Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 24. 14:14
Tudod, hogy mennyire racionális magatartás egy bő tíz éves autóért kiadni egy erős millát? És tudod milyen érzés minden alkalommal közeledni a 406 coupé-hoz?
Vehettem volna racionális autót is, sőt maradhatott volna a Mégane is, beleborítok cirka 200k-t és akkor akkor még gurult volna 3-5 évig. Elvisz A-ból B-be, nem ronda, nem szürke, kényelmes. Ha nincs más, azt mondom, hogy a "megfelelő"-nél még picit talán több is. De egy metálkék 406 Coupé azért mégiscsak más kategória!
Ha megteheted, hogy megvedd A Piros Accordot, akkor egy pillanatog se gondolkodj! Nem azokat a lépéseket bánjuk meg, amiket meglépünk, hanem azokat, amiket nem merünk! Utána jönne a fanyalgás, hogy "jó-jó, megfelelő az ufó, nincs is vele baj, de ha
Menj haza, és mondd meg: Mama, Civic nem jó, csak az Accord!
Nálam doszt ugyanez van a stiftel, csak nálam a gyerekgyártás nincs tervezve. Csak mostanság figyelnem kell, hogy ne basszam bele a fejemet a csőbe kiszálláskor, nem tudom rendesen felhajtani a napellenzőt, csomagtér az összkerékhajtás miatt kvázi nincs, a futóműve pesten kinszenvedés, meg itt-ott zörög még egy kicsit, de eszembe nem jut hogy pááázz más taliga kellett volna, illetve de, csak az a "másik" szintén tervben van e mellé, viszont ha forditva csináltam volna, nem veszek swiftet egyáltalán, és a "másik" esetén kisebb a fun faktor, illetve, nem kisebb, csak más. Ebben az a buli, hogy "ugyan mit tudhat az a swift?"

Súgó
A téma zárva.