HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2021 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 07. 16:06

Tegnap bekapcsoltam a ps-t egy fél órára, gondoltam, újra kezdem a san andreast. Aztán kicsit megijedtem, mert mikor rányomtam, hogy new game, akkor kiírt nekem egy olyat, hogy a régi mentéseim elvesznek. Ez lehetséges??? No mindegy gondoltam, addig amíg itt valakitől meg nem kérdezem keresek néhány rejtett ugratót. Valahogy úgy esett a történet, hogy San Fierroban kicsit megborult az autóm, és bepottyantam a rendőrség udvarába. Kalandvágyból bekommandóztam a garázsukba, ami meglehetősen könnyűnek bizonyult, ugyanis az őrök eltűntek...lehet ebédidő volt :Đ ... A mélygarázsban néhány fakabát lófrált, akiket iktattam és csak így is kettes körözöttségi szintet értem el...érthetetlen!!! No mindegy. A garázsban a rendőrautók mellett állt egy számomra teljesen ismeretlen gépkocsi. Belehuppantam és láss csodát!!! Kb. másfél hónapja keresem a Sentinel-t és hopp, ott volt, benne ültem, aztán el is vittem, és mivel már csak ez az egy kocsi hiányzott az első listáról gyorsan el is adtam. Öröm és boldogság érte el szívem :-D

Van itt még valami. Rendszeresen látom, hogy gábor foci nevű emberke írogat például ide is, de én egyszeűen nem látom, vagy csak a gépben van a hiba???

biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2022 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 07. 16:26

Idézet

Tegnap bekapcsoltam a ps-t egy fél órára, gondoltam, újra kezdem a san andreast. Aztán kicsit megijedtem, mert mikor rányomtam, hogy new game, akkor kiírt nekem egy olyat, hogy a régi mentéseim elvesznek. Ez lehetséges??? No mindegy gondoltam, addig amíg itt valakitől meg nem kérdezem keresek néhány rejtett ugratót. Valahogy úgy esett a történet, hogy San Fierroban kicsit megborult az autóm, és bepottyantam a rendőrség udvarába. Kalandvágyból bekommandóztam a garázsukba, ami meglehetősen könnyűnek bizonyult, ugyanis az őrök eltűntek...lehet ebédidő volt :Đ ... A mélygarázsban néhány fakabát lófrált, akiket iktattam és csak így is kettes körözöttségi szintet értem el...érthetetlen!!! No mindegy. A garázsban a rendőrautók mellett állt egy számomra teljesen ismeretlen gépkocsi. Belehuppantam és láss csodát!!! Kb. másfél hónapja keresem a Sentinel-t és hopp, ott volt, benne ültem, aztán el is vittem, és mivel már csak ez az egy kocsi hiányzott az első listáról gyorsan el is adtam. Öröm és boldogság érte el szívem :-D

Van itt még valami. Rendszeresen látom, hogy gábor foci nevű emberke írogat például ide is, de én egyszeűen nem látom, vagy csak a gépben van a hiba???

nem ate gépedbe vana hiba senki se látja az irását!Kép
Sam "Serious" Stone

#2023 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 18:17

jaja ő egy szellem Kép

a régi mentések nem értem miért kell hogy törlődjenek ha új játékot kezdesz, hiszen alapból nem is kell menteni csak később, persze ettől még elveszhetnek

a San Fierro-i garázs tényleg egy érdekes hely, már láttam olyat is hogy helikopter vagy akár repülőgép parkolt a kocsik mellett.. Kép

#2024 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 22:55

Idézet

Tegnap bekapcsoltam a ps-t egy fél órára, gondoltam, újra kezdem a san andreast. Aztán kicsit megijedtem, mert mikor rányomtam, hogy new game, akkor kiírt nekem egy olyat, hogy a régi mentéseim elvesznek. Ez lehetséges???

Hááát nem tom Ps-en hogy van, de nem hinném hogy csak azért mert új gémet kezdesz, azonnal felülirná az összes mentésedet...mert PC-n 7 mentési lehetőség van...én is mikor újat kezdtem, akkor azt mindig az első "rublikába" mentettem...
Szal szerintem ez csak arra vonatkozik, hogy hamajd menten akarsz, akkor felül kell irjál egyet a 7-ből...vagy nem tom Ps-en mennyi van???
Mondanám hogy a mentéseidet másold át valahová...de nem tom ez mennyire lehetséges ps-nél...
Ha jól emléxem egy másik memória kártyára át lehet rakni / másolni...aztán próba cseresznye...Kép

Az autós témához: számomra a legnehezebb a Patriot-ot volt megszerezni...az a hámmerféle verda...legtöbbször a Fierro-i reptér melletti katonai bázisról próbáltam meglovasitani...de volt hogy el se értem az autót...pedig egy verdával beszáguldottam...Képde sz*rrá lőttek mielőtt kiszállhattam volna...Kép
Amit pedig a leghosszabb ideig kerestem (kb 1 év) az az Euros volt...az itt kapott tanácsok alapján leltem rá végül...köszönet érte...Kép
Azóta már csak csupán szórakozásból, az összes járműről készitettem 1 képet...autók, mocik, bringá, hajók, repülők...stb.

Most várom a GTA IV - et...de a SA-is örök lesz...mint az összes GTA...KépKépKép

#2025 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 11:21

mivel a PS2-esről készült a PC-s port is, ugyanúgy 8 hely van

#2026 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 08. 11:48

Pontosan nem tudom, hogy mennyi mentési lehetőségem van, de hét és kilenc között. Nem akarom kockáztatni az eddig elért eredményeimet, úgyhogy lehet veszek egy memóriakártyát. Majd még meglátom. A patriotot egyébként be lehet szerezni a Las Venturas-i kórház parkolójából is. Nálam ott mindig áll egy. A San Fierro-i rendőrségről meg még annyit, hogy olyat láttam ott, amit azóta, hogy kezembe vettem a San Andreast egyszer sem. A rendőrségi mélygarázsban egy zsaru autót szerelt. Rendesen fel volt nyitva a motorháztető és ott hajlongott a motortérbe. :Đ Illetve van még egy érdekesség. San Fierro-ban, a parti katonai bázis területén ugye parkol egy patriot. Egyszer véletlenül beúsztam a területükre és kapásból öt csillagot kaptam, nagynehezen elértem a partig, kimásztam pont a katonai objektumba. Cikk-cakkban szaladtam és elkötöttem valami nagyon gáz autót. Kimenekültem(nem mondom, hogy egy karcolás nélkül, mert majdnem odavesztem) gyorsan átfestettem a járgányt, meg mentettem egyet. És TAADAAA!!!!!
Ja azt tudtátok, hogyha eléred a maximális, hat csillagos körözöttségi szintet, akkor már kapásból az FBI jön? Nálam ez három hónap után derült ki. Élmény volt. Jól megy a verdájuk.
biolencse
Get your Portable ID!

#2027 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 16:05

könnyö moddolni az autókat a GTa SA-ba?
Sam "Serious" Stone

#2028 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 18:00

6 csillagnál már a katonaságot küldik ki, az FBI az 5ös szinten kapcsolodik be, ehhez viszont tényleg elég csak behatolni az egyik bázisra. Én a sivatagban mindig velük fogócskázok.. :Đ

Csacso: Kicserélni egy letöltöttre? Nem nagy dolog. Lapozz egyet, a multkor már leírtam.

#2029 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 20:19

Én vadászrepülővel szoktam a katonai bázis fölött repűlni és egy kis légi csatát vívni a repülőkkel, meg a rakétákkal.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#2030 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 21:45

Sajnos én nem tudtam végigvinni a játékot, bár szerettem volna.Én a jetpack-kel (asszem így hívják) szerettem repkedni a városrészek felett. A magasabb körözési szint elérése tényleg király volt!

#2031 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 09. 09:52

Tegnap játszottam. Az első kérdőjeles küldetésnél lévő háznál lehet menteni. Ha az összes küldit teljesíted, akkor a házban lángszóró, kétfajta rakétavető és egy igen komoly forgótáras gyilkolómasina is lesz. Ha ezek közül sokat felveszel, akkor végteleníteni lehet a lőszereket. Hát én ezt tettem a forgó tárassal. Aztán nyomás a San Fierro-i szerelőműhelyes szabadtéri mentési helyhez és aprítás. Állat volt!!! Sokmindenki meghalt, sokminden felrobbant és végre elértem a hatos szintet. Jött a TANK!!! Azzal már nem tudtam mit kezdeni. Hiába lőttem...semmi, és még csak ellopni sem tudtam. Sajnos. De hát ez van.
biolencse
Get your Portable ID!

#2032 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 09. 14:40

Fel lehet menni a hídra motorral. Ez még nem is meglepő. A San Fierro-ból a kérdőjeles házhoz vezető híd merev tartószerkezetére lehet felmotorozni, csak ha már ott vagytok ne essetek le :Đ Tegnap vettem észre.

Van arról valamilyen térkép, hogy hol vannak rejtett ugratók? Ha jól tudom 70 darab van. Én ebből még csak 13-at találtam meg és ugrattam róla.

Ja meg a San Fierro-i toronyházon kívül, hol lehet még bázisugrani?

biolencse
Get your Portable ID!

#2033 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 17:25

Ja az nagy poén :Đ, de bringával már nehezebb.

- térkép

a bázisugró helyeket meg megtalálod ezen a térképen ahol, az ejtőernyők vannak jelölve (parachute)
+ egy van a Gant Bridge egyik pillérjének a tetején is

#2034 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 10. 12:58

Egyre jobban élvezem a San Andreas-t, pedig már rég végeztem az összes fő és mellék küldetéssel. Mostmár csak autózok, motorozok, meg ilyenek. Elkezdtem begyűjteni az exportos autókat, meg ilyen különlegességekre vadászok, mint a hidas dolog.
biolencse
Get your Portable ID!

#2035 Felhasználó inaktív   wolfkinger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:56

Jó van má szerintem már unalmas.KépKépKép

#2036 Felhasználó inaktív   wolfkinger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:58

Sőt nagyon is.

#2037 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 18:16

Ez...azé...ez...egy kicsit durva volt....Kép

#2038 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 00:24

Idézet

Ez...azé...ez...egy kicsit durva volt....Kép
főleg 2 üzibe x)

nekem a GTA mindíg is egy agy pihentető élvezhető játék volt, nem játszottam vele túl sokat (oblivionnal se, vagyis én azt mondom pedig abbanaz egyik karakterem 1200 óra volt :Đ) de jó játék, amire kell arra jó, ha unalmas, ne jácc vele :-D ha élvezed jácc, ennyi...

#2039 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 11:02

Hát csatlakozom az előttem szólóhoz...
Aki nem szereti, vagy unja már, az ne játszon...bár szerintem sok jóból marad ki az, aki ha végigvitte, leteszi a gammát...
Én mondjuk sosem azért játszottam pl. a GTA-kkal, hogy kiüssem 100%-ra, hanem mert imádtam azt a szabadságot, és sokoldalúságot amit ez a játék biztosit...
Évekig lehet vele bohóckodni...akkor is ha már mindent megcsinált az ember...Kép
Ez az a gém, ami mindig fenn van a gépen...:Đ

#2040 Felhasználó inaktív   seva 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 14:21

császtok! Valaki mondja meg h ha leakarok tölteni egy autót,utána melyik mappába kell belerakni a játékba?! köszi mindenkinek

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.