Idézet

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2009. 05. 28. 21:10
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 28. 21:39
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 14:58
Idézet
Hol van a sok narancs érzelmű?
Na most ezen nem élcelődni akarok.... én megmondtam hogy leszállok a politikáról ha BG lesz a min.elnök.
Tudtam. Bejött. Abbahagytam.
nincs értelme....
(azért tennapelőtt este megnéztem Viktor Úr interjúját a hírTV-n.)
De tényleg: hol van az egységes jobboldal? Merthogy a kókadt nemjobbosok inkább el sem menne, azt még valahol megértem. De a hangos jobb?????? Itt a lehetőség, most lehet havi négymilláért fiatalokat küldeni az EP-be! Hol a tömeg? Hol az elképzelt többség?
Látod norb ez van...ilynekor sem tart össze a magyar. Ilyenkor lehet szégyelni magunk. asse tudjuk mit akarunk....nevetséges....
Elküldve: 2009. 06. 07. 15:29
Idézet
Idézet
Na most ezen nem élcelődni akarok.... én megmondtam hogy leszállok a politikáról ha BG lesz a min.elnök.
nincs értelme....
De tényleg: hol van az egységes jobboldal? Merthogy a kókadt nemjobbosok inkább el sem menne, azt még valahol megértem. De a hangos jobb?????? Itt a lehetőség, most lehet havi négymilláért fiatalokat küldeni az EP-be! Hol a tömeg? Hol az elképzelt többség?
Látod norb ez van...ilynekor sem tart össze a magyar. Ilyenkor lehet szégyelni magunk. asse tudjuk mit akarunk....nevetséges....
Elküldve: 2009. 06. 07. 15:52
Idézet
Idézet
nincs értelme....
Elküldve: 2009. 06. 07. 16:23
Idézet
Idézet
Idézet
nincs értelme....
Fröcsögés? Barátom....
Te aztán vak vagy... Gaelnek teljesen igaza van!
Szerintem az én írásom sem volt sem egyik oldal szapulása, sem a másiké. De pont hogy Viktorék tekintenek erre a választásokra belpolitikaként. S látod te is azt mondod hogy ez nem belpolitika... Most akkor hogy van ez?
Elküldve: 2009. 06. 07. 16:59
Idézet
Idézet
Mi ez a fröcsögés?! A 24% nem rossz! Engem nem a részvételi arány érdekel...Mivel ma van a napja és ilyen topik is létezik, bátorkodtam a témát felhozni. Természetesen az EP választás miatt. Nem a jobb-bal szapulás okán. Nincs kedvem ebbe belemászni. Majd tavasszal!
Fröcsögés? Barátom....
Te aztán vak vagy... Gaelnek teljesen igaza van!
Szerintem az én írásom sem volt sem egyik oldal szapulása, sem a másiké. De pont hogy Viktorék tekintenek erre a választásokra belpolitikaként. S látod te is azt mondod hogy ez nem belpolitika... Most akkor hogy van ez?
Szerintem az az igazság, hogy olyasmalamit akarsz belém magyarázni, amire nem is gondolok, nem is írtam
Nem tudom, hogy te/ti hogyan próbáljátok értelmezni az EP válaszást, de nekem eszem ágában sincsen arra gondolni, amibe belekezdtetek. Még aztán ide keveritek a belpolitikát is, aztán meg, meg magyarázzátok nekem, hogy mi a pálya. HE? Leírtam a 15:00-kor beérkező információkat, majd jöttek a Viktorozások, meg a belpolitikai fröcsögések.
Egyetlen célja volt, NEM CSAK MAGYARORSZÁGON VÁLASZTANAK. ÚÚÚÚÚÚÚÚ...Bázzzz...Szomorúan látom, hogy már egy európai választásokkor is csak az ellenségeskedés szítása a cél. Kurvára nem érdekel. Leszarom.
Elküldve: 2009. 06. 07. 17:05
Elküldve: 2009. 06. 07. 17:24
Elküldve: 2009. 06. 07. 17:46
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 20:26
Még így utoljára had kérjem ki magamnak, ez a belpolitikaivá fajítás NEM az én ötletem volt.
norb, nem értem a tiltakozásod, minden Fideszes plakát erről szólt, minden interjúben ezt hangoztatták, hogy ez igenis belpolitikai kérdés. Erre most hogy ezt felelevenítem neked, én vagyok a hülye. Képzeld, én is azt gondolom azokról, akik ezt a szavazást annak tekintették.
Viszont sajnálatos, és szégyenletes, hogy ezt sokan megkajálták.
Mindamellett az is látszik a szavazói létszámból, hogy a többség akkorát csalatkozott már a belföldi politikában, hogy inkább sz.rik bele egy nagyot. Az átlag meber nem tudja elvonatkoztatni a kettőt: bel- és külpolitika. És ami igaz az igaz, valahol össze is függenek...
Nagyon remélem azonan, hogy azok akik bizalmat kaptak, tesznek is valamit az országért. Azért az országért, ahol továbbra is élni szeretnék, családot alapítani, meg mindent ami ezzel együtt jár. Nekem mindegy hogy jobb, vagy bal viszi révbe ezt a rozzant teknőt. De jó lenne megérni hogy egyenesbe jövünk. Remélem lapátolni kezdenek a tisztelt ingenyélő mentelmisek, mert azt fogják elérni, hogy ha én már nem is, de a gyermekeimet úgy fogom nevelni, hogy oda menjenek ahol nekik jó.
Elküldve: 2009. 06. 07. 20:43
Elküldve: 2009. 06. 07. 21:04
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 21:08
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 21:13
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 21:15
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 21:17
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 21:18
Elküldve: 2009. 06. 08. 07:14
Idézet
norb, nem értem a tiltakozásod, minden Fideszes plakát erről szólt, minden interjúben ezt hangoztatták, hogy ez igenis belpolitikai kérdés. Erre most hogy ezt felelevenítem neked, én vagyok a hülye. Képzeld, én is azt gondolom azokról, akik ezt a szavazást annak tekintették.
Alapvetően az a gond, hogy ha norb, akkor csakis fityisz lehet. Erre állt be az agyad. A Fideszes plakát erről szólt-szól, de én soha nem tulajdonítottam ennek jelentőséget és egyszer sem említettem ennek jelentőségét. A statisztikai adatokat látva -és a tavaszi választásokat- most érzem azt, hogy a jobb oldal nyeregben van. Ezért döntöttem úgy, hogy célszerű ha kint is, és bent is ugyan azok képviselik az országot. KÉPVISELIK. Nem lepaktálnak a szlovák nemzetnacionalistákkal, majd ők mondják vissza a Fideszre, hogy fasiszta. Szájbavágni azonnal.
Mióta ugatunk bele más ország belpolitikája és miért? Ezek érdekes dolgok ám...
És van az a pont, amikor abbahagyom, mert ha tovább folytatom....Amit ti egyszerű halandók:) nem értetek és csak a fröcsögésre koncentráltok.... Majd zagyvaságnak titulálva jót röhögtök, talán a fejeteket fogjátok...de csak addig.
:)