Idézet: BigDil - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 0:05
Köszönöm, elolvastam, tanulságos volt. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezt egy olyan ember írta (méregből), akit az OPok többször banoltak. Így próbálja bizonyítani a saját igazát. Jól ír, hihető, de a dolog mögött matematika áll, amivel mint tudjuk, mindent lehet bizonyítani, de annak az ellenkezőjét is.
Egy pár dolgot ragadnék ki:
"Let me remind you for the second time that we talk about perfect routing situation here. But it is only in our dreams."
Ugye nem kell emlékeztetnem senkit, hogy Magyarországon élünk? Gondolom a netviszonyokat (főként a feltöltést) sem kell bemutatni.
"...3,62 hours to download the damned 700MB file (if the number of free slots will remain the same in that time, if it drops your speed would drop slightly as well, if it goes higher then you download even faster)."
Ismét magyar netviszonyok: vajon melyik az esélyesebb?
"Client emulation. Well, it is a kind of cheating..."
Na igen. Ha egyszer valamit kimond a HUB szabályzata, akkor attól miért is térünk el? Mert jobb nekünk? Nekem sem tetszik, hogy egyre drágább a benzin, mégsem emulálom a pénztárcámat pisztolynak látszó tárgyá, hogy ne kelljen kifizetnem a tankolást.
Csak azt tudom leszűrni, hogy a magyar ember
kizárólag magára gondol és teljesen mindegy neki, hogy vannak-e szabályok, vagy nincsenek. Pedig mindannyiunk érdeke lenne, hogy a magyar HUBok is gyorsak és "no slot-mentesek" legyenek.
Viszont ahogy látom, inkább engem is meg próbáltok győzni, hogy ami másnak rossz, az nekem tök jó.