Tegnap bekapcsoltam a ps-t egy fél órára, gondoltam, újra kezdem a san andreast. Aztán kicsit megijedtem, mert mikor rányomtam, hogy new game, akkor kiírt nekem egy olyat, hogy a régi mentéseim elvesznek. Ez lehetséges??? No mindegy gondoltam, addig amíg itt valakitől meg nem kérdezem keresek néhány rejtett ugratót. Valahogy úgy esett a történet, hogy San Fierroban kicsit megborult az autóm, és bepottyantam a rendőrség udvarába. Kalandvágyból bekommandóztam a garázsukba, ami meglehetősen könnyűnek bizonyult, ugyanis az őrök eltűntek...lehet ebédidő volt
... A mélygarázsban néhány fakabát lófrált, akiket iktattam és csak így is kettes körözöttségi szintet értem el...érthetetlen!!! No mindegy. A garázsban a rendőrautók mellett állt egy számomra teljesen ismeretlen gépkocsi. Belehuppantam és láss csodát!!! Kb. másfél hónapja keresem a Sentinel-t és hopp, ott volt, benne ültem, aztán el is vittem, és mivel már csak ez az egy kocsi hiányzott az első listáról gyorsan el is adtam. Öröm és boldogság érte el szívem ![]()
Van itt még valami. Rendszeresen látom, hogy gábor foci nevű emberke írogat például ide is, de én egyszeűen nem látom, vagy csak a gépben van a hiba???

Súgó
A téma zárva.