Nos tudjátok skacok én valahogy úgy vagyok ezzel a csiiit dologgal, hogy...
SZERETEM MEGOLDANI MAGAMTÓL A FELADATOKAT
...de ettől függetlenül jó móka...

Most hogy elkezdtem a sivatagi BIG JUMP-ot ugrálni, jól jönnek...mert vidéken nem sürün szaladgálnak pl. speedmocikkal meg sportkocsikkal...kódokkal pedig megoldható minden...pl. egy nitrós betonkeverővel, zetorral vagy kombájnal is le tok ugrani...és ez vitzes...

De eszembe se jutott volna csitelni mielőtt ki nem végzem a gammát...Már nagyon rég csak ökörködök...ugratgatok, bázisugrok, meg a multor jöttem rá, hogy a tengerparti kissebb háztetőkön még
Parkeurözni is lehet...(egyik tetőről a másikra ugrálni)
Az utsó küldi télleg jó...egyetértek
Biolencse szaktárssal, sokoldalú, és nem könnyű...és az is agaz, hogy a végén a tüzoltó kocsi elég irreálisan közlekedik...
Most igy hirtelen a távoli emlékeimből elődereng egy olyan küldetés, amely nem túl nehéz, annál inkább pörgős, és extreme volt...A sivatagi reptérről indult...egy épp felszálló repülőre kellett felhajtani egy motorral, mielőtt felszállna, ja és közben töménytelen mennyiségű hordót szórnak le a platóról, miközben a "helyi alkalmazottak" osztanak ólommal

...

Aztán ha feljutottál, ki kell nyirni mindenkit...(én ezt egy szamurájkarddal tettem, mert úgy "tiszt"...

)
...aztán a gépet felrobbantani miután kiugrottál...
A másik emlkezetes küldi, az szintén repülős...aszem olyasmi volt hogy egy épp SA felé tartó gép elé kell kirepülni a városból...egy jóidőre el is tünik a térkép...szal "el kell kapni a gépet", és feljutni rá...aztán ott természetesen kinyirni minden arcot...

Hááát...mindenképpen retekmeleg ez a gamma...már én is harmadszor kezdem újra...de nem lehet megunni...annyi dolog van amit még nem látam vagy nem próbáltam...
GTA---
GTA---
GTA---
GTA---
GTA---
GTA---
GTA---GTA---
GTA---
GTA---
GTA---
GTA---
GTA---