Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy meg ezeknek a rohadékoknak semmi se jár, h törvényt sértenek.

Még van egy csomó olyan törvény amit ha megsértenek akkor nem jár semmi. Többsége persze politikusra vonatkozik.

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2009. 06. 08. 07:23
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 07:23
Idézet
Idézet
norb, nem értem a tiltakozásod, minden Fideszes plakát erről szólt, minden interjúben ezt hangoztatták, hogy ez igenis belpolitikai kérdés. Erre most hogy ezt felelevenítem neked, én vagyok a hülye. Képzeld, én is azt gondolom azokról, akik ezt a szavazást annak tekintették.
Alapvetően az a gond, hogy ha norb, akkor csakis fityisz lehet. Erre állt be az agyad. A Fideszes plakát erről szólt-szól, de én soha nem tulajdonítottam ennek jelentőséget és egyszer sem említettem ennek jelentőségét. A statisztikai adatokat látva -és a tavaszi választásokat- most érzem azt, hogy a jobb oldal nyeregben van. Ezért döntöttem úgy, hogy célszerű ha kint is, és bent is ugyan azok képviselik az országot. KÉPVISELIK. Nem lepaktálnak a szlovák nemzetnacionalistákkal, majd ők mondják vissza a Fideszre, hogy fasiszta. Szájbavágni azonnal.
Mióta ugatunk bele más ország belpolitikája és miért? Ezek érdekes dolgok ám...
És van az a pont, amikor abbahagyom, mert ha tovább folytatom....Amit ti egyszerű halandók:) nem értetek és csak a fröcsögésre koncentráltok.... Majd zagyvaságnak titulálva jót röhögtök, talán a fejeteket fogjátok...de csak addig.
:)
Elküldve: 2009. 06. 08. 07:48
Idézet
Ja, azt néztem, de a mondat elhangzása után el is kapcsoltam. A gárda meg egy szükséges rossz. Kb. mint a kreolbőrű dezsdvíreink. Ne jó, ők ezért nem.
Meglepő volt az arány, de ez tavasszal változni fog. 3 képviselőjük kijutott, legyenek ott, túl sok vizet nem fognak zavarni. Viszont sokan azt hiszik, hogy a fityisz-jobbik az ugyan az. NEM. A fityisz soha nem fog koalíciót alakítni a jobbikkal, ezt tudatni fogják az emberekkel még ebben a pár hónapban, a kampánycsendig.Az előző kampányuk igencsak szegényes volt, így ebből tanultak eleget, erre biztosan jobban fognak figyelni, mert az előző vereség nagyjából ennek -is- tudható be. A szavazók, akik a jobbikra voksoltak most, meg fogják ezt érteni és a voksukat -tavasszal- oda teszik ahová kell. Azért is, mert így szavazatot vesznek el a nagyobbik párttól és a bal oldal felé hajtják a malmot. Apropó baloldal. SZDSZ? Mivaaaaaaa? ezekkel??? Nem jött be a ****politika? Szánalmasak..Ugyan úgy, mint az MDF. Durungbajszú Lajos nem kell senkinek, úgyhogy a kétszínű hülye ***** Ibolykával elmehetnek a jó ....Az ilyen majmoktól mentsük meg az országot.
Elküldve: 2009. 06. 08. 07:50
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:15
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:19
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:25
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:26
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:28
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:30
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:31
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:32
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:33
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:36
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:45
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:47
Nah, látod! Ha nem hagyod abba James küldök neked egy Damnation teszt példányt![/quote]
ÚÚÚú ennyire botrányos lett a játék???Ilyenkor átok cikkírónak/játéktesztelőnek lenni, mi? Hát nem irigyellek! Ja és Bocs az előzőekért...
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:55
Nah, látod! Ha nem hagyod abba James küldök neked egy Damnation teszt példányt! [/quote]
ÚÚÚú ennyire botrányos lett a játék???[/quote] Ízelítő:Ilyenkor átok cikkírónak/játéktesztelőnek lenni, mi? Hát nem irigyellek! Ja és Bocs az előzőekért...
[quote]A fejlesztők elég tökösek voltak, így a Gears of War sorozattal ellentétben itt tud ugrani főhősünk, ezzel hatalmas távlatokat nyitva számunkra! A pályákon lehetőségünk van falak és épületek megmászására, aminek látványától Altair (Assassin's Creed főszereplője) hangos női sikolyt hallatva a mélybe veti magát. Hamilton kapitány akrobatikus mozdulatait egy hattyú kecsességét is megszégyenítenék! Ezek után szerintem jogosan hiányoltam a kézikönyvből az alábbi feljegyzést: „Figyelem a gravitációval csak Chuck Norris és Hamilton Rourke tud szembe szállni. Kérjük a játékban látható mozdulatokat ne próbálják ki otthon!”
[/quote]
[quote]Ennyi lenne összegében a sztori önmaga, amire már az első pálya végére fény derül. Gondolom sokan ezek után levegő ért kapkodnak foteljükben, miközben agyuk egy haldokló csillagként összeomlik, majd hatalmas pukkanás kíséretében apró darabjaira robban.
[/quote]
Elküldve: 2009. 06. 08. 08:58
Elküldve: 2009. 06. 08. 09:04
Idézet