Torchlight a Mythos készítőitől
Elküldve: 2009. 11. 03. 13:54
Remelem adnak majd ki hozza DLC-t ilyen 5-10 dolcsis aron. Uj karakterek, palyak, questek, cuccok, woaaaaa.
Elküldve: 2009. 11. 03. 14:09
DLC nem lesz de jon majd a palyaszerkeszto (az elso patch utan) meg a modkit es kapsz uj ellenfeleket, fegyverekt, helyszineket egy valaggal
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 11. 03. 14:56
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 14:49
Pl lehet a stukker 200 DPS, de Slow, akkor en inkabb valasztok egy 180-190-es Faster-t, mert az legalabb gyorsabban tudja osztani a Critical-okat vagy gyorsabban tolti az eletet/manat.
Igen, de ha skillorientált vagyakkor sokkal nagyobbat ütnek a skilljeid egy lassabb de erősebb fegyóval. Pl. explosive shottal legjobban egy lassú kétkezes fegyverrel lehet irtani.
Hopp, nem, hülye vagyok, dps-ből számolja a skill sebzését :Đ
Szerkesztette: f_you 2009. 11. 03. 15:03 -kor
Elküldve: 2009. 11. 03. 15:39
Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 13:50
Mindkét fegyóval támadó skilljei csak ennek a barbárnak vannak. Ott mind a cleave mind a devastate mindkét fegyverrel egyszerre támad.
Az, hogy a life/mana stolen nem működik speckó támadással csak akkor lenne zavaró, ha nem lenne elég poti. Viszont utóbbi úgy potyog mint az atyaúristen, szal nem annyira nagy probléma. Tegnap befejeztem, utolsó 4 szinten 20 perc alatt végigszaladtam, már kicsit unalmas volt
lvl 41 voltam és az összes unique itemet elrakosgattam shared stashbe.
Az, hogy a life/mana stolen nem működik speckó támadással csak akkor lenne zavaró, ha nem lenne elég poti. Viszont utóbbi úgy potyog mint az atyaúristen, szal nem annyira nagy probléma. Tegnap befejeztem, utolsó 4 szinten 20 perc alatt végigszaladtam, már kicsit unalmas volt
Csinálj új karit
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2009. 11. 03. 17:56
Idézet: f_you - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 16:56
Igen, de ha skillorientált vagyakkor sokkal nagyobbat ütnek a skilljeid egy lassabb de erősebb fegyóval. Pl. explosive shottal legjobban egy lassú kétkezes fegyverrel lehet irtani.
Mmm, lehet, hogy a becsapodas erosebb egy magasabb DPS-u fegyvernel viszont gyorsabban lehet sorozni ha a fegyver nem Slow.
Inkabb ellovok 2 Fireball-t mint 1 Meteor-t ha a sebzesuk csak 10-25%-al gyengebb.
DPS-ben az a rossz, hogy az olyan ellenfelek akik gyorsan halnak (tehat eleg lenne rajuk csak fele akkora sebzes) siman radzudulnak, te meg hiaba utsz 2x akkorat mint kellene ha lassu vagy es csak 1 perc alatt vegzel harom mobbal. En fele akkorat sebzek mint te, ami pont eleg a mobok ellen, de dupla olyan gyorsan utok szoval a DPS kevesebb de a megolt mobok szama tobb.
Remelem ertheto
Elküldve: 2009. 11. 03. 18:45
Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 19:23
R.I.P.
Na, én ezért nem mertem HC-ban kezdeni, még normal fokozaton sem. Hanyas szintű volt amúgy?
34.
Valószínűleg mégis indítok majd egy új karit, dettó mint az előző (vh+hc).
Elküldve: 2009. 11. 03. 19:43
Eddig Hardon egyszer haltam. Rogton a dzsungel elejen azok a rohadt kis pigneusok! D2-ben is ruhelltem oket, es itt se kegyelmeztek.
Elküldve: 2009. 11. 03. 20:29
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 20:43
Eddig Hardon egyszer haltam. Rogton a dzsungel elejen azok a rohadt kis pigneusok! D2-ben is ruhelltem oket, es itt se kegyelmeztek.
Az kb. hányadik kari-szintnél jön?
Elküldve: 2009. 11. 03. 20:36
Ooo, ez meg az eleje, szerintem olyan 13 lehettem. Lehet a dzsungel rossz kifejezes, de a dungeon vizes volt, romokkal, kigyokkal meg bekakkal, ott ugraltak ossze vissza. Voltak nagy elo fak, mint Act 3 D2-ben, csak nem olyan sotet a palya.
Amugy nem tudom ki mit mond de sztem a grafika nagyon szep. Legalabbis a palyak. Irto jo amikor tobb szintet le lehet nezni.
SZ: amugy en is csak arra koltok ami tenyleg jo, sporolok. Aze haltam meg mer ilyen 100+ sebzest okoztak ram es nem figyeltem elegge, azt hittem konyebb lesz
Persze mostmar Explosive Shot-al kicsit imba a jatek, alig kapok be sebzest, mindenkit szarra robbantok.
Amugy nem tudom ki mit mond de sztem a grafika nagyon szep. Legalabbis a palyak. Irto jo amikor tobb szintet le lehet nezni.
SZ: amugy en is csak arra koltok ami tenyleg jo, sporolok. Aze haltam meg mer ilyen 100+ sebzest okoztak ram es nem figyeltem elegge, azt hittem konyebb lesz
Szerkesztette: Cellular 2009. 11. 03. 20:37 -kor
Elküldve: 2009. 11. 03. 22:05
lvl 10 lett a mágusom (Alchemist), most így néz ki:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Az Ember Shield nevű pajzs skill állandó, vagy csak x ideig tart? Vagy állandó, csak valami varázsló npc mindig leszedi rólam valami cast-al?

Az Ember Shield nevű pajzs skill állandó, vagy csak x ideig tart? Vagy állandó, csak valami varázsló npc mindig leszedi rólam valami cast-al?
Elküldve: 2009. 11. 03. 22:10
Csajszinál szerintem a firetrap túl erős, hogy végtelen mennyiségben le lehet rakni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2009. 11. 03. 22:11
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 22:05
lvl 10 lett a mágusom (Alchemist), most így néz ki:

X hp-t véd ki, akkor elmúlik. De addig megmarad időlimit nélkül.
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2009. 11. 03. 23:14
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 18:56
Mmm, lehet, hogy a becsapodas erosebb egy magasabb DPS-u fegyvernel viszont gyorsabban lehet sorozni ha a fegyver nem Slow.
Inkabb ellovok 2 Fireball-t mint 1 Meteor-t ha a sebzesuk csak 10-25%-al gyengebb.
DPS-ben az a rossz, hogy az olyan ellenfelek akik gyorsan halnak (tehat eleg lenne rajuk csak fele akkora sebzes) siman radzudulnak, te meg hiaba utsz 2x akkorat mint kellene ha lassu vagy es csak 1 perc alatt vegzel harom mobbal. En fele akkorat sebzek mint te, ami pont eleg a mobok ellen, de dupla olyan gyorsan utok szoval a DPS kevesebb de a megolt mobok szama tobb.
Remelem ertheto
Remelem ertheto
Na igen de én egy sima lövést sem eresztek el. Explosive arrow-t lövök még egy szaros kis hordóra is :Đ
Az pedig egy 6.75m-es körzetben mindenkire hat, szal jöhetnek rám egyszerre 80-an is, minél inkább körülöttem tömörülnek annál többen halnak, főleg, hogy elég fasza knockback-em is van
Elküldve: 2009. 11. 03. 23:29
Az elozo modpack csomagomhoz még hozzátennék két modot:
Elsoként az imaginary pet (solo-mód, azaz nincs pet csak ha tárgyakat kell eladni vagy halakat etetsz vele) új verziója elérheto itt: http://dl.getdropbox...y%20PetV1.2.zip
Egyetlen változás hogy a gyógyital-árus most már egy olyan halat is árul ami átváltoztatja a már meglévo kutyát/macskát erre tehát nem kell új karaktert indítani.
Második egy még készulo de már mukodoképes mod, a Diablo 3 HUD. Még csak érdekességnek jó ugyanis a 6-10 slotok nem látszódnak de minden más mukodoképes. Link: http://www.mediafire...php?yzywmnmmld2

Mindkettot ugyanúgy kell telepíteni mint az elozoeket
Elsoként az imaginary pet (solo-mód, azaz nincs pet csak ha tárgyakat kell eladni vagy halakat etetsz vele) új verziója elérheto itt: http://dl.getdropbox...y%20PetV1.2.zip
Egyetlen változás hogy a gyógyital-árus most már egy olyan halat is árul ami átváltoztatja a már meglévo kutyát/macskát erre tehát nem kell új karaktert indítani.
Második egy még készulo de már mukodoképes mod, a Diablo 3 HUD. Még csak érdekességnek jó ugyanis a 6-10 slotok nem látszódnak de minden más mukodoképes. Link: http://www.mediafire...php?yzywmnmmld2

Mindkettot ugyanúgy kell telepíteni mint az elozoeket
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 11. 04. 10:28
Idézet: f_you - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 22:14
Na igen de én egy sima lövést sem eresztek el. Explosive arrow-t lövök még egy szaros kis hordóra is :Đ
Amúgy a meláknál is brutális az a doomquake... belerongyolok a mobcsordába, elnyomok egy ilyet és pusztul mindenki a környezetemben.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2009. 11. 04. 11:03
Engem pl. olyan bugok zavartak nagyon, hogy ha jobb egérgombra raktam a devastate-t balra meg a cleave (vagy mi a babrár első skill neve) akkor dev. után ha mozogni akartam mindig ütött előbb egy cleave-et. Így viszont váltogathattam volna skilleket állandóan.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2009. 11. 04. 12:02
A varázsbotoknál a dexterity-re érdemes pakolni, vagy a magic-re? Ahogy elnézem, nem mindegy, hogy staff, wand vagy scepter...
Erről írjatok már nekem valami okosat pls.
Elküldve: 2009. 11. 04. 12:20
Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:02
A varázsbotoknál a dexterity-re érdemes pakolni, vagy a magic-re? Ahogy elnézem, nem mindegy, hogy staff, wand vagy scepter...
Erről írjatok már nekem valami okosat pls. 
A staff az melee fegyver, a wand pedig távolsági, szal a staffnál a strength és a magic növeli a sebzést, a wandnál pedig a dex és a magic. A scepter az kizárt dolog, mert nem tudom :Đ Egyébként a magicet érdemes tápolni mérték nélkül, mert egy idő után úgyis ember lance, meg ember strike-al aratsz csak
Idézet
Elküldve: 2009. 11. 04. 12:43
Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 11:20
A staff az melee fegyver, a wand pedig távolsági, szal a staffnál a strength és a magic növeli a sebzést, a wandnál pedig a dex és a magic. A scepter az kizárt dolog, mert nem tudom :Đ Egyébként a magicet érdemes tápolni mérték nélkül, mert egy idő után úgyis ember lance, meg ember strike-al aratsz csak 
A-a!
Elküldve: 2009. 11. 04. 13:12
Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:43
A-a!
Nem valószínű, mert most kicsit máson töröm a fejemet. Egy hibrid karit akarok, destroyert indítottam, amit varázslónak tervezek nevelni.
Nagy fába vertem?
Ha a skilljei kiadják
Idézet

Súgó
A téma zárva.