HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2081 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 31. 10:52

Na ja. Az uccsó küldi az elég komoly. Nagyon nehéz utól érni a tűzoltót, de megéri a küzdelmet. Nekem addan a küldiben az tetszik a legjobban, hogy több részre van szétbontva, de mindegyik nehéz. Vagy is, nem egy átlagos. Nagyon állat!

Egyébként kinek kell a repülő autó kód???
Melyik küldetést nem tudod megcsinálni?
Nekem az ment nehezen...és ott tényleg jól jött volna a repülő kocsi...amikor a telefon jelerőssége alapján kell megtalálni a furgont. Nem tudtam, hogy be kell menni a repülőtérre...még csak meg sem fordult a fejemben. Így felmentem a hegyre, ami a reptértől keletre van. Ott aztán keresgettem jó sokáig. Néhány napom arra ment el. Egyszer csak megláttam a hegyről, hogy ott van a reptéren a furgon. Hát fogtam magam és leugrattam Kép Komoly volt, nagyon!!!
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2082 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 16:23

Nos tudjátok skacok én valahogy úgy vagyok ezzel a csiiit dologgal, hogy...
SZERETEM MEGOLDANI MAGAMTÓL A FELADATOKAT
...de ettől függetlenül jó móka...Kép
Most hogy elkezdtem a sivatagi BIG JUMP-ot ugrálni, jól jönnek...mert vidéken nem sürün szaladgálnak pl. speedmocikkal meg sportkocsikkal...kódokkal pedig megoldható minden...pl. egy nitrós betonkeverővel, zetorral vagy kombájnal is le tok ugrani...és ez vitzes...Kép
De eszembe se jutott volna csitelni mielőtt ki nem végzem a gammát...Már nagyon rég csak ökörködök...ugratgatok, bázisugrok, meg a multor jöttem rá, hogy a tengerparti kissebb háztetőkön még Parkeurözni is lehet...(egyik tetőről a másikra ugrálni)

Az utsó küldi télleg jó...egyetértek Biolencse szaktárssal, sokoldalú, és nem könnyű...és az is agaz, hogy a végén a tüzoltó kocsi elég irreálisan közlekedik...Kép

Most igy hirtelen a távoli emlékeimből elődereng egy olyan küldetés, amely nem túl nehéz, annál inkább pörgős, és extreme volt...A sivatagi reptérről indult...egy épp felszálló repülőre kellett felhajtani egy motorral, mielőtt felszállna, ja és közben töménytelen mennyiségű hordót szórnak le a platóról, miközben a "helyi alkalmazottak" osztanak ólommalKép...Kép
Aztán ha feljutottál, ki kell nyirni mindenkit...(én ezt egy szamurájkarddal tettem, mert úgy "tiszt"...Kép)
...aztán a gépet felrobbantani miután kiugrottál...

A másik emlkezetes küldi, az szintén repülős...aszem olyasmi volt hogy egy épp SA felé tartó gép elé kell kirepülni a városból...egy jóidőre el is tünik a térkép...szal "el kell kapni a gépet", és feljutni rá...aztán ott természetesen kinyirni minden arcot...KépKépKép

Hááát...mindenképpen retekmeleg ez a gamma...már én is harmadszor kezdem újra...de nem lehet megunni...annyi dolog van amit még nem látam vagy nem próbáltam...Kép
GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA---GTA

#2083 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 01. 10:08

No hát erre egy megfelelő válasz létezik.

Ez így van!!! :Đ

Abszolút egyetértek veled. A "menjünk fel a repülőre motorral miközben hordók gurulnak és emberek lövöldöznek ránk" nevű küldetés is nagyon izgalmas, de szerintem korántsem olyan nehéz, mint amilyennek nekem beállították az ismerőseim. Ott visont vigyázni kell. Én baseball ütőt, vagyis a közismert Fa testápolót használtam. :-D

Az is igen látványos mikor egyik repülőről a másikra kell áturgani, fantasztikusan megcsinálták. Az egyik kedvencem az volt, amikor Liberty City-be kellett átrepülni és ott egy vendéglátó egységben kellett aprítani a húsnak valót. KépKépKép

Szóval nem egy élménnyel ajándékozott meg a San Andreas engem. Már kb. két hónapja én is csak motorozok, autózok, rendőröket ölök halomra, meg hasonlók. Illetve keresem a rejtett dolgokat és az ugratókat :D
Jut eszembe. Van egy problémám. Hatos körözöttségi szintnél egy tank jön, mint egy ellenfelet képezve ellenem. De nem tudom megsemmisíteni. Hogy lehet? Lehet egyáltalán???
Hol lehet fellelni ilyen kódokat a GAMMÁHOZ??? PS2-re kellene. Kép A story részével ugyanis már végeztem és talán én is kipróbálnám. A történet menete alatt és azóta sem használtam egyáltalán semmilyen csalást.

A legjobb motor, mármint teljesítményben a San Fierro-i kikötőben lévő sportmoci. Eredetileg egy minijáték része, karikákat kell vele felszedni, de én azokra mindig teszek. Fogom és elviszem. Azzal aztán igazán nagyokat lehet ugratni akárhonnan.

No egyelőre ennyi.
biolencse
Get your Portable ID!

#2084 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 19:39

Idézet

1: Jut eszembe. Van egy problémám. Hatos körözöttségi szintnél egy tank jön, mint egy ellenfelet képezve ellenem. De nem tudom megsemmisíteni. Hogy lehet? Lehet egyáltalán???

2: Hol lehet fellelni ilyen kódokat a GAMMÁHOZ??? PS2-re kellene. Kép

3: A legjobb motor, mármint teljesítményben a San Fierro-i kikötőben lévő sportmoci. Eredetileg egy minijáték része, karikákat kell vele felszedni, de én azokra mindig teszek. Fogom és elviszem. Azzal aztán igazán nagyokat lehet ugratni akárhonnan.

1: Meglehet "semmisiteni", de csak egy másik tankkal...folyamatosan lőni kell...és egy idő után (jó sok idő után) robban egyet, és annyi...de közben jön helyette / mellé másik is...uh. sose fogynak el...és egy idő után te is felrobbansz...uh. elég esélytelen...Kép
Én a sivatagi reptér melletti katonai bázisról loptam magamnak 1-et, és azon a reptéren a ház mellett van egy garázs...oda beszaggattam vele...beszaladtam a házba, és annyi...van egy saját tankom...Kép

Amúgy nem tom azt tudod-e, de ott van egy nagy hangár is, amibe pakolhatsz..elég sok cuccot...
Ott nekem van 1 vidéki rendőrségi Rancher, meg egy FBI-os is...(az kicsit hosszabb)...Képna azt se volt egyszerű ellopni...mert ugye nem csiiitelünk...Kép
Amúgy az a "dzsipp" a kedvencem, mert "fizikai képtelenség" vele fejreállni...Kép
Remélem az utasszállitót már megtaláltad, az is egy ugyanilyen hangárban búvik, a Las Venturas-i reptéren...

2:
A kódokkal, térképekkel kapcsolatban már emlitettem itt párszor, én a www.gtaplace.hu oldalt szoktam látogatni...ott az összes részhez van mindenféle kód, térkép, végigjátszás, magyaritás...stb

3: Az a moci az NRG-500, de nem csak ott van...parkol belőle 2 Los Santos-ban is.
Az East Beach-en van egy felüljáró, és ha felfelé haladsz a parton, az első utcában (balra) ott lesz rögtön jobboldalon egy parkolóház...a tetőn tuti találsz 1-et...de én épp most kukkoltam meg, és az első emeleten is állt 1 belőle...Kép
Bizonyára találni még másutt is...majd szétnézek még...Kép

#2085 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 02. 07:28

Szeretek ide járni, mert mindig valami újat kapok.
Az utasszállítót már megtaláltam, de még nem lovasítottam meg...ez egyébként még számomra is rejtély. Márhogy miért nem vittem el. A legegyszerűbb módja annak hogy ellopj egy FBI-os autót az, ha elkezdesz az utcán vélhetően ártatlan sétáló emberekre lövöldözni egy olyan helyen ahol nem házban van a forgó floppy, hanem a szabad ég alatt. Én így szereztem meg az ilyen kocsikat. Nem egy könnyű munka, de megéri.
Tegnap kipróbáltam milyen csítelni. Kértem magamnak tankot, meg egy jetpack-et(bár ezt nem használtam) a tankot viszont kipróbáltam :Đ TetszettKép
Csak most egy újabb probléma ütötte fel a fejét. Ugyen csalás használata közben lehetőleg ne ments, mert bekavarhat a játékba. De én mentettem. Még nem találtam semmi gázos dolgot. De hogyan lehet a csítet kikapcsolni? Mert az állandóakat mégegyszer be kell ütni és megszűnik, de ha egy tankot kérek, azt nem tudom deaktiválni. Ebből lehet baj???
biolencse
Get your Portable ID!

#2086 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 02. 10:06

Idézet

Az utasszállítót már megtaláltam, de még nem lovasítottam meg...ez egyébként még számomra is rejtély. Márhogy miért nem vittem el. A legegyszerűbb módja annak hogy ellopj egy FBI-os autót az, ha elkezdesz az utcán vélhetően ártatlan sétáló emberekre lövöldözni egy olyan helyen ahol nem házban van a forgó floppy, hanem a szabad ég alatt. Én így szereztem meg az ilyen kocsikat. Nem egy könnyű munka, de megéri.
Tegnap kipróbáltam milyen csítelni. Kértem magamnak tankot, meg egy jetpack-et(bár ezt nem használtam) a tankot viszont kipróbáltam :Đ TetszettKép
Csak most egy újabb probléma ütötte fel a fejét. Ugyen csalás használata közben lehetőleg ne ments, mert bekavarhat a játékba. De én mentettem. Még nem találtam semmi gázos dolgot. De hogyan lehet a csítet kikapcsolni? Mert az állandóakat mégegyszer be kell ütni és megszűnik, de ha egy tankot kérek, azt nem tudom deaktiválni. Ebből lehet baj???
Nem.

#2087 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 10:13

Most királyul érzem magam:),de még is a játék elején vagyokKép!Még csak most csináltam meg azt a küldetést,hogy ki kellet nyírni T-Bone-t és Ryder-tKép.Nekem minden esetre tetszett a küldi:),csak olyan hülye voltam hogy amikor legelőször próbáltam ,a Sinper-rel Triad-ot is kinyírtamKép.De mindeggy.

#2088 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 02. 10:25

Nos, csak így tovább :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

#2089 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 12:14

Nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép Nem tudom leszedni a helikopter-t ,hogy meghaljon Mike Toreno!!!!!!!!!!!!!Kép.

Légyszíves ha vna valami tanácsotok mit kellene tennem ,lécci mondjátok meg.Nagyon hálás lennék.

Előre is kössz mindent.

#2090 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 02. 12:41

Rakétavetővel próbálkozz. Nem a legkönnyebb, de próbálkozz. Várd meg, hogy kicsit közelebb jöjjön hozzád, csak vigyázz nehogy rád essen, ha lelövöd. Egyik haverommal megtörtént Kép
Pontosan melyik küldinél tartasz?
biolencse
Get your Portable ID!

#2091 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 13:23

Idézet

Nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép Nem tudom leszedni a helikopter-t ,hogy meghaljon Mike Toreno!!!!!!!!!!!!!Kép.

Légyszíves ha vna valami tanácsotok mit kellene tennem ,lécci mondjátok meg.Nagyon hálás lennék.

Előre is kössz mindent.

Éljen:)KépKép!!!!!!!!!!!!! Sikerült leszednem a helikopter-t ,vele eggyütt Mike Toreno-t isKép!!!!!!!!!!4

Király voltKép!!!!!!!!!!!

#2092 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 07:35

Kép!!!!!!

Mike Toreno hogy élte túl a helikpteres akciónkatKép??????Hiszen leszedtükKép és egy ekkora robbanásban meg kellet volna halnia Kép.Nem????????Kép

#2093 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 08:39

Idézet

Kép!!!!!!

Mike Toreno hogy élte túl a helikpteres akciónkatKép??????Hiszen leszedtükKép és egy ekkora robbanásban meg kellet volna halnia Kép.Nem????????Kép

az ügynökök már csak ilyenek Kép

amúgy szerintem Toreno jó arc, én bírom

#2094 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 09:31

Idézet

Én régi boxon jáccottam vele, és ott csíteltem rendesen. Ott semmit nem kavart be, ha mentettem, ha nem. A PC-n nem tudom mizu...sorryKép

#2095 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 09:54

én úgy tudom, hogy nem lehet 100%-ra végigvinni, ha csaltál. De lehet, hogy hülyeséget mondok és nem is ennél a játéknál van ez :Đ
Time fades even legend...
War, war never changes...

#2096 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 09:58

Idézet

én úgy tudom, hogy nem lehet 100%-ra végigvinni, ha csaltál. De lehet, hogy hülyeséget mondok és nem is ennél a játéknál van ez :Đ
Ilyesmit én is hallottam...talán van benne valami. Én nem tudtam végig vinni, de lehet előszedem a régi boxot és folytatom. Még a GTA könyvet is megvettem, anno 2500 Ft-ért, hogy végig tudjam vinni, de még úgy sem sikerült nekem. Pedig ott leírják az összes küldetést.

#2097 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 03. 11:15

Idézet

Én régi boxon jáccottam vele, és ott csíteltem rendesen. Ott semmit nem kavart be, ha mentettem, ha nem. A PC-n nem tudom mizu...sorryKép

Nem probléma, mert én meg PS2-n játszok :Đ

Egyébként én is úgy tudom, hogy nem lehet 100%-ra végigvinni, ha csalsz egy picit is akár.

biolencse
Get your Portable ID!

#2098 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 04. 06:31

Nem tudtok valami honlapot ahol le lehet tölteni a SA magyarosítást????? Az a pechem hogy már látam 3 heéyen,csak elfelejtettem.

#2099 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 04. 06:54

Idézet

Nem tudtok valami honlapot ahol le lehet tölteni a SA magyarosítást????? Az a pechem hogy már látam 3 heéyen,csak elfelejtettem.
szia. itt és itt is találsz magyarosítást

#2100 Felhasználó inaktív   farkas1103 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 05. 08:27

Helló! Grand theft auto Sanandrashoz nem tutok valami jó kis kodokat?Ha igen irjatok!Kösz!

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.