HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#241 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 19. 10:02

Idézet: debaj - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 10:27

Nem.

hat pedig tobb helyen is azt olvastam hogy valami torveny miatt kell lennie fugetlenul is. es ugy lesz 100 ezer folott
macbook air 2014

#242 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 10:09

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 8:31

Van 3G, 200 ezerért.  :Đ

Van ipod Touchom, ugyhogy tudom jol, hogy mennyire jo cucc ez, de 200 gurigat biztos nem adnek ki erte. Akkor mar inkabb HTC Touch Pro 160ert, bar mar arrol is eldontottem, hogy ennyiert kell a halalnak.

#243 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 10:12

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 8:30

Krinyo: hat abba, hogy szolgaltato fuggo. Amugy ezt a "barmilyen csomagot" hogy erted? Bemehetek a boltba es mondhatom azt, hogy olyan csomagot kerek amiben havi 100 perc duma van, 1000 sms, es 1g adatforgalom, es erre ok adni fognak egy havidij arajanlatot?

Igen, ugy, ha elolvasnatok a faq-t a t-mobile oldalan, akkor tudnatok, hogy barmilyen csomagra vallalt huseggel, uj elofizetessel meg lehet venni. Sot, keszulekvaltassal is meg lehet venni, csak be kell jelentkezni az online ufsz-ba es mar irja is mennyiert. Legalabbis tegnap meg irta.

Az meg, hogy kizarolag a t-mobile-nal kaphato, nem meglepetes, szamos mas gyarto szamos mas keszulekenel is van ilyen.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#244 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 10:20

Idézet: evone - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 11:02

hat pedig tobb helyen is azt olvastam hogy valami torveny miatt kell lennie fugetlenul is. es ugy lesz 100 ezer folott

Valamit keverhetsz, Olaszországban nem hagyják a telefon szolgáltatóhoz kötését, és Franciaországban van olyan törvény, ami lehetővé teszi a szolgáltatóhoz kötést, ha emellett független verzió is elérhető.

#245 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 08. 19. 12:02

Amúgy azt tartom a legvicesebbnek, amikor olyan hozzászólások születnek h "az apple belekényszerít minket a t-mobilba", az "apple és a t-mobile árpolitikájával széles rétegeket rekeszt ki az iphone használatából", és így tovább.
Ennyi erővel azt is lehet írni h "a nokia árpolitikájával széles rétegeket rekeszt ki a ........ telefon fogyasztásából", "a samsung/sony/akármi más árpolitikájával széles rétegeket rekeszt ki a ........ LCD tévé fogyasztásából", "a de beers cég árpolitikájával széles rétegeket rekeszt ki a gyémánt fogyasztásából"
Néha már úgy tűnik h sokan úgy állnak az iphone-hoz mintha vmi létszükségleti cikk lenne  :eek:

Aki szerint meg (ilyet is olvastam valahol) "az iphone teljesebbé teszi az életemet", annak komoly baj van az életével, legalábbis szvsz.

De ez  :offtopic:

#246 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 19. 12:16

Szerintem nem érdemes ezen az ár dolgon rugózni, az Ikon csomagok szerintem egyértelműen az új előfizetőknek vagy átcsábulóknak lettek kitalálva, meg azoknak akik 400 percet beszélnek legalább havonta, plusz ugye a netes dolog, meg a termék miatt "kell" is bele.

Biztos ebből is lesz olyan, aki megveszi részletre meg a havi 10 ezres előfizura, utána meg személyi kölcsönt vesz fel tejre, hát istenem, ez egyéni szoc. problem.
---
Privát véleményem az, hogy magánban soha nem beszélnék, meg nem is beszélek 400 percet havonta, tehát nekem ezek a csomagok abszolúte nem érdekesek ("drágák").

Szerkesztette: Kory 2008. 08. 19. 12:26 -kor

#247 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 13:22

Idézet: Kory - Dátum: 2008. Aug. 19., Tuesday - 13:16

Szerintem nem érdemes ezen az ár dolgon rugózni, az Ikon csomagok szerintem egyértelműen az új előfizetőknek vagy átcsábulóknak lettek kitalálva, meg azoknak akik 400 percet beszélnek legalább havonta, plusz ugye a netes dolog, meg a termék miatt "kell" is bele.

Biztos ebből is lesz olyan, aki megveszi részletre meg a havi 10 ezres előfizura, utána meg személyi kölcsönt vesz fel tejre, hát istenem, ez egyéni szoc. problem.
---
Privát véleményem az, hogy magánban soha nem beszélnék, meg nem is beszélek 400 percet havonta, tehát nekem ezek a csomagok abszolúte nem érdekesek ("drágák").

Pontosan erről van szó. Riszpekt.

#248 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 17:14

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 11:12

Igen, ugy, ha elolvasnatok a faq-t a t-mobile oldalan, akkor tudnatok, hogy barmilyen csomagra vallalt huseggel, uj elofizetessel meg lehet venni. Sot, keszulekvaltassal is meg lehet venni, csak be kell jelentkezni az online ufsz-ba es mar irja is mennyiert. Legalabbis tegnap meg irta.

Ezt linkelnéd? Pofátlan hosszú az FAQ:)

Egyébként meg már nem a HWSW-nél vagy, Krinyo? Nem látom a neved a szerkesztőségi oldalon.

#249 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 20:35

:offtopic:

Sziasztok!

Az angol kifejezéssel élve gondolkozzatok a dobozon kívül. Nem alapvetően nekünk (kelet-európai hadszíntér) szánták ezt a készüléket. Hanem Amerikának. De mivel globalizáció van, ezért persze eladják máshol is. De egy komoly egzisztenciával rendelkező egyénnek egy magas életszínvonalú országban ez a telefon egyszerűen nem kiadás. Ezt nehéz belátni Magyarországról, amikor igen sok embernek elég sok munka árán lesz csak ilyen kütyüje. Vagy úgy sem.

De alapvetően bele kéne látni a történetbe a többszörös fizetések adta lehetőségeket. Akkor már nem olyan nagy dolog ez. Ha kedved van, akkor megveszed. Megunod úgyis fél év vagy egy év után, aztán lecseréled. Mivel úgysem vigyázol rá (minek is, úgyis lecseréled), ezért valószínűleg be fog dögleni valami rajta előbb. Aztán jön a következő modell, kijön egy másik "üdvöske" és megveszed azt. A fejlett fogyasztói társadalmakban ez megy. Ez nem feltétlenül jó (szerintem abszolút nem jó), de ez van.

Mivel a gyártók és a marketing megpróbálnak elébe menni a folyamatoknak vagy éppenséggel azon vannak, hogy ők alkossák a trendeket, ezért nagyon szépen behatárolják igazából hogy kinek való ez. Aztán persze lehet küzdeni másnak is (akár erőn felül) hogy ilyenje legyen csak nem feltétlenül muszáj.

Ettől függetlenül ez a készülék nagyon érdekes és ha a teljes csomagot (tartalom, szolgáltatás, használati vízió) nézzük, akkor tényleg formabontó. De éppen ezért nem való mindenkinek. Réteg termék, annak minden előnyével és hátrányával.

Elnézést kérek, de ez most kibuggyant :)

Üdv!
.
.
.

#250 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 20:43

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 18:14

Ezt linkelnéd? Pofátlan hosszú az FAQ:)

Egyébként meg már nem a HWSW-nél vagy, Krinyo? Nem látom a neved a szerkesztőségi oldalon.

Nem, mar nem, tobb mint 1,5 honapja. :)

Milyen díjcsomagokkal kapható az iPhone?

A T-Mobile az iPhone 3G-hez különleges, lebeszélhető perceket, adatforgalmat és SMS-eket tartalmazó díjcsomagokat alakított ki T-Mobile ikon 400 és T-Mobile ikon 600 néven, és ezeket ajánlja, hiszen a T-Mobile ikon díjcsomagokra előfizetve teljes mértékben kihasználhatók a telefon képességei. Ezzel együtt az iPhone 3G a T-Mobile díjszabásban szereplő díjcsomagjaival (kivéve Mobil Otthon, Mobil Otthon Prémium) megvásárolható. Meglévő havidíjas T-Mobile-előfizetők készülékváltással, hűségnyilatkozat vállalásával is megvehetik az iPhone 3G-t.

Kizárólag akkor vehetek iPhone 3G készüléket, ha új előfizetést vásárolok?

Meglévő előfizetőnkként készülékváltással is vásárolhat iPhone-t! Amennyiben már van havidíjas T-Mobile előfizetése, és meglévő hűségnyilatkozata lejárt, meglévő hívószámára és egy választott tarifacsomagra vállalt új 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozattal vásárolhat iPhone 3G készüléket.

Van lehetőség számhordozásra?

Az iPhone esetében is lehetséges a számhordozás. A számhordozást az átadó és az átvevő szolgáltatónál egyaránt kezdeményezheti, így hívószámát megtartva válthat szolgáltatót. Javasoljuk, hogy számhordozás esetén keresse fel valamelyik T-Pontunkat.

http://iphone.t-mobi...s-valaszok.html

#251 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 05:20

Krinyo, a T oldalon en csak Ikon 400 es 600-as csomagot latok. Milyen "barmilyen" csomagot emlitettel?

Amugy ez a 400 lebeszelheto perc sem ugy van ahogy, mert kizarolag belfoldi T-mobilos szamokra vonatkozik. Ugyan igy az SMS is, kizarolag T halozaton belul ingyenes a 200 vagy 400 SMS. Ha masnak kuldesz akkor kemeny 30 vagy 25 forint egy uzenet.

Szoval azert ne ajnarozzuk itt ezeket az ajanlatokat, hogy hu de sokat kapunk ennyi penzert mert egy nagy lobrokit.

#252 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 07:53

Barmilyen mas T-Mobile csomagot, kiveve kettot. Olvasas azert megy? Bemasoltam ide is a szoveget.

Meg1x, ha kimaradt volna:

"Ezzel együtt az iPhone 3G a T-Mobile díjszabásban szereplő díjcsomagjaival (kivéve Mobil Otthon, Mobil Otthon Prémium) megvásárolható."

Krinyo

#253 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 08:14

Meg jo, hogy ezt nem a Tarifak es Arak oldalon lehet megtalalni hanem alul a Hasznos Informacioknal.
No mindegy. Nezegettem a tobbi dijcsomagot (Relax, Eco, Kameleon, stb stb) es ugy tunik egyikben sem szerepel alapbol a nethasznalat. Tehat ha jol ertem az esetben ha mas csomagod van akkor kulon egy erre iranyulo dijcsomagra kell elofizetned aminek havidija van (4k 3 giga forgalommal). Kerdes, hogy ez milyen sebesseget takar, GPRS/EDGE vagy 3G?

#254 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 08:25

Amilyen eppen elerheto, ha HSDPA, akkor azzal hasznalhatod el, ha EDGE, akkor meg azzal. Ez ezer eve igy van mindegyik mobilszolgaltatonal.

#255 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 08:26

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 6:20

Amugy ez a 400 lebeszelheto perc sem ugy van ahogy, mert kizarolag belfoldi T-mobilos szamokra vonatkozik.

Ennek (is) fussál neki mégegyszer...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#256 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 09:15

Nekifutottam:

Telefonálás
A díjcsomagban foglalt havonta lebeszélhető perc 400 600
A lebeszélhető percek felhasználhatóak Belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre
Minden további belföldi perc díja, Ft 30 Ft 25 Ft

Megvalami?

#257 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 10:06

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 10:15

Nekifutottam:

Telefonálás
A díjcsomagban foglalt havonta lebeszélhető perc     400     600
A lebeszélhető percek felhasználhatóak     Belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre
Minden további belföldi perc díja, Ft     30 Ft     25 Ft

Megvalami?

Hát a copy-paste-re adok egy erős 3-ast, de szövegértés továbbra is 1-es...  ;)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#258 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 10:19

Oke, ha te a belfoldi elofizetok alatt a Pannonosokat erted akkor hajra, csak nekem lesz jobb :up:

#259 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 11:12

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 10:15

Nekifutottam:

Telefonálás
A díjcsomagban foglalt havonta lebeszélhető perc     400     600
A lebeszélhető percek felhasználhatóak     Belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre
Minden további belföldi perc díja, Ft     30 Ft     25 Ft

Megvalami?

ez elég súlyos  :omg:

#260 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 12:49

Általában mindig elszámolok 20-ig mielőtt beírok egy fórumra, de most 30 után is az a válaszom. hogy OMG! :eek:

Belföldi előfizető:
- Matáv/Tícom vezetékes előfizető
- Mindenféle alternatív vezetékes előfizető (akinek nem 0621-es száma van)
- Pannon
- T-mobil
- Voda

Kihagytam valamit?  :D

Nem értem mire jó ez a mindenbe belekapaszkodó hangulatkeltés minden fórumon az iphonnal kapcsolatban. Akinek lesz, lesz, akinek ilyen vagy olyan okokból nem jó, annak nem lesz. (pl. én se veszek ). Ennyi. Get over it.
Noha tényleg vannak zealotok szép számmal, az anti-apple "világnézet" is kezd már legalább annyira markánsan megjelenni mint az apple fanatizmus. Számomra mindkettő LMAO kategória

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.