de sajnos ezzel ki is fújt minden pozitívum amit el tudok mondani.

-
  • Összefüggéstelen, se füle se farka történet, olyan mintha egy kisstílű bűnözőt alakítanánk, aki minden szar melót elválall szaré hugyé, ami egy ideig ok is, de amikor már 1 millió dollár van a számládon, kissé vicces, 5-10e -ért kifutófiút játszani. Lényegében olyan a játék mintha csak mellékküldetések lennének, fő történetszál nélkül.
  • Ezzel el is érkeztünk a másik nagy negatívumhoz, nevesint ahhoz, hogy mellékküldetések egyáltalán nincsenek. Ami a régi gta-kban megszokott volt, tűzoltós, mentős, taxis az ebben nincs, és semmilyen egyéb más sincsen. Egyedül a rendőrös van, de ez édeskevés szerintem.
  • Sokszor látványosan scripteltek a küldetések, ami nagyon kiábrándító, már már úgy éreztem néha, hogy nem is játszom, hanem egy rolling demót nézek.
  • Bár ez izlés kérdése, de a játékban levő rádióadók egyáltalán nem jönnek be, a mennyiség hjelyett inkább a minőségre kellett volna hangsúlyt fektetniük. Meg eleve hiába van 20 rádióadó, de a műsoruk 20 percenként ismétlődik kb, ami megintcsak zéró. A régi gta-kban 1-1 rádióadó legalább 1 órás volt.
  • Szintén a rádiókkal kapcsolatos negatívum, ezek összevissza kezelése, szól egy rádió, kiszállsz az autóból, majd nemsokkal később beszállsz egy másikba, ha ugyanarra az adóra tekersz, nem ott folytatódik amennyi idő eltelt, hanem random, legtöbbször 5 perccel visszatekerve ahhoz képest ahol előzőleg abbamaradt. Ez pedig nem kicsit idegesítő.
  • A randizás meg a barátok létének semmi értelme, mert értékelhető haszna nincsen ha valakival jóban vagy, bár mindegyik ad valami extra képességet ezek gyakorlati haszna 0. Pl az egyik azt tudja, hogy eltünteti a körözést, de csak 2-es körözési szintig, aminek azért nincs értelme, mert a 2-es körözési szintet, kb 5mp lerázni, és itt van egy újabb negatívum.
  • A Kihívás ill annak hiánya, nem azt mondom, hogy legyen lehetetlenül nehéz, de a legtöbb küldetés gyerekesen könnyű, még aminek nehéznek kéne lennie azok is.
  • A GTA: SA -hoz képest jóval kevesebb tartalommal bír a játék, még ha önmagában nézve így sem kevéssel akkor is csalódás.

Sokáig vaciláltam hogy hány pontra értékeljem, azt hiszem 7.5/10 reális lesz.

Ha a saints row 2 a gta4 grafikájával és fizikájával rendelkezne akkor földbedöngölné az egész gta-t egy szempillantás alatt.

#179 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 22:51

Max Payne

Elképesztő de még ennyi év után is élvezetes a játék és le tud kötni. És még grafika is elviselhető, ha eltekintünk a baltafejű npc-ktől.

+
  • Játékmenet magával ragad, ha egyszer elkezdesz játszani nagyon nehéz újra abbahagyni.
  • Kihívás: Éppen annyira nehéz, hogy azért ne lehessen simán végigrohanni rajta, de nem olyan nehéz, hogy a haját tépje az ember, vagy tördelje a klaviatúrákat.
  • Hihetetlen jól kidolgozott történet, kevés játék van, ami hasonlót tud felmutatni.
  • A komor hangulat nagyon jól átjön, a képregényszerű átvezetőket általában nem kedvelem, de ebben az is jó hatással van.

-
  • A játék előrehaladtával romlik a pályák kidolgozottsága, minél közelebb érsz a végéhez annál elnagyoltabbnak tűnik.
  • 3 részre van osztva a játék, de ezzel is az a helyzet, mint a kidolgozottsággal, az első résznek kb a fele a második rész játékidőben, a harmadik pedig még annál is kevesebb.
  • Ehhez kapcsolódóan kijelenthető, hogy elég rövid a játék, 2-3 délután alatt végigjátszható, ha az ember nekiül.

9.5/10

#180 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 09:26

Monster Trucks Nitro

Emlékeztek még az ElastoManiara? Tavaly a Steamen kijött egy ehhez nagyon hasonlító játék, a Trials 2, aminek egyfajta továbbgondolása a MTN, csak itt nem triálmotorral, hanem monster truckokkal kell a pályákat abszolválni.

+
  • garfika: ugyan nem Crysis szintű, de kellőképp kidolgozott és szép, ráadásul eléggé optimalizált ahhoz, hogy gyengébb gépeken is jól fusson
  • irányítás: remekül lehet irányítani a "kis" autókat, akár billentyűzetről is
  • fizika: nem hiperrealisztikus, de átgondolt a rendszer - minden úgy dől-borul-pattog-robban, ahogy arra az ember számít
  • nehézség: könnyű sikerélményt szerezni már az elején, de ha ki akarod maxolni a játékot, kellőképp nehéz is
  • kiváló mókafaktor (ezt nehéz szavakkal leírni, de mulatságos, ahogy a kocsival próbálsz manőverezni a terep és egyéb akadályok között)
  • nem csak ész nélkül kell a gázt nyomni, gondolkodni is kell (főleg a későbbi pályákon), hogyan teljesíthető az adott szakasz

-
  • rövid: az alap 24 pályát kb. 1-1,5 óra alatt ki lehet végezni, ha nem a minél jobb időre koncentrálsz (remélhetőleg ehhez is lesznek extra pályák, mint a Trials 2-höz)
  • kevés autó, ráadásul tapasztalataim szerint a kék a legjobb (a többivel érezhetően nehezebb a játék)
  • nincs online ranglista (nem úgy, mint a Trials 2-ben), így az egyedüli indok, amiért kimaxold a játékot a Forma-1-es monster truck, ami édeskevésnek tűnik
  • az utolsó pálya elképesztően nehéz a többihez képest

Összességében: 7/10

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »