Botrányos!
Elküldve: 2010. 01. 12. 07:53
Elküldve: 2010. 01. 12. 08:58
Idézet
#1943 Guest__*
Elküldve: 2010. 01. 12. 08:59
Idézet
Idézet
Idézet
Ott a furcsa, hogy korábban, mikor én gyerek voltam, úgy lehetett számolni, hogy csak akkor érte meg kocsival menni, ha legalább 4 ember összeült. Ma már ha csak ketten ülnek a kocsiba, akkor is jobban megéri kocsival menni, autópályamatricával mindennel együtt, mint busszal. És akkor a kényelemről és a menetidőről nem is beszéltem.... (vasút dettó)
Enyhén fura nem? 5 év múlva mi lesz? Már egyedül is jobban megéri kocsival menni, vagy mi a csöcs?
Elküldve: 2010. 01. 12. 09:04
Idézet
Idézet
Ott a furcsa, hogy korábban, mikor én gyerek voltam, úgy lehetett számolni, hogy csak akkor érte meg kocsival menni, ha legalább 4 ember összeült. Ma már ha csak ketten ülnek a kocsiba, akkor is jobban megéri kocsival menni, autópályamatricával mindennel együtt, mint busszal. És akkor a kényelemről és a menetidőről nem is beszéltem.... (vasút dettó)
Enyhén fura nem? 5 év múlva mi lesz? Már egyedül is jobban megéri kocsival menni, vagy mi a csöcs?
#1945 Guest__*
Elküldve: 2010. 01. 12. 09:07
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 12. 09:39
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
#1947 Guest__*
Elküldve: 2010. 01. 12. 09:41
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 12. 09:53
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 12. 10:11
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 12. 17:04
Elküldve: 2010. 01. 12. 17:35
Idézet
Én azt mondom igenis jól teszik. Persze sok embernek hazavágja a közlekedését de igazából ez az eszköz arra hogy észrevegyék őket. Minél több ember hőbölög hogy nem tud menni dolgozni annál kényelmetlenebbül érzik magukat a vezetők talán. Igenis nonszensz hogy miliárdok tünnek el felelősségrevonás nélkül a suttyó bussofőrök meg dógozzanak amíg van bennük szusz. Nagy felelősség kevés fizetés. Igenis sztrájkoljanak és ne csak addig amíg a szakszervezetis vezetők megkapják a részüket a miliárdokból.#1953 Guest__*
Elküldve: 2010. 01. 12. 17:41
Idézet
Idézet
Én azt mondom igenis jól teszik. Persze sok embernek hazavágja a közlekedését de igazából ez az eszköz arra hogy észrevegyék őket. Minél több ember hőbölög hogy nem tud menni dolgozni annál kényelmetlenebbül érzik magukat a vezetők talán. Igenis nonszensz hogy miliárdok tünnek el felelősségrevonás nélkül a suttyó bussofőrök meg dógozzanak amíg van bennük szusz. Nagy felelősség kevés fizetés. Igenis sztrájkoljanak és ne csak addig amíg a szakszervezetis vezetők megkapják a részüket a miliárdokból.bkv-nál nem keresnek olyan szarul a sofőrök meg metrósok és egyebek mint elsőre gondolnád...ráadásul szerintem lófaszmunka amit végeznek...
én dolgoztam több gyárban is, na ott dolgozza ki a belét az ember szar fizetésért és sztrájkolni sem tud mert kibasszák abban a percben, igen ő oldja meg hogy jut munkába mert a szaros buszsofőr ennyire kényelmes...
persze igazad van sok milliárd tűnik el szar a rendszer stb, de úgy sem érnek el ezzel semmit csak egyszerű emberek életét bonyolítják.
Elküldve: 2010. 01. 12. 19:26
Elküldve: 2010. 01. 12. 19:31
Idézet
Idézet
Idézet
Én azt mondom igenis jól teszik. Persze sok embernek hazavágja a közlekedését de igazából ez az eszköz arra hogy észrevegyék őket. Minél több ember hőbölög hogy nem tud menni dolgozni annál kényelmetlenebbül érzik magukat a vezetők talán. Igenis nonszensz hogy miliárdok tünnek el felelősségrevonás nélkül a suttyó bussofőrök meg dógozzanak amíg van bennük szusz. Nagy felelősség kevés fizetés. Igenis sztrájkoljanak és ne csak addig amíg a szakszervezetis vezetők megkapják a részüket a miliárdokból.bkv-nál nem keresnek olyan szarul a sofőrök meg metrósok és egyebek mint elsőre gondolnád...ráadásul szerintem lófaszmunka amit végeznek...
én dolgoztam több gyárban is, na ott dolgozza ki a belét az ember szar fizetésért és sztrájkolni sem tud mert kibasszák abban a percben, igen ő oldja meg hogy jut munkába mert a szaros buszsofőr ennyire kényelmes...
persze igazad van sok milliárd tűnik el szar a rendszer stb, de úgy sem érnek el ezzel semmit csak egyszerű emberek életét bonyolítják.
#1956 Guest__*
Elküldve: 2010. 01. 12. 19:36
Idézet
"Nemes Gábor a múlt héten az [origo]-nak azt mondta, hogy a jelenlegi ajánlat szerint a dolgozók fejenként havi 16 ezer forintot vesztenének."B_sszák meg a 16 ezer forintjukat. De komolyan.
Elküldve: 2010. 01. 12. 19:53
Idézet
Bár engem nem érint ez a sztrájk közvetlenül, de hadd idézzek egy bash klasszikust...persze ha nem nagy gond.<akEn^w0rx> szopjon le a bkv egy taliga aprómajmot
<Havoc_> miért aprót aken?
<akEn^w0rx> mert abból több fér egy taligára
Gondolom jópáran vélekednek így most is.
#1958 Guest__*
Elküldve: 2010. 01. 12. 19:59
Idézet
Idézet
Bár engem nem érint ez a sztrájk közvetlenül, de hadd idézzek egy bash klasszikust...persze ha nem nagy gond.szopjon le a bkv egy taliga aprómajmot
miért aprót aken?
mert abból több fér egy taligára
Sziasztok! Csaba vagyok Budapestről, és kérném az összes BKV soförnek Rihannátol a Shut up and Drive c. számot.
Elküldve: 2010. 01. 12. 20:13
Idézet
Idézet
Idézet
Bár engem nem érint ez a sztrájk közvetlenül, de hadd idézzek egy bash klasszikust...persze ha nem nagy gond.szopjon le a bkv egy taliga aprómajmot
miért aprót aken?
mert abból több fér egy taligára
Sziasztok! Csaba vagyok Budapestről, és kérném az összes BKV soförnek Rihannátol a Shut up and Drive c. számot.
Am én még holnap élvezem a sztrájk adta szünetet de azért csüt-péntekre jó lenne ha megoldódna!
Elküldve: 2010. 01. 12. 20:13
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/

Súgó
A téma zárva.