HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#981 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 24. 19:00

MoH: Warfighter
- kurva jó volt (graff, hangok, játékmenet/élmény, irányítás, fegyverek, akció), de ennyire pofátlanul rövid single-lel idén még nem volt dolgom...élveztem nagyon, de a pofám leszakadt mikor láttam, hogy beúszik a credits ^^
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#982 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 06:02

Dishonored

Én imádom a videójátékokban a történeteket, és manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a fejlesztők arra, hogy teljesen bele tudd magadat élni a hős szerepébe. A filmszerü, drámai élmények manapság már alapkövetelménynek számitanak minden AAA játékban. Ellenben a játékmenet úgy érzem eléggé stagnál, hiányzik a kreativitás, ezért is van hogy manapság bizonyos játékokban már jobban várom az átvezetőket, mint magát a játékot...

De a Dishonoredben ez forditva volt számomra. Ilyen jó játékmenettel rég találkoztam, minden egyes perce élvezetes volt és nem bántam egy másodpercet és forintot sem amit rászántam a játékra. Igazából az embernek csak a fantáziája szabhat határt itt; természetesen minden feladatot meg lehet oldani a legszembeötlőbb módon, de ha valaki egy ölés nélküli végigjátszást akar csinálni, akkor bizony nem árt a kreativitás! Nekem általában nem tetszenek a lopakodós játékok, de itt tényleg beszippantott magába a hangulat. A level design is hibátlan, olyan érzése van az embernek mintha mindenre gondoltak volna a fejlesztők; minden "látható" helyre el lehet jutni, és mindenhol van valami ami egy újabb lehetőséget nyit egy kreativabb megoldásra. Talán ezért is tud annyira frusztráló lenni ha az ember talál egy falat vagy platformot amit nem lehet megmászni... de ez nagyon ritka. :)

Nekem 3 játék keverékének érződött. Half Life, Bioshock és Assassins Creed. De ennek ellenére teljesen friss és egyedi a játékmenet, egy meglehetősen szépen megtervezett univerzumban.

De akkor miért is nem 10/10? Hát, 2 dolog miatt.

Egyrészt, rövid. 8 óra alatt (Steam szerint) játszottam végig, pedig igyekeztem a legtöbb mellékküldetést is megcsinálni, és egyáltalán nem rohantam, sőt. Ez igy sajnos kevés. Legalább 2x ilyen hosszúnak kellett volna lennie, és bár lehet azt mondani hogy "játszd újra", azért az nem ugyanaz, hisz pont az a lényeg az egészben hogy az ember fejlesztgeti a karakterét...

A másik nagy probléma a történet. Hatalmnas kihagyott ziccer, de komolyan ,egy ilyen szépen megkreált univerzumban olyan történeteket lehetett volna kreálni hogycsakna. Ehhez képest kaptunk egy teljesen átlagos, kiszámitható, logikailag gyenge lábakon álló valamit.
Spoiler

Remélem hogy lesz folytatás, bár azt is nagyon remélem hogy egy teljesen új karakter/történet személyében, mert maga a lezárás egyébként korrekt volt.

8/10
JóSebesség

#983 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 25. 12:41

Mafia II (2010) 7.5

Újra végigjátszottam, annyit tennék még hozzá a korábbiakhoz, hogy nem csak a rendőrség ai-ja pocsék, hanem az ellenfelek és az utcán a gyalogosoké, közlekedőké is, ill. leginkább nemlétező. PL.

Gyalogosok ha az autó eleje feléjük áll, akkor már visítoznak meg ugrálnak össze vissza. A legviccesebb amikor egy kanyarban mész, és a járdán az összes gyalogos visít meg ugrál, mert hiszen az autó eleje adott pilllanatban feléjük mutatott :omg:
Ráadásul legtöbbször nem el ugrálnak az autó elől, hanem elé ugranak. Meg beleakadnak ha pont úgy állsz meg, niincs útvonalkeresésük. Aztán a közlekedő autók a másik, teljesen irreálisan közlekednek, sokszor az útra 5 centire belógó akadályon fennakadnak, nem bírnak tovább haladni. Balra kanyarodás szabályait abszolut figyelmen kívül hagyják, a sáv bal oldalából kanyarodnak rendszeresen jobbra.Stop táblánál a főút forgalma ugyanúgy állóra fékez ahol nincs is stop. Ha csak megpöccinted a dudát, az eredmény az, hogy még a 150m-re autók is satufékeznek egyet. Nagyon vicces amikor autópályán mész és rádudálsz valakire akkor bevágja előtted a féket, és elkerülhetetlen az ütközés, mert ezt még nem említettem, de a közlekedő autók, nem a kocsik képességeinek megfelelően viselkednek, 10x jobban gyorsulnak mint amikor te vezeted, és megállni is hamarabb tudnak. A közlekedési lámpák szökőévente egyszer váltanak. Gyakorlatilag éseélytelen a kresz szabályokat betartva közlekedni a játékban, mert idegbajt kapsz. Ennél Mafia 1-ben is jobb volt a közlekedés, ott legalább nem álltak meg az autók a zöld lámpa előtt, és eleve sokkal logikusabban és kiszámíthatóbban viselkedtek.

Aztán visszatérve az ellenfelekre, azoknak nincs is ai-ja, látszik, hogy egy előre megírt útvonalon mozoghatnak csak, és ha ez az útvonal pont úgy viszi őket, hogy a géppuskád elé sétálnak sorban az se probléma nekik. Minden egyes ellenfélnek van egy külön script írva, hogy mit fog csinálni, és hova fog fedezékbe húzódni.

Szerkesztette: Mumia 2012. 11. 25. 12:43 -kor

#984 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 08:42

Assasins Creed 3

HA összegezni kellene azt mondanám hozta a szokásos formát, de kicsit más köntösben. Elmúlt belőle az a misztikusság amit lehet hogy pont az előző részekben feldolgozott történelmei korok és helyszínek adtak, és pon ezért kicsit sivárnak tűntek nekem a városok (pontosabban az a 2 db város). Semmi egyedi nem volt a településekben és ez zavaró volt.
A történet viszonylag rendben volt de mintha kifogytak volna az ötletekből a fejlesztők így a 3. részre, illetve a fő szál is olyan erőltetett. Gyorsan halad és néhol emiatt az időbeli ugrások miatt megszűnik a folytonosság.
Sok mellékes dolgo van amit elérhetünk, megcsinálhatunk. A tanya fejlesztése jó gondolat volt de valahogy nem láttam értelmét az egész játékon keresztül mert szinte nem befolyásolt semmit. Az rendben hogy a megtermelt dolgokat el lehet adni de ritkán van ideje erre az embernek, illetve nem is nagyon éri meg mert alig jött belőle pénz. Hiába emelik ki hogy jól válasszuk meg a kereskedőt kinek mit adunk el mert aszerint alaku la profit, végülis ez igaz de tök mind1 mit adunk el mert mindig van 1 árus akinél a legtöbbet kapjuk érte.
Vadászgatni is lehet amit inkáb ilyne minijátéknak neveznék a játékon belül mert párszor még poénos de utána kb annyi csak van. Maximum ha az ilyen cucc összeszedős missziókat is teljesíteni akarjuk akkor számít valamit. Itt jegyezném meg hogy a farkasok/pumák/medvék/szarvasbikák/hiúzok támadásai idegesítőek egy idő után, meg sehogy nem lehet elkerülni az összetűzést ha már rohangálnak körülöttünk.
Mellék szálból nekem a legjobban a hajós missziók tetszettek, illetve az ehhez kapcsolódó kincs kereséses küldetések ezekbe volt fantázia és kellően érdekesek voltak a helyszínek. A tengeri csaták is pont jóra sikeredtek nem is neház de nem is könnyü meg kell hozzá kis szerencse is. (pl hogy ne akkor emelkedjen ki egy hullám a két hajó között amikor ép készülsz rommá lőni a másikat mait aztán a felemelkedő víz megfog)
Harcrendszer nem sokat változott mondhatni semmit sőt egyszűbb lett mert a fegyverekből kb min1 mi van nálad nem leszel hatékonyabb, meg amugy sincs annyi lehetőség mint az előző részekbe.

Ami nagyon zavaró volt az a már már idegesítően hosszú átvezetők tömkelege.

Grafika az a szokásos színvonal amihez az évszakváltás is hozzátesz valamicskét.

Összeségében jól sikerült de vannak hiányosággai történet és játékmenetben bőven.
Jó jó de mégsem az igazi olyan 7-7.5 et adnék neki ha értékelni kellene. Ez az Amerikai történet szerintem nagyon nem illik bele az egész sorozat arculatába.

ps. 22 óra játékidő és 90% os teljesítéssel értem a végére.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 12. 03. 08:58 -kor

#985 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 10. 19. 14:46

A gépigénye csak átbaszás, a 9800 GT- vel simán megy, pedig szerintem az sem tudja. Egy próbát tegyél a warezzal, hogy milyen sebességel fut.

Utólag jelzem, hogy természetesen kipróbáltam, mert neten több helyen írták, hogy sima DX10-es VGA-val is megyen. Hát ment is! FullHD, élsimítás menüben és minden fullra tolva tökéletesen futott. Csodálkoztam is volna a Mass Effect 3 után ami szintén tavalyi és az is az UE3 hajtja. Bár már nem mai gyerek, de azt kell, hogy mondjam tán sose lesz ilyen hosszú éltetű és jól optimalizált engine.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#986 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 16. 11:21

Far Cry 3 (2012)

Sokat gondolkoztam hogy kezdjek el írni erről a játékról de még mindig nincs ötletem se. Az első benyomásom eléggé negatív volt a játékkal kapcsolatban, de később azért bele lehet rázódni a játékmenetbe, ha elfogadod, hogy semmi ráhatással nem vagy a történetre, csak hagyod hogy minden történjen ahogy a készítők elképzelték.

Ez az egész játékra jellemző minden szempontból, hogy nincs választási lehetőséged, a játék nem tolerálja a különcködést, vagy mindent úgy csinálsz ahogy a készítők elgondolták és akkor viszonylag szórakoztató a játék, vagy csak szenvedni fogsz, és a frusztráltságod nő. Bár open-world a játékról van szó, de ez sok pluszt nem ad, az előbb említett kötöttségek miatt, az egyetlen dolog amit szabadon megválaszthatsz, hogy hány mellékküldetést csinálsz meg két fő küldetés között. De mivel a mellékküldetések teljesen 0-k kidolgozottság szempontból. Így én nagyon gyorsan hanyagolni kezdtem őket. Talán 1-et csináltam meg minden típusból. A mellékküldetések egyébként 4 csoportra oszthatók:
  • Szállítás: Egy autóval vagy quaddal kell megadott időn belül végigmenni egy pályán
  • Versenyzés: Egy autóval vagy quaddal kell megadott időn belül végigmenni egy pályán (igen direkt írtam pontosan ugyanazt, ugyanis a két küldetéstípus között valóban ennyi a különbség)
  • Vadászat: Egy meghatározott fegyverrel kell elejteni egy kiemelt vadat áltlaában íjjal.
  • Bérgyilkolás: Egy meghatározott fegyverrel kell megölni valakit általában késsel

És ennyi, ezzel kifújtak a mellékküldetések, mindegyikből van ~15-20 db de én nem láttam értelmét, mivel csak pénzt kapsz érte, de a tárolható pénz limitálva van. Ezzel el is érkeztünk a játék másik sarkallatos pontjához, a craftoláshoz.

Sok leírásban és review-ban olvastam, hogy a skyrim-hez hasonlítgatják a játékot emiatt, mert van benne craftolás. De ez így egy ordas baromság. Attól nem lesz semmi köze a játéknak a skyrimhez mert ebben is van craftolás. A legnagyobb különbség a skyrim és e között, hogy míg a skyrimben lehet craftolni. Tehát rád van bízva, hogy a játékstílusodnak mi felel meg, craftolsz vagy sem. Addig a FarCry-ban, kényszerítenek a craftolásra.Ugyanis csak és kizárólag azzal bővíthető az inventory mérete. Alap esetben 1 azaz EGY db fegyver lehet nálad egyszerre, és mindegy, hogy az kispisztoly vagy rakétavető, egy db lehet nálad. és slussz. És e mellett összesn 1 tárnyi lőszer lehet nálad tartalékban. Ennyi a repertoárod, ha nem craftolsz. Én a játék elején próbáltam elkerülni a craftolást, mert én skyrim-ben se gyártottam soha semmit, meg Fallout3-ban sem. Azokban a játékokban mégse éreztem ennek semmilyen hátrányát, simán játszhatóak anélkül, hogy bármit is kotyvasztanál vagy építenél bennük. Mivel a legtöbb tárgy amit azokban gyártani lehet vagy megtalálhatóak készen is, vagy nem létszükségletek. Itt viszont ahogy írtam csak és kizárólag így lehet bővíteni az inventory-t. Nos ez még önmagában nem lenne probléma, a problémák ott kezdődnek, hogy pl a fegyvertárhely bővítéséhez hegyikecskebőr kell, igen, csak és kizárólag az jó, míg a lőszertartalék bővítéséhez, csak és kizárólag vaddisznóbőr jó. Tehát igen, ahhoz, hogy több fegyvert vagy lőszert tudjunk magunkkal vinni vadászni kell. DE van egy kis gond, mégpedig az, hogy én az egész játék során EGYETLEN egy hegyikecskét láttam, ráadásul akkor még nem tudtam, hogy az kell fegyvertároláshoz, így nem is foglalkoztam vele. Később amikor rájöttem hogy kénytelen vagyok cratoflni, akkor viszont hiába mentem vissza jópárszor arra a két helyre ahol a térkép szerint hegyi kecske van, és campeltem ott 10 percen át, nem volt egy fél kecske sem. Így végül végigszenvedtem a játékot egy fegyverrel jobb híján. A legviccesebb az egészben, hogy később enyhe spoiler (de tényleg minimális)
Spoiler
még akkor is az állatbőr zsákoktól függ a tárolókapacitásod, biztos nem néznének rád hülyén a kecskebőr pisztolytáska és a nyers disznóbőr hátizsák miatt á nem.
Nem tudom felfogni miért nem lehetett ezt opcionálisra tenni, hogy ha nem akarsz craftolni akkor miért nem lehet megvenni a táskákat és hátizsákokat a boltban is.

Így kénytelen voltam jobb híján egy fegyverrel és 2 tárnyi plusz lősszerrel végigvinni az egészet, azért két tárnyi mert a tutoriál részeként egy lőszertáskát lehet craftolni, és akkor konkrétan elvezet a játék egy olyan helyre ahol hemzsegnek a vaddisznók de később azokkal is alig találkoztam. Tigris és Leopárd viszont úton útfélen van. És ezzel elértünk egy másik érdekes ponthoz a játékban, a vadállatokhoz. Ezek a legváratlanabb helyen és időben tudnak felbukkanni, és mindig akkor támadnak hátba amikor legkevésbé kéne. Pl éppen harcolsz egy csoport kalózzal, amikor hátulról rádugrik egy tigris. Ez nem egyszer fordult elő velem a játékban, és nem csak a dzsungelben, hanem a nyílt tengerparton rendszeresen. A legviccesebb, hogy iszonyat erősek, volt olyan a játékban, hogy éppen el akartam foglalni egy bázist, amikor megjelent egy leopárd, és simán lemészárolta az összes kalózt a bázison helyettem.

De hogy írjak olyat is ami szerintem jó a játékban, az egyik dolog, hogy úgy lehet biztonságossá tenni a mozgást a szigeten, hogy bázisokat foglalsz el, és akkor az adott bázishoz tarotó terület az ellenállók irányítása alá kerül. Emiatt a játék kicsit hasonlít Mercenaries2-höz, a probléma csak az, hogy míg ott a barátságos fakciók mindig segítenek, addig itt tökegyeül kell elfoglalnod a bázisokat, azért hogy utána diadalittasan bevonuljanak a rakayatosok akik semmit se csináltak, még csak nem is nézték, hogy elfoglalod a bázist. De ezzel ki is fújt a hasonlóság. A legjobb dolog a Mercenaries-ben az volt, hogy bármikor kérhettél utánpótlást. Pl helikopterrel hoztak neked járművet, stb. Itt meg rendszeresen előfordult, hogy jármű nélkül maradtam, és kilómétereket kellett gyalogolni, mert csak a vakszerencsén múlik, hogy találsz e járművet vagy sem. Általában úgy volt, hogy amikor gyalog mentem akkor rendszeresen sehol semmi, de amikor autóval akkor meg szinte sorban álltak az út mellett a kocsik. Érdekesség még, hogy a távolságokat szerintem erősen csalva mutatja a program, mert amire 500m-t ír az ránézésre több km-nek tűnik sokszor, persze gyalog minden hosszabbnak tűnik :)

Még egy dolog tetszett a játékban ez a térkép feloldásának módszere, hogy a teljes területen van 18 rádiótorony és ezek bekapcsolásával lehet az adott területet láthatóvá tenni a térképen. És ha bekapcsolsz egy tornyot akkor látványosan megmutat néhány érdekes pontot a játék az adott területen belül. És a tonyokra való feljutás folyamatosan nehezedik. Az elsőnél még szinte simán fel lehet sétálni lépcsőn, a végén meg már fel le kell ugrándozni össze vissza.

Ami a grafikát illeti, a textúrák mérete és a tárgyak kidolgozottsága átlagos, de a bevilágítást nagyon eltalálták, így néha nagyon szép képeket tud produkálni a játék, főleg napkelte és naplemente közben. Viszont az éjszaka nagyon rossz, gyakorlatilag nincs sötét, csak az ég vált át feketére kékből.

A játékmenet harci része leginkább Farcry első részére hasonlít, kibővítve egy takedown rendszerrel ami skill pontokkal bővíthető.Ez a része a játéknak jó, ezzel nincs gond, kb ez volt az ami miat végig is játszottam, mert a harcok jók benne.

Amivel probléma van az a mentés, ha egyáltalán lehet erről mentésként beszélni. Nem is értem, hogy openword játékban miért eröltetik a checkpoint rendszert, nyilvánvaló, hogy totálisan alkalmatlan rá. Biztos sürgette a határidő őket azért dobták ki így ,mert nem tudom elképzelni, hogy ezt így jónak gondolták. A chekpointokon semmit se ment a játék, szó szerint semmit. Ha visszatöltesz egy checkpointot, eltűnik a járműved, eltűnnek az ellenfelek, az összes felrobbantott épület és lerombolt tereptárgy újra ép lesz. Pl mivel pozícióhoz van kötve a checkpoint, ha berohansz a checkpointhoz és eléred, majd meghalsz mert leöl a 620 katona aki mellett elrohantál, akkor betöltve a cp-t már nem lesz ott senki, mert a készítők úgy képzelték, hogy mire odaérsz már leöltél mindenkit. Na meg amikor küldetés kezdésénél eléred a "mission zone"-t akkor sincs lementve, hogy honnan érted el, simán lehet, hogy bár te északról közelítetted meg a bázist, de ha visszatöltöd az állást, akkor a déli kapunál basz le a játék. FarCry1-ben azért működött jobban a checkpoint rendszer mert az líneáris volt, de openword-ben láthatóan baromság.

Ami a történetet illeti eléggé felemás volt, ráhatással abszolut nem vagy rá, csak sodródsz és követni kell houdini kalandjait. Ja jason brody valami houdini reinkarnáció lehet mert a játék során legalább 5x szabadul ki különféle helyzetekből. Oké, hogy suspension of disbelief, de ez azért már túlzás, hogy amikor 3x kiszabadult még 4x-re se lövik fejbe azonnal, és még mindig úgy kötözik meg, hogy simán ki tud szabadulni. A kis buzigyerek (legalábbis a hangja olyan) hirtelen rambóvá válik. Csak ez a változás kicsit túl gyorsan ment végbe, kb a játék első 5 percében. Mert ha valami exspecialforces történetet adtak volna be azt elhittem volna, de így lófasz néhogy már.
Spoiler

A főellenségekkel való kűzdelem teljesen értelmetlen és elvont volt, úgy kezdődik, hogy éppen halálodon vagy, aztán átkerülsz egy álomvilágba ahol legyőzöd őket, majd visszakerülve a valóságba ott fekszenek holtan WTF.

Na akkor lássuk pontokba rendezve az értékelést

+
  • Látványos grafika
  • Játékmenet (akció része)
  • Nagy bejárható terület
  • Területfoglalás módja és rádiótornyok
-
  • Craftolás kényszerítése (és a szükséges állatok megtalálhatatlansága)
  • Szar Checkpoint alapú mentési rendszer
  • Sok gyaloglás jármű hiányában
  • Teljességgel hihetetlen történet

Értékelés:

grafika/megvalósítás: 9/10
történet/hangulat: 5/10
játékmenet/irányítás: 10/10

összhatás: 7.5/10

Szerkesztette: Mumia 2012. 12. 16. 11:34 -kor

#987 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 16. 12:07

Én utoljára ezt fejeztem be:

10/10, kész. Nem tudok rá rosszat írni. :)
Egyedül talán csak annyi hogy néhol túlon túl is sötét.

#988 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 16. 16:36

Nem rég fejeztem be a StarCraft 2-t :D
Végre így 2 év elteltével sikerült viszonylag elfogadható áron megvennem, habár még így is ez lett a legdrágább játék amit eddig megvettem :s
Összességében nagyon tetszett, szokás szerint jó volt a story, a karakterek, a helyszínek, az egységek.
Mindenkinek bátran ajánlom akinek egy jó kis stratégiára lenne szüksége.
Az egyetlen baj, hogy most megint egy csomót kell várnom, hogy megjelenjen a következő rész és annak is elérhető ára legyen...
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#989 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 19. 00:00

Saints Row 3

Pont egy fél éve hagytam abba, már meg volt az 50-es szint meg minden, a mayhemes meg többi fun küldetést megcsináltam. Ma este meg 2 óra alatt befejeztem a sztorit, már eléggé a végén jártam,

SPOILER!

a végén az 'I need a hero'-s rész jó volt, de a Mars nem kellett volna már talán ^^

SPOILER off

Öszességében szórakoztató volt és voltak benne néhol jó humorok, de sztori egy nulla, azért így is sokat játszottam vele (nem ma, fél éve) nem volt rossz, de nekem bármelyik GTA többet nyújt (sokkal többet).

6/10

Szerkesztette: Drat 2012. 12. 19. 00:06 -kor

#990 Felhasználó inaktív   ELED3L 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 20. 12:01

Crysis és g*cire tetszett
természetesen már vagy 4-5x kivittem, de muszáj volt még egyszer :) a 2-est nem tudom beszerezni, 3-asról nem is beszélve
az egész játék ultra király, de voltak hibák, amik nem a játék miatt voltak hanem a gépem miatt, a játék vége felé elkezdtek a fák és a bokrok villogni, négyzet alakúan textúrásan villogott már minden a helikopterből kinézve, aztán a hajón már nincsenek bokrok meg fák, viszont akadt mint az állat, egyszer kaptam is egy kékhalált, be is f*stam hogy mi van, de végül kivittem

azt tervezem hogy deltán viszem még egyszer végig és hagyom egy jó darabig megint, a 2-esre hajtanék rá, imádom a nanoruhát, az űrlényeket, minden olyan jól meg lett csinálva

#991 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 20. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 12. 19. 00:00

Saints Row 3

Pont egy fél éve hagytam abba, már meg volt az 50-es szint meg minden, a mayhemes meg többi fun küldetést megcsináltam. Ma este meg 2 óra alatt befejeztem a sztorit, már eléggé a végén jártam,

SPOILER!

a végén az 'I need a hero'-s rész jó volt, de a Mars nem kellett volna már talán ^^

SPOILER off

Öszességében szórakoztató volt és voltak benne néhol jó humorok, de sztori egy nulla, azért így is sokat játszottam vele (nem ma, fél éve) nem volt rossz, de nekem bármelyik GTA többet nyújt (sokkal többet).

6/10

Innen látszik mennyire különböznek az izlések :)
Nekem pl SOKKAL jobban bejött mint a gta bármelyik része. :)

#992 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 21. 23:52

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 12. 20. 18:38

Innen látszik mennyire különböznek az izlések :)
Nekem pl SOKKAL jobban bejött mint a gta bármelyik része. :)

Mindkettőnek van pozitív és negatív oldala de összességében a gta pozitívumai erősebbek mint a saints row pozitívumai. A kettőt összegyúrva létrejöhetne a tökéletes játék. De külön-külön mindkettő elvérzik valamin, a saints row csúfosan fizika és grafika terén.

#993 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 06:53

Hát a volition grafikusai sosem voltak a toppon ez tény és való :D
Egyébként az SR3-hoz készül egy egész ütős kis hd textura mod, ami már beta fázisban le is tölthető. elég jól kipofozza a játékot :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Nyilván még sok hiányossága van, meg sok dolog változni is fog, de már most sem rossz! :)

#994 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 25. 12:31

most, hogy ingyenes lett, feltettem a Metro 2033-at. hat ez nem egy nekem valo jatek. vegig sotet volt, mindig rossz lett a hangulatom tole, idegesitett, hogy csak 1 iranyba lehet menni, hogy nagyon ki van szamolva a tolteny, ugyanugy abbahagytam, mint az alan wake-et. inkabb feltettem a Red Alert2-t. ez a program meg ennyi ido utan is le tud kotni, evente 2-3x vegigjatszom. pedig mar szinte tudom, hogy melyik palyan, mikor, milyen egysegekkel tamad a gep, megse tudom megunni.

Szerkesztette: UnConnecteD 2012. 12. 25. 12:31 -kor

#995 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 13:33

Spec Ops - The Line

Érdekes egy egyveleg lett ez a játék. Mert technikailag csak egy szimpla fedezékrendszeres TPS ami ráadásul még lineáris is, ami kiemeli a játékot a tömegből, az a történet. Nem mondanám túl hosszúnak, nekem 7 óra volt az első végigjátszás, de gyanítom, hogy második nekifutásra már nem lenne ennyi. Ha összeadjuk azt, hogy 4 féle befejezése van, akkor igen csak korrekt idő jöhet ki. A multit nem próbáltam, és nem is tervezem, ennek a játéknak az erősségét a kampány hangulata és története adja.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#996 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 06. 18:31

Most fejeztem be a Gears of War 3-at. Hozta a szokásos szintet, bár a végére kezdtem nagyon unni, hogy a gyilkoláson kívül semmit nem csinálok.

#997 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 14. 10:54

Dishonoredet végeztem ki nagy nehezen. Volt benne potenciál, de sajnos nem azt hozta amit gondoltam. 7.5/10
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#998 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 27. 11:05

DmC

Nekem nagyon bejött, a látvány nagyon intenzív, a harc ultra fun...nem vagyok egy nagy platformer, de itt még azok a részek is tetszettek, a zenékkel is meg voltam elégedve, Dante kezdetben olyan amilyen, de később normáliosabb stílust kezd felvenni (most már megvan a fehér hajas skin, ez valamivel normálisabb) - jól indult ez az év :)
- most délelőtt el is kezdtem a 'Son of Sparda' szintet

(elsőre 7:45 volt a játékidőm - de nem sokat járkáltam felfedezni, mert érdekelt a story, nah majd most másodjára)

Szerkesztette: Drat 2013. 01. 27. 11:07 -kor

#999 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 28. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2013. 01. 27. 11:05

DmC

Nekem nagyon bejött, a látvány nagyon intenzív, a harc ultra fun...nem vagyok egy nagy platformer, de itt még azok a részek is tetszettek, a zenékkel is meg voltam elégedve, Dante kezdetben olyan amilyen, de később normáliosabb stílust kezd felvenni (most már megvan a fehér hajas skin, ez valamivel normálisabb) - jól indult ez az év :)
- most délelőtt el is kezdtem a 'Son of Sparda' szintet

(elsőre 7:45 volt a játékidőm - de nem sokat járkáltam felfedezni, mert érdekelt a story, nah majd most másodjára)

Noh, a 'Son of Sparda' fokozat is megvolt, ez azért tovább tartott mint a DH, most megnyílt a 'Dante must Die' szint, tuti hogy majd elkezdem, de most hagyom egy kicsit pihenni a játékot :)

#1000 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 02. 22:43

Warhammer 40k: Space Marine

Kissé bosszankodva fejeztem be ezt a játékot, mert ebből akkora címet is ki lehetett volna hozni, hogy etalon lehetett volna. Így is egy jó, élvezetes játék lett, függetlenül attól, hogy egyes helyszínek unalomba tudnak fulladni, főként azért, mert ugyan azon a bolygón vagyunk folyamatosan. Ami leginkább zavart, hogy a játék nagy százalékában a helyszínek nagy részben barnák, semmi változatosság, oké, hogy gyárbolygó, de na... Ez szerencsére a végére változni fog. Jobban örültem volna, ha nem az egész játék ugyanott játszódik, hanem több bolygón.
A grafika amúgy szerintem jó, ez kiemelten igaz a fő karakterek kidolgozása. Az Űrgárdisták páncélzata valami eszméletlen részletes lett. Játékmenet szempontjából a lövöldözés és a kaszabolás egyvelege található meg benne. A lövöldözés korrekt, ahogy haladunk a történetben előre kapjuk a különböző fegyvereket, és az alap Bolterünk fejlesztéseit. Közelharc engem sokkal jobban megfogott benne, itt ténylegesen hordák ellen harcolsz, remek érzés darálni az orkokat megállás nélkül. Ez főként akkor lesz igazán élvezetes, amikor első ízben kapjuk meg a Thunderhammer-t és mellé a jetpack-ot. Én személy szerint végig azt vártam, hogy a társaimon kívül más Űrgárdistkkal is együtt harcoljak, ami a végén be is következett. Meg kell mondjam, hogy hangulatosabb lett, mint az ME3 London visszafoglalása.
A történet jó, ebben a stílusban legalábbis elegendő, ugyan az egyik csavart kissé másképpen már ellőtték a Dawn of War I-ben, de a befejezésen sikerült meglepődnöm.

Co-op:
Annak idején sok tesztben olvastam, hogy a coop hiánya egy hatalmas baklövés volt, és ahogy emlékszem a megjelenés után 1-2 hónappal pótolták is. Én személy szerint arra gondoltam, hogy a kampányt lehet majd coop-ban játszani, hiszen adja magát a kés másik társ, akik szinte végig velünk vannak. De nem ez lett, ennél egy sokkal nagyobb mókát csináltak. Az Exterminatus névre hallgató mód, egy 4fős horda mód tulajdonképpen. Adott két térkép, mindegyik térkép 4 arénából áll. 20 hullámot kell túlélnünk (még egyszer sem sikerült megtennem ezt több okból kifolyólag), mindegyik arénában 5-öt. A túlélésen kívül 1-2 feladatunk is lesz, amik csak annyiból állnak, hogy egy, esetleg több pontot kell tartanunk, amíg föl nem töltődik. Ha ez nem lenne elég, van egy fizetős DLC, ahol Káosz Űrgárdistákat irányítva kell hasonlóan helytállnunk, annyival van megcsavarva a dolog, hogy itt nem csak orkokkal, de az emberekkel is meg kell kűzdenünk, természetesen ők gyakják egymást is. A későbbi hullámokban megjelennek az Űrgárdisták is. A fejlődést tekintve az itt szerzett xp-k beleszámítanak a normál multiplayeres teljesítményünkbe, kivéve a kihívásokat, amikkel új páncél külsőket nyithatunk meg a standard karakterünknek.

Összességébe véve én nagyon élveztem a kampányt, 8-10 óra hosszú, szerintem korrekt idő. Vannak hiányosságai, de én, mint a világ rajongója eltekintek mellettük teljes mértékben. Hiába a Dawn of War sorozat, számomra sokkal nagyobb élményt jelent "testközelből" megtapasztalni egy Űrgárdista erejét, mint izomerikus nézetből, annak ellenére, hogy a DoW II-t is imádom.
Ha objektíven értékelném, akkor az érték 80% lenne, ha nem, akkor akár 90% is.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.