HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1001 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 08. 07:23

Idézet

Idézet

Idézet

haverom most mondta h őt is hívták telefonon, megmondva h kire szavazzon
Én apámat is hívták, úgy 13 óra körül!
Amúgy meg ezeknek a rohadékoknak semmi se jár, h törvényt sértenek.Kép.
Még van egy csomó olyan törvény amit ha megsértenek akkor nem jár semmi. Többsége persze politikusra vonatkozik.
mondj egyet kérlek.
ÁFA, járulékos-és adócsalás. Az adócsalás -ha jól tudom- nem célzatos vagy céltudatos bűncselekmény. Börtönbüntetéssel súlytható, mert bűncselekmény, de mivel nem célzatos -és tegyük fel hogy a könyvelő cseszte el "véletlenül"- ezért a kiút lehetősége megvan. Ezért tartjuk a jogot tanult szagembereket. :Đ Bár, próbáld ki, hogy egy ilyen helyzetbe belekerülve, te -nem politikus- hogyan tudnál ebből kimászni. Én tudom. Kimászni. 4 év múlva a cellából :-D + 4 év míg az ügyre pontot raknak.

#1002 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 08. 07:23

Idézet

Idézet

norb, nem értem a tiltakozásod, minden Fideszes plakát erről szólt, minden interjúben ezt hangoztatták, hogy ez igenis belpolitikai kérdés. Erre most hogy ezt felelevenítem neked, én vagyok a hülye. Képzeld, én is azt gondolom azokról, akik ezt a szavazást annak tekintették.

Alapvetően az a gond, hogy ha norb, akkor csakis fityisz lehet. Erre állt be az agyad. :Đ A Fideszes plakát erről szólt-szól, de én soha nem tulajdonítottam ennek jelentőséget és egyszer sem említettem ennek jelentőségét. A statisztikai adatokat látva -és a tavaszi választásokat- most érzem azt, hogy a jobb oldal nyeregben van. Ezért döntöttem úgy, hogy célszerű ha kint is, és bent is ugyan azok képviselik az országot. KÉPVISELIK. Nem lepaktálnak a szlovák nemzetnacionalistákkal, majd ők mondják vissza a Fideszre, hogy fasiszta. Szájbavágni azonnal.Kép Mióta ugatunk bele más ország belpolitikája és miért? Ezek érdekes dolgok ám...

És van az a pont, amikor abbahagyom, mert ha tovább folytatom....Amit ti egyszerű halandók:) nem értetek és csak a fröcsögésre koncentráltok....:-D Majd zagyvaságnak titulálva jót röhögtök, talán a fejeteket fogjátok...de csak addig. :):):)

Így már mindjárt más! Látod tudsz te értelemesen is magyarázni! :) Bár a "TI, egyszerű halandók"-at hogy értsem, hogy te/ti egy adonoszi félistenség vagy(tok)? :) MUHAHAHAAAa NE VEDD KOMOLYAN
De még egy kérdést azért engedj meg, és légyszíves próbálj meg legalább oly hasonlóan kultúráltan válaszolni is rá: Ahhoz mit szólsz hogy a JOBBIK is ekkora tábort szerzett???? Normális az hogy az EU-ban is ekkora teret nyertek a szélsőségesek? (remélem egyet értesz azzal, hogy szélsőségesnek nevezem azokat, akik úgy kezdték az üdvözlő beszédjüket, hogy "Köszönjük a Magyar Gárda segítségét...")

Kép
Kép
Kép

#1003 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 07:48

Idézet

Így már mindjárt más! Látod tudsz te értelemesen is magyarázni! :Đ Bár a "TI, egyszerű halandók"-at hogy értsem, hogy te/ti egy adonoszi félistenség vagy(tok)? :-D MUHAHAHAAAa NE VEDD KOMOLYAN Pedig félIsten vagyok! :)
De még egy kérdést azért engedj meg, és légyszíves próbálj meg legalább oly hasonlóan kultúráltan válaszolni is rá: Ahhoz mit szólsz hogy a JOBBIK is ekkora tábort szerzett???? Normális az hogy az EU-ban is ekkora teret nyertek a szélsőségesek? (remélem egyet értesz azzal, hogy szélsőségesnek nevezem azokat, akik úgy kezdték az üdvözlő beszédjüket, hogy "Köszönjük a Magyar Gárda segítségét...")

Ja, azt néztem, de a mondat elhangzása után el is kapcsoltam. A gárda meg egy szükséges rossz. Kb. mint a kreolbőrű dezsdvíreink. Ne jó, ők ezért nem. :)

Meglepő volt az arány, de ez tavasszal változni fog. 3 képviselőjük kijutott, legyenek ott, túl sok vizet nem fognak zavarni. Viszont sokan azt hiszik, hogy a fityisz-jobbik az ugyan az. NEM. A fityisz soha nem fog koalíciót alakítni a jobbikkal, ezt tudatni fogják az emberekkel még ebben a pár hónapban, a kampánycsendig.Az előző kampányuk igencsak szegényes volt, így ebből tanultak eleget, erre biztosan jobban fognak figyelni, mert az előző vereség nagyjából ennek -is- tudható be. A szavazók, akik a jobbikra voksoltak most, meg fogják ezt érteni és a voksukat -tavasszal- oda teszik ahová kell. Azért is, mert így szavazatot vesznek el a nagyobbik párttól és a bal oldal felé hajtják a malmot. Apropó baloldal. SZDSZ? Mivaaaaaaa? ezekkel??? Nem jött be a ****politika? Szánalmasak..Ugyan úgy, mint az MDF. Durungbajszú Lajos nem kell senkinek, úgyhogy a kétszínű hülye ***** Ibolykával elmehetnek a jó ....Az ilyen majmoktól mentsük meg az országot.

#1004 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 07:50

Idézet

Így már mindjárt más! Látod tudsz te értelemesen is magyarázni! :Đ

Én mindig értelmesen magyarázom. :-D Ha nem értitek meg, akkor szóljatok, leírom érthetőbben is. :) Ezért vagytok tik eccerű halandók, én meg MakszimuszHeródesHerkulesOdüsszeusz. :) Na.

#1005 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:15

nem szívesen politizálok, de pár sort most írok...a jobbik térnyerése tényleg kicsit ijesztő. nem szabadna a szélsőségeknek ekkora táborra szert tenni... a miértjét a dolognak amúgy kicsit sejtem. nem beszűkülten és elvakultan mondom ezt, de: köze lehet a cigánybűnözéshez. sajnos sokan csak szavakat hallanak, látnak, és mivel ez a párt ez ellen a probléma ellen van sokan megváltást remélnek a rájuk leadott voksukkal. veszprémiként látom mekkora állóvizet kavart fel a cozma ügy is...
amúgy a nagy arány köszönhető még a kevés szavazónak. a jobbiknak olyan elhatározott tábora van, hogy szerintem alig maradtak otthon akik kicsit is szemeznek a programjukkal...míg a két ősrivális esetében elképzelhetőnek tartom, hogy sokan maradtak ki ebből, mondván: úgyis lebőgünk, mit számít az az egy X, vagy úgyis nyerünk, minek menjek?
csak egy eszmefuttatás volt, lehet nagyon mellé nyúltam, lehet mégseKép

#1006 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:19

Idézet

nem szívesen politizálok, de pár sort most írok...a jobbik térnyerése tényleg kicsit ijesztő. nem szabadna a szélsőségeknek ekkora táborra szert tenni... a miértjét a dolognak amúgy kicsit sejtem. nem beszűkülten és elvakultan mondom ezt, de: köze lehet a cigánybűnözéshez. sajnos sokan csak szavakat hallanak, látnak, és mivel ez a párt ez ellen a probléma ellen van sokan megváltást remélnek a rájuk leadott voksukkal. veszprémiként látom mekkora állóvizet kavart fel a cozma ügy is...
amúgy a nagy arány köszönhető még a kevés szavazónak. a jobbiknak olyan elhatározott tábora van, hogy szerintem alig maradtak otthon akik kicsit is szemeznek a programjukkal...míg a két ősrivális esetében elképzelhetőnek tartom, hogy sokan maradtak ki ebből, mondván: úgyis lebőgünk, mit számít az az egy X, vagy úgyis nyerünk, minek menjek?
Bexarás! Még egy veszprémi! :Đ Lassan mi tartjuk el a GK-t! :-D:):)

#1007 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:24

kicsi a bors:D

#1008 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:25

Idézet

Idézet

És még a dzsipós kérdésről is hasonlóként gondolkodik. :) Reggel beséltük szinte pont ugyanezt a kollégákkal, hogy valszeg a cigénykérdés is nagyrész benne van a Jobbik eredményében. És valahol megértem aki tőlük várja a megoldás. Nem azonosulok az eszméjükkel, de meg tudom érteni ha egy réteg (pláne aki a dakoták mellett él, és fél) bennük lát valamiféle megoldást.
Hét veszprémiek: láttátok már a Szíven szúrt Ország-ot? KÖTELEZŐ mindenkinek!

Kép
Kép
Kép

#1009 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:26

Idézet

Honnan, merrefelől? Mennyi idős vagy? hátha még ismerjük is egymást :Đ
Eddig 4 veszprémi van: norb, N360, Toopac, és én. Plusz Ragnarök, aki ugan nem itt lakik, de itt tanul!

Kép
Kép
Kép

#1010 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:28

Idézet

Idézet

Ja. Borzasztó. Lennétek inkább Pestiek. Tudnám értékelni. Kép
Botrányos, hogy alig van Pösti fórumozó.

#1011 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:30

Idézet

Idézet

Idézet

Ja. Borzasztó. Lennétek inkább Pestiek. Tudnám értékelni. Kép
Botrányos, hogy alig van Pösti fórumozó.
Viszont érdekes, hogy norb és én ismeretségén kívül a többiekkel itt ismerjük meg egymást :)
Kép
Kép
Kép

#1012 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:31

Idézet

Idézet

Eddig 4 veszprémi van: norb, N360, Toopac, és én. Plusz Ragnarök, aki ugan nem itt lakik, de itt tanul!
egry ltp környéke, súlyosan a XX felé közelítek:) ránéztem az adatlapodra, de nem ugrik be egy magabiztos szakács se:) amúgy korkülönbség miatt...nemhiszem h ismerjük egymást.

#1013 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:32

Idézet

Idézet

Idézet

egry ltp környéke, súlyosan a XX felé közelítek:) ránéztem az adatlapodra, de nem ugrik be egy magabiztos szakács se:) amúgy korkülönbség miatt...nemhiszem h ismerjük egymást.
:-D Ez a szép benne :) Kicsi a világ!
Kép
Kép
Kép

#1014 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

vagy csak veszprém:D

#1015 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az is...de én úgy értettem hogy a GK mindenhonnan elérhető, mégis veszprémből vagyunk a legtöbben :)
De a sok OFF-nak a bla-bla ban a helye....mert ez már kezd BOTRÁNYOS lenni amit itt spammolunk :)

Kép
Kép
Kép

#1016 Felhasználó inaktív   Mast3rmind 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:45

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az is...de én úgy értettem hogy a GK mindenhonnan elérhető, mégis veszprémből vagyunk a legtöbben :)
De a sok OFF-nak a bla-bla ban a helye....mert ez már kezd BOTRÁNYOS lenni amit itt spammolunk :)
Nah, látod! Ha nem hagyod abba James küldök neked egy Damnation teszt példányt! Kép

#1017 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:47

Nah, látod! Ha nem hagyod abba James küldök neked egy Damnation teszt példányt! Kép [/quote]

ÚÚÚú ennyire botrányos lett a játék??? :Đ Ilyenkor átok cikkírónak/játéktesztelőnek lenni, mi? Hát nem irigyellek! Ja és Bocs az előzőekért...

Kép
Kép
Kép

#1018 Felhasználó inaktív   Mast3rmind 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:55

[quote]
Nah, látod! Ha nem hagyod abba James küldök neked egy Damnation teszt példányt! [/quote]

ÚÚÚú ennyire botrányos lett a játék??? :Đ Ilyenkor átok cikkírónak/játéktesztelőnek lenni, mi? Hát nem irigyellek! Ja és Bocs az előzőekért...
[/quote] Ízelítő:
[quote]

A fejlesztők elég tökösek voltak, így a Gears of War sorozattal ellentétben itt tud ugrani főhősünk, ezzel hatalmas távlatokat nyitva számunkra! A pályákon lehetőségünk van falak és épületek megmászására, aminek látványától Altair (Assassin's Creed főszereplője) hangos női sikolyt hallatva a mélybe veti magát. Hamilton kapitány akrobatikus mozdulatait egy hattyú kecsességét is megszégyenítenék! Ezek után szerintem jogosan hiányoltam a kézikönyvből az alábbi feljegyzést: „Figyelem a gravitációval csak Chuck Norris és Hamilton Rourke tud szembe szállni. Kérjük a játékban látható mozdulatokat ne próbálják ki otthon!”

[/quote]
[quote]

Ennyi lenne összegében a sztori önmaga, amire már az első pálya végére fény derül. Gondolom sokan ezek után levegő ért kapkodnak foteljükben, miközben agyuk egy haldokló csillagként összeomlik, majd hatalmas pukkanás kíséretében apró darabjaira robban.

[/quote]

#1019 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 08:58

Ezekután naggggyon kíváncsi vagyok a teljes tesztre! :Đ Kitartást a szenvedéshez, nem cserélnék veled! :-D
Kép
Kép
Kép

#1020 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 09:04

Idézet

Ezekután naggggyon kíváncsi vagyok a teljes tesztre! :Đ Kitartást a szenvedéshez, nem cserélnék veled! :-D
sajnos énis kipróbáltam...5percet játszottam, nyomkodtam a space-t mint az ökör de nem ugrott az istenér se..meguntam kiléptem és uninstal...ez a játék egy BULLSH*T!!!!

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.