Idézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 13. 22:38
Helló, először is grat, hogy végigkínlodtad a gépösszerakót, ez nekem, magamnak is nagy bünti volt. Alapjában véve tetszik a konfigod (nekem sajna nincs ennyi keretem, de az enyém is 280K lesz). Két dolog ami feltűnt, lehet, hogy csak nekem? 1. Magam azon spóroltam egy kicsit, hogy i7 helyett "csak" i5 amit rendeltem (de abból a legdurvább 2500K-t, mert nekem is játékra lesz a gépem). A benchmarkok szerint KIUGRÓ különbség nincsen a két proci között, tehát a gyakorlatban, valszeg úgyse lehet érzékelni... Mikor meg már igen, akkor meg majd jól kicserélem i7-re! ;D 2. Azt értem én, hogy játékgép lesz, de bill. + egérre több mint 60K, hm... ;o Úgyis az ütődik szét játék közben a leghamarabb, de a te döntésed! ;o)))
MAcikák...
Sajnos benéztem ezt a gépösszerakót egy kicsit, összeraktam, belinkeltem, de kvára nem azt dobja vissza, amit én összeraktam, nehogy azt hodd, h 300-on felülért akarok gépet...szerkeszt gombot meg egyszerűen nem találtam, így nem tudtam javítani a linket...fuck....

Na mind1, inkább leírom, úgy legalább meg is marad....

Szóval:
sikerült becsatolnom a megcsinált, és leképezett konfigot, for god...szóval hozzáfűznék pár dolgot, vg, elég csak az előző hsz-emből bemásolgatni:
"Alaplap, proci, memória kombó szinte 100% hogy maradna...winyóból Seagate, de még nem tudom h milyen, vmi SATA 3-as kéne....a HD 6870-ből nem ezt a verziót, hanem a toxicot néztem ki, az kicsit talán drágább mint ez, optikai meghajtó kb fogalmam sincs, most nec van nekem ,ha jól tudom ,semmi bajom vele, meg már am se sokat használom... Táp is tuti ,h Corsair maradna, de nem tudom ,h elég a GS seriesből, v jobb ez a TX? AX és HX-ben nem gondolkodok, azok nekem túl drágák, és a ház sem ez lenne, az is egy nagyon jó kérdés, abból aerocool-t gondoltam volna, VS-9, v egy RS-9, még nem tudom...a házban egyébként nagyon nem vagyok otthon, de olyat szeretnék majd, ami oldalt, felül hátul és elölről szellőztethető, olyan 4-6-8 ventire gondoltam, előlapi panellel vezéreltetném, nem alaplapról...szóval aki ajánl jó házat, olyan 20-25 nagyon maxosan 30 körül, annak örülnék...szép nagy legyen, csavarhúzó nélül is könnyen szerelhető, alsótápos jól szellőztethető, annak örülnék
Továbbiakban véleményeket szeretnék, hogy szerintetek jó-e, mit változtatnátok, esetleg valami nv 560 Ti jobb lenne-e bele, vagy egy HD6950...tudom, akk már megint drágul egy kicsit, de össze-össze fogok rakni néha egy-egy gépet, hogy lássam, hol tartok, és hogy ki mit változtatna rajta... a winyóból azért raktam próba képpen 2-t mert úgy láttam hogy ezen a P67-es lapon van Raid vezérlő, ugyan még sosem használtam olyat, de hallottam már róla pár jó dolgot..."
Freeman