Már hogy lenne jó? Gondolkozzál már egy kicsit, mielőtt írsz valamit!
"Lehet, hogy épp a sajnálat fogta vissza Bilbó kezét. Sokan élnek, kik halált érdemelnének, és néhányan meghaltak, akik élhetnének. Ki tudja ezt eldönteni Frodó?"
Elküldve: 2004. 01. 27. 20:34
Már hogy lenne jó? Gondolkozzál már egy kicsit, mielőtt írsz valamit!
"Lehet, hogy épp a sajnálat fogta vissza Bilbó kezét. Sokan élnek, kik halált érdemelnének, és néhányan meghaltak, akik élhetnének. Ki tudja ezt eldönteni Frodó?"
Elküldve: 2004. 01. 27. 21:34
lol Gondolkodj te!
Ne gyere ezzel a sajnálat dumával, aki gyeneg halált érdemel.
Byte: Nézd meg a Jay és néma Bob-ot és akkor rájössz mit kell tenned? (Valami még mintha hiányozna a címből, csak nem tudom mi.)
Elküldve: 2004. 01. 27. 22:35
Elküldve: 2004. 01. 27. 22:53
Elküldve: 2004. 01. 27. 23:42
A halálbüntetés témája nem ide tartozik...
Byte, azmit csináltak az szemét dolog, de sajnos megtörtént. Tanulhattatok belőle és ezzel csak jobbak lesztek, magyarán az a paraszt, aki ezt tette veletek, csak jobbá tett titeket! Inmáron van egy hiba, amire már nem kell figyelnetek, hisz automatikusan fogjátok archiválni a munkátokat!
GAMEKAPOCS:
- Már említettem korábban, hogy kompaktabb lesz az oldal, nem lesz így széthúzva-megnyújtva, így a kissebb változás is látványosabb lesz majd (egy kis piszológia).
- Ezúttal nem fogunk gátat szabani a marhaságainknak, így ennek köszönhetően elindítjuk a GK INSIDER rovatunkat, amiben az épp aktuális agymenéseinkről kaphattok majd jó nagy adagokat!
- Felturbózzuk a LETÖLTÉS rovatot, rengeteg friss és hasznos javítással, peccsel, csíttel.
- Remek, gyors szervernek köszönhetően ráfekszünk a demók és filmek beszerzésének is
- Igen keményen rákapcsolunk a cikkek irására, a már megszokott kiemelkedő minőségben
Hiretelen ennyi újdonságot avagy infót tudok nektek adni. Holnap este ismét kaptok egy adagot, de addigis legyetek rosszak!
Elküldve: 2004. 01. 28. 00:37
A halálbüntetés témája nem ide tartozik...
Byte, azmit csináltak az szemét dolog, de sajnos megtörtént. Tanulhattatok belőle és ezzel csak jobbak lesztek, magyarán az a paraszt, aki ezt tette veletek, csak jobbá tett titeket! Inmáron van egy hiba, amire már nem kell figyelnetek, hisz automatikusan fogjátok archiválni a munkátokat!
GAMEKAPOCS:
- Már említettem korábban, hogy kompaktabb lesz az oldal, nem lesz így széthúzva-megnyújtva, így a kissebb változás is látványosabb lesz majd (egy kis piszológia).
- Ezúttal nem fogunk gátat szabani a marhaságainknak, így ennek köszönhetően elindítjuk a GK INSIDER rovatunkat, amiben az épp aktuális agymenéseinkről kaphattok majd jó nagy adagokat!
- Felturbózzuk a LETÖLTÉS rovatot, rengeteg friss és hasznos javítással, peccsel, csíttel.
- Remek, gyors szervernek köszönhetően ráfekszünk a demók és filmek beszerzésének is
- Igen keményen rákapcsolunk a cikkek irására, a már megszokott kiemelkedő minőségben
Hiretelen ennyi újdonságot avagy infót tudok nektek adni. Holnap este ismét kaptok egy adagot, de addigis legyetek rosszak!
mar varom ezt a gk inszajd vagy milyen rovatot.
go...go...gk
Elküldve: 2004. 01. 28. 14:52
Elküldve: 2004. 01. 28. 15:07
Myko, mi az a "piszológia"?
A GK INSIDER az csak 18 éven felül és szülői felügyelettel.
"Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk" - by South Park
Elküldve: 2004. 01. 29. 01:56
update:
Nem tudtam előbb írni sajna, így most vagyok kénytelen vésni egy kis helyzetjelentést. A dolgok haladnak útjaikon, amely a vadiúj logotervezés és kivitelezés és a forrásdesign testreszabását takarja. Emellett párhuzamosan helloszabi töretlenül programozza az új olalt, legfontosabb részeként az admin felületet és az adatbázis kezelő pontokat.
A cikkek is készülnek szépen, már néhány be is futott közülük, s mondhatom, nem fogtok olvasnivaló nélkül maradni februárban!
Elküldve: 2004. 01. 29. 02:04
Elküldve: 2004. 01. 29. 02:07
update:
Nem tudtam előbb írni sajna, így most vagyok kénytelen vésni egy kis helyzetjelentést. A dolgok haladnak útjaikon, amely a vadiúj logotervezés és kivitelezés és a forrásdesign testreszabását takarja. Emellett párhuzamosan helloszabi töretlenül programozza az új olalt, legfontosabb részeként az admin felületet és az adatbázis kezelő pontokat.
A cikkek is készülnek szépen, már néhány be is futott közülük, s mondhatom, nem fogtok olvasnivaló nélkül maradni februárban!
Elküldve: 2004. 01. 29. 03:20
bocs, hogy megint offolok, de tudjatok modemmel elegge meg van kotve a kezem es nem tudok mindenre idoben reagalni.
ezzel a honlapfeltoros dologgal kapcsolatban mondanek par szot.
szinte biztos, hogy nem egy kamasz tette.
biztos egy halozathoz, nethez erto ember, akinek tobb celja is lehetett azzal, hogy feltorte az oldalatokat.
vagy (ahogy irtatok) nem teccet neki vagy ilyenekkel szorakozik, ez a hobbija.
de a hackerek fokeppen szernitem a magamutogatas miatt csinalajk, hogy ok milyen kiraly csavok, ezt is fel tudtak torni, stb..
behuznak egy stigulat a nem letezo papirjukon es dicsekednek vele vagy nemtom.
szal a hirnev miatt is csinalhatjak.
nekem is van egy ismerosom, aki szokott hackerkedni (igen jo dolog ) es nem 14 eves.
mondjuk o nem konkretan a honlap feltoresre van specializalodva (de azt is csinalt mar), hanem mas netes dolgokra.
jelszo szerzes, hasonlok.
pofonegyszeruen mukodnek ezek a dolgok.
mondjuk o rendszergazda, szal tudja hogy mi fan teremnek a dolgok es ert hozza.
es egy talan ide (es kovetkezo gondolatomhoz) passzolo mondas: ne becsult le az ellenfeled.
szerintem ujbol kezdjetek el kesziteni az oldalt, ha tenyleg annyi latogatotok volt.
o ertuk tegyetek meg ezt.
ha mar nekem ilyen kaliberu oldalam lett volna, mint a tietek, akkor evidens, hogy folyamatosan mentek mindent es a gepen is megtalalhato minden, ami fel lett feltoltve (gondolok itt a kepekre, amit nagyon sajnalsz).
bocs, nem bantaskepp mondom, de kicsit balfaxok voltatok ilyen teren.
fel kell keszulni az ilyen dolgokra is.
szal a legyeg, hogy folytassatok, amit elkezdtetek es probaljatok vhogy vedekezni (a gumi sem segit ezen vagy megis? )!
mar megint irtam jo sok hulyeseget...
Elküldve: 2004. 01. 29. 11:52
Elküldve: 2004. 01. 29. 12:26
Ez az annak megfelelő topicban meg lehet tárgyalni. A lap arculatához vajhmi kevés köze van! Látom már tényleg nagyon elkél, hogy elkészüljön az újoldal és visszajöjjek rendesen a többi moderátorral együtt, mert ti beszéltek mindenhol mindenről, aztán ha előkerül egy forumozó, csak azt látja, hogy a megadott topicban mindenről beszéltek, csak a témáról nem. Ennek nemsokára vége lesz!!!!
Elküldve: 2004. 01. 29. 15:44
Elküldve: 2004. 01. 29. 16:54
Elküldve: 2004. 01. 29. 19:14