HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#101 Felhasználó inaktív   dJ KiXasS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 24. 18:25

Az tényleg :Đ Bocsi nem nagyon vágom a magyar filmcímeket. Soha nem marad meg bennem 1 se, mert általában elüt az angol jelentésétől :-D

#102 Felhasználó inaktív   beatman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 03:03

finding nemo abszolut 10/10! Kép

#103 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 21:41

Agent Cody Banks. Kellemes kis limonádé, egész jól elszórakoztam rajta. Meg jó technikai műtyűr is volt néhány, bár egy-kettővel túllőttek a célon... (szokás szerint). 8/10.

Dreamcatcher. A magyar címét nemtom, de nem is érdekel. Ezek a szkifipszihoxatkákhorrorszriller filmek nekem nem jönnek be. 1/10. vagy 0/10. Nem a én stílusom.

Jameg, :Đ)) véletlenül letőtöttem a hogyan egy csaj 10 férfit 1 nap alatt, vagy miaszösz. EZ még nem lett volna baj, de a barátnőm észrevette, és megnézte. 2 órán át nem volt gépem :-D)) Na jó, én is néztem, közepes kis limonádé filmecske ez is, de azért jókat rötyögtem rajta. 5.5/10.

#104 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 21:43

Nameg holnap kezdem el nézni a Dark blue-t. Kíváncsi vagyok rá, mert Kurt a Russzel az egy gyík kedvenc színészem. Valami négermegverős rendőrsztori, úkhogy a tengeren innét nem biztos a siker...

#105 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 08. 27. 17:54

Ajanlanam mindenkien a "Terminator 3"-at! Egyszeruen iszonyat jo volt a film. Nem vartam sokat tole, nem is igazan voltam annyira beizgulva a reklamoktol, de nagyon leesett az allam, alighogy elkezdodott a film! A svarci altal bevitt onironia a szerepebe egyszeruen zsenialisan mukodott. Hihetetlenul latvanyos volt, sosem mondanad meg, hogy mi a trukk es mi nem, poenos volt, jo volt a story es a csattano a vegen igazan varakozason feluli volt! Szep munka! Csak nehogy az egeszet elrontsak a folytatasokkal...alitolag mar irjak a 4. es az 5. forgatokonyvet is...remeljuk nem cseszik el... Kép
Kép

#106 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 28. 02:56

Én megnéztem az Azonosság (Identity) c. filmet.Nem rossz,én egyébként is eléggé csípem az ilyen kissé nyakatekert cselekményű filmeket.Érdekes volt a végefelé a csattanó!!Kép Ajánlom mindenkinek.
a 87es hozzaszolasomnal az azonossag(identity) filmnel felrakok par kerdest, mivel van, amit nem ertek.
meg tudnad velem ertetni? Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#107 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 28. 07:17

Pontosan,ahogyan mondod. Ö hozta létre még gyermek korában a 10 személyt - (születési dátumokra emléxel??) - akik végül is saját maga voltak.Érted?Kép Az elmeorvosa is ezt akarta megértetni a bíróval amikor este újratárgyalták az ügyet. Ki kellet irtani az összes általa(elmebajos) létrehozott személyt,hogy ismét önmaga lehessen, ez zajlott végül is a motelban.
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#108 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 28. 15:07

a sajat elmejeben hozta letre azt a 10 embert? :/
jol ertem?
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#109 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 28. 16:27

jol ertem?
Igen igen...ezert zsenialis ez a film, mert minden amit lattunk benne, igazabol a gyilkos fejeben jatszodott le, mikozben a tobbiek vele kapcsolatban targyaltak, az o sorsaval kapcsolatban. Minden egyes szereplo o volt, meg a kisfiu is. Sulyos skizofreniaban szenvedett, de az orvosok azt hittek, hogy sikerult magaban megolnie a gyilkos enjet. De mint a vegen kiderult, nem csak a rendornek alcazott Ray Liotta es a fegyencnek voltak gyilkos hajlamai, hanem a legfobb gyilkos a kisfiu enje volt! Ami szerintem teljesen logikus, hiszen kisfiu koraban kezdodott el nala minden, akkor lett skizo...szoval nagyon jo film volt! Ha barmi kerdesed lenne, csak dordulj bizalommal hozzam... Kép
Kép

#110 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 09:37

Már ezzel a 3. résszel el van rontva az egész!Mondjuk ízlések és pofonok,de szerintem rtika szar film volt.A történet gagyi és szerintem a 2. rész látványban sokkal jobb volt.A poénok se voltak igaziak.Valahogy azaz érzés alakult ki bennem,hogy itt márcsak az a lényeg,hogy több pénzük legyen producereknek mindenkinek.4. rész LESZ,de Scwarzi nélkül és valljuk be őszintén...nélküle a Terminátor nem Terminátor.Vagyis szerintem halálra van ítélve az egész.

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#111 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 29. 10:10

Ahogy mondod...izlesek es pofonok! Egyebkent erdekes ez a folytatas-fika laz, ami (majdnem) minden emberben kialakult mostanaban, amiota a Star Wars folytatasat megcsinlatak! Ugy erzem, hogy az emberek betegesen ragaszkodnak egy egy sorozat regi reszeihez! Egyszeruen azt akarjak viszont latni, amit a regi reszekben lattak!!! Nem birjak befogadni az ujjat, ezert fikazza mindenki a Matrixot, Star Wars-ot, Terminatort, mindent! Sokkal konnyebb helyzetben lennenek, ha kepesek lennenek megerteni, hogy ezek folytatasok, nem pedig reinkarnaciok! Nekik azt tudom tanacsolni, hogy ne is uljenek be a moziba, csak vegyek meg dvd-n a regi reszeket, es azokat nezegessek, gyongyos szemekkel...ez az en velemenyem...
Kép

#112 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 18:30

Na megint láttam valamit: Keménylegények, vagy mi is a címe. Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek, bár nem egy nagyon pergő akciófilm... Nagyon jók a karakterek, még Vin Diesel is színészi teljesítményt nyújt (ha nem is Oscar-díjasat...)! Modern gengszterfilm.

A másik amit még csak ma láttam az a nemzetbiztonság bété. Hát ezen a fekete csávón én állandóan halálra (képzavar) röhögöm magamat... Bár tudom, ez sem friss és ropogós, de aki még nem látta, az bepótolhatja. Zsaru(?)-komédia

#113 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 29. 22:37

Freddy vs Jason : hát akinek tetszett a Jason X az nézze meg de amúgy nagyon eröltetett.Nemrég olvastam hogy tervbe van véve a folyt. Ashel a Sötétség seregéből . Ebből mi lesz???Cash:Talán igazad van de egy folytatástól mindig többet várunk és ha "csak "olyan mint az első már leszóljuk.Nekem spec a látványa jobban bejött (Smith bunyo No1.) így októberben biztos a polcomra kerül a DVD.Terminátor 3: Egész jó bár szerintem meg talán jót tenne a sorozatnak ha Swarzi távozna......!?!Sajnos mivel itthon nem adták ki a 2. részt DVD-n így ezt nem szerzem be marad az első rész.Tényleg ki mit szól az első rész kivágott jeleneteihez?

#114 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 23:35

A Terminator 3 sztem elég zsír volt.
Stay with in the Family!

#115 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 10:25

Vörös Sárkány.Nem mai darab,de annál jobb.Nekem nagyon tetszett a film.Anthony Hopkins Hannibál szerepét nagyon jól játsza.Ralph Fiennes(asszem így írják) pedig a tőle elszokott szerepben látható.A végét kicsit elszúrták szerintem,de összeségében nagyon jó kis film volt.Még a 2. részt(Hannibál) kellene bepótolnom,mert azt még nem láttam.

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#116 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 22:04

Hmm nem tudom ki hogy áll a rajzfilmekkel,de én 17 évesen is imádom őket.Lehet ez gáz és ki kellene belőle nőni,de nem megy:DDDA Szinbád:A hét ternger legendája című rajzfilmet néztem meg épp most lett vége.Nagyon jó.Csak ajánlani tudom mindenkinek.A történet a kivitelezés egyszóval jóra sikeredett.Kicsit több ilyen rajzfilm is készülhetne.

A Finding Nemo jó,mert holnap az következik:D

#117 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 30. 22:23

17 évesen rajzfilmeket nézzel ???? Más is ! Spec én még korosabb vagyok. :Đ) Én feliratosan és szinkronosan is láttam .Szinkronnal jobb. :-D

#118 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 31. 11:10

Helyes:DDDLátom infodba igencsak korosabb vagy:DDDÉn szinkronosan néztem meg és nagyon jól el lett találva a szinkron!

#119 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 31. 11:35

jol ertem?
Valami egészen ilyesmi!Kép
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#120 Felhasználó inaktív   Horny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 31. 12:08

Legutoljára a feardotcom.com-ot láttam, naggggggyon durva a film, ajánlom mindenkinek!Kép
A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.