HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#221 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 07. 14:42

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 13:46

nálad biztosan nem menne a VDSL.

ez a 25mbites ez az?
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#222 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 16:22

igen.
JóSebesség

#223 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 16:40

http://www.fn.hu/hetilap/ceg_piac/20081104...sulasi_verseny/
"Légy szerény mint én..."

#224 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 17:02

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 17:40

Érdekes egy cikk.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#225 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 18:12

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 16:40

szinte látom az oriasplakatokat hogy fogja magat promózni a magyar telekom mikor minden hc ügyfele elhúz kábeles netért vagy digikábelre, utana ugy kell majd visszacsalogatni hogy: "internet fénysebességgel" "magyarország leggyorsabb internete" satöbbi lesznek itt mókák csak gyözzük kivárni. szegény magyar telekom szenvedni fog mig ki nem épitik rendesen az optikát. habár nem féltem öket, de kábelesék jobban csinálják :)
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#226 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 18:29

hát, messze van az még, nagyon.

a digi féle lan meg kb az ország 99%án nem opció, és nem is nagyon lesz.
JóSebesség

#227 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 22:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 18:29

hát, messze van az még, nagyon.

a digi féle lan meg kb az ország 99%án nem opció, és nem is nagyon lesz.

de remélem hogy terjeszkednek. amúgy a mezei magyar jóembernek nagyon nem kell 25 megabit se meg 1080p hdtv se, de azért örülünk meg személy szerint én is hogy végül csordogál be nyugatról a tech, de akik most a digi felé sóvárognak azok fognak mindig a leggyorsabbra váltani de szerintem ők sincsenek túl sokan. legtöbb embernek akinek már ki van épitve valami működő  az otthonában azt nem fogja bojgatni, hacsak nem unszolja a gyerek otthon. anyni dolguk van az embereknek hogy örülnek ha esténként a párjukkal meg a gyerekeikkel lehetnek nem fognak utánanézni hogy ez meg ez miért jó, max ha olcsóbb. szóval akik még antennás tévézgetnek aztán csodálkoznak majd hogy egy szép napon megszünik az adás mert minden digitális lesz, az ilyen embereket kellene megcélozniuk a cégeknek nem egymás elől elhappolni a jelenlegi customereket. nah mind1 :) csak hangosan gondolkodtam.

témához kapcsolódóbb: lehet olyan hogy rossz dslamba vagyok "bekötve"? avagy miért csökkent a sebességem? kiszedtek volna egy ilyen központot, vagy a modemem talált rá valami messzibbre vagy ez fizikaibb módon müködik? mert megnéztem hajdanán egy listát hogy hol vannak ezek a helyek és találtam egyet tőlem 2km-re de ugy tünik fizikailag mégsem ahhoz tartozom... és igy nagy a zaj a vonalon és szar.

#228 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 08:58

rossz dslam? kétlem hogy "hibás" lenne. amúgy a sebesség nem dslam függő, hanem beállítás függő. az is lehet hogy vmitől relomlott a vonalad hirtelen.... de erre nem fogsz választ kapni tőlünk, hívd a szolgáltatót.

aúgy digi hiába terjeszkedik, a technólogia miatt sose lesz KÖZEL sem olyan lefedettsége mint pl egy upcnek... de mondhatnám a tvnetworköt is ami elég kis isp az upchez vagy t homehoz viszonyítva.
JóSebesség

#229 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 10:50

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 8:58

rossz dslam? kétlem hogy "hibás" lenne. amúgy a sebesség nem dslam függő, hanem beállítás függő. az is lehet hogy vmitől relomlott a vonalad hirtelen.... de erre nem fogsz választ kapni tőlünk, hívd a szolgáltatót.

aúgy digi hiába terjeszkedik, a technólogia miatt sose lesz KÖZEL sem olyan lefedettsége mint pl egy upcnek... de mondhatnám a tvnetworköt is ami elég kis isp az upchez vagy t homehoz viszonyítva.

nem ugy rossz , hanem rosszul van kiválasztva, pl van egy 2 és egy 5 km-re lev és én vmiért a távolibba kapcsolódom. ez min múlik? fizikailag a kábelezés, vagy random, vagy szolgáltató dönti el? nem lehet hogy régi a modemem? 2003as

#230 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 19:54

Van valakinek tapasztalata a T-Kábelnet Medium díjcsomaggal?

Konkrétan a feltöltési sebessége érdekelne.
Megvan felfelé az 1M?

#231 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 01:00

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 10:50

nem ugy rossz , hanem rosszul van kiválasztva, pl van egy 2 és egy 5 km-re lev és én vmiért a távolibba kapcsolódom. ez min múlik? fizikailag a kábelezés, vagy random, vagy szolgáltató dönti el? nem lehet hogy régi a modemem? 2003as

vélhetően azért a távolabbihoz vagy csatolva mert az volt régebben és attól hogy közelebb kiépítenek egy node-ot nem fognak egyből mindenkit átkötni csak úgy poénból :rolleyes:

#232 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 12:46

Idézet: enginer - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 19:54

Van valakinek tapasztalata a T-Kábelnet Medium díjcsomaggal?

Konkrétan a feltöltési sebessége érdekelne.
Megvan felfelé az 1M?

meg.
JóSebesség

#233 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 13:22

Az miért van, hogy a t-home webshopjában se a kábelTV, se a DSL szolgáltatást "nem elérhető"-nek írja a címemen, holott a kábel és a telefon is be van húzva a házba? (Igaz, jelenleg nem aktívak.). Csak kíváncsi lettem volna, mit ír a VDSL-re nálam, hátha előbb-utóbb közelebb "költözik" a DSLAM a fejlesztések során :D

Mellesleg érdekes dolgokat vettem észre a Lyngsat-on is a T-Home kiszivárogtatott műholdas tv-csomagjával kapcsolatban, IDE katt! Igazából már csak az árára leszek kíváncsi, bár az is esélyes, hogy egyenlő (vagy legalábbis közel egyenlő) árazásban jönnek ki a csomagok, mint a kábelTV-n, UPC mintájára. Én várom a dec. 1-et :)

#234 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 14:41

Idézet: Zpalee - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 14:22

Az miért van, hogy a t-home webshopjában se a kábelTV, se a DSL szolgáltatást "nem elérhető"-nek írja a címemen, holott a kábel és a telefon is be van húzva a házba? (Igaz, jelenleg nem aktívak.). Csak kíváncsi lettem volna, mit ír a VDSL-re nálam, hátha előbb-utóbb közelebb "költözik" a DSLAM a fejlesztések során :D

Mellesleg érdekes dolgokat vettem észre a Lyngsat-on is a T-Home kiszivárogtatott műholdas tv-csomagjával kapcsolatban, IDE katt! Igazából már csak az árára leszek kíváncsi, bár az is esélyes, hogy egyenlő (vagy legalábbis közel egyenlő) árazásban jönnek ki a csomagok, mint a kábelTV-n, UPC mintájára. Én várom a dec. 1-et :)

Ha nincsen aktív vonal akkor olyan mint ha nem is lenne egyáltalán bekötve semmi sem.

Érdekes egy kínálat, várom, hogy milyen áron nyújtják majd és, hogy rögzitős lesz-e a STB vagy sem.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#235 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 21:02

Már 4,5 órája eltünt az ADSL szolgáltatás Sopron környékén. Az ügyfélszolgálat semmit sem mond, h mivan. Azt ígérték 18:20-ra már működni fog. Most 21:00 van és semmi sehol...
Valaki esetleg nem tudja mi is történt és mire várható a hiba elhárítása? :reklamacio:

#236 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 09:02

Valamelyik nap felhívtak a t-hometól és 1 évért cserébe sávszélesség duplázást ajánlottak.Lusta vagyok ezeknek utánajárni, ezért elfogadtam.És lám, 2172 kbps és 162 kbps.Ez utóbbinak azonban mintha többnek kellene lennie. :think:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#237 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 09:06

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 9:02

Valamelyik nap felhívtak a t-hometól és 1 évért cserébe sávszélesség duplázást ajánlottak.Lusta vagyok ezeknek utánajárni, ezért elfogadtam.És lám, 2172 kbps és 162 kbps.Ez utóbbinak azonban mintha többnek kellene lennie. :think:

Nettóban nem igazán, sajna :(

#238 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 09:24

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 10:02

Valamelyik nap felhívtak a t-hometól és 1 évért cserébe sávszélesség duplázást ajánlottak.

Minden 1 Mb-es kérjheti ugyanezt, egy ismerősöm már el is intézte magának.
Telefonált, pár óra múlva már 2 Mb-je lett.

A T-home nem akarja megtartani az 1Mb-et, arra törekszenek hogy mindenki váltson előbb-utóbb 2-re.

#239 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 10:02

Idézet: Kory - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 10:06

Nettóban nem igazán, sajna :(

Itt mit mérnek nettóban? :think:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#240 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 10:30

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 10:02

Itt mit mérnek nettóban? :think:

Úgy értem, hogy a központban a profilt 192 kbit-re állítják, akkor te abból a veszteségek miatt jó esetben 160-170-et kapsz csak (ATM veszteség, TCP/IP veszteség, PPPOE veszteség).

Ezért szokták sosem pontosan arra állítani a központot, hanem magasabbra. Pl. Datanet a 256 kbites UP-ot 320 kbitre rakja a központban.

Sajnos úgy tudom, hogy a T 2 Mbit esetén 192-re állítja a profilt.

Szerkesztette: Kory 2008. 11. 19. 10:31 -kor

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.